Meidän visiommeMitä Luonnonkaunis on?

Kauneutta, puhtautta ja herkkyyttä. Arvostusta, tasapainoa ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Hyvyyttä. Hehkua. Kuulostelua. Äitimaahan juurtumista. Luonnonkauneus on kauneutta luonnollisesti ja kauniisti luonnon kanssa.

Miten ihanaa, että olet tullut Luonnonkauniiseen, luonnollista kauneutta, tiedostavaa kuluttamista, vastuullisuutta sekä hyvinvointia käsittelevään hyvän mielen sivustolle. Täältä löydät paljon tietoa kokonaisvaltaisen kauneuden ja hyvinvoinnin tukemisesta kestävästi, ympäristöä ja itseäsi kunnioittaen. Pysähtymällä Luonnonkauniin ääreen ja makustelemalla sen tarjoamaa sisältöä, löydät takuulla itsellesi sopivat keinot voidaksesi hyvin, tunteaksesi iloa sekä toimiaksesi vastuullisesti elämän eri osa-alueilla.


Meidän visiomme

Me Luonnonkauniissa uskomme siihen, että onnellinen ja täysi elämä on mahdollinen ennen kaikkea merkityksellisyyden, omien arvojemme, läheisyyden, vastavuoroisen rakkauden, oikeudenmukaisuuden, sekä ympäristön kunnioittamisen kautta. Hyvästelemällä ylikuluttaminen, suorittaminen ja materiaalisen onnen tavoittelun, on mahdollista täyttää elämä aidosti rikastuttavilla kokemuksilla. Antaa ja saada yhä enemmän vastineeksi.

Toimintamme juontaa juurensa huoleen ympäristön tilasta ja meidän yhteisestä hyvinvoinnista, sekä paineeseen toimia, jota me kaikki toisinaan koemme. Luonnonkaunis on sinua varten luotu vertaistuellinen turvasatama, hartaudella ja laajalla osaamisella luotu tietokanta, jonka puoleen voit aina kääntyä. Haluamme osaltamme vaikuttaa suureen tarvittavaan muutokseen, kannustamalla ja innostamalla sinua. Meidän avullamme ja omalla tahdollasi, sinäkin voit luoda omasta vastuullisesta arjestasi parhaan mahdollisen version itseäsi ja rakkaitasi varten.

Luonnonkaunis-sivusto kattaa laajasti innostavan vastuullisen arjen tärkeimpiä ja mielenkiintoisimpia osa-alueita, joille sydämemme sykkivät. Täällä Hyvä olo -kategoriassa opit hidastamaan, pitämään huolta itsestäsi ja ympäristöstä, Kauneus-osiossa hoitamaan ihoasi oikein luonnonkosmetiikalla, valmistamaan maukasta kasvisruokaa Ruoka-puolella, sekä tekemään kestäviä Tyyli-valintoja niin vaatekaappiisi kuin kotiisi. Mielestämme vastuullisten vaihtoehtojen ja elämää rikastuttavien kokemusten tulisi olla saatavilla kaikille, tulotasosta ja sosiaalisesta asemasta riippumatta. Siksi kaikissa kategorioissa toistuvat niin tunnelmallinen slow living, aina ajankohtainen minimalismi, kuin lyömättömien hinta-laatusuhteiden metsästäminen, joista nautimme niin suuresti.

Askarruttaa sinua mikä tahansa, voit aina olla yhteydessä asiantuntijoihimme. Autamme ja juttelemme kanssasi mielellämme!


Haluaisitko tietää keitä olemme? Voit tutustua meihin täällä (tulossa).PYSY AJANTASALLA JA
SEURAA LUONNONKAUNISTA:
FACEBOOK-SIVU

Nähdäänkö myös Instagramissa?

© Luonnonkaunis. Design by FCD.