Meidän visiommeMeidän visiomme


Me Luonnonkauniissa uskomme siihen, että onnellinen ja täysi elämä on mahdollinen ennen kaikkea merkityksellisyyden, omien arvojemme, läheisyyden, vastavuoroisen rakkauden, oikeudenmukaisuuden, sekä ympäristön kunnioittamisen kautta. Vastuullinen ja kestävä arki kuuluu kaikille, tulo- ja tietotasosta, sekä sosiaalisesta taustasta riippumatta.

Hyvästelemällä ylikuluttamisen, suorittamisen ja materiaalisen onnen tavoittelun, on mahdollista täyttää elämä aidosti rikastuttavilla kokemuksilla. Antaa ja saada yhä enemmän vastineeksi.

Toimintamme juontaa juurensa huoleen ympäristön tilasta ja meidän yhteisestä hyvinvoinnista. Luonnonkaunis on sinua varten, hartaudella ja laajalla osaamisella luotu tietokanta, turvasatama, jonka puoleen voit aina kääntyä. Haluamme osaltamme vaikuttaa suureen tarvittavaan muutokseen, kannustamalla ja innostamalla sinua. Saada joukolla aikaan suurempaa liikettä, kuin mihin koskaan pystyisimme yksin.

Sinun tahdollasi ja meidän avullamme, voit sinäkin luoda omasta arjestasi vastuullisen ja  aidosti merkityksellisen.

Askarruttaa sinua mikä tahansa, voit aina olla yhteydessä asiantuntijoihimme. Sinun auttaminen ja tukeminen on meille sydämen asia.
PYSY AJANTASALLA JA
SEURAA LUONNONKAUNISTA:
FACEBOOK-SIVU


© Luonnonkaunis. Design by FCD.