HarjoittelijaksiHuipputyyppi, hae meille harjotteluun tai työkokeiluun!


Kiinnostaisiko sinua soveltaa oman alan osaamistasi vastuullisuuteen? Haemme jatkuvasti avaran ja iloisen mielen omaavia, sekä kehittymis- ja kehittämishaluisia tekijöitä harjoitteluun tai työkokeiluun Luonnonkauniin hyvän mielen työyhteisöön. Paikat on keskitetty Turkuun, Luonnonkauniin perustajan Ann-Christinen lempeään ohjaukseen.


Kenelle

Osaamisesi voi olla lähes mitä tahansa vastuullisuuteen sovellettavaa aina media-alalta markkinointiin tai matkailualalta vaatealaan. Luodaan yhdessä harjoittelukokonaisuus, jossa osaamisesi pääsee mahdollisimman hyvin esiin ja kasvamaan!


Missä ja miten

Luonnonkauniin harjoittelut toteutetaan covid-tilanteen vuoksi pääosin tai kokonaan etänä. Aivan kuten muidenkin tiimiläisten kesken, pidetään harjoittelijaan yhteyttä ja häntä opastetaan monipuolisesti videopalavereilla ja -koulutuksilla, sekä viestitse että puhelimitse. Toteutamme mahdollisuuksien mukaan myös lähipäiviä Turussa, kesäaikaan esim. ulkotoimistolla.


Toivomme sinulta

Toivomme sinulta ennen kaikkea halua vaikuttaa ja innostaa vastuullisuuteen, avaraa ja iloista mieltä, sekä halua kehittyä ja kehittää.

Arvostamme myös hyviä komminikointi-, kirjoitus- ja/tai visuaalista taitoa.


Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle tiiviin hyvän mielen työyhteisön, sekä mahdollisuuden toteuttaa ja kehittää omia taitojasi. Suunnittelemme harjoittelukokonaisuuden sinun vahvuuksien ja toiveiden perusteella, tulevaa urakehitystäsi parhaalla mahdollisella tavalla tukeaksemme.

Luonnonkauniin parissa opit lisää mm. vastuullisuudesta ja tiimityöskentelystä, ja autamme sinua halutessasi myös alkuun yrittäjyydessä.


Palkka & tuki

Pienyrittäjinä emme vielä pysty tarjoamaan harjoittelusta palkkaa, mutta pyrimme sen sijaan tarjoamaan mahdollisimman paljon pitkällä tähtäimellä arvokasta osaamista ja tukea ammatillisesti. Ohjaamme sinua huolellisesti ja innokkaasti, sillä antoisa harjoittelujakso ja sinun kehityskaaresi seuraaminen on myös meille sydämen asia.

Mikäli tulet meille TE-palveluiden tukemaan työkokeiluun, saat jakson aikana taloudellista tukea ja korvauksia heidän kauttaan.


Hakuohjeet:

Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen:

info@luonnonkaunis.com

Kerro meille itsestäsi ja osaamisestasi, koska harjoitteluaikasi alkaa/loppuu ja mitä harjoittelulta toivot. Liitä mukaan CV tai tiedot aiemmasta kokemuksesta.
© Luonnonkaunis. Design by FCD.