5. syyskuuta 2017

Herkän, kuivan ja atooppisen ihon Atopik (sisältää arvonnan)

Kaupallinen yhteistyö - Atopik


Törmään aina välillä keskusteluihin, joissa huhuillaan (hieman epätoivoisella äänensävyllä) kotimaisen, hoitavan ja hajusteettoman ihonhoitosarjan perään. Eikä tuo ole mikään ihme, sillä tarjonta on kieltämättä hyvin hyvin suppeaa ja oikeastaan lähes olematon vielä viime kevääseen asti. 

Suositteluja on kerännyt lähes poikkeuksetta eniten kotimaisen Naviterin valmistamat EkoPharman tuotteet, jotka ovat nousseet monen suosikeiksi. Olen pitkään sivusta seuranneena kokenut Naviterin todella mielenkiintoiseksi kosmetiikan valmistajaksi, joka tekee selvästi omaa juttuaan vahvalla osaamisella. Tuotteiden sisältö on aina tarkkaan harkittua ja jokainen ihotyyppi on huomioitu laajasti. Siinä missä hoitolasarjana tunnettu EkoPharma ei kuitenkaan ole tuntunut minusta täysin omalta ja jäänyt siten kokeilematta, olin oitis korva tarkkana kuullessani Naviterin uudesta Atopik apteekkisarjasta.

Nyt etenkin kuivasta, herkästä ja atooppisesta ihosta kärsivät kuulolle! Tässä on nimittäin monelle suoranainen ihonhoidollinen Jackpot. Olen kesän aikana käyttänyt kasvojen päivittäisessä ihonhoidossa yksinomaan Atopikin tuotteita ja olen positiivisesti ymmälläni. Syynätään siis nämä läpi oikein huolella!

Atopik-sarja koostuu sensitive- ja anti-age-tuotteista, jotka kruunataan parilla vartalotuotteetta. Näistä kaikki perustuvat ihoa rauhoittavaan kauraan, mutta tuotteet pursuavat ihoa hoitavia aineita, joita voi vilkaista enemmän täältä. Tuotteissa on keskitytty etenkin herkän ja kuivan ihon häiriintyneen tai puutteellisen toiminnan tukemiseen, tarjoamalla iholle sen kovasti kaipaamia rakennusaineita, kuten keramideja ja lipideja. Erityisen mielenkiintoisen Atopikista tekee mielestäni prebiootit, joihin ei mielestäni kovin usein törmää tämän hintatason tuotteissa. Olin pelkkänä korvana!

Kasvotuotteista sensitive-linjaan lukeutuu hellävarainen puhdistusemulsio, kosteuttava kasvovesi, hoitoseerumi, 24h voide, kauraöljy, silmänympärysvoide ja sinkkivoide, joista sain muutaman tuotteen testiin. Lisäksi kasvotuotteita täydentää (miedosti hajustetut) anti-age-tuotteina hoitoseerumi, 24h voide ja silmänympärysvoide. Kaikki tuotteet löydät täältä. Kumpaakin versiota saa lisäksi starttipakkauksena, joista toisen jollain teistä on mahdollisuus voittaa arvonnasta postauksen lopusta.




Atopikin puhdistusemulsio on ihanan kevyt ja hellävarainen puhdistustuote, joka yllätti minut puhdistustehollaan täysin. Olen tottunut siihen, että jotain pieniä meikkivoiteen rippeitä saattaa jäädä iholle hankalimpiin kohtiin, ja jos ei sitä, niin ainakin jokin pieni harmaa varjo jää ripsivärin jäljiltä silmien alle. Vaan eipä tällä! Kasvot ovat aivan puti puhtaat ja kasvovesi pääsee tämän jälkeen tekemään juuri sen, mitä sen kuuluukin.

Vakuuttavasta puhdistustehosta huolimatta, jättää puhdistusemulsio ihon todella pehmeäksi ja hoidetun tuntuiseksi, kuten puhdistusmaidon ja -voiteen olettaakin tekevän. Puhdistus perustuu helliin tensideihin, joiden rinnalla ihoa hoitaa kaurauute ja ruusuvesi. Olen todella mielissäni. Todella. Tämän tietävät myös ystäväni, joille olen hehkuttanut mm. tätä Atopikin tuotetta varmasti kyllästymiseen asti. Uskallan varmasti sanoa tämän olevan uusi suosikkini puhdistustuotteista.




Sitten siirrytään Atopikin kasvoveteen, sarjan ehdoton tähtituote, joka ansaitsisi välittömästi hoitoneste-tittelin. Voiko kasvovedestä sanoa sen olevan täyteläinen? Minä aion niin joka tapauksessa tehdä, sillä ko. kasvovesi on koostumukseltaan melkein kuin jollain fluidilla tai seerumilla jatkettua, ohutta, mutta selkeästi enemmän kuin vettä. Ymmärrättekö mitä ajan takaa?

Kasvoveden kanssa minun kävi alkuun todella hassusti, sillä erehdyin käyttämään sitä tavallasiseen tapaani hyaluronihapposeerumin alla. Kuten hyaluronihapposeerumi-postauksen jälkeen tiedättekin, voi iho kuitenkin saada hyaluronihappoöverit, ja juuri tämä ilmiö iski minuun; iho veti ensin aivan rutikuivaksi, kunnes älysin mistä oli kyse. Jätettyäni hyaluronihapposeerumin pois totesin, että Atopikin kanssa kosteustehona minulle riittää pelkkä sarjan kasvovesi ja kosteusvoide, ja iho on silti äärimmäisen hyvin kosteutettu.

