2. marraskuuta 2018

Polku: Näin hyvinvointikalenteri toimii + arvontaNyt aletaan olla jo kovin lähellä vuodenvaihdetta ja hetkeä, jolloin ensi vuoden kalenterin saa vihdoin ottaa käyttöön. Tiedän siellä olevan jo useampi Polku-kalenterin ostanut ja aloitusta kuumeisesti odottava ja jaan innon kanssanne täysin! Itseasiassa, minun oli jo otettava Polkuun varaslähtö, sillä nuo kannet puhuttelevat niin kovasti ja näiden viikkoaukeamien selkeys on omaa luokkaansa. 

Olen itse käyttänyt Polku-kalenterin sisältöä jo vuoden päivät ja vaikka puolueellinen olenkin, en kehu sitä syyttä. Stressinhallintatekniikoihin ja positiivisen psykologian menetelmiin perustuvassa kalenterissa on mitä parhaat raamit oman hyvinvoinnin tukemiseen. Polku viittoo tietä, esittää käyttäjälleen oikeat kyysmykset ja muistuttelee pysähtymään oman hyvinvointinsa äärelle säännöllisesti. Koen itse, että vuoden läpi kulkee selkeä punainen lanka, sen sijaan että poukkoilisin ympäriinsä vailla päämäärää tai epäjohdonmukaisesti edeten.

Polku on täynnä, käyttäjän huomaamattakin, käyttäjäänsä tukevia ominaisuuksia. Jokainen yksityiskohta ja teksti on mietitty ja valittu syystä. Se kätkee sisäänsä monia tutkitusti tehokkaita psykologisia menetelmiä ja periaatteita, kuten paljon puhuttuja tietoista läsnäoloa ja itsemyötätuntoa, jotka auttavat rauhoittumaan ja pysymään tässä hetkessä. Kun hyvinvoivan mielen ja kehon yhdistää määrätietoiseen tavoitteiden avulla etenemiseen, päästään arjessa omilla ehdoilla pitkälle kohti omia unelmia.

Miten tämä kaikki sitten käytännössä toimii? Onko Polun käyttäminen vaativaa tai vaikeaa? Ei lainkaan, sillä minun työni oli tuoda kaikki tämä helposti sulateltavaan ja hyödynnettävään muotoon. Käytännössä Polku-kalenterin rakenne jakautuu vuosi, kuukausi ja viikkotasoon, joista jokainen voi hyödyntää haluamansa osat tai ihan vain nauttia minimalistisen kauniista ulkoasusta.


Vuositasolla

Vuoden alussa käydään läpi omia lähtökohtia. Pohditaan mitkä asiat ovat itselleen elämässä kaikkein tärkeimpiä, mitkä asiat ovat hyvin ja mihin kaipaisi muutosta. Mitkä ovat omia stressin ensimerkkejä, joihin tulisi oppia reagoimaan varhaisessa vaiheessa? Mitkä asiat saavat renoutumaan? Mitkä ovat omia vahvuuksiasi?


Omien ajatusten kartoittamisen pohjalta luodaan itselleen kolme vuositason tavoitetta. Ne voivat olla konkreettisia tai ympäripyöreitä, sillä ei ole juurikaan väliä, kunhan saat hahmotettua omat vuoden prioriteettisi, jotka määrittelevat vuoden suunnan, mitä kohti liikut kuukaudesta toiseen.


Kuukausitasolla

Jokaisessa kuunvaihteessa pysähdytään miettimään mennyttä kuukautta, omaa vointia ja oppimaansa, mitä elämäänsä kaipaa ja mitä puolestaan haluaisi vähentää tai lopettaa? Miten omaan hyvinvointiin perustunut suunta on pysynyt tähtäimessä? Mitä seuraavaksi? Kuukausittainen pysähtyminen elämänsä äärelle on erityisen tärkeää silloin, kun kaipaa elämäänsä muutosta. Ei tule rynnättyä päämäärättömästi eteenpäin, vaan tehtyä harkittuja liikkeitä.

Samalla käännetään katse kohti tulevaa kuukautta. Mitä tuloillaan olevaa odottaa eniten? Mikä puolestaan on tulevan kuukauden suurin haaste ja miten siitä selviää? Mitkä ovat kuukauden kolme tärkeintä (osa)tavoitetta?

Jos et halua toteuttaa tätä osiota, haluat siirtää sivut muualle kalenterin sisällä tai piiloittaa henkilökohtaiset ajatuksesi kokonaan muualle, voit hyvin tehdä niin. Sivut ovat irroitettavat ja vapaus jää täysin sinulle.

