15. kesäkuuta 2017

SOS - tarvetta ihokonsultaatiolle!
Yksi finni. Toinen. Neljäs ja viides. Muutama lisää. Ja taas. Ei kai taas! Otsa ottaa joka yö lisää osumaa ja leukapielet seuraavat hitaasti perässä. Mitä ihmettä minulle tapahtuu?

Mulla tulee ihan just itkuparku tän otsan kanssa, viestitin Biodellyn Tanjalle viikkoa aiemman pähkäilyn jatkeeksi. Pienten näppyjen tannerta kruunasi muutama mojova finni. Blogiamme seuranneet tietävät, että tämä ei ole minulle tyypillistä kamppailua ja siitä syystä olin huuli pyöreänä itsekin. Periaatteitani vastaan olin joitain viikkoja aiemmin vaihtanut useamman ihonhoitotuotteen peräkkäin. Tiesin syypään olevan joku uusista purnukoista tai niiden yhdistelmä, mutta mikä? Ja miten saisin ihoni taas parempaan kuntoon?

Onneksi tiesin osaavan avun olevan lähellä, olenhan työskennellyt Tanjan kanssa jo useamman vuoden, minkä kruunasi Biodellylle suunnittelemani ihonhoitovalmennuksen viime syksynä. Samoja periaatteita soveltaen neuvoi Tanja minulle nyt muutoksia ihonhoitotuotteisiin ja -rutiineihin. Ensin luettelin kaikki käytössä olevat tuotteeni, sekä mitä kaapista löytyy vaihtoehdoksi, jonka jälkeen Tanja heitti minulle muutamat suositukset. Ajattelin tämän mahdollisesti kiinnostavan teitäkin, joten tässä tulee aiemmat tuoterepertuaarit aamuun ja iltaan, sekä uudet kokoonpanot:
Aamu (ennen):

Kivvi Moisturizing Facial Toner*

Cattier Paris Gentle Soothing Serum*

Cattier Paris Soothing Day Cream*

Lavera Illuminting Eye Cream*


Näistä olimme molemmat samaa mieltä heti alkuun. Todennäköisin ihon tukkija oli Cattierin tuotteiden sisältämä vaaleanpunainen savi, joten ko. tuotteet meni pannaan. Todella sääli, sillä ihoni rauhoittui todella näistä hellivistä tuotteista, eivätkä kasvot alkaneet punoittaa lainkaan näiden levittämisen yhteydessä. Kivvin kasvovedellä puhdistan kasvot ennen tököttien levittämistä ja sillä jatkan edelleen.
Ilta (ennen):

Mia Höytö Sievä puhdistusvoide*

Mia Höytö Säihke kasvovesi

Lué hyaluronihapposeerumi*

Flow Blueberry Eye & Lip Balm*

Flow Rosehip Treatment Oil

Neal's Yard Remedies Rehydrating Rose Daily Moisture


Kun iho jatkoi epäpuhtauksien pukkaamista savituotteiden poisjättämisen jälkeenkin, oli pakko katsoa läpi myös iltatuotteet. Olin kovin säästeliäänä yrittänyt käyttää loppuun jo aiemmin minulle hieman liian tujuksi toteamani Sievä puhdistusvoiteen ja lisäksi kokeillut uutta kasvovettä, joka sekin on aika tujua tavaraa, niin hyvässä kuin pahassa. Näistä Tanja siis kehotti laittamaan Mia Höydöt breikille.
Aamu (nyt):

Kivvi Moisturizing Facial Toner*

Dabba Siankärsämö-kukkaisvesi

Lavera Hydro Effect Serum*

Lavera Illuminating Eye Cream*


Cattier Parisin savituotteet korvasin kaapista valmiiksi löytyneellä uudella Laveran Hydro Effect Serumilla ja lisäksi suihkautan Tanjan suosittelemaa Dabban Siankärsämö-kukkaisvettä vielä ekstrana kasvovesipuhdistuksen jälkeen. Siankärsämö-kukkaisvesi onkin minulle ennestään tuttu miehen kosmetiikkakokeiluista. Se on ihanteellinen ongelmaiholle sen tulehdusta hillitsevän vaikutuksen ansiosta ja se myös kiihdyttää pintaverenkiertoa. Samalla muistin taas yhden viime kesän suosikeistani, tasapainoittavan Mesiangervo-kukkaisveden, joka sekin meni suoraan ostoslistalle.
Ilta (nyt):

Lavera Gentle Cleansing Milk*

Dabba Siankärsämö-kukkaisvesi

(Lavera Gentle Facial Toner*)

Lué hyaluronihapposeerumi*

Flow Blueberry Eye & Lip Balm*

Flow Rosehip Treatment Oil

Neal's Yard Remedies Rehydrating Rose Daily Moisture

+ Ekovistan Konjac SpongeMia Höydön Sievä puhdistusvoiteen tilalle otin käyttöön kaapissani odottaneen Laveran kehutun puhdistusmaidon, jonka pitäisi olla nyt hellempi vaihtoehto Sievälle. Tanja kannusti myös vaihtamaan oitis kaapista löytyneeseen Laveran kasvoveteen, mutta oli sitä mieltä, että sitäkin parempi vaihtoehto olisi jokin suihkutettava kasvovesi, esim. Madaran Nokkossuihke tai Dabban Siankärsämö-kukkaisvesi, johon päädyin. Lisäksi musliiniliina joutui pienelle jäähylle ja sen tilalle puhdistusta tehostamaan tuli hieman hellempi konjac sieni.

Lisäksi:

Cattier Paris Pink Clay Mask

(Madara SOS Hydra Mask*)

(Lué Erase puhdistusjauhe*)

(Flow Lingonberry Enzymatic Peeling Mask)


Kerroin myös mitä ei-päivittäisiä tuotteita kaapistani löytyy (ja että olen tällä hetkellä todella laiska käyttämään niitä). Näistä Tanja kehotti minua käyttämään ainakin tuota savinaamiota säännölliseesti. Lisäksi pyrin skarppaamaan näiden muidenkin tuotteiden käytössä. Esim. tuo Flown entsyymikuorinta on ihan uusi juttu kaapissani ja vielä testaamatta, mutta Jonnaan luottaen uskon sen olevan huippu.


Huh, näillä mennään alkuun ja toivotaan parasta! Lupaan raportoida kehityksestä. Jos sinusta tuntuu, että kunnon henkilökohtainen ihonhoitoanalyysi ja neuvot olisivat tarpeen, kannattaa tutustua Biodellyn ihonhoitovalmennukseen. Hinnalla (150e) saat mm. henkilökohtaisen analyysin nykytilanteestasi, suositukset ihonhoitotuotteista ja rutiineista, seurantakäynnin ja kokonaisuudessaan 110 euron edestä valitsemiasi tuotteita Biodellyn valikoimasta. Onneksi, onneksi joku osaa asiansa ja tarjoaa osaamistaan muiden avuksi! Kiitos Tanja, olet huippu!


Ann-Christine


Tähdellä (*) merkityt tuotteet saatu.
Postaus sisältää affiliate-linkkejä. 


Osallistu keskusteluun!

© Luonnonkaunis. Design by FCD.