Atopikin kasvovesi sisältää todella runsaasti paitsi (keskikokoisen molekyylikoon) hyaluronihappoa, myös sitä tehostavaa sodium PCA:ta ja ksylitoliyhdisteitä. Jälleen toistuu rauhoittavien kaurauutteen ja ruusuveden liitto. Pumppupullo on poikkeuksellinen ratkaisu kasvovedelle, mutta itse teen tämän kanssa niin, että painan tätä hieman kämmelle, levitän käsien väliin ja sitten taputtelen iholle. Tämä ratkaisu on toiminut moitteettomasti.




Harvoin käy niin, että joudun jarruttelemaan ihonhoitotuotteiden kanssa, mutta Atopikin kohdalla oli pakko. Testasin rinnakkain sekä rauhoittavaa kauravoidetta, että rauhoittavaa hoitoseerumia, joiden kanssa sain todeta hoitoseerumin olevan iholleni liikaa. Tässä näemme erinomaisesti sarjan potentiaalin atooppisenkin ihon hoidossa; oma ihoni ei ole kaikista vaativimmasta päästä, eikä siten vedäkään itseensä kaikkea tarjottua. Sen sijaan voimakkaista atooppisen ihon oireista kärsivälle on tarjolla järeämpiä keinoja.

24h rauhoittava kauravoide on varsin täyteläinen kosteusvoide, joka sisältää sekä kaurauutetta että -öljyä, hyaluronihappoa ja prebiootteja oligosakkariidien ja inuliinin muodossa. Veikkaisin tämän olevan omalla ihollani täydellinen etenkin talviaikaan, kun taas näin kesäaikaan jopa aavistuksen tuhti ja aktivoiva, mutta toimiva iltoihin rajoitettuna.

Hoitoseerumi on näistä kahdesta voiteesta vielä tuhdimpi ja "rasvaisempi", varmasti kunnon atooppisella iholla toimivampi tehovoide. Hoitoseerumin ainesosat eroavat kosteuvoiteesta siten, että tässä kosteusteho on selkeästi enemmän rasvoihin perustuva, sisältäen kauran lisäksi (kosteusvoitessa esiintyvän hyaluronihapon sijaan) viinirypäleensiemenöljyä ja mangovoita, sekä tietenkin prebiootteja.




Pähkinänkuoressa siis, tämä kolmikko riittää minulla tällä hetkellä päivittäisessä ihonhoidossa. Ei seerumeita, ei öljyjä. Aika uskomatonta. Pelkkä parjaamani puhdistustuotteesta, kasvovedestä ja kosteusvoiteesta koostuva ihonhoidon "pyhä kolminaisuus". Syön sanani!

Näiden ohella käytän satunnaisesti kuorintoja ja naamioita, mutta ns. jokailtainen ihonhoitohetki muodostuu meikin poistamisesta iholta puhdistusemulsiolla ja konjacsienellä, ihon tasapainoittamisesta ja kosteutuksesta kasvoveden taputtelulla ihoon, sekä hoitorituaalin viimeistely 24h kosteusvoiteella.




Kuten kerroin, löytyy Atopikilta myös pari vartalotuotetta: hellävarainen puhdistusneste ja herkän ihon ihovoide. Näistä kahdesta olen kokeillut ihovoidetta, jossa on miellyttävä, mutta todella mieto piparmintun tuoksu. Itse voidepohja koostuu esim. kaurauutteesta, kauraöljystä ja mangovoista. Vaikka vartalovoide sisältääkin paljon hoitavia rasvoja ja öljyjä, imeytyy se ihailtavan nopeasti ihoon ja soveltuu siksi käytettäväksi myös ennen pukeutumista.

Vaikka mieto tuoksu onkin ihana lisä vartalotuotteissa muuten tuoksuttomassa sarjassa, kannattaa todellä herkkäihoisen huomioida, että piparminttu saattaa ärsyttää joidenkin ihoa. Määrä on kuitenkin todella vähäinen, Naviterin tarkkaan huomioon ottama ja vartalotuotteisiin rajattu, eikä tämä varmasti muodostu monelle ongelmaksi, mutta on kuitenkin huomioimisen arvoinen asia.

Kaikki sarjan tuotteet ovat Suomessa valmistettuja, vegaanisia ja FI-Natura sertifioitua luonnonkosmetiikkaa! Saatavuus on rajattu apteekkeihin, mutta ovat helposti kaikkien saatavilla esim. täällä.


***

Jos sinä haluat päästä kokeilemaan Atopikia, kannattaa sinun osallistua tähän arvontaan, jossa palkintona on vapaavalintainen Atopik starttipaketti, joko sensitive tai anti-age. Kommentoi alle miksi sinua houkuttaa kokeilla sarjaa tiistaihin 19.9. mennessä sähköpostin kera. Otamme voittajaan yhteyttä henkilökohtaisesti. Paljon onnea arvontaan!


Ann-Christine



Yhteistyössä Atopik.
Tuotteet saatu blogin kautta. 