Viikkotasolla

Viikot ovat ennen kaikkea pyhitetty vapaalle kirjoitustilalle, päätit sitten käyttää Polkua tavallisena kalenterina tai päiväkirjana. Viikon alussa on kuitenkin pienenä muistutuksena tilaa sekä tärkeille tehtäville, että niille taspainoittaville asioille, joita haluat sisällyttää viikkoosi. Viikkoaukeamilta löytyy myös tärkeitä, pysäyttäviä, huolta pitäviä ja lempeitä lauseita, jotka toimivat kuin mukana kulkeva ystävä.

Viikkojen on hyvä antaa kulkea omalla painollaan, itseään kuunnellen. Ajankulun ja tulevan hahmoittamista helpottavat viikkoaukeamien lisäksi kuukausittainen kuukausi-kalenteriaukeama, jossa näet yhdellä silmäyksellä koko tulevan kuukauden.
Vuosi ei ole vielä vaihtunut, mutta nyt on juuri oikea hetki pysähtyä alkukartoituksen äärelle ja miettiä omaa lähtötilannettaan, sekä ensi vuoden tavoitteita. Pyörittelen itsekin näitä aiheita parhaimmillaan, sillä ajatelkaas, minä saavutin kaikki kolme tämän vuoden tavoitettani jo syksyyn mennessä. Tässä on hetki tullut pyöriteltyä peukaloita ja pohdittua, miten ensi vuosi voisi tuoda minua entistä lähemmäs tasapainoista, itseni ja sen kautta perheeni onnelliseksi tekevää elämää. Minulla on jo aavistus mitä tulen tekemään, mutta onko sinulla?

Ensi vuoden kalenteripakkauksessa saa sivujen lisäksi järjestelmäkalenterin keinonahkaiset kannet, kuukausivälilehdet, sekä itseliimautuvia muistilappuja. Tulevina vuosina kalenteriin on saatavilla myös pelkkiä sivupaketteja, jotka vaihdetaan kansiin vuoden vaihtuessa - näin luonto kuormittuu mahdollisimman vähän. Voit tutustua kalenterin taustoihin aiemmasta postauksestani, sekä opinnäytetyössäni Polku: Kalenterin käyttö henkisen hyvinvoinnin tukemisen välineenä.

Polku-kalenteria myydään nyt mm. Ajaston verkkokaupassa (toimituskulut sisältyy hintaan), Biodellyssä (hyvässä alessa!) ja Suomalaisissa kirjakaupoissa, joten suuntaa sinne, mikäli haluat taata itsellesi yhden kappaleen. Jos puolestaan haluat kokeilla onneasi tai ilahduttaa läheistäsi kenties vuoden merkittävimmällä lahjalla, kommentoi alle mikä sinut tekee onnelliseksi. Arvon kommentoineiden kesken kolme vuoden 2019 Polku-kalenteria. Jätä kommenttiisi myös sähköpostiosoitteesi, niin saan sinut kiinni voiton osuessa kohdalle. Arvonta-aikaa on sunnuntaihin 18.11. asti.

Onnea arvontaan ja rentouttavaa viikonloppua!
Postaus sisältää affiliatelinkin.

Osallistu keskusteluun

 1. Tätä olisi kiva päästä käyttämään :)

  Jenna
  jeccunen@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Minut tekee onnelliseksi 4v tyttäreni hassuttelut ja höpsöt jutut

  maiju_a@hotmail.com

  VastaaPoista
 3. Oi tämä olis ihana kalenteri ensi vuodelle!

  sanaksenaho.sara@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja mut tekee onnelliseksi kun löydän jonkun sukulaissielun jonka kanssa jakaa ajatuksia arjesta!

   Poista
 4. Minut tekee onnelliseksi kun saan viettää kiireetöntä aikaa perheeni kanssa.

  VastaaPoista
 5. Minut tekee onnelliseksi juuri nyt ihanat ystävät, jotka olen saanut ympärilleni, ja joista kiitän joka ikinen päivä :)
  Tätä kalenteria olen himoinnut siitä asti, kun se tuli ensimmäisen kerran myyntiin, ja olisi mahtavaa saada aloittaa vuosi sen kanssa. Sähköpostiosoitteeni on saara.hiltunen@live.fi

  VastaaPoista
 6. Läheiset ihmiset, hyvät keskustelut, elämän kokeminen, hyvinvoinnin edistäminen ja rakkaus.

