9. toukokuuta 2022

Alga Maris aurinkovoidesuosikit

 Kaupallisessa yhteistyössä House of Organic
Julkaisussa käytetään ansaintalinkkejä

Teksti ja kuvat: Ann-Christine Mäkelä


Lämpimät päivät lisääntyvät, luonnon vehreys palaa ja ajatukset hiipivät kesään - nyt on aika tarttua aurinkovoiteisiin! Tänään tutustumme suursuosiossa kylpevän Alga Mariksen ehdottomiin suosikkituotteisiin, joilla suojaat ja hellit ihoasi päästä varpaisiin läpi koko kesän!

Parhaat aurinkovoiteet ovat sellaisia, joita tulee helppoutensa ja miellyttävyytensä ansiosta käytettyä päivittäin. Tiedäthän, miten tahmaiselle ja erikoisen hajuiselle aurinkovoiteelle tulee lähinnä nyrpistettyä nenäänsä, kun taas kevyesti levittyvä ja parhammillaan huumaavan tuoksuinen aurinkovoide on kesäpäiviin saumattomasti istuva ja ilahduttava rutiini?

Juuri tästä syystä Alga Maris aurinkosuojat ovat vuosi toisensa jälkeen luonnollisten aurinkosuojien kärkikaartia. Laaja ja monipuolinen sarja, viimeistellyt koostumukset ja rautainen ammattitaito ihon suojaamisesta, ovat harvinainen yhdistelmä, jonka ranskalainen Alga Maristen valmistaja Laboratoires de Biarritz omaa.

Kaikki Alga Maris aurinkosuojat perustuvat 100% mineraalifiltteriin (fysikaalinen suoja) ilman nanopartikkeleita, sisältävät vain luomulaatuisia kasviöljyjä, sekä levästä kehitettyä ihoa korjaavaa, antioksidanttista Alga-gorria yhdistettä. Yhdessä nämä luovat ainutlaatuisen ihoa hoitavan ja suojaavan koostumuksen. Tuotteet ovat Ecocert-sertifioituja ja vaihtoehtoja löytyy koko perheelle.


Pssst! Levän ainutlaatuisen korjaavia ominaisuuksia on hyödynnetty myös ihoa korjaavassa Alga Cicosa -ihonhoitosarjassa, jonka äärimielenkiintoisista tuotteista löytyy mm. korjaava huulivoide, korjaava käsivoide ja korjaava voide tatuoinneille.
Näin valitset sopivan auringovoiteen

Itselle parhaan tuotteen valinta lähtee luonnollisesti sekä omista mieltymyksistä, aurinkokäyttäytymisestäsi, että ihosi herkkyydestä. Tuotteen tulee olla sellainen, jota varmuudella käytät, ja jonka suojakerroin riittää suojaamaan ihoasi.


Onko ihosi herkkä? Valitse tällöin jokin Alga Mariksen korkean suojakertoimen spf 50 tuotteista, jotka suojaa ihoa tehokkaasti auringolta ja ovat lisäksi hypoallergeenisia ja hajusteettomia.

Oleiletko pitkään auringossa tai veden äärellä? Suosi Alga Mariksen korkean suojakertoimen spf 50 tuotteita, ja huolehdi voiteen lisäämisestä säännöllisin väliajoin. Herkästi palavat ihoalueet kannattaa lisäksi suojata usein spf 50+ puikoilla, jotka löydät niin sävytettynä kuin sävyttömänä.

Vietätkö lähinnä rentoja kaupunkikesäpäiviä? Yhdistä Alga Mariksen spf 30 tuotteet kevyisiin ihoa suojaaviin vaatteisiin ja leveään lierihattuun! Vaihda meikkivoide kasvojen sävytettyyn aurinkosuojavoiteeseen, joka yhdistää meikkivoiteen ja aurinkosuojan.

Onko perheessäsi pieniä lapsia? Kaikki Alga Mariksen spf 50 ja spf 50+ tuotteet soveltuvat hypoallergeenisten koostumusten vuoksi myös perheen pienimmille.


Siirry tästä kaikkiin Alga Maris -tuotteisiin

Kiinnostaako sinua tietää, mitkä Alga Maris -tuotteet ovat erityisesti muiden kehumia? Jatka lukemista!
Suosikit vartalolle

Mikä lienee suosituin luonnollinen aurinkosuoja? Uskaltaisin väittää sen olevan "Alga Mariksen kolmenkympin suihke", eli lähes kulttituotin asemaan noussut Alga Maris spf 30 aurinkovoidespray. Lempeän trooppisen tuoksuinen sprayvoide levittyy kevyen koostumuksensa ansiosta todella helposti iholle, ja on lisäksi kerrostettavissa.

