11. maaliskuuta 2019

Pihistä ja panosta: herkulliset poskipunat


Postaus sisältää mainoslinkkejä.


Edullisen luonnonkosmetiikan kuukausi

Tässä kuussa blogissa keskitytään edulliseen luonnonkosmetiikkaan. Sillä, kuten Instagramin puolella mainitsin, joutuu meistä suurin osa todellisuudessa miettimään näitä asioita tarkkaan. Osalle kosmetiikalla itsensä hemmottelu on arjen pientä luksusta, toiselle huippulaadukas kosmetiikka on ehto ihon hyvinvoinnille, mutta kolmas, neljäs ja viides haluaa yksinkertaisesti löytää mahdollisimman edullisen toimivan vaihtoehdon. Kuudes haaveilee luonnonkosmetiikasta, mutta ei edes viitsi yrittää, sillä luonnonkosmetiikkaa pidetään hintavana, eikä omaan budjetiin sopivana vaihtoehtona, ja se surettaa minua. Luonnonkosmetiikan tulee olla saatavilla kaikille.

Siispä, päätin pyhittää maaliskuun edulliselle luonnonkosmetiikalle, niin meikkien kuin ihonhoidon osalta. Luvassa on monia mielenkiintoisia vertailuja, vinkkejä ja sarjoja, joille yhteistä on huippuhyvät hinta-laatusuhteet ja pikkuruiseen budjettiin sopivuus. Sillä vaikka kalliimpien tuotteiden hinnat ovat usein pitkälti perusteluja, lue lisää postauksesta Mitä kosmetiikasta kannattaa maksaa?, ei ole olemassa yhtä oikeaa vastausta siitä, minkä hinta- ja laatutason tuote on hyvä ja mikä ei, vaan kokonaisuus määrittyy aina tuote-, tapaus- ja henkilökohtaisesti.

Sitäpaitsi, edullisen luonnonkosmetiikan joukosta löytyy aivan mielettömiä helmiä!
Poskipunat, joilla säästin 65 euroa

Koska kerrottavaa ja jaettavaa on niin paljon, enkä osannut millään päättää, mistä lähtisin liikkeelle, päätin aloittaa tämän edullisen luonnonkosmetiikan tempauksen parilla omalla viimeisimmällä löydöllä. Minä nimittäin päätin pihistää reilulla kädellä poskipunistani - nipistäen aiemman 80 euron (voi hyvä *********** luoja sentään, mitä minä oikein ajattelin) poskipunaduon huomattavasti kukkaroystävällisempään, jopa 15 euron settiin, joka löytyi loppujen lopuksi omasta meikkijemmasta!

Mutta ei siitä pääse mihinkään, voidemaiset poskipunat ovat silkkaa rakkautta ja toimivat lyömättömän hyvin voidemaisen, kuultavan meikkipohjan kanssa. Ne ovat lisäksi useimmiten todella pigmenttisiä ja riittoisia, joten 30-40 euron kertaostos ei tunnu järisyttävän pahata, jos on millä... krhm.. ostella. Suurimmat suosikkini voidemaisten poskipunien puolelta ovat olleet ja ovat edelleen Nuin Multi-stickit (huom valmistusmaa USA) ja Korennon Lip & Cheekit. Nuin stickien koostumus on kuin voidemaista samettia ja levittyvyys on jotain uskomatonta, kun taas Korentojen pigmentti on tajunnanräjäyttävä.

Tykkään yhdistää lähes highlighterista menevän haalean, mutta helmiäisen poskipunan johonkin voimakkaampaan sävyyn potkuksi. Tämä innostus lähti aikoinaan Nuin Multi-stickeistä, joiden Mawhero sävy on kertakaikkisen upea ja korvaa korostustuotteen, kun taas Pititi toimi hyvänä buustina sävyä tuomaan. Tämä setti oli vakioni kunnes Mawheron loputtua päätin etsiä euroopassa valmistetun vaihtoehdon, joka löytyikin lopulta yllätyksekseni edullisten meikkien kuningattarelta, Avrililta. Vieläpä täysin identtisenä sävynä, joskin jauhemaisena luomivärinä, mutta väliäkö sillä, kun se ajaa asiansa!  Olen yhdistellyt sitä vaihdellen erilaisten sävytetympien poskipunien kanssa, kuten kuvan Laveran Charming Rose sävyyn, mutta Pititiä vastaava matta, superpigmenttinen pihistä-versio löytyy Benecosilta.


Panosta:

Nui Cosmetics Multi-stick sävyssä Mawhero, uskomattoman kaunis ja hento vaaleanpunainen, joka taikoo poskille upean kuullon - 39,90€

Nui Cosmetics Multi-stick sävyssä Pititi, upea pigmenttinen jokapaikan sävy, joka ei petä koskaan - 39,90€


Pihistä:

Avril luomiväri sävyssä Aurore, vaaleana kuultopunana täydellisesti toimiva sävy, joka ei kalpene verrokilleen pätkän vertaa - 7,90€

Benecos poskipuna sävyssä Sassy Salmon, superrrrpigmenttinen herkullisen sävyinen puna, joka ei jätä kylmäksi, oli tyyli hillitty tai runsas - 6,90€


Ainoa ero näissä on, että jauhemaiset pihistä-punat vaativat alleen meikkipohjan kiinnityksen ja siveltimet. Lopputulos on prikulleen sama, budjetista viis! Intensiivisyyttä saa helposti säädettyä lisää oman maun mukaan, oli sitten hieman ujo poskipunailija kuten minä tai rohkeampi meikkaaja.
Jos edullisen luonnonkosmetiikan vinkit kiinnostaa, pääset seuraamaan Luonnonkaunista helposti joko Facebookissa tai Instagramissa, sekä Bloglovin'in ja blogit.fi kautta. Tervetuloa ♥


Onko sinulla edullisen luonnonkosmetiikanpostaustoiveita?


//


Should I save or splurge? Well, that's completely up to your preference, of course, but isn't it fun to find an option that saves you a lot of money, without compromising the end result? This just happened to me, when I found two blush alternatives to my previous favorites - and ended up saving 65 euros. I KNOW!

The cream blushes from Nui Cosmetics are pure velvet on your skin, a dream! But at some point I realized that a combination of two, costing 80 euros, is actually a lot. A lot. They're also made in the US, and I've personally made the decision to prefer products that are made within Europe. So I went on a search for more in-expensive alternatives and found a budget combination, with a 15 euro price tag. They look pretty much identical, but the pressed budget alternatives needs to be applied with a brush on an already set base.


Splurge:Save:
Osallistu keskusteluun

 1. Meikkipohja, meikkivoide ja puuteri, ovat sellaisia, jotka omalla kohdallani tuntuvat toimivan vain kalliissa hintaluokassa, vai onko kyse vain väärästä pohjustuksesta? Sama koskee huulipunia! Niistä siis toivoisin löytäväni korvaajat halvemmassa hintaluokassa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos toiveista! Meikkipohjaongelma ei olekaan muuten ihan yksinkertainen! Paljon vaikuttaa toki koostumus, mutta myös oma iho sekä ihonhoitotuotteiden yhdistelmä meikkituotteen kanssa. Minulla on mielessä parikin edullisempaa meikkivoidetta, joista voisi tulla juttua :) Ehdottomasti korvan taakse, hyvä idea! Huulipunatoive on kinkkisempi, kun olen itse allerginen lähes kaikille huulipunille :(

   Poista
 2. Sassy Salmon on niin kaunis ja helppo sävy! :)

  VastaaPoista

© Luonnonkaunis. Design by FCD.