  VastaaPoista
 7. Minut tekee onnelliseksi uudet kokemukset ja kohtaamiset arjen keskellä. Yritän elää edes välillä päivän kuin lomaillen, tehden jotain uutta.

  VastaaPoista
 8. Jee, kuulostaa kokeilemisen arvoselta! Yksi iso onnenlähde on läheiset ihmiset <3 tervakangas.henna@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Rakkaus, terveys ja toimeentulo ovat avaimet onneen :)

  Tuo kalenteri on kyllä tosi kaunis ja sille olisi käyttöä.

  VastaaPoista
 10. Ihanat läheiset ihmiset tekee mut onnelliseks ����

  lahtinen.siiri@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Perhe ja ystävät tekee onnelliseksi! minddu6@hotmail.com

  VastaaPoista
 12. Minut onnelliseksi tekee perhe! :)


  anne.k.vaisanen@hotmail.com

  VastaaPoista
 13. Veljenlapset, ystävät ja kihlattu <3
  annikajokinen95@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Ihana kalenteri! Mukana ehdottomasti :-) minna.kouvala@luukku.com

  VastaaPoista
 15. Perhe, ystävät, luonto ja sen suojelu, kulttuuritapahtumat, musiikki ja itseasiassa kosmetiikka ja kaikki siihen liittyvät purkit ja purnukat tekee onnelliseksi😍

  tipi83@luukku.com

  VastaaPoista
 16. Perhe ja ystävät tekevät onnelliseksi ☺️

  VastaaPoista
 17. Onni syntyy arjen pienistä, yleensä lapsiin liittyvistä, iloista ja hetkistä. severiina.stalhane@gmail.com

  VastaaPoista
 18. Minut tekee onnelliseksi pitkät ja rauhalliset illat kotona, lähestyvä joulu ja uudet talven maut ruoissa :) Sposti ophiisa@gmail.com

  VastaaPoista
 19. Arki ja perheeni.
  johanna.meinander@gmail.com

  VastaaPoista
 20. Perhe on rakkain ja tekee onelliseksi.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 21. Eniten onnelliseksi minut tekee oma pieni perheeni joka koostuu miehestäni, lapsestamme ja kahdesta karvakaverista <3

  marjoriikka.kantola@gmail.com

  VastaaPoista
 22. Perheen kanssa vietetty kiireetön aika, hyvät keskustelut ystävien kanssa ❤️

  anna_aaltonen@hotmail.com

  VastaaPoista
 23. Minun rakas 1-vuotias poikani
  jonna.tiittanen@elisanet.fi

  VastaaPoista
 24. Minut tekee onnelliseksi ystävät. Pitäisi viettää enemmän aikaa heidän kanssaan :)

  apsulih@gmail.com

  VastaaPoista
 25. Avomieheni, perhe, ystävät, luonto, liikunta ja hyvä ruoka ovat kyllä tärkeimmät onnellisuuspilarini. Ja stessittömyys luonnollisesti.

  ida.maria_ (at) hotmail.com

  VastaaPoista
 26. Mieheni ja arki :)
  minna1995(at)gmail.com

  VastaaPoista
 27. Kalenterista tulee varmasti olemaan paljon hyötyä. Jos ei arpaonni suosi, niin ostoslistalle menee. Joululahjaksi sitä ei malta odottaa :)

  Leena
  leka.hietamaki@gmail.com

  VastaaPoista
 28. Lapset, työ, ystävät ja pienet hetket❤️

  kervinen.anni@gmail.com

  VastaaPoista
 29. Mut tekee onnelliseksi läheiset ihmiset, luonto, oma hölmö koira, mielekäs arki ja arjen kivat pikkujutut kuten kahvi, lukeminen ja kalenterit ❤️ iina.iina(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 30. Mun perheeni ja tää ihana syksy :)
  pirita.susi@gmail.com

  VastaaPoista
 31. Omat lapset toki tekevät minut onnellisimmaksi. Sen lisäksi koen hurjasti onnellisuutta ihan pienistäkin arkisista jutuista ja sattumista - oli se sitten random Spotify-biisi tai mukava ilta ystäväperheen luona.