Osallistu keskusteluun

 1. No huh! Nyt on kyllä sarjassa kaikki kohdallaan: ulkonäkö, hinta ja toivottavasti myös laatu! Ja iso plussa kotimaisuudesta :) Mulla on perioraalidermatiitti ja se pahenee etenkin talvea kohti mentäessä, joten uskoisin sensitive-sarjan sopivan hyvin herkälle iholleni. marjoriikka.kantola@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Aivan mahtavaa, että tuotteet soveltuu herkälle iholle! Plussaa myös kotimaisuudesta. Ehdottomasti tuo kasvovesi lähtee ostoslistalle ensi tilassa :)
  haaruhainen@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Erittäin mielenkiintoiselta ja hoitavalta kuulostava sarja, jota kokeilisin mielelläni tulevaa talvea ajatellen. Ihoani voisi kuvailla sanalla "kiukutteleva". Vuodetkin alkavat jo näkyä... Kotimaisuus on kosmetiikassa erittäin iso plussa, lisää kiinnostavuutta ja kokeilunhalua! :)
  piivoitto@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Pintakuivalla ihollani on atooppisia taipumuksia ja vaikka kuinka pidän monien luonnonkosmetiikkatuotteiden tuoksuista, eri sarjoja yhdistellessä voi syntyä kummallinen tuoksukakofonia. Hajusteeton sarja on ollut etsinnässä!

  VastaaPoista
 5. Olen kokeillut tuotteita ja tykkään kyllä kovasti.
  Luonnollisia ja kotimaisia.
  Haluaisin antaa tuotteet siskolle, kun kärsii atooppisesta ihosta.

  pinja.pylvas@hotmail.com

  VastaaPoista
 6. Kumpaakin pakettia olisi upeaa päästä testaamaan, mutta valintani noista kahdesta olisi anti-age näillä vuosikymmenillä.

  heli.studiokaira@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Ihoni on herkkä ja sensitive sopisi siis hyvin. Ihania puteleita ja hienoa, että tuotemerkki on suomalainen.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 8. Nyt kuulosti kyllä mielenkiintoiselta! Itselläni on herkkä iho, jota olen aikaisemmin hoitanut vuosia tuotteilla, jotka eivät ole herkälle iholle suunnattuja, joten vihdoin olisi aika etsiä uusia suosikkeja herkän ihon tuotteista! :)

  ripsa90@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Nos tuo kaikki hehkutus pitää paikkansa, niin tää kuivaihoinen herkkis on kyllä nyt myyty!!! Tuo kasvovesi kuulostaa herkulta: ns. normikasvovesi tuntuu haihtuvan iholta aina liian nopeasti eli iho kuivahtaa liikaa ja kosteusvoidetta saa latoa monta kerrosta.

  classyxl.blog@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Tämä sarja kiinnostaa juuri siksi, että se on ns. "apteekkisarja". Kiinnostaa ihan kokeilla, onko herkän ihon tuotteisiin saatu tehoa. Haluaisin siis kokeilla sensitive-linjaa. Suomalaiseksi sarjaksi nämä ovat kaiken lisäksi todella kauniisti pakattuja. Ostaisin heti jos näitä vaan myytäisiin useammassa paikassa. Tällä hetkellä ei oikein löydy kuin parista apteekista, mikä on kyllä ikävää.

  VastaaPoista
 11. Mä olen tykännyt Ekopharman tuotteista, joten toki saman valmistajan tuotteet kiinnostaa. Pisteitä nostaa kotimaisuus ja ammattimaiset pakkaukset. Sensitive-tuotteita olisi kiva kokeilla :)
  kivipuuteri(a)gmail.com

  VastaaPoista
 12. Wau! darm.ur@hotmail.com

  VastaaPoista
 13. mua kiinnostaa sarjassa se että tuotteissa on käytetty meidän omaa tuttua kauraa. Sopii loistavasti kotimaisen tuotesarjan raaka-aineeksi!
  Hausk olisi testata onko herkän ihon tuotteisiin saatu tehoja. Tuntuu että nimenomaan herkän ihon sarjojen puhdistustuotteet jäävät tehoiltaan huonommiksi verrattuna muihin.
  tipi83@luukku.com

  VastaaPoista
 14. Sekä tyttären, että oman atooppisen ihoni kuntoon saamiseksi, olisi kiva kokeilla tuotetta, joka voisi oikeasti toimia! Kaikenlaista on kokeiltu, mutta ei olla löydetty vielä tuotteita, jotka pitäisivät ihon kunnossa läpi kuivan talven. Lisäksi sarja näyttää todella kivalta ja laadukkaalta!
  Hanna.ka.lund@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Kuulostaa niin jännältä, että herkkis atoopikko täällä innosta rimpuilee😀Mukana.
  nelliina@yahoo.com

  VastaaPoista
 16. Haluaisin kovasti päästä kokeilemaan kotimaista luonnonkosme sarjaa, ekopharmaa pääsin testailemaan kasvohoidossa, mutta tästä sarjasta kuullut niin paljon hyvä että olis mahtia päästä kokeilemaan. Oma iho on melko anteeksiantava, mutta on viime aikoina oireillut oman päänsä mukaan. Herkän ihon aineet olis vielä kokeilematta tähän oireiluun ja nuo probiootit varsinkin on kiinnostanut! :D mavnen@hotmail.com

  VastaaPoista
 17. Luin tästä jo vähän aikaa sitten jostain muusta blogista, mutta innostukseni lopahti kun Tampereella ei vielä ole jälleenmyyjiä. Herkkäihoisena olisi pakko päästä kokeilemaan tuotteita ennen ostopäätöstä. Niinpä tämä arvonta osui just oikeaan aikaan :) Mukana ollaan!
  leenuliinukka@gmail.com

  VastaaPoista
 18. Herkän ihon tuotteet on omalle iholle ja tuoksuherkkyyden vuoksi must-have ja prebioottituotteita en ole vielä päässyt kokemaan! Ilmiselvästi siis valitsisin sensitive-tuotteet kokeiluun jos arpaonni suosisi. Mielenkiintoinen sarja, joka onkin jo somesta nimenä tuttu.
  Susanna
  sposti@tutanota.com

  VastaaPoista
 19. Vau, kuulostaa lupaavalle! Kaikki tuotteet kiinnostavat, erityisesti ihovoide.
  Maisa
  pienet.suloisuudet@gmail.com

  VastaaPoista
 20. Tällä hetkellä ihoni on kuin hiekkapaperia ja tuntuu, että kaikki hoitoyritykset saa sen vain ärtymään. Lämpimät ja kosteat kesäsäät on vain kaunis muisto. Täällä siis janoava tarve päästä kokeilemaan uusia tuotteita.

  tiiajatommi@gmail.com

  VastaaPoista
 21. Kiitos perusteellisesta, kattavasta postauksesta. Kiinostuin.Voisiko tässä olla ratkaisu iho-ongelmiini? Tuo sensitive-linja kiinostaa erityisesti.
  tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 22. Poikaystäväni kärsii pahasta atooppisesta ihottumasta, johon ei ole oikein synteettisestä tai lääkkeellisistä voiteista löytynyt helpotusta. Olemme kovasti innostuneet luonnonmukaisemmista valinnoista ja tämä sarja herättää kiinnostusta perusteellisten kuvausten puolesta. Olisi mukavaa yllättää oma kulta tällaisella sarjalla, kun tiedän että hän ei taloudellisesti kykene tällä hetkellä kauheasti sijoittamaan kosmetiikkan varsinkin kun ihon kuntoon ei ole auttanut juuri mikään pidempikestoisesti. Toki olisin itsekin kiinnostunut sarjaa testaamaan! Vegaanisuus ja kotimaisuus ovat huikeita plussia! niemimaa.noora@gmail.com

  VastaaPoista
 23. Pintakuiva sekaiho odottaa taas talvea kauhulla.
  Upea uusi sarja, joten kiinnostaa todella paljon.
  suonpera.m@hotmail.com

  VastaaPoista
 24. Tämä sarja voisi sopia hyvin minun kuivalle ja atooppiselle iholleni. :)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 25. Kuulostaa todella hyvältä, ehdottomasti kokeilemisen arvoinen. Etenkin sopiva vartalovoide on hakusessa, ehkä se löytyisi tästä sarjasta! :)
  saritimantti@gmail.com

  VastaaPoista
 26. Haluaisin kokeilla sarjaa, koska se valmistetaan melkein naapurissani, lähituotanto ja hajusteettomuus antaa plussaa :) Kommentoin uusiksi, koska laitoin sähköpostini väärin, oikea on sofia.timonen (at) hotmail.com

  VastaaPoista
 27. Tää olis ihan loistava! Atoopikkona ja muutenkin herkkäihoisena sopivaa luonnonkosmetiikkaa on välillä hankala löytää, ja aina parempi jos sarja on kotimainen. Ja vielä kohtuuhintainen!
  hpalviai(at)ulapland.fi

  VastaaPoista
 28. Haluaisin antaa äidilleni mahdollisuuden kokeilla tätä tuotesarjaa.
  Toivottavasti tämä olisi parasta mitä äidin iholle voisi olla <3
  tiinariikka.mikkonen@gmail.com

  VastaaPoista
 29. Ooh kuulostaapa hyvälle! Oma iho yliherkkä keski-ikäistyvä ja kunnon tuotteet uupuu. S.posti on: tanjavanhala@hotmail.com

  VastaaPoista
 30. Kuulostipas hyvältä!! Mukana arvonnassa =)
  kristaem@gmail.com

  VastaaPoista
 31. Kuulostaa hyvältä, etenkin kasvovesi kiinnostaa. Olen Ekopharma-fani, joten näiden täytyy olla ihania. :) Mukana arvonnassa!

  annikettu@gmail.com

  VastaaPoista
 32. Tuo sensitive starttipakkaus kuulostaa tosi hyvältä. Varsinkin kasvovesi ja puhdistusemulsio pitää kokeilla.

  annakin(a)jippii.fi

  VastaaPoista
 33. Oi, kuulostaa täydelliseltä mun iholle! anna.kangasaho(at)gmail.com

  VastaaPoista
 34. Liikun paljon ja joudun käymään myös suihkussa pari kertaa päivässä, joten atooppinen ihoni huutaa jo apua, kun kelitkin kylmenevät koko ajan. Olisi siis aivan ihana saada tuotteita, jotka oikeasti sopivat iholleni! :)

  xevex82(at)gmail.com

  VastaaPoista
 35. Saapiko osallistua, vaikka olenkin jo sarjaa kokeillut ja käyttänyt... :)?
  Alkukesästä näin Rabbit Glow-blogissa jutun näistä ja tilasin heti suoraan täysikokoiset versiot putsarista, kasvovedestä, sensitive-sarjan kasvovoiteesta ja seerumista.
  Putsari on tosi hyvä, ihanan pehmeä ja helposti levittyä. Itse käytän kaksoispuhdistusta ja yksi pumppaus putsaria riittää öljyn päälle levitettynä puhdistamaan. Tämä putsari riittäisi varmana ihan yksistäänkin, yhtenä iltana mulla ei ollut öljyä sisäsaunalla, joten puhdistin vain putsarilla ja musliiniliinalla, hyvin lähti kaikki töhnät naamasta.
  Kasvovesi, i'm in love. Tarviiko muuta sanoa :)? Allekirjoitan täysin tuon hoitoneste-kokemuksen. Ensimmäinen kasvovesi minulle, jota en halua ollenkaan laittaa vanulappuun, vaan kädeltä suoraan kasvoille. Ilmeisesti tämä tyyli myös säästää kasvovettä, sitä on kulunut yllättävän vähän, vaikka laitan kyllä kasvoille sitä ihan reilusti.
  Sen sijaan kasvovoide- ja seerumi eivät ole saaneet aikaan ihan samanlaista ihastusta. Madaran voiteiden ja Davvin kanssa olen tottunut, että voide ns. humahtaa ihoon. Atopikin voide ja seerumi jäävät hetkeksi pyörimään ihon pinnalle valkeaksi kalvoksi, sekä silloin kun iho on vielä kostea kasvovedestä että silloin kun olen antanut kasvoveden ensin imeytyä ja kasvojen kuivahtaa. Imeytyvät kyllä ajan kanssa kun niitä hieroo ihoon ja imeydyttään tuntuvat kyllä ihan mukavalta ja kosteuttavalta.
  Madaran putsarin ja kasvoveden jäljiltä monesti kasvojen iholla tuntuu pientä kuumotusta, tosin punoittavaksi se ei mene, Atopikin jälkeen ei kuumotusta tunnu, joten varmaan sopivat myös herkkiksille. Itselleni varmasti jää ainakin putsari ja kasvovesi käyttöön. Voiteiden kohdalla en ole ihan varma, että tulenko hankkineeksi Atopikin voiteet vai palaisinko Madaraan... Toki syksy ja talvi näyttää riittääkö näissä kosteutustehot. Toki voihan sitten kokeilla anti-age sarjaa ;) Eli arvonnassa mukana, vaihtoehtona anti-age starttipakkaus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kökkö unohdin sähköpostiosoitteen laittaa: matiilikainen(at)gmail.com

   Poista
 36. Todellakin houkuttais kokeilla tätä sarjaa (sensitive)! Mulla oli edellisenä talvena tosi paljon ongelmia atooppisen ihon kanssa kasvoissa. Harmi, kun näin opiskelija/kotiäiti-lapsiperheenä ei ole varaa panostaa kunnon ihonhoitotuotteisiin. Joten toivon että minua lykästäisi onni tällä kertaa!<3 emilia_ho@hotmail.com

  VastaaPoista
 37. Mielelläni testaisin itse, mutta ennen kaikkea tämä sarja voisi olla miehelle sopiva! Ekopharma on ollut pitkään käytössä ja olen tykännyt, joten tämäkin voisi olla kokeilemisen arvoinen. maasi26(a)hotmail.com

  VastaaPoista
 38. Ihoni voi ika huonosti, joten olisi kiva saada uusia tuotteita kokeiluun, josko ihoni lähtisi parempaan suuntaan!

  minuhno@gmail.com

  VastaaPoista
 39. Kiinnostaisi tietää, että sopisiko se minun kuivalle iholleni. Se kaipaisi nyt jotain erikoista :)
  hilsan@luukku.com

  VastaaPoista
 40. Minulle ihan uusi tuttavuus joten olisi mukava päästä kokeilemaan. texas-86 (at) hotmail.com

  VastaaPoista
 41. Atopik anti-age kiinnostaa kovasti!
  hanna.lahtinen (at) gmail.com

  VastaaPoista
 42. Sensitive-sarja houkuttaa, koska haluaisin tukea suomalaisia yrityksiä, ja lisäksi tämä olisi oiva sarja ujuttaa myös atoopikkomiehenkin testattavaksi. Olisi mahtavaa jos voisimme käyttää samoja tuotteita
  rahien999(a)gmail.com

  VastaaPoista
 43. Ekopharma-tuotteita olen kokeillut ja tykännyt kovasti, joten olisi kiinnostavaa päästä kokeilemaan myös Atopik-tuotteita, erityisesti kasvovesi kuulostaa kiinnostavalta! Vaikka ihoni ei ole varsinaisesti atooppinen, se on kuitenkin aika ajoin herkkä, ja kuivuus on ainainen riesa.
  - Tanja lilylatigresse@gmail.com

  VastaaPoista
 44. Atopik-tuotteista olen lukenut aiemminkin ja on kyllä kiinnostava sarja näin kuivaihoisen atoopikon näkökulmasta. Olisi kiva päästä testaamaan.
  paula.susanna@hotmail.com

  VastaaPoista
 45. Talvi on tuloillaan ja se alkaa myös näkyä ihossa. :( Kunnon ihonhoitotuotteet olisi tarpeen!!

  VastaaPoista
 46. Todella kiinnostava sarja kotimaisena. Jospa iän myötä hankaloituva iho tykkäisi tästä.

  VastaaPoista
 47. Kuulostavat aivan uskomattomilta, pakko päästä testaamaan! Nyt syksyn aikana ihoni on alkanut kärsimään kuivuudesta niin että tutut rasvat ei riitä ja joutuu lisäilemään pitkin päivää. Hajusteita en voi käyttää joten tämä voisikin olla täydellinen ratkaisu :)

  VastaaPoista
 48. Itselläkin on herkkä iho, mutta erityisesti haluan että mieheni pääsisi testaamaan näitä, koska hänellä on vaikeasti atooppinen iho ja paljon allergioita, eli sopivia tuotteita on tosi vaikea löytää!
  ahola.k@hotmail.fi

  VastaaPoista
 49. Kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta 😱 Itsellä herkkä sekaiho ja ehdottomasti haluaisin näiden tuotteiden sopivuutta testata omalle iholle 😊 jennaelaakko@gmail.com

  VastaaPoista
 50. Talvi on tulossa. Ja kuivuva iho. Sensitive-paketti kuulostaa hyvältä, joten sen valitsen.
  mirka.ramo a gmail.com

  VastaaPoista
 51. Lapsellani on atooppinen iho, todettu jo vauvana. On nyt esiteini. Talvet ovat vaikeita, vaikka ihoa kuinka rasvaa niin mistään ei tunnu löytyvän apua. Myös itsellä erittäin kuiva iho ja kutiaa talvella kovasti.

  VastaaPoista
 52. Olisi ihanaa käyttää kotimaisia tuotteita. Vasta siirtynyt lyonnonkosmetiikkaan ja hyvät tuotteet on haussa.
  tanja.rekola@phnet.fi

  VastaaPoista
 53. Ihon kanssa on ollut ongelmaa jo pitkään, vaikea löytää sopivia tuotteita, joissa ei ylimääräisiä olisi. Nämä näyttävät ja kuulostavat lupaavilta! Sensitive-puoli voisi minullekin sopia, joten peukut pystyssä pidetään! :)

  VastaaPoista
 54. Ongelmaiholle tuo sensitive voisi toimia, kun monet muut joutunut jättämään ihon ärtyneisyyden takia! Voi kun arpaonni osuisi! :)

  salla.lempiainen@gmail.com

  VastaaPoista
 55. Tämä kuulostaa kiinnostavalta! Kotimaisuudesta ja tuoksuttomuudesta plussaa.
  Nellinoora@gmail.com

  VastaaPoista
 56. Sarja houkuttelee juuri siksi, että olen atoopikko ja talvisin ihoni on niin kovilla että olen jo valmiiksi ihan stressissä tulevasta talvesta. Voiko todella olla sarja jonka tuotteilla tämänkin ihon saisi näyttämään ja tuntumaan terveeltä ja ravitulta ympäri vuoden!

  VastaaPoista
 57. Herkistyin kosmetiikalle ja naamaan pukkas ruusufinnin tapasta ja iho tosi herkkä. Vaihoin luonnolliseen kosmetiikkaan, mutta sitä täydellistä ihonhoitosarjaa vielä haetaan. Luonnonkosmetiikasta ei ole vielä löytynyt sopivaa kasvorasvaa vaan olen joutunu palaamaan apteekin perusrasvaan. On kokeiltu mossa, dr. Hauschka, urtekram yms. Eli rahaa on mennyt �� kiinnostaa hirveästi jos tälle iholle löytys kotimainen sarja ja vielä luonnollinen.
  -Jenni
  jenni.ware@gmail.com

  VastaaPoista
 58. Nevalainen.mi at gmail.com

  Nyt on kyllä todella upean kuuloiset tuotteet kyseessä, anti-age olisi valintani. Itse olen ollut lapsesta asti atoopikko.

  VastaaPoista
 59. Hei! Kiitos tästä postauksesta ja hehkutuksesta. Olen kuullut sarjasta, mutta vasta nyt oikeastaan kiinnostus heräsi. Olisikin huippua päästä testaamaan sensitive-sarjaa! Lauha.halonen@helsinki.fi

  VastaaPoista
 60. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 61. Ihoni on aika vaativa, varsinkin kun ilmat alkavat viiletä. Kiristää ja nipistää helposti. Olisi mainiota testata näitä tuotteita, jos nyt pääsisi helpommalla, kerrankin. katja.lampinen@gmail.com

  VastaaPoista
 62. On houkuttanut jo jonkun aikaa testata tätä sarjaa. Oman kuivan ja atooppisen ihon kanssa on ollut vaikeuksia löytää toimivia tuotteita ja tämä sarja vaikuttaa lupaavalta :)! emma.uramo@hotmail.com

  VastaaPoista
 63. Sensitive kiinnostaisi kovasti! Laiskana ihonhoitajana kuulostaa aivan täydelliseltä sarjalta :)
  Tervakangas.henna@gmail.com

  VastaaPoista
 64. Kiinnostaa kovasti siirtyminen kokonaan luonnonkosmetiikkaan. Juurikin kasvojen hoitoon tarvittavat tuotteet ovat olleet hakusessa. Tämä olisi täydellinen aloituspakkaus,ja kotimainenkin vielä. Valitsisin Sensitiven varmuuden vuoksi, vaikka muuten antiage minun ikäiselleni olisi passeli. soili.hiltunen@gmail.com

  VastaaPoista
 65. Antaisin sensitive-tuotteita kokeiltavaksi ystävälleni, jolla on oikein hilseilevä ja kuiva atooppinen iho. Varsinki vartalon iho tulee yöllä tiedostamatta raavittua verille, ja on siten tulehdusaltis ja kivulias. Aiemmista apteekin tuotteista on ollut vain lyhytaikainen apu, kun opiskelijan lompakolle sopivista tuotteista puuttuu näitä laadukkaita hoitavia ainesosia.
  salli.kinnunen@gmail.com

  VastaaPoista
 66. Sensitive tai minkäikäiselle tuo anti age sitten on. Jos se käy tämmöiselle +30 ni miksi ei sekin.
  alho.elisa@gmail.com

  VastaaPoista
 67. Olen etsinyt herkälle iholleni sellaista luonnonkosmetiikan tuotesarjaa joka toimisi myös suunympärysihottuman kaverina. Tämä kuulostaa sen verran lupaavalta setiltä että voisi toimiakin!

  katariina.paananen85@gmail.com

  VastaaPoista
 68. Minulla on ollut lapsena paha atooppinen ihottuma ja nyt aikuisiällä tuntuu että se näkyy edelleen ihon kuivuutena ja kiristävyytenä varsinkin talvea kohden mennessä. Kuitenkin kasvoissa on myös hormonaalista epäpuhtautta eli puhdistustuotteiden pitää olla tehokkaita mutta samalla kosteuttavia ja herkälle iholle ihan sopivia. Eli tämä sarja vaikuttaisi omalle iholle oikealta ! iiinajuulia@gmail.com

  VastaaPoista
 69. En ole vielä löytänyt pintakuivalle ja couperosaan taipuvaiselle iholleni täydellisesti sopivia tuotteita. Kokeilisin todella mielelläni anti age -sarjaa.
  merja.hietala.3@gmail.com

  VastaaPoista
 70. Olen nyt kohta vuoden etsinyt iholleni oikeaa hoitotapaa - hormonaalisen ehkäisyn lopetettuani, ihokin alkoi toimimaan tottakai eri tavalla. Vieläkään (huoh) en ole löytänyt täysin toimivaa kokonaisuutta, mutta olen herännyt siihen, että ihoni onkin kuiva, ja kaipaa ihan todellla runsaasti kosteutusta. Olisi siis aivan huippua päästä testaamaan tätä! Kiitos <3
  Siirinrentoutusvenyttely@gmail.com

  VastaaPoista
 71. Näin atoopikkona totean, että kuulostaapa hyvältä! Iho on kiristävän kuiva ja herkkä. En ole vielä löytänyt luonnonkosmetiikasta niitä omia luottotuotteita talven yli selviytymiseen, mutta sensitive-sarja vois olla vastaus tähän. Kotimaisuus on iso plussa.

  ida.meikalainen@gmail.com

  VastaaPoista
 72. Etsin hyvää ihonhoitosarjaa atooppiselle iholle ja tämä todella herätti kiinnostukseni! Olisi ihana kokeilla! 😊
  henderi85@gmail.com

  VastaaPoista
 73. Pintakuiva ihoni on tuottanut jo vuosia ongelmia, eikä tahdo löytyä toimivia tuotteita itselle. Kokelisin erittäin mielelläni ja sensitive paketti olisi itselle sopivampi.

  katariina.ylinen@gmail.com

  VastaaPoista
 74. Olen etsinyt hyvää kotimaista luonnonkosmetiikkasarjaa ja tämä vaikuttaa mielenkiintoiselta, hinnatkin ovat ihan ok opiskelijabudjetille :) plussaa vielä kauniista pakkauksistakin, mitkä menevät sisustuselementtinä kylpyhuoneessa <3 annaarasola@hotmail.com

  VastaaPoista
 75. Olen aika vasta-alkaja luonnonkosmetiikan saralla enkä ole vielä löytäny atooppiselle iholleni sopivinta sarjaa. Tämä kuulostaa ihanalta, joten kokeilisin mielelläni sensitive-sarjan tuotteita :) janna.keskiaho@gmail.com

  VastaaPoista
 76. Tämä sarja vaikuttaa todella mielenkiintoiselta! Nyt kun iho on alkanut syksyn tullen kuivua ja hilseillä, ottaisin sensitive-sarjan tuotteet ilolla kokeiluun. Vielä kun sarjaan saataisiin hoitava ja korjaava käsivoide, se olisi ainakin tämän atoopikon unelma.