Perinteisen voidemaisen aurinkovoiteen ystävä pitää puolestaan takuulla Alga Maris spf 30 aurinkosuojavoiteesta, joka imeytyy ihoon loistavasti.


Alga Maris spray vartalolle spf 30

Alga Maris voide vartalolle spf 30


Näin peset fysikaaliset aurinkosuojat iholta

Vedenkestävä fysikaalinen aurinkovoide on kestävä aurinkosuoja, jonka saat pestyä iholta päivän päätteeksi levittämällä valitsemasi pesuaineen suoraan kuivalle iholle. Erityisen hyvin aurinkosuojat iholta pesevät suihkuöljyt. Hiero huolellisesti ja huuhtele vasta sitten. Voit tehostaa puhdistusta halutessasi esim. pesusienen tavoin toimivalla kevyesti kuorivalla konjac-sienellä.

Suosikit kasvoille

Mikä olisikaan kesäaikaan kätevämpää, kuin yhdistää aurinkosuoja ja meikkivoide yhteen helposti käytettävään tuotteeseen? Alga Mariksen sävyttävät aurinkosuojavoiteet kasvoille ovat olleet alan suosituimpia jo vuosia! 

Erityisen tykättyjä Alga Mariksen kasvojen aurinkosuojavoiteet ovat sävyvalikoimansa ansiosta: löydät kaikki kolme sävyä (ja sävyttömän aurinkosuojavoiteen) nyt sekä suojakertoimella 30 että 50! Suojakertoimen 50 aurinkosuojavoiteet ovat lisäksi hajusteettomia ja hypoallergeenisia.


Alga Maris sävyttävä aurinkosuoja kasvoille spf 30

Alga Maris sävyttävä aurinkosuoja kasvoille spf 50
Uutta! Alga Maris itseruskettavat tuotteet:

Alga Mariksen aurinkotuotteet ovat saaneet luonnollisen jatkon myös itseruskettavien kategoriaan. Löydät sarjasta nyt päivittäiseen käyttöön vartalolle ja kasvoille soveltuvan itseruskettavan aurinkovoiteen lisäksi oman suosikkivoiteesi joukkoon lisättävät itseruskettavat tipat.
Kanna mukana laukussa

Olet varmasti kuullut, miten aurinkovoidetta tulisi lisätä kasvoille päivän mittaan jopa useita kertoja aurinkosuojan säilymiseksi?

Suosittelenkin hyödyntämään Alga Mariksen sävyttävää aurinkosuojapuikkoa mukana kulkijaksi omassa laukussa tai koululaisen repussa. Hiero aurinkosuojavoidetta suoraan puikosta haluamiisi tai helposti palaviin kohtiin. Nopeaa, helppoa ja kätevää!

Aurinkosuojavoidepuikon suojakerroin 50+ takaa hyvän suojan herkimmilläkin alueilla, kuten nenän varrella, poskipäillä ja korvanlehdissä.


Alga Maris sävyttävä aurinkovoidepuikko spf 50+
Auringossa oleilun jälkeen

Auringossa oleilu on ihanaa! Aurinkoisen päivän aikana ja päätteeksi on kuitenkin hyvä muistaa juoda tarpeeksi, sekä huolehtia ihon kosteuttamisesta ja ravitsemisesta. Alga Mariksen antioksidanttista leväuutetta sisältävä kevyt After Sun emulsio levittyy iholle vaivatta, imeytyy ihoon hetkessä, kosteuttaen, rauhoittaen ja korjaten ihoa. Ehdottomasti paras kokeilemamme After Sun kautta aikojen!


Alga Maris After Sun emulsioLöydät kaikki Alga Mariksen aurinkotuotteet House of Organicin verkkokaupasta -20% kampanjahinnoin 23.6.2022 asti!


Pssst! Luonnonkauniin Instagram-tililtä löydät huiman Alga Maris -tuotepaketin arvonnan (palkinnon arvo jopa 100€).


Iloisia kesähetkiä!PYSY AJANTASALLA JA
SEURAA LUONNONKAUNISTA:
FACEBOOK-SIVU

Osallistu keskusteluun!

© Luonnonkaunis. Design by FCD.