11. toukokuuta 2022

Parhaat tärpit Luonnonkosmetiikkapäiville 11.-15.5.

  Kaupallisessa yhteistyössä House of Organic
Julkaisussa käytetään ansaintalinkkejä

Teksti: Ann-Christine Mäkelä
Kuvat & video: Ida Tokola





House of Organicin hulppeat Luonnonkosmetiikkapäivät pyörähtävät tänään käyntiin, värittäen jälleen loppuviikkoa keskiviikosta sunnuntaihin asti luonnonkosmetiikka-alan laajimmilla hulinoilla. Luvassa on jälleen hillitön määrä tarjouksia luonnonkosmetiikan parhaimmista tuotteista, ja mahdollisuus tehdä todellista säästöä ennakoimalla lähenevän kesän tuotetarpeita.

Saatatkin ehkä arvata, että näin kesän odotuksen täyteisinä toukokuisina päivinä, ovat meidän valintamme tarjousten joukkoon olleet juurikin kesäkauden luonnonkosmetiikkaa. Nyt iho janoaa korjaavia antioksidantteja ja kosteutusta, iloitaan pitkistä kesäilloista, ja suojataan ihoa auringolta, jotta voimme nauttia siitä täysin siemauksin.

Ja okei okei, muistetaan nyt jo niiden hyttystenkin olemassa olo... ja vältytään niiltä!

Haluamme myös tuttuun tapaan kannustaa sinua pohtimaan tarkkaan mitä todella tarvitset, tutkimaan peilikaappisi kätköjä, ja ennakoimaan tulevia tarpeita näiden mukaan.


Voit yhdistää useamman päivän paketit samaan tilaukseen kirjoittamalla alekoodi-kenttään koodin YHDISTÄ, joka poistaa samalla lähetyksen postikulut. Yhdistettyjä paketteja aletaan toimittaa heti Luonnonkosmetiikkapäivien päätyttyä 16.5.


Lue koko Luonnonkosmetiikkapäivien kuvasto täältä








Kesän ihonhoito kaipaa suojaa ja janoaa kosteutta


Kesällä keskitymme olennaiseen, kesän lämmöstä, luonnosta ja seurasta nauttimiseen, vesistöissä pulikoimiseen, sesonkiruokaan ja jäätelökiintiön täyttämiseen. Kosmetiikan suhteen haluamme pärjätä vähemmällä, kuitenkin huolehtien ihon suojaamisesta.

Kesällä ihoa haastavat kuumuus ja aurinko. Ihoa tulee suojata huolellisesti itselleen sopivimmilla aurinkosuojatuotteilla, jotta aurinko ei pääsisi vaurioittamaan tai polttamaan ihoa. Vaurioitumista voimme myös jossain määrin vähentää runsain antioksidantein - katso siis erityisesti näiden perään kesäkauden ihonhoidossasi!

Auringossa oleillessa saatat myös huomata ihon kuivuvan erityisen paljon, minkä vuoksi ihon kosteutus, kosteutus ja kosteutus nestein paitsi huolehtii ihon kimmoisuudesta, myös ennaltaehkäisee epäpuhtauksien syntymistä. 

Kesäaikaan ihon kuorinta tehdään hellävaraisin kuorivin tuottein - vahvat happokuorinnat on hyvä säästää syksyyn. Yhdistä ihon puhdistukseen esim. hellävaraisesti ihoa kuoriva konjac-sieni tai hyödynnä mietoja hedelmähappopitoisuuksia sisältäviä ihonhoitotuotteita.

Entäs ihon puhdistus? Kesäkuumalla ulkoillessa iho kerää ennätysmäärät likaa, hikea ja tietysti aurinkovoiteita pintaansa. Tämän iholle herkästi jämähtävän möhnäkerroksen saat helpoiten pestyä hieromalla suihkuöljyn tai suihkugeeliä suoraan kuivalle iholle.








