28. huhtikuuta 2019

Mádara Grow - hoitoaine joka nosti riman taivaisiin


Postauksen tuote on saatu näytteenä.
Postaus sisältää mainoslinkkejä.Superhoitava, runsas, siloittava, mutta hiukset kevyeksi jättävä luonnonkosmetiikan hoitoaine, sitä me kaikki olemme tuntuneet etsineen viime vuodet kuitenkaan aivan onnistumatta. Älkää ymmärtäkö väärin, hyviä hoitoaineita löytyy kyllä jo lukuisia, mutta mitään varsinaisesti mullistavaa emme ole tähän saakka kokeneet. Ymmärsin tