Kaupalliset yhteistyöt


Kaupallisten yhteistöiden tärkeys


Erilaiset kaupallisten yhteistyön muodot ovat ehto sille, että Luonnonkauniin toimintaa pystytään ylläpitämään ja kehittämään huolellisesti ajan kanssa. Kaupallisten yhteistöiden muodostavat tulot rahoittavat paitsi kyseisen julkaisun tekemisen, myös muun  Luonnonkauniin sisällön valmistelua. Luonnonkaunis on yrittäjinä toimiville tiimiläisillemme työtä, josta tulee saada kohtuullinen palkka.

Kuten muutakin toimintaamme, ohjaa myös kaupallisia yhteistöitä Luonnonkauniin toimintaperiaatteet, joita jokainen Luonnonkauniin tekijä on sitoutunut noudattamaan.


Kaupallisen yhteistyön merkinnät


Merkitsemme sivustolla ja sosiaalisen median kanavissamme kaupalliset yhteistyöt aina selkeästi, Kilpailu- ja Kuluttajaviraston vaikuttajille tehtyjen ohjeiden mukaisesti. Löydät kaupallisen yhteistyön muodon ilmaisevan merkinnän heti julkaisun alusta.

Läpinäkyvän toiminnan vuoksi haluamme lisäksi avata mitä käyttämiemme merkinnät tarkoittavat käytännössä:


Kaupallisessa yhteistyössä X kanssa

... tarkoittaa sovittua julkaisua tai kokonaisuutta, josta saamme palkan joko rahana tai poikkeustapauksissa tuotteita vastaan. Suunnittelemme toteutuksen omien aitojen mielipiteidemme ja kokemustemme pohjalta, emmekä toteuta yhteistöitä, jotka olisivat sisällöltään, tuotteiltaan tai yrityksen osalta ristiriidassa periaatteidemme kanssa.

Aiheet ja lähestymistavat on valittu aina siten, että sisältö on aidosti hyödyllinen ja tietoa etsivälle lukijalle. Raha ei ikinä ole motiivimme yhteistyön toteuttamiselle.


Tuote/palvelu saatu

...tarkoittaa, että olemme vaikuttajina saaneet kokeilla kyseistä tuotetta tai palvelua veloituksetta, vailla julkaisuvelvoitetta tai korvausta. Vain hyväksi havaitut ja mielestämme nostamisen arvoiset kokemukset nostetaan esille kanavissa, omasta vilpittömästä halusta.

Otamme vastaan vain sellaisia tuotteita ja palveluita, jotka ovat arvojemme mukaisia ja joita olisimme valmiita ostamaan itse.


Julkaisussa käytetään mainoslinkkejä

...viittaa ns. affiliatelinkkeihin. Affiliatelinkit perustuvat siihen, että saamme suosittelumme kautta tehdystä ostosta komission, eli pienen prosenttimäärän (useimmiten 8-10%) hinnasta kiitoksena asiakkaan ja yrityksen yhdistämisestä. Tuote ei maksa asiakkaalle normaalia enempää, vaan maksun suorittaa yritys.PYSY AJANTASALLA JA
SEURAA LUONNONKAUNISTA:
FACEBOOK-SIVU
© Luonnonkaunis. Design by FCD.