Keskiviikko


Tarjouksessa keskiviikkona

Uutta! Mikä täydellinen uutuus kotimaiselta Pure=Beautyltä kesän kasvovoiteeksi! Kevyen kasvovoiteen pohjana toimii uudistava koivunmahla, sekä ihoa pehmittävät kevyet jojobaöljy, sheavoi sekä ääriravitseva pellavansiemenöljy. Kesäkauden taikasanana toimivia antioksidantteja voide saa niin ruusunmarjasta kuin kuusenkerkkäuutteesta, jotka ovat myös rikkaita ihoa kirkastavasta C-vitamiinista. Todella runsas 60ml pakkaus!



Tarjouksessa keskiviikkona


Uutta! Aromaterapeuttiset Flow Cosmeticsin kuorinnat saavat jatkoa ihanan lempeän mausteisesta Cardamom Rose tuoksusta, jonka tuoksusekoitus on yhdistelmä kardemummaa, ruusua ja appelsiinia. Tuttu runsaan rakeinen koostumus himalayan suolasta, sekä ihon kosteutetuksi ja ravituksi jättävistä runsaista öljyistä.

Pssst! Myös muut huumaavan tuoksuiset Flown kuorinnat löytyy ripoteltuna Luonnonkosmetiikkapäivien päiville. Herkuista herkuin Cocolemon suolakuorinta löytyy torstain tarjouksista, ylellinen uutuus Vanillaberry suolakuorinta puolestaan perjantain tarjouksista, ja aromaterapeuttinen Tourmaline kivikuorinta sunnuntain tarjouksista.


Tarjouksessa keskiviikkona

Myöhäiset kesän saunaillat viimeistelee ihanan täyteläinen ja runsas, vienosti bergamotilta tuoksuva BRUNS Products ammattitasoinen hiusnaamio. Käytä hiuksia tehokosteuttavana naamiona tai erityisen ravitsevana ja kosteuttavana hoitoaineena.

Pssst! Löydät keskiviikon tarjouksista myös BRUNSin hiusnaamion ihanan herkällä English Rose -tuoksulla, sekä perjantain tarjouksista hajusteettoman hiusnaamion.



Tarjouksessa keskiviikkona

Kevyen koostumuksensa ansiosta äärimmäisesti helposti levitettävä ja kerrostettava Alga Maris spf 30 aurinkosuojaspray on saavuttanut suursuosionsa syystä. Trooppisen kookoksinen tuoksu ja miellyttävä käyttökokemus tuo hymyn huulille. Alga Maris After Sun emulsio on puolestaan ehdottomasti kaikkien aikojen paras After Sun -tuote, jota olemme kokeilleet. Kevyt, helposti levitettävä ja ihoa viilentävä fluidimainen koostumus on nannaa iholle pitkän kesäpäivän jälkeen. Kosteuttaa, korjaa, rauhoittaa ja tukee punoittavan palautumista.

Kesän tärkein setti on tässä!



Tarjouksessa keskiviikkona

Rakastuimme vastikään uudelleen näihin vuosien takaisiin ripsarisuosikkeihin - luottaen kesäiltojen säihkyvät katseet näille! Avrilin ripsivärien näyttävät lopputulokset ja poikkeuksellisen hyvä kestävyys takaavat kauniin silmämeikin myös kesäkuumalla!

Valitse hyvin ripset erotteleva Volume-ripsiväri päärynänmuotoisella pullealla harjalla tai tarkkaa työstämistä mahdollistava ja huimasti pituutta antava Definition-ripsiväri ohuella harjalla.









Torstai

Tarjouksessa torstaina

Huiman kosteuttava koivunmahlapohjainen kasvosuihke taipuu kesäaikaan tehokkaasta kosteuttajasta myös mitä täydellisimmäksi kasvojen after sun tuotteeksi! Auringossa janoiseksi muuttuvan ihon kosteustarpeet täyttää uudistavan ja kosteuttavan koivunmahlan sekä hyaluronihapon yhdistelmä, kun taas ihoa korjaa superantioksidanttinen pakuriuute. Rakastamme tällaisia Birch Sap Mistin kaltaisia monikäyttöisiä tuotteita!




