IdaLuonnonkaunis-porukan ruokaintoilija Ida jakaa sivustolla herkullisia kasvisruokareseptejä, sekä kirjoittaa vastuullisemmasta pukeutumisesta. 

Vastuullinen elämäntyyli on myös lempeyttä itseään ja muita kohtaan. Täydellisyyteen pyrkimisen sijaan kannattaa iloita pienistä askelista. Teemme tuhansia valintoja päivittäin, joten on ilo ja etuoikeus voida valita paremmin. Fiilistele omia ja muiden hyviä tekoja!

Ida innostui ruuanlaitosta nuorena parikymppisenä, kun hän ryhtyi kasvissyöjäksi. Tuolloin kaupoista ei löytynyt valmiina härkistä tai kaurajogurttia, joten kaikki ruoka oli valmistettava kotona itse. Onnistuneiden kokkauskokeilujen myötä heräsi halu jakaa reseptejä muille ja niin syntyi Idan ensimmäinen ekologinen lifestyle-blogi Ida's Cozy Corner. Luonnonkauniiseen Ida jatkaa helppojen ja helposti lähestyttävien kasvisruokaohjeiden jakamista.

Kasvisruuan lisäksi Idan sydäntä lähellä ovat kotimainen design ja eettinen muoti. Samaan aikaan kun kasvisruoka ja muut vastuullisemmat valinnat arjessa alkoivat kiinnostaa Idaa, hän alkoi kyseenalaistaa omia shoppailutottumuksiaan. Vaikka jo vuosia oli ollut tiedossa, kuinka surkeissa oloissa pikamuotiketjujen vaatteet tehdään, vaateshoppailun lopettaminen tuntui alkuun haastavalta. Ida kuitenkin päätti sinnikkäästi lähteä kokeilemaan kestävän, mutta silti muodikkaan vaatekaapin rakentamista ja jakaa prosessin aikana oppimaansa muillekin blogipostaustensa kautta. Nykyään Ida nauttii uusien, eettisten vaatebrändien löytämisestä ja kirpputoreilla kiertelystä.

Ida valmistui medianomiksi vuonna 2019, mutta on tehnyt jo useamman vuoden töitä graafikkona ja viestintäsuunnittelijana niin tapahtumatuotannossa, kuin mainos- ja pr-alallakin. Työssään Ida hyödyntää visuaalista silmäänsä päivittäin valo- ja videokuvatessaan sekä suunnitelleessaan mainoksia ja somesisältöjä asiakkailleen. Vapaa-ajallaan hän rentoutuu viettämällä aikaa läheistensä kanssa ja lenkkeilemällä kotinsa lähimetsissä.
© Luonnonkaunis. Design by FCD.