  Hypistelin tätä Kirjamessuilla ja sen jälkeen on ollut morkkis siitä, etten kalenteria ostanut. Siispä kaikki sormet ristiin, että arpaonni osuisi kohdalle! :)
  tarinoita . satumaasta at gmail . com

  VastaaPoista
 32. Nauru. Liike. Luonto. Rakkaus. Oman sisäisen kutsun seuraaminen, etenkin silloin, kun se edistää myös kollektiivista hyvää 💖 anniinamariannes@gmail.com

  VastaaPoista
 33. Minut tekee onnelliseksi hyvä parisuhde, perhe ja ystävät. Kaikkein tärkeintä on kuitenkin tunne omasta kehittymisestä tunteiden ja tilanteiden käsittelyssä. Tämä kalenteri kuulostaa juuri sellaiselta työkalulta, jota kaipaisin oman hyvinvointini tukemiseen. Toivottavasti arpaonni suosii!
  -Kipsuli-
  fredriikka1@luukku.com

  VastaaPoista
 34. Perhe tekee onnelliseksi vaikeuksista huolimatta. On ollut vaikeuksia sopeutua elämään uuden perheenjäsenen (vauvan) kanssa.

  anniina.lang96@gmail.com

  VastaaPoista
 35. Minut tekee onnelliseksi joulun odotus, ystävät ja pian koittava Meksikon reissu.
  ihmeitaetsimassa@outlook.com

  VastaaPoista
 36. Tulen onnelliseksi, kun saan välillä viettää rentouttavaa aikaa kotona ilman mitään hössötystä ja turhaa tekemistä! :)

  xevex82(at)gmail.com

  VastaaPoista
 37. Tämä olisi ihana kalenteri
  Annina.haarala@gmail.com

  VastaaPoista
 38. Tahtoisin ilahduttaa tällä äitiäni!
  minuhno@gmail.com

  VastaaPoista
 39. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 40. Sisäinen rauha ja oma/läheisten hyvä olo.
  marja-anneli@luukku.com

  VastaaPoista
 41. Vuoden 2019 kalenteri on hakusessa, sillä en ole löytänyt sitä "the kalenteria". Tätä kalenteria olen useamman kerran hypistellyt, mutta hibnan vuoksi se in toistaiseksi jäänyt kauppaan! Nyt olisi ihana voittaa!

  VastaaPoista
 42. Tää ois huippu!

  roosa.blom@outlook.com

  VastaaPoista
 43. Kommentti lähti liian aikaisin ja ilman yhteystietoja! Mutta piti kirjottaa että onnelliseksi tekee rauhalliset koti-illat ja haaveiden toteuttaminen

  Johanna.a.martikainen@gmail.com

  VastaaPoista
 44. Ompa ihanan oloinen kalenteri :)

  liina.mamma(a)gmail.com

  VastaaPoista
 45. Kommentti lähti ilman osoitetta, mutta siis se että saa opsikrlla mitä haluaa ja perhe💜
  Peltomaa. Anni(a) gmail. Com

  VastaaPoista
 46. Minut tekee onnelliseksi se, että teen jonkun onnelliseksi. :) <3


  annastina.jarvinen@gmail.com

  VastaaPoista
 47. Koirani aiheuttavat suurimman osan arkeni onnen hetkistä :)
  Kalenteri kuulostaa ihanalta ja kovin tarpeelliselta, saisiko sen avulla paremmin tolkkua omaan pääkoppaan?

  lampinen.maria@hotmail.com

  VastaaPoista
 48. Onnelliseksi tekee ihana arki, tämä kalenteri rikastuttaisi arkea :)

  hilma.inkala(a)hotmail.com

  VastaaPoista
 49. Ajanvietto oman perheen kanssa tekee minut onnelliseksi <3 emilia.lehtineva@gmail.com

  VastaaPoista
 50. Minut tekee onnelliseksi ystävät ja perhe, kissan kehräys, lenkki polun varrella oleva puro sekä teatteri. <3

  jenna.varismaki(a) netikka.fi

  VastaaPoista
 51. Voi, tää olis ihana!

  iinapoussu(a)gmail.com

  VastaaPoista
 52. Minut tekee onnelliseksi kyky iloita pienistä asioista. Kyky olla hetkessä läsnä (tämä siis viimeaikoina opittua).
  matiilikainen (at) gmail.com

  VastaaPoista
 53. Kuulostaa kyllä mielettömältä. Tässä arjen kiireessä, mut tekee onnelliseksi mun ihana ja pitkähermoinen poikaystävä. Mun vanhemmat, jotka tukee mua tilanteessa kuin tilanteessa. Myös siisti koti tekee mut onnelliseksi, vaikka se välillä vaatiikin aikamoista aikatauluilla pelaamista, et löytyy aikaa olla myös kotona.

