11. kesäkuuta 2018

Luonnonkaunis morsian: Hei me mennään naimisiin!
Meidän kevät on ollut yksi jännittävimmistä ikinä. Kuukausiin on mahtunut lukemattomia muutoksia ja päätöksiä, ihania sellaisia. Muutimme isompaan asuntoon, valmistuin vihdoinkin ja sain aloittaa huikeat työt. Se, josta olen kuitenkin ollut kaikista onnellisin ja eniten innoissani, on alkuvuodesta tapahtunut kosinta, sekä tietenkin sitä seuraavat häät. Tähän nyt pitkä rivi niitä sydänsimmuja!

Siitä huolimatta, että olin osannut odottaa kosintaa, onnistui tuo jörkäle yllättämään minut ja koko kevät on ollut yhtä rakkauskuplaa ja häähuumaa. Aika ihanaa, miten vaaleanpunaisessa huumassa sitä osaakaan olla, siitä huolimatta, että olemme olleet tiivis osa toistemme elämiä jo yli kymmenen vuotta. Enkä ole voinut kuin nauttia tunteesta. Tuossa tuo on ja pysyy.

Ja tiedättekö mitä? Me vietämme häitä jo tänä kesänä!

Arvanettekin mihin olemme tulossa... Vaikka Luonnonkaunis-blogista ei ole tulossa hääblogia, enkä tule jaksamaan kanssanne kaikkia häiden paloja innostani huolimatta, aion tietenkin olla luonnonkaunis morsian. Luonnonkosmetiikka ja luonnonmukainen kauneudenhoito on valintani myös hääpäivääni ja näitä ihania, hääaiheisia kauneusjuttuja tulen takuulla tykittämään blogiin kutsujen, koristeluiden ja muiden yksityiskohtienkin edestä.

Miltä näyttää häämeikkini? Mitä häämeikin teossa kannattaa ottaa huomioon? Miten pidän huolta ihon hyvinvoinnista häitä edeltävänä aikana? Mistä löydän itselleni kestävät räpsyripset ilman herkistäviä ripsiliimoja? Millaisen kampauksen ekokampaajani Ekomaman Noora minulle loihtii? Millainen on lopullinen hääpäivän look? Mitkä ehostustuotteet sujautan häälaukkuuni? Kaikkeen tähän ja moneen muuhun saatte kurkistaa kesän aikana! Ihanaa, jos tulette jakamaan hääonneani kanssani ♥Onko linjoilla muita morsiammia?
Aiotteko kääntyä luonnonkosmetiikan puoleen?


Osallistu keskusteluun

 1. Ihanaa, onnea! Seuraan ilolla, omat luonnonkauniit häät luvassa rauhallisempaan tahtiin varmaankin 2020 tämän kevään kosinnan myötä ❤️ Ihana nähdä inspiraatiota vaikka oma linja onkin jo pitkälti selvillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja onnea teillekin ♥ ! Se on tosi hyvä tahti, ehtii rauhassa suunnitella ja valmistella :) Ehkäpä saat jotain hyviä vinkkejä - toivotaan ainakin!

   Poista
 2. Oi, paljon onnea! Seuraan varmasti tulevia häämeikkijuttuja silmä kovana, sillä täälläkin on häät tulossa syksyllä ja toistaiseksi ainakin olen kovasti aikeissa tehdä itse häämeikkini - siitäkin huolimatta, etten ole ihan 100% varma luotanko kykyihini meikkaajana - jaiks. En vaan koskaan ole tuntenut oloani kotoisaksi muiden tekemässä meikissä, ja hääpäivänä haluaisin ennen kaikkea näyttää siltä kuuluisalta parhaalta versiolta itsestäni, eikä se oikein onnistu jos naama tuntuu ihan vieraalta. :) Ja totta kai meikki syntyy kokonaan luonnonkosmetiikalla, muita vaihtoehtoja en ole edes harkinnut. ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja samoin onnea sinne ♥ ! Tosi tuttuja ajatuksia - juuri tuon takia itsekin päädyin tekemään meikkini itse :) Postaus häämeikkiopastuksesta on varmasti sulle enemmän kuin nappiin! :)

   Poista

© Luonnonkaunis. Design by FCD.