29. maaliskuuta 2022

Unelman pehmeitä alusvaatteita - Understatement

Kaupallinen yhteistyö IVALO.COM & Understatement
Teksti ja kuvat: Ida Tokola

Millaiset ovat täydelliset alusvaatteet? Mukavat päällä, sopivan tukevat, eikä haittaisi, jos ne olisivat myös kauniin näköiset. Mutta voisiko nämä kaikki kriteerit täyttäviä alusasuja löytää myös vastuullisesti valmistettuna? Meillä on hyviä uutisia, sillä tukholmalainen Understatement vastaa toiveisiimme eettisesti valmistetuista, mukavista, mutta myös hengästyttävän upean näköisistä alusvaatteista. Uusi suosikki alusvaatemerkkimme on tässä! Vaatteita naisilta naisille

Understatementin perustivat ruotsalaiset Marie Stolt ja Maria Lager vuonna 2017. Brändin missiona on ollut alusta saakka valmistaa unelman pehmeitä ja kauniita vaatteita, jotka eivät purista, hierrä tai kutita päällä. Merkki on tarkka materiaalivalinnoistaan, sillä kankaiden tulee olla mukavia, mutta kestäviä. Myös materiaalien ympäristöystävällisyys pyritään ottamaan huomioon. 

Understatement valmistaa alusvaatteiden lisäksi uimapukuja ja minimalisitisia perusvaatteita ja oleskeluasuja. He pyrkivät eettiseen lähituotantoon ja tällä hetkellä heidän vaatteensa ommellaan Virossa, Latviassa ja Turkissa. Vaatteiden materiaalit tulevat Belgiasta, Italiasta, Saksasta ja Japanista.

Undertatement haluaa tehdä voimaannuttavaa liiketoimintaa naisilta naisille. Eettisen tuotantonsa lisäksi he lahjoittavat hyväntekeväisyyskampanjoidensa myynneistä osan erilaisille järjestöille, esimerkiksi LBGTQI+ -vähemmistöjen etujen ajamiseen, rintasyöpätutkimukseen ja naisten oikeuksien parantamiseen. Lue lisää Understatementin For Women -kampanjoista heidän sivuiltaan.
Alusasuja moneen makuun

Understatement on herättänyt niin meidän, kuin monien muidenkin kiinnostuksen pitsialusvaatteillaan, joissa on kauniita yksityiskohtia ja imartelevat leikkaukset. Tähän asti (ja hyvin ymmärrettävästi) vastuullisesti valmistetut alusasut ovat olleet suunnittelultaan hyvin minimalistisia ja käytännöllisiä. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö kysyntää olisi myös mieltä ja silmiä hiveleville pitsialusvaatteille. Siksi onkin upeaa, että Understatementin valikoimasta löytyy alusvaatteita ihan jokaiseen makuun.

Pitsiä rakastava ihastuu taatusti Understatementin Lace Braletteen, joka on yksi brändin suosituimmista bralette-tyylisistä rintaliiveistä. Useissa herkullisissa sävyissä myytävään Lace Braletten kanssa sopivat ihanasti yhteen Lace Highwaist Briefs tai Lace Cheeky -alushousut. 

Pitsisistä yksityiskohdista huolimatta kaikki meidän testaamamme mallit ovat olleet supermukavia päällä. Kannattaa huomioida, että Lace Braletten mitotus on pienehkö. Ida käyttää yleensä vaatteista kokoa M, mutta Lace Bralettesta hänellä on koko L. 

Mukavuutta ja minimalistista ulkonäköä kaipaavan valinta voisivat olla Seamless Ribbed -malliston uutuudet. Näissä alusvaatteissa käytetty ribbikangas on valmistettu kierrätetystä polyamidista. Vaatteet tuntuvat iholla unelmanpehmeiltä saumattoman kankaan ansiosta. 

Itse ihastuimme Seamless Ribbed -malliston vaatteiden joustavuuteen ja silkkiseen tuntumaan iholla. Joustavan kankaan vuoksi koot sopivat helposti monen kokoisille. Idan päällä kuvissa olevat Seamless Ribbed Top ja High Cut Briefs ovat kokoa M/L.

Understatement on lanseerannut juuri uuden Slacker Collection -oloasumalliston, jonka vaatteet on valmistettu ihanan pehmeästä luomupuuvillasta. Mallistosta löytyy collegehousuja, huppareita, shortseja ja t-paitoja, jotka on kaikki suunniteltu helposti toisiinsa yhdisteltäviksi. Klassisten mustan ja kermanvaalean värien lisäksi valittavana on myös kaunis ruosteen punainen ja raikas mintun vihreä. 

Slacker Collectionin vaatteet vastaavat hyvin kokoaan. Ida käyttää yleensä kokoa M ja se on sopiva myös tämän malliston vaatteista. Mallit ovat hieman oversized-tyylisiä, joten myös pienempi koko näistä voi sopia, jos kaipaat istuvuutta. 

Alennuskoodi IVALO.COMiin

IVALO.COM on vuonna 2016 perustettu kotimainen, vastuullisen muodin verkkokauppa. IVALOn laajasta valikoimasta löydät suomalaisten suosikkibrändien lisäksi monien eurooppalaisten muotimerkkien vaatteita, jotka ovat käyneet läpi IVALOn vastuullisuustarkistuksen

IVALO.COMilta haluttiin antaa Luonnonkauniin lukijoille alennuskoodi: Koodilla IDAUNDER saat 25% alennuksen Understatementin normaalihintaisista tuotteista 3.4.2022 asti. 


 Olethan jo kurkannut jutun, jossa esittelemme 12 eettistä ja ekologista alusvaatemerkkiä?

Löydät lisää artikkeleita vastuullisesta muodista Tyyli-kategoriastamme.


PYSY AJANTASALLA JA
SEURAA LUONNONKAUNISTA:
FACEBOOK-SIVU

Osallistu keskusteluun!

© Luonnonkaunis. Design by FCD.