Mitä Luonnonkaunis on?Mitä Luonnonkaunis on?

Kauneutta, puhtautta ja herkkyyttä. Arvostusta, tasapainoa ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Hyvyyttä. Hehkua. Kuulostelua. Äitimaahan juurtumista. Luonnonkauneus on kauneutta luonnollisesti ja kauniisti luonnon kanssa.

Miten ihanaa, että olet tullut Luonnonkauniiseen, tiedostavaa kuluttamista, vastuullisuutta, sekä hyvinvointia käsittelevälle hyvän mielen sivustolle. Me autamme sinua rakentamaan arvojesi mukaisen, kokonaisvaltaista hyvinvointia tukevan arjen kestävästi, ympäristöä ja itseäsi kunnioittaen. Pysähtymällä Luonnonkauniin ääreen ja makustelemalla sen tarjoamaa sisältöä, löydät vähitellen itsellesi sopivat keinot voidaksesi hyvin, tunteaksesi iloa sekä toimiaksesi vastuullisesti laajasti elämän eri osa-alueilla.

Luonnonkaunis-sivusto kattaa laajasti innostavan vastuullisen arjen tärkeimpiä ja mielenkiintoisimpia osa-alueita, joille sydämemme sykkivät. Hyvä olo -kategoriassa opit hidastamaan, pitämään huolta itsestäsi ja ympäristöstä, Kauneus-osiossa hoitamaan ihoasi oikein luonnonkosmetiikalla, Ruoka-puolella valmistamaan maukasta kasvisruokaa, sekä tekemään kestäviä Tyyli-valintoja niin second handia kuin eettistä muotia suosien.

Olemme iloisia siitä, että sinäkin haluat asettaa niin omasi kuin ympäristön hyvinvoinnin etusijalle. Yhdessä onnistumme siinä.© Luonnonkaunis. Design by FCD.