YrityssponsoritYrityssponsorit tekevät kanssamme vastuullisuutta näkyvämmäksi


Luonnonkaunis on alallamme arvostettu, hyvinvointiin ja vastuulliseen elämäntapaan kannustava sivusto ja vaikuttajataho. Olemme onnekkaita voidessamme tehdä meille mieluisaa ja tärkeää työtä tarjotaksemme päivittäin ajankohtaista ja riippumatonta tietoa tuhansille vastuullisuudesta ja hyvinvoinninista kiinnostuneille, muodossa, joka on helposti ymmärrettävissä ja saavutettavissa ihan jokaiselle.

Luonnonkauniin vastuullisuutta ja hyvinvointia edistävää toimintaa tukevat tarkoin valitut yrityssponsorit, jotka näkevät työmme merkityksellisenä ja jakavat yhteisen arvomaailman kanssamme. Yrityssponsorius on etusivun näkyvyyttä vastaan annettu taloudellinen tuki, joka mahdollistaa Luonnonkauniin sivustolla myös riippumattoman sisällön ja aiheiden käsittelemisen entistä laajemmin. Näin onnistumme yhdessä tekemään vastuullisesta ja merkityksellistä arjesta yhä helpommin toteuttettavan sinulle ja meille kaikille.


Vuoden 2021 yrityssponsorihaku on edelleen auki. Jakaako yrityksenne vastuullisuusarvomme ja haluaa tukea toimintaamme? Kysy lisätietoja yrityssponsoriudesta info@luonnonkaunis.com.Vuonna 2021 toimintaamme tukevat:

Luonnonkauniin tiimiläisten keskuudessa rakastettu ja suomalaisen luonnonkosmetiikan edelläkävijänä tunnettu Flow Cosmetics on vuodesta 2004 toiminut perheyritys, joka valmistaa korkealaatuiset luonnonkosmetiikkatuotteensa omalla tehtallaan Riihimäellä. Flow Cosmeticsin käsialaa on myös Suomen ensimmäinen luonnonkosmetiikka meikkisarja Korento Cosmetics.

Flow Cosmeticsin luonnonkosmetiikkatuotteille ominaista ovat laadukkaat raaka-aineet, hellävaraiset käsittelymenetelmät, aromaterapian hyödyntäminen, sekä aito rakkaus luontoa kohtaan. Valtaosa Flow Cosmeticsin raaka-aineista onkin villinä kasvaneita tai luomulaatuisia, sekä vähintään COSMOS- tai Ecocert-sertifioituja. Myös kaikki Flow Cosmeticsin pakkaukset ovat mahdollisimman helposti kierrätettäviä.

Vuonna 2020 Flow Cosmeticsin toiminnasta tuli lisäksi ilmastoneutraalia. Tämä tarkoittaa sitä, että ulkopuolinen taho on laskenut Flow Cosmeticsin toiminnan kasvihuonekaasupäästöt, päästöjen lähteitä pyritään aktiivisesti pienentämään ja välttämättömät päästöt kompensoidaan ClimatePartnerin ympäristönsuojelu- ja ilmastoprojektien avulla.


Siirry Flow Cosmeticsin sivuille


Päätähuimaavalla vauhdilla kasvanut suursuosikkimme House of Organic on vuonna 2016 perustettu suomalainen luonnonkosmetiikan ja hyvinvointituotteiden verkkokauppa sekä maahantuoja. House of Organicin tavoitteena on tarjota pääasiassa edullisia, tehokkaita ja ekologisesti kestäviä vaihtoehtoja, jotka olisivat saatavilla ihan jokaiselle.

House of Organicin arvot ja ympäristöystävällisyys näkyvät paitsi eettisesti ja kestävän kehityksen arvojen mukaisesti kootussa tuotevalikoimassa, myös uskaliaassa otteessa kehittää yritystoimintaa yhä ekologisempaan suuntaan. Esimerkiksi pakettien ympäristöystävällisyyden eteen on tehty suuria harppauksia mm. innovaativisilla täysin muovittomilla ja teipittömillä pakkauksilla, sekä  kierrätetyillä ekolähetyksillä. Tämän lisäksi myös kotimaisen luonnonkosmetiikan valikoima on vakuuttava.

Ympäristöystävällisiä arjen tuotteita etsiessä on House of Organic siis the place to be. Mahdollisesti Suomen laajimmassa ekotuotteiden valikoimassa nähdään tuotteita laajasti eri tuotekategorioista aina luonnonkosmetiikasta kesto- ja kodintuotteisiin, ja ruokatarvikkeista pukeutumiseen, joihin lukeutuu monia kansainvälisesti palkittuja ja rakastettuja brändejä.

Voiko vastuullisten valintojen tekeminen verkossa olla helpompaa? Ei meidän mielestä!


Pitkäaikainen yhteistyökumppanimme Biodelly on vuonna 2009 perustettu Suomen luonnonkosmetiikka-alan pioneeri, jonka takana olevien naisten sydämet läikkyvät luonnolliselle kauneudelle ja aidoille kohtaamisille.

Biodellyllä juhlistetaan jokaisen omaa yksilöllistä kauneutta ympäristöä kunnioittaen, sekä syvällä asiantuntijuudella. Asiakaspalveluun suhtaudutaan poikkeuksellisella omistautumisella: Biodellyllä halutaan aidosti auttaa asiakasta onnistumaan hänelle sopivimpien tuotteiden valinnassa, edistäen samalla eettistä, ekologista ja kestävää elämäntapaa. Biodellyllä asioidessa voit olla varma mahdollisuudesta keskustella tuotteista avoimesti ja vastuullisten valintojen tekemisestä läpinäkyvästi.

Biodellyn rakkaus kosmetiikkaa ja ympäristöä kohtaan näkyy myös valikoimiin huolella valituista tuotteista, joita yhdistää luonnonkosmetiikan periaatteiden lisäksi erityisesti korkea laatu. Jokainen valikoimiin valittu tuote testataan huolella Biodellylläisten toimesta, ja testailuista syntyvää mehevää sisäpiiritietoa jaetaan Biodellyn omassa DELLY Magazinessa. Laaja valikoima takaa monipuolisesti ekologisia vaihtoehtoja arkeen ja kauneuteen, jotka ovat meidän kaikkien saatavilla.


Vuonna 2019 perustettu kotimainen koiranmerkki Alvar vastaa ilmastotietoisen koiranomistajan arvoihin. Heidän tavoitteensa on kunnianhimoinen: koirille halutaan tarjota korkealaatuista koiranruokaa, tähdätään hiilineutraaliuteen, sekä toimia alan parhaana suunnannäyttäjänä ja edelläkävijänä, läpinäkyvästi. Rytinällä Alvarilla ollaankin edetty ja aivan oikeaan suuntaan!

Alvarin toimintamalli on tuotannosta käyttäjälle asti tarkkaan suunniteltu: täysravintonappulat, lisukkeet ja herkut valmistetaan lähiraaka-aineita ja sivuvirtatuotteita suosien lähellä käyttäjää Tanskassa ja Suomessa, valmistus pyörii pääasiallisesti tuulivoimalla, kierrätettävät ruokapaketit toimitetaan suoraan kotiin ilman kiertoteitä tai välikäsiä, ja jäljelle jäävä hiilitassunjälki kompensoidaan.

© Luonnonkaunis. Design by FCD.