Meidän visiommeMitä Luonnonkaunis on?

Kauneutta, puhtautta ja herkkyyttä. Arvostusta, tasapainoa ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Hyvyyttä. Hehkua. Kuulostelua. Äitimaahan juurtumista. Luonnonkauneus on kauneutta luonnollisesti ja kauniisti luonnon kanssa.

Miten ihanaa, että olet tullut Luonnonkauniiseen, tiedostavaa kuluttamista, vastuullisuutta, sekä hyvinvointia käsittelevälle hyvän mielen sivustolle. Me autamme sinua rakentamaan arvojesi mukaisen, kokonaisvaltaista hyvinvointia tukevan arjen kestävästi, ympäristöä ja itseäsi kunnioittaen. Pysähtymällä Luonnonkauniin ääreen ja makustelemalla sen tarjoamaa sisältöä, löydät vähitellen itsellesi sopivat keinot voidaksesi hyvin, tunteaksesi iloa sekä toimiaksesi vastuullisesti laajasti elämän eri osa-alueilla.


Meidän visiomme

Me Luonnonkauniissa uskomme siihen, että onnellinen ja täysi elämä on mahdollinen ennen kaikkea merkityksellisyyden, omien arvojemme, läheisyyden, vastavuoroisen rakkauden, oikeudenmukaisuuden, sekä ympäristön kunnioittamisen kautta. Vastuullinen ja kestävä arki kuuluu kaikille, tulo- ja tietotasosta, sekä sosiaalisesta taustasta riippumatta. Hyvästelemällä ylikuluttaminen, suorittaminen ja materiaalisen onnen tavoittelun, on mahdollista täyttää elämä aidosti rikastuttavilla kokemuksilla. Antaa ja saada yhä enemmän vastineeksi.

Toimintamme juontaa juurensa huoleen ympäristön tilasta ja meidän yhteisestä hyvinvoinnista. Luonnonkaunis on sinua varten, hartaudella ja laajalla osaamisella luotu tietokanta, turvasatama, jonka puoleen voit aina kääntyä. Haluamme osaltamme vaikuttaa suureen tarvittavaan muutokseen, kannustamalla ja innostamalla sinua. Saada joukolla aikaan suurempaa liikettä, kuin mihin koskaan pystyisimme yksin.

Sinun tahdollasi ja meidän avullamme, voit sinäkin luoda omasta arjestasi vastuullisen ja  aidosti merkityksellisen.

Luonnonkaunis-sivusto kattaa laajasti innostavan vastuullisen arjen tärkeimpiä ja mielenkiintoisimpia osa-alueita, joille sydämemme sykkivät. Hyvä olo -kategoriassa opit hidastamaan, pitämään huolta itsestäsi ja ympäristöstä, Kauneus-osiossa hoitamaan ihoasi oikein luonnonkosmetiikalla, valmistamaan maukasta kasvisruokaa Ruoka-puolella, sekä tekemään kestäviä Tyyli-valintoja niin second handia kuin eettistä muotia suosien.

Askarruttaa sinua mikä tahansa, voit aina olla yhteydessä asiantuntijoihimme. Sinun auttaminen ja tukeminen on meille sydämen asia.


Haluaisitko tietää keitä olemme? Voit tutustua meihin täällä (tulossa).PYSY AJANTASALLA JA
SEURAA LUONNONKAUNISTA:
FACEBOOK-SIVU


Nähdäänkö myös Instagramissa?

© Luonnonkaunis. Design by FCD.