Ann-Christine
Luonnonkaunis-sivuston perustaja Ann-Christine on luonnonkosmetiikan kautta vastuullisuusalalle onnekkaan sattuman kautta päätynyt tiedonjanoinen muotoilija, iloinen tarkkailija, joka jakaa havaintonsa ja oppinsa suurella sydämellä muiden kanssa.

Elämästä nautiskelu, kestävyys ja merkityksellisyys eivät sulje toisiaan pois, päinvastoin. Onnistuessamme yhdistämään nämä kolme tekijää, olemme onnellisuuden äärellä.

Suurinta mielihyvää Ann-Christine kokee nähdessään läheistensä nauravan, lilluessaan tyynessä järvivedessä tai ollessaan puolieksyksissä sammalpeitteisen metsän keskellä. Hän on vankasti sitä mieltä, että aina on hyvä hetki herkutella, kaikista mieluiten muhkean tyynypinon ja peitteiden välissä, paksuun kirjaan uppoutuen. Kahviloissa hän vilkuilee salaa viereisiin pöytiin ja kuvittelee, millainen tarina kanssakahvittelijoilla on tai millaisia asioita he mahtavat parhaillaan miettiä.

Luonnonkosmetiikan parissa Ann-Christine on työskennellyt seitsemän vuotta, jonka myötä hän on kasvanut tarkkailemaan ja vaatimaan vastuullisuutta myös laajemmin arjen valinnoissa. Aidosti kestävä elämä on jotain, jota kohti jokaisen tulisi pyrkiä niin oman kuin luonnon hyvinvoinnin vuoksi. Kirjoituksillaan hän toivoo voivansa herättää tietoutta, opettaa, sekä muistuttaa armollisuuden ja tasapainon löytämisen tärkeydestä.


Luonnonkaunis sai alkunsa omasta räpiköimisestäni luonnonkosmetiikkaan siirtymisessä, jonka aloitin vuonna 2011. Uusien toimivien tuotteiden ja suosikkien löytäminen oli todella haasteellista, ja aika pian totesin, ettei tässä ole mitään järkeä, että jokainen tahollaan käy läpi saman uuvuttavan prosessin. Kaipasin neuvoja osaavilta ja muiden kokemuksia, ja koska tällaista paikkaa ei ollut olemassa, päädyimme luomaan tällaisen sivuston itse muutamaa vuotta myöhemmin.

Nyt ympäristöasioiden ollessa entistä suurempi ja tärkeämpi aihe, on myös Luonnonkaunis kasvanut vastaamaan yhä laajempiin tarpeisiin, ihmisten pyrkiessä muuttamaan elintapojaan kokonaisvaltaisesti ympäristöystävällisemmiksi. Olen suunnattoman iloinen siitä, että vierelläni Luonnonkaunista rakentamassa on nykyään useampi ystävävä, oman alansa huippuosaajia, joiden kanssa pystymme paitsi auttamaan muita, myös tekemään tärkeää työtä ilmaston hyväksi. Kaikki mitä teemme, tehdään suurella sydämellä - toivon sen huokuvan sinulle asti.

Uskon siihen, että yhdessä pystymme saavuttamaan paljon suurempia asioita kuin kukin erikseen omilla tahoillamme.


© Luonnonkaunis. Design by FCD.