  -Jona-
  johanna.suutari (at) gmail.com

  VastaaPoista
 77. Wau! Kuulostaa aivan ihanalta sarjalta ja talven lähestyessä myös tarpeelliselta. Asun pohjoisessa ja tykkään ulkoilla joten iho vaatii paljon kosteutusta. Tuotteet myös näyttävät kauniilta mikä ei ole hassumpi juttu sekään :)

  noora.salo@hotmail.fi

  VastaaPoista
 78. Olisi ihana kokeilla, pärjäisikö näillä talven, ilman, että iho kutisee. Sensitive sarjalla vielä mentäis. T. Terhi (terhi.salo@iki.fi)

  VastaaPoista
 79. Itselläni etenkin kasvojen ihon kohdalla hyvin herkkä ja haastava iho. Toisaalta kärsin epäpuhtauksista t-alueella, mutta toisaalta hyvin kuiva ja ilman protopicia saan kasvoihin pahaa märkivää ihottumaa.
  Luonnonkosmetiikan suhteen siis hyvin harva on tuntunut hyvältä.
  Mahtavaa, jos on kehitetty juuri näin haastavalle iholle tuotesarja. Ehdottomasti kokeiluun!

  voronina@luukku.com

  VastaaPoista
 80. VAU, olen ollut tosi ihastunut Ekopharmaan, tätäkin kiinnostaisi kokeilla! <3 Kiitos, mielenkiintoinen sarja ja valaiseva postaus! :) stwuaan ät gmail piste com

  VastaaPoista
 81. Mukana!! Hulamaja ät Gmail piste com

  VastaaPoista
 82. Kotimainen sarja kiinnostaa - jospa tästä löytyisi apu Suomen talven kuivattamaan ihoon!
  salla.kivisto@gmail.com

  VastaaPoista
 83. Hei! Miten vertaisit tätä sarjaa Naturativiin, joka ilmeisesti myös oli suosikkisi?
  Itse olen löytänyt avun herkkään ihooni Naturativista. Tosin aloitin sarjan keväällä ja nyt syksy ja talvi tulee näyttämään riittääkö sarjan tehot...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kysymys! Olen itsekin pyöritellyt tätä mielessäni. Niitä on suorilteen vaikea verrata, mutta noin yleisesti ottaen sanoisin naturativin tuotteiden olevan hellempiä ja kosteusteho huima seerumissa, kun taas Atopikin tuotteet ovat hieman jytympiä ja kosteusteho tulee vahvasti kasvovedestä, muuten sarja on enemmän "rasvoihin painottuva". Naturativia käyttäneenä uskoisin sen tehojen kyllä riittävän, mutta tuo Atopikin kasvovoide prebiooteilla voisi olla kokeilemisen arvoinen Naturativin rinnalla :) Onko siinä Naturativissa joku tietty tuote minkä suhteen mietit vaihtoa? Niin olisi helpompi verrata näitä keskenään :)

   Poista
  2. Kiitos vastauksestasi! Toistaiseksi olen ollut Naturativiin tosi tyytyväinen ja sen löytäminen oli suorastaan tajunnanräjäyttävä :) Ainut miinus mitä tällä hetkellä keksin on kasvovoiteen muuttuva tuoksu. Ihokosketuksessa tuoksu muuttuu todella ikävän hajuiseksi, mutta onneksi haju haihtuu melko nopeaa, ainakin omaan nenään :) Mitä muuten tarkoitat mainitsemallasi hyaluronihappoövereillä?

   Poista
  3. Kuulostaa tutulta :) Naturativ on ihana sarja!! Olen huomannut saman kun olen kokeillut voidetta kaupassa, enkä siksi kokeillut valitettavasti. Atopikin voide voisi olla sen suhteen kivempi, mutta oikeastaan vain kokeilu näyttää pitemmän päälle kumpi on sopivampi :)

   Hyaluronihappoöverillä tarkoitan tilaa, jossa ihoon imeytyy enemmän hyaluronihappoa kuin kosteutta riittää sidottavaksi, jolloin hyaluronihappo sitoo itsrensä kosteuden ihosta ja kuivattaa ihoa. On siis jokin raja sille, että hyaluronihaposta on hyötyä, kunnes se kääntyykin haitaksi. Esim. Atopikin kasvovesi + hyaluronihapposeerumi oli minulle liikaa ja iho alkoi ihan hilseillä kuivuuttaan ja piti valita vain toinen käyttöön.

   Poista
  4. Kuulostaa tutulta :) Naturativ on ihana sarja!! Olen huomannut saman kun olen kokeillut voidetta kaupassa, enkä siksi kokeillut valitettavasti. Atopikin voide voisi olla sen suhteen kivempi, mutta oikeastaan vain kokeilu näyttää pitemmän päälle kumpi on sopivampi :)

   Hyaluronihappoöverillä tarkoitan tilaa, jossa ihoon imeytyy enemmän hyaluronihappoa kuin kosteutta riittää sidottavaksi, jolloin hyaluronihappo sitoo itsrensä kosteuden ihosta ja kuivattaa ihoa. On siis jokin raja sille, että hyaluronihaposta on hyötyä, kunnes se kääntyykin haitaksi. Esim. Atopikin kasvovesi + hyaluronihapposeerumi oli minulle liikaa ja iho alkoi ihan hilseillä kuivuuttaan ja piti valita vain toinen käyttöön.

   Poista

© Luonnonkaunis. Design by FCD.