  niinahih@gmail.com

  VastaaPoista
 54. Olisipa erilainen kalenteri.
  mari.pajunen@meiliboxi.fi

  VastaaPoista
 55. Minut tekee onnelliseksi nauraminen :)

  Eve_95@windowslive.com

  VastaaPoista
 56. Upea kalenteri, toivottavasti onni suosisi :)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 57. Minut tekee onnelliseksi perheeni sekä lemmikit ❤
  hamale89@gmail.com

  VastaaPoista
 58. Onni syntyy kiireettömyydestä. Perheestä. Luonnossa liikkumisesta.

  lasaarel()gmail.com

  VastaaPoista
 59. Minut tekee onnelliseksi poikaystäväni ja perheeni :) kokkonen.heini(at)gmail.com

  VastaaPoista
 60. Minut onnelliseksi tekee läheiset ihmiset, musiikki ja luonnossa liikkuminen.

  nea.tiihonen (at) hotmail.fi

  VastaaPoista
 61. Lapset ja perhe sekä tietysti kalenteri harrastus tekee onnelliseksi��

  VastaaPoista
 62. Perheeni tekee minusta onnellisen 🧡 mimmu94@windowslive.com

  VastaaPoista
 63. onnellisuus tulee omasta perheestä <3 pkkirsi@suomi24.fi

  VastaaPoista
 64. Minut tekee onnelliseksi perheeni sekä se, että sairauteni ei ole pahentunut ja olen saanut nauttia suht kivutonta elämää. noranicole60@gmail.com

  VastaaPoista
 65. Onni on pienet asiat. Kuppi kuumaa kahvi ja lehti jota lukea. Tai lämpimät villasukat.

  VastaaPoista
 66. Onnellisuus on kokonaisuudessa; läheisissä ihmisissä ja tilanteissa/asioissa. Sari
  sariwitick@gmail.com

  VastaaPoista
 67. Kissat tekee mut onnelliseksi.

  Tiina
  Tintskukka(at)Gmail.com

  VastaaPoista
 68. Perhe ja omat pienet lapset, kun näkee kuinka ne kasvaa ja nauttivat elämästä ❤ kahvikupillinen rauhaisassa aamussa ja kauniit auringonlaskut illalla. �� wufffe@gmail.com

  VastaaPoista
 69. Arjen pienet hetket on onnea. Upea kalenteri! liisa.tyllinen@live.com

  VastaaPoista
 70. Tasapainoinen arki tekee onnelliseksi. Jonkin osa-alueen kasvaminen tuntuu heti muiden tärkeiden asioiden kutistumisena ja samalla stressitason kasvuna. Työ, perhe, ystävät ja harrastukset <3
  anni.tauriainen at outlook.com

  VastaaPoista
 71. Ihana työ. Lähestyvä joulu :)
  riikka.tokola(at)netti.fi

  VastaaPoista
 72. Minut tekee onnelliseksi tällä hetkellä lähestyvä valmistumiseni. 😄
  anniniskanen@gmail.com

  VastaaPoista
 73. Uudet tuulet opiskelurintamalla tekevät minut onnelliseksi :)
  unicornsarawithanumbrella (at) gmail . com

  VastaaPoista
 74. Onnelliseksi minut tekee 2 vuotias tyttäreni <3

  Pienempiä onnelliseksi tekeviä asioita ovat mm. pieni hetki omaa aikaa, rauhallinen hetki kahvikupillisen ääressä, kauniisti koristeltu kalenteri (tämä olisi aivan ihana siihen harrastukseenkin liittyen), auringonpaiste useamman pimeän päivän jälkeen. Paljon on niitä pieniä onnelliseksi tekeviä asioita, niitä ei vain aina huomaa pysähtyä miettimään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ja se meiliosoite unohtui, kun jäin onnellisuutta pohtimaan;
   bettina.ulmanen@gmail.com

   Poista
 75. Ihana idea toteutettavaksi ��
  u.yletyinen(at)gmail.com

  VastaaPoista
 76. Minut tekee onnelliseksi kiireettömät hetket perheen kanssa, ystävät neulominen ja lemmikit ❤️

  sari.fager(at)gmail.com

  VastaaPoista
 77. Tällä hetkellä mut tekee onnelliseksi ne hetket, kun saan neuloa.
  elli.kujanpaa@gmail.com

  VastaaPoista
 78. Minut tekee onnelliseksi rakkaat ja läheiset ihmiset, kissani sekä matkustelu. :)