Tarjouksessa torstaina

Uutta! Ammattitasoisia hiustuotteita valmistavan BRUNSin hajusteeton Blåmist on kesäkauden monikäyttöisin suihke! Todella miellyttävä, hienojakoinen hoitosuihke sopii käytettäväksi niin kasvoille kuin hiuspohjalle, sekä raikastamaan oloa kesäkuumalla. Kosteuttaa, suojaa, elvyttää ja tasapainoittaa ihoa, vilkastuttaa mikroverenkiertoa ja korjaa ihoa ja hiuspohjaa runsaan antioksidanttipitoisuuden ansiosta. Luontainen äärimmäisen kevyt ja raikas tuoksu ilman lisättyjä hajusteita.



(Päivittyy torstaina)






Perjantai

Tarjouksessa perjantaina

Uutta! Evolven puhdistusöljy on silkkisen tuntuinen, ohut ja juokseva öljy, jolla kasvojen puhdistus sujuu vaivatta. Sulattaa iholta meikin ja muun lian helposti, taklaten myös aurinkovoiteet moitteitta. Huuhtoutuu iholta pelkän veden avulla, eikä jätä iholle lainkaan öljyistä tunnetta. Leikkisä, karkkimainen tuoksu. Huippulaadukas öljyputsari erinomaisella hinta-laatusuhteella!



Tarjouksessa perjantaina

Tämä Alga Mariksen kasvojen aurinkosuojavoide yhdistää meikkivoiteen ja aurinkosuojan käteväksi kesän luottomeikkipohjaksi. Idan all time favourite! Levitä meikkivoiteen tapaan muiden ihonhoitotuotteiden päälle ja viimeistele halutessasi kevyellä kiinnityspuuterilla. Saatavilla neljässä eri sävyssä sekä spf 50 suojakertoimella (tarjouksessa lauantaina).




(Päivittyy perjantaina)








Lauantai

Tarjouksessa lauantaina

Uutta! Uudessa Moi Forest käsivoiteessa on muita Moi Forest -tuotteita nopeammin imeytyvä, runsaasti kevyitä öljyjä sisältävä koostumus. Voide imeytyy käsiin välittömästi, jättäen ne miellyttävän kosteutetun ja pehmeän tuntuisiksi. Hennon metsäinen, niaouliöljystä peräisin olevan lempeän eukalyptuksinen tuoksu, vie ajatukset mukanaan aikaisen aamun raikkaalle metsäretkelle.

Pssst! Löydät muista Moi Forest metsäpölytuotteista Multipurpose Creamin torstain tarjouksista ja Baby Creamin sunnuntain tarjouksista.



Tarjouksessa lauantaina

Kaipaatko herkälle ihollesi korkeampaa spf 50 aurinkosuojaa? Myös tämä Alga Mariksen sävyttävä aurinkovoide yhdistää meikkivoiteen ja aurinkosuojan käteväksi kesän luottomeikkipohjaksi. Levitä meikkivoiteen tapaan muiden ihonhoitotuotteiden päälle ja viimeistele halutessasi kevyellä kiinnityspuuterilla. Saatavilla kolmessa eri sävyssä, sekä spf 30 suojakertoimella (tarjouksessa perjantaina).



Tarjouksessa lauantaina

Huikean hyvä kasviperäinen hyönteissuihke karkottaa niin hyttysiä, punkkeja kuin mäkäräisiä! Mozziwatchin hyöteisiä karkoittava teho perustuu sitruunaeukalytpusöljyyn, jonka teho on tieteellisesti tutkittu, vetäen vertoja synteettisille vastaaville. Iso suositus niin mökkirantojen hyttyspilvien kuin rannikon punkkivyöhykkeen ääreltä!



Tarjouksessa lauantaina

Kevään myötä Flow Cosmeticsin Wonder Balm kääntyy talvikauden tukkoisuuden helpottajasta hyönteispistojen rauhoittajaksi. Rauhoittavia, antiseptisiä ja viilentäviä eteerisiä öljyjä sisältävä koostumus tukee pistojen paranemista ja vähentää kutinaa. Ehdoton kesän lääkekaapin vakiovaruste! Riittoisa pakkaus kestää käytössä vuoden ympäri.



