ToimintaperiaatteemmeToimintaperiaatteemme


Luonnonkauniin toiminta perustuu vahvasti omiin arvoihimme ja auttamisen haluun. Haluamme tuntea työssämme merkityksellisyyttä ja nähdä, että Luonnonkauniin sisällä on aidosti väliä, auttaen sinua löytämään sinulle parhaiten sopivat keinot edistää vastuullisuutta ja hyvinvointia arjessasi.

Toimintaperiaatteemme ohjaavat kaikkea Luonnonkauniin sisältöä, niin sivustolla kuin sosiaalisen median kanavillamme, ja jokainen Luonnonkauniin tekijä on lupautunut noudattamaan yhteistiä periaatteitamme.

Noudatamme samoja toimintaperiaatteita myös kaupallisia yhteistöitä tehdessämme.


Vastuullisuus

Vastuullisuus on Luonnonkauniin toiminnan punainen lanka, joka toistuu kaikessa tekemässämme. Voit lukijana aina luottaa siihen, että käsittelemme aiheita parhaamme mukaan, huomioiden kaiken saatavilla olleen ja luotettavan tiedon. Suurin tavoitteemme on edistää niin ympäristön kuin yksilön hyvinvointia.


Luotettavuus

Prioriteettimme on luotettavan, arvokkaan ja rehellisen sisällön tuottaminen. Toivomme sinun tuntevan, että voit aina kääntyä puoleemme asiassa kuin asiassa. Sinun luottamuksesi arvoisena oleminen on meille kunnia-asia.


Uskottavuus

Olemme kaiken julkaisemamme kanssa tarkkoja siitä, että sisältö on linjassa paitsi arvojemme kanssa, myös toteutettavissa tavallisessa arjessa, sekä hyvin perusteltua. Jakaessamme tietoa, selvitämme tiedon paikkaansa pitävyyttä tarkasti, käyttäen laajasti luotettavia lähteitä, sekä viittaamalla niihin tarvittaessa.


Merkityksellisyys

Julkaisujen lähtökohta on aina, että sen aihe ja sisältö on tärkeää ja hyödyllistä sinulle, Luonnonkauniin lukijalle. Aiheita valitessamme ja tekstejä muotoillessamme pohdimme aina, tuoko sisältö sinulle jotain arvokasta uutta tietoa tai ajateltavaa.

Yhtälailla tulee tekemämme sisällön tuntua myös meistä merkitykselliseltä, jotta tekemämme työ tuntuisi tärkeältä.


Innostavuus

Pyrimme aina lähestymään aiheitamme innostuksen ja kannustuksen kautta. Uskomme siihen, että into ja usko omiin kykyihin on tie muutokseen. Emme koskaan pelottele, syyllistä tai lannista. Ympäristön ja oman hyvinvoinnin etusijalle asettaminen on hieno asia, ja sen tulee tuntua hyvältä.


© Luonnonkaunis. Design by FCD.