JuliaJulian huoli ympäristöstä alkoi kyteä jo lapsuudessa, kuultuaan ilmastonmuutoksesta ja sen seurauksista serkultaan. Siitä lähtien luonnonsuojelu on ollut Julialle iso osa elämää. Nykyään hän käyttää vaikuttaja-asemaansa kirjoittaakseen juuri näistä aiheista.

Kestävyys tarkoittaa sekä luonnonsuojelua että omasta hyvinvoinnista huolehtimista. Nämä kulkevat aina käsi kädessä. Mikään ei ole kestävää, jos se saa ihmisen voimaan huonosti.

Mökkeily, saunominen, rikoselokuvien katselu ja kaikki mikä on jollain tavalla rentouttavaa, ovat asioita joita Julia rakastaa. Hän pitää myös valokuvauksesta, lautapeleistä, ristikoista, leivonnasta, ruoanlaitosta ja lenkkeilystä suloisen Berran-koiransa kanssa.

Julia valmistui yhteisöpedagogiksi syksyllä 2018 ja tekee nykyään töitä oman yrityksensä parissa, minkä tavoitteena on innostaa muita elämään kestävämpää elämää ja samalla nauttimaan siitä. Julia kirjoittaa Luonnonkauniin lisäksi omasta kestävästä arjestaan kertovaa FALKA-sivustoa ja järjestää m.m. luentoja ja työpajoja aiheesta ympäri Suomea. Tammikuussa 2019 julkaistiin myös hänen ensimmäinen kirjansa Min lilla gröna.

Luonnonkaunis-sivustolla Julialle on tärkeää tuoda esille uudenlaisia näkökulmia monista eri aiheista, olipa kyse junamatkailusta, elektroniikasta, ihmisoikeuksista tai jostain ihan muusta. Hän innoittaa lukijoita ekotekoihin ja saa heidät hyvälle tuulelle omanlaisella kirjoitustyylillään ja huumorillaan. Hänen valloittava kykynsä kirjoittaa vaikeista aiheista samaistuttavasti, helposti ymmärrettävästi ja kepeästi, tuo paljon kaivattua vaihtelua alalle.
© Luonnonkaunis. Design by FCD.