17. huhtikuuta 2019

Kevään ihonhoito - muistathan nämä asiat


Postaus sisältää mainoslinkkejäKaikki me taidetaan tällä hetkellä nautiskella keväästä ja mielettömän upeista aurinkoisista päivistä, joiden on luvattu jatkuvan edelleen! Tässä huumassa saattaa jopa unohtaa kuinka herkillä aurinkoon tottumaton ihomme tällä hetkellä on, katupölyn kuormittavuudesta puhumattakaan. Olin tämän alkuviikon Biodellyllä tuuraamassa ja pistin erityisesti merkille aurinkotuotteiden kysynnän (loistavaa!), mutta myös tapaukset, jotka jo kertoivat polttaneensa kasvonsa auringossa.

Viimeistään nyt on siis aika skarpata ja pistää kevään ihonhoito kuntoon. Runnnsaaan kosteuttamisen lisäksi tärkeää ovat nämä asiat:


1 Vaihda happokuorinta entsyymikuorintaan

Voimakkaat hedelmähappokuorinnat ohentavat ja herkistävät ihoa, jonka vuoksi iho on erityisen altis auringon säteilyn aiheuttamille vaurioille. Suosi siksi keväästä syksyyn säännöllisesti tehtyjä entsyymikuorintoja, jotka kirkastavat ihoa ja pitävät ihon pintakuivuuden kurissa. Muista olla erityisen tarkka aurinkosuojan suhteen kuorinnan jälkeen!


BYBI Prime Time 2 in 1 entsyymikuorinta - 29,90 € 23,00 € - huumaavan trooppisen ananaksen tuoksua vie jalat alta joka kerta!

Flow kosmetiikka Puolukka entsyymikuorintajauhe - 28,50 € - kosteuttavan tahnan saat sekoittamalla jauheen lempparikasvovoiteeseesi tai jugurttiin.

2 Valitse suojakertoimellinen päivävoide

Helpoin tapa suojautua auringolta, on ujuttaa suojakerroin tuotteisiin, joita muutenkin arkena käyttää. Yksi kysytyimmistä tuotteista tähän aikaan vuodesta on suojakertoimellinen päivävoide, joka on aurinkosuojan osalta hyvä lähtökohta arkipäiviin.


Naturativ 30+ tai 40+ Day Face Cream - 36,80 € - juuri vähän aikaa sitten uudistuneiden Naturativin päivävoiteiden ohut koostumus sopii loistavasti meikin alle.3 Käytä kasvojen aurinkosuojatuotetta

Ihon ollessa näin keväällä ja aurinkoon tottumattomana erityisen herkillä, kannattaa iho suojata kunnolla erityisesti ulkoillessa. Käytä kasvoilla vähintään 30 suojakertoimen aurinkosuojavoidetta, jonka voit valita niin sävyttömänä kuin sävyllisenä.


Madara Plant Stem Cell spf 30 aurinkosuojavoide kasvoille - 29,90 € - niin sanottu "näkymätön" koostumus sulaa iholle saumattomasti ja tasoittaa ihon omaa sävyä. Ihanan kosteuttava koostumus!


Algamaris sävytön spf 30 aurinkosuojavoide kasvoille - 21,50 € - "yleisön suosikki", mittapinnan jättävä kevyt aurinkosuojavoide on takuuvarma valinta. Toimii myös mineraalimeikin alla.


Algamaris sävyttävä spf 30 aurinkosuojavoide kasvoille - 21,90 € - sävyttävien aurinkosuojavoiteiden ehdoton ykkönen. Tasoittaa ja peittää kevyesti ihon sävyä. Saatavana kahdessa sävyssä.
4 Suosi aurinkokertoimellista meikkipohjaa

Sinun, jolle vahvan aurinkosuojakertoimen käyttö ei vielä ole ajankohtaista, mutta ymmärrät ihon suojaamisen tärkeyden, on helpointa kääntyä suojakertoimellisiin meikkipohjiin. Lisävarmuutta saat yhdistämällä meikkipohjan suojakertoimelliseen päivävoiteeseen.


Madara Anti-Pollution City CC - 28,90 € - heittämällä oma suosikkini kesämeikkipohjista IKINÄ. Suojaa ilmansaasteilta ja auringolta, korjaa ihon vaurioita ja kosteuttaa ihoa läpi päivän. Lue lisää hehkutusta tästä postauksesta.


Avril BB-voide - 10,90 € - hyvä budjettilöytö, mikäli aavistuksen keltapohjaiset sävyt natsaa. Saatavana kahdessa sävyssä suojakertoimella 10.5 Pese kasvot huolellisesti

Keväällä, ilman katupölyn pitoisuuksien ollessa hurjimmillaan ja aurinkovoiteiden käytön aloituksen myötä on äärimmäisen tärkeää huolehtia hyvästä ihon puhdistuksesta, jotta iho ei tukkeutuisi ja ihon pintaan tarttuva katupöly ei vaurioittaisi ihoa. Suosi laadukkaita öljypohjaisia puhdistustuotteita, jotka poistavat kasvoilta myös rasvaliukoisen lian ja emulgoituvat hyvin pois iholta veden kanssa. Tehosta puhdistusta musliiniliinalla, jolla myös sitkeimmät aurinkosuojatuotteet irtoavat.


S5 Nourish Cleanser - 29,90 € - mietoja kuorivia entsyymejä sisältävä putsariunelma, joka päihittää riittoisuudellaan kaikki muut: pieni sipaisu balmia sulaa kasvoilla meikit liottavaksi öljyksi. Emulgoituu iholta täydellisesti, eikä jätä ihoa öljyisen tuntuiseksi.


Avril puhdistusöljy - 9,90 € - myöskin täydellisesti iholta emulgoituva öljyputsari, joka rökittää monet kalliimmat mennen tullen. Miellyttävä sitruksinen tuoksu.


Neal's Yard Remedies musliiniliina - 4,90 € - konepestävällä ohuella luomupuuvillaisella kasvojenpuhdistusliinalla saat puhdistukseen lisää kitkaa ja hellävaraisen kuorivan vaikutuksen.
6 Muista myös kaula ja dekoltee

Nyt, kun näet vaivaa suojataksesi kasvosi, on suurin mahdollinen kämmi unohtaa suojata myös yhtälailla auringolle ja katupölylle altistuvat kaula- ja dekoltee-alueet, jotka tuppaavat unohtumaan meiltä suomalaisilta. Usein sanotaankin, että dekolteen ja kaulan ihosta näkee ensimmäisenä, mikä kenenkin ikä todellisuudessa on tai miten hän on ihoaan hoitanut. Levitä siis kaikki suojatuotteet rintakehälle asti ja muista myös niiden puhdistus.Näin! Ja nauttiminen voi jatkua!SEURAA LUONNONKAUNISTA
FACEBOOK-SIVU

Osallistu keskusteluun!

© Luonnonkaunis. Design by FCD.