Tarjouksessa lauantaina

Tiesitkö, että kasvojen ihonhoidosta tuttuja, ihoa hellävaraisesti kuorivia konjac-sieniä löytyy myös vartalon pesuun? Vartalon konjac-sieni on erinomainen lisä vartalon puhdistukseen ja kuorintaan kesäaikaan. Yhdistä valitsemaasi pesuaineeseen ja anna kyytiä kesän lialle, pintakuivuudelle ja aurinkovoiteille!

Pssst! SkinMoodin kasvojen konjac-sienet löydät sunnuntain tarjouksista.



Tarjouksessa lauantaina

Tässä Joikin kehutussa päivävoiteessa on kesään täydellinen ohut koostumus! Sisältää äärimmäisen syväkosteuttavia kevyitä ainesosia, laajan kattauksen ihoa ravitsevia ja kirkastavia vitamiineja ja antioksidantteja mm. tyrnistä ja ruusunmarjasta, sekä ihoa rauhoittavia lakritsinjuurta ja kehäkukkaa. Voide imeytyy kasvoille välittömästi, jättäen samaan aikaan ihon pinnan mattaisen tuntuiseksi, mutta syvemmältä kosteutetun kimmoisaksi. Mieto ja raikas, aavistuksen makea tuoksu.



(Päivittyy lauantaina)







Sunnuntai


Tarjouksessa sunnuntaina

Miten lisätä aurinkovoidetta päivän mittaan helposti ja nopeasti, ilman sotkua? Alga Maris sävytetty aurinkovoidepuikko on täydellinen vakiovaruste kannettavaksi mukana!

Hiero aurinkosuojavoidetta suoraan puikosta haluamiisi tai helposti palaviin kohtiin. Nopeaa, helppoa ja kätevää! Aurinkosuojavoidepuikon suojakerroin 50+ takaa hyvän suojan herkimmilläkin alueilla, kuten nenän varrella, poskipäillä ja korvanlehdissä.



Tarjouksessa sunnuntaina

Sileän kukkainen, pehmeyden ja syvyyden äärellä pyörivä Blue Tansyn eteerisen öljyn uniikki tuoksu punoutuu upeasti myös kesäiltojen ihonhoitohetkiin. Sileä-kasvoöljyn ihoa tukkimaton ja rauhoittava, sekä upea silkkinen koostumus on omiaan hellimään herkkää ihoa myös kesäaikaan!

Pssst! Etsitkö kuitenkin tuoksutonta kesäaikaankin sopivaa kasvoöljyä herkälle ihollesi? Vilkaise Flow Cosmeticsin klassikko, Rosehip Intensive Treatment Oil lauantain tarjouksista.



Tarjouksessa sunnuntaina

Hellävaraisen pitoisuuden hedelmähappoja sisältävä kotimainen katajasuihke kirkastaa ja kuorii ihoa hellävaraisesti, tasapainoittaa sekä kosteuttaa pintakuivuudesta ja epäpuhtauksista kärsivää seka- tai rasvoittuvaa ihoa. Erinomainen kesäkauden kasvovesi sinulle, joka olet ihastunut kuoriviin kasvovesiin!


Huom! Muista huolehtia ihon aurinkosuojasta, vaikka käyttäisitkin mietoja kemiallisia kuorintoja! Kuorittu ja kosteutettu iho on kauniin kuulas, mutta herkempi auringon säteilylle.



(Päivittyy sunnuntaina)






Muistathan osallistua myös perinteiseen Luonnonkosmetiikkapäivien arvontaan Luonnonkauniin Instagram-tilillä - nähdään siellä!


Iloisia Luonnonkosmetiikkapäiviä!


PYSY AJANTASALLA JA
SEURAA LUONNONKAUNISTA:
FACEBOOK-SIVU

Osallistu keskusteluun!

© Luonnonkaunis. Design by FCD.