  VastaaPoista
 79. Olimme ilman kissaa puolitoista vuotta vanhan 16-vuotiaan kissamme kuoltua ja muutama viikko sitten otimme löytöeläintalosta kissanpennun <3 Voi että kuinka onnelliseksi kissanpentu minut tekeekään ja kuinka kissa hoitaa sielua ihan vain läsnäolollaan <3 Ja kuinka kiitollinen kissa onkaan, että sai meiltä kodin!
  Sairanen.hanna@gmail.com

  VastaaPoista
 80. Minut tekee onnelliseksi pieni hiljainen hetki kiireisen arjen keskellä.

  noora.hanhivaara(at)outlook.com

  VastaaPoista
 81. Minut tekee onnelliseksi 4 frettiäni, jotka ovat joka päivä hyvä syy nousta ylös sängystä!

  mango.93@hotmail.com

  VastaaPoista
 82. Perhe, omat lapset <3
  Ja tuo Polku on tosi upea ja tulis kyllä tarpeeseen!
  sankalasatu (a) gmail . com

  VastaaPoista
 83. Minut tekee onnelliseksi perheeni, musiikki ja pienet arjen asiat :)

  theriddlerr@outlook.com

  VastaaPoista
 84. musiikki ja oma aika moonchild1091@hotmail.com

  VastaaPoista
 85. Matkustaminen ja itsensä haastaminen uusissa tilanteissa. pauliina.pietila(a)maahiset.net

  VastaaPoista
 86. Minut tekee onnelliseksi koirakaverini ja läheiseni. Onnellisuus ja turvallisuus kulkevat joskus käsikkäin. <3
  terhimaria11@gmail.com

  VastaaPoista
 87. Juuri nyt etsin niitä hetkiä, jolloin olisin onnellinen, vaikea elämä, mutta kirjoittaminen usein auttaa, kun saa asioita purettua. Polku voisi auttaa minut taas oikealle polulle.
  katja.ahtiainen@gmail.com

  VastaaPoista
 88. Kiitos hienosta Polku-esittelystä, vaikuttaa niin ihanalta, en olekaan ennen nähnyt sitä missään! Minulle onnea on kiireettömät hetket poikani kanssa, hassutella, leikkiä ja olla läsnä. Olen kiitollinen terveistä päivistä, sillä se ei ole ollenkaan itsestään selvää.
  hanna.maria.laalaa@gmail.com

  VastaaPoista
 89. Minut tekevät onnelliseksi ystävät, käsityöt, tee, luonto ja perhe. Nämä kaikki vähentävät stressin minimiin.
  aamuntytto@gmail.com

  VastaaPoista
 90. Minut tekee onnelliseksi kaikenlainen luova käsillä tekeminen, positiivisen palautteen kuuleminen ja tietenkin läheiset rakkaat.
  hanneraisanen@gmail.com

  VastaaPoista
 91. Onnelliseksi tekevät tällä hetkellä hyvä ruoka, musiikki ja läheiset. <3 [marzzsu(at)hotmail(piste)com]

  VastaaPoista
 92. Iloa ja onnea tuovat perheeni sekä kolme kissaa ❤
  rsorvisto@gmail.com

  VastaaPoista
 93. Perhe tekee mut onnelliseksi. ❤
  (eija.m.aalto@gmail.com)

  VastaaPoista
 94. Perhe tekee minut onnelliseksi.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 95. Viimeaikaisten isojen vastoinkäymisten jälkeen tekee onnelliseksi perheen tuki ja kuinka kriisissä kaikki tukee toisiaan. Myös ihana raikasilma ja talven odotus.

  Tästä polkukalenterista olisi kiva nähdä enempi kuvia sisällöstä. Ihan siitä minkälainen se on kalenterisivuiltaan. Instassa on videolla aina vain vilahtanut ne itse kalenterisivut ym.

  johhhu@hotmail.com

  VastaaPoista
 96. Perhe ja läheiset ihmiset tekee onnelliseksi. Lisäksi arjen pienet asiat ja luonnossa liikkuminen.
  maikku81@gmail.com

  VastaaPoista
 97. Onni on tällä hetkellä sitä, että olen selvinnyt vaikeasta ajanjaksosta ja uskaltanut aloittaa opinnot ja päässyt unelmatyöharjoittelupaikkaan. :) Onni tulee myös kahden koiran kanssa touhutessa.

  Polku on kaunis.

  ulpustiina@gmail.com

  VastaaPoista

© Luonnonkaunis. Design by FCD.