YrityssponsoritYrityssponsorit tekevät kanssamme vastuullisuutta näkyvämmäksi


Luonnonkaunis on alallamme arvostettu, hyvinvointiin ja vastuulliseen elämäntapaan kannustava sivusto ja vaikuttajataho. Olemme onnekkaita voidessamme tehdä meille mieluisaa ja tärkeää työtä tarjotaksemme päivittäin ajankohtaista ja riippumatonta tietoa tuhansille vastuullisuudesta ja hyvinvoinninista kiinnostuneille, muodossa, joka on helposti ymmärrettävissä ja saavutettavissa ihan jokaiselle.

Luonnonkauniin vastuullisuutta ja hyvinvointia edistävää toimintaa tukevat tarkoin valitut yrityssponsorit, jotka näkevät työmme merkityksellisenä ja jakavat yhteisen arvomaailman kanssamme. Yrityssponsorius on etusivun näkyvyyttä vastaan annettu taloudellinen tuki, joka mahdollistaa Luonnonkauniin sivustolla myös riippumattoman sisällön ja aiheiden käsittelemisen entistä laajemmin. Näin onnistumme yhdessä tekemään vastuullisesta ja merkityksellistä arjesta yhä helpommin toteuttettavan sinulle ja meille kaikille.


Vuoden 2021 yrityssponsorihaku on edelleen auki. Jakaako yrityksenne vastuullisuusarvomme ja haluaa tukea toimintaamme? Kysy lisätietoja yrityssponsoriudesta info@luonnonkaunis.com.Vuonna 2021 toimintaamme tukevat:

Luonnonkauniin tiimiläisten keskuudessa rakastettu ja suomalaisen luonnonkosmetiikan edelläkävijänä tunnettu Flow Cosmetics on vuodesta 2004 toiminut perheyritys, joka valmistaa korkealaatuiset luonnonkosmetiikkatuotteensa omalla tehtallaan Riihimäellä. Flow Cosmeticsin käsialaa on myös Suomen ensimmäinen luonnonkosmetiikka meikkisarja Korento Cosmetics.

Flow Cosmeticsin luonnonkosmetiikkatuotteille ominaista ovat laadukkaat raaka-aineet, hellävaraiset käsittelymenetelmät, aromaterapian hyödyntäminen, sekä aito rakkaus luontoa kohtaan. Valtaosa Flow Cosmeticsin raaka-aineista onkin villinä kasvaneita tai luomulaatuisia, sekä vähintään COSMOS- tai Ecocert-sertifioituja. Myös kaikki Flow Cosmeticsin pakkaukset ovat mahdollisimman helposti kierrätettäviä.

Vuonna 2020 Flow Cosmeticsin toiminnasta tuli lisäksi ilmastoneutraalia. Tämä tarkoittaa sitä, että ulkopuolinen taho on laskenut Flow Cosmeticsin toiminnan kasvihuonekaasupäästöt on laskettu, päästöjen lähteitä pyritään aktiivisesti pienentämään ja välttämättömät päästöt kompensoidaan ClimatePartnerin ympäristönsuojelu- ja ilmastoprojektien avulla.


Siirry Flow Cosmeticsin sivuilleVastuullisen muodin suosikkeihimme lukeutuva Pure Waste on vuonna 2013 perustettu kotimainen vaatetusalan yritys, joka valmistaa 100% kierrätettyjä kankaita ja vaatteita tekstiiliteollisuuden ylijäämäraaka-aineista.

Pure Waste on vastuullisen muodin saralla innovatiivinen edelläkävijä, jolle ympäristöystävälliset tuotantotavat ovat toiminnan keskiössä. Pure Wasten oma tehdas Intiassa toimii uusiutuvalla energialla, eikä kankaiden ja vaatteiden valmistukseen käytetä lainkaan uusia raaka-aineita tai väriaineita. Sen ansiosta tuotannossa säästyy valtavia määriä vettä, energiaa ja kemikaaleja.

Vuonna 2020 Pure Waste julkaisi verkkokaupassaan kaikkien tuotteidensa päästötiedot yhtenä ensimmäisistä vaatebrändeistä koko maailmassa. Ympäristövaikutuslaskelmat koostuvat tuotteiden vesi- ja hiilijalanjäljestä sekä niiden vertailuarvioista vastaaviin uusista materiaaleista valmistettuihin tuotteisiin. Esimerkiksi Pure Wasten t-paidan hiilijalanjälki on 50% pienempi ja vedenkulutus vain 0,01% verrattuna siihen, mitä normaalin t-paidan valmistukseen kuluu. Huikeaa!

Yrityksen omasta vaatemallistosta löytyy ajattomia ja kestäviä perusvaatteita kuten huppareita, neuleita, t-paitoja ja collegehousuja. Heidän kauttaan myös muut brändit ja yritykset voivat valmistaa kustomoituja tuotteita omilla painatuksillaan.


Siirry Pure Wasten sivuille


© Luonnonkaunis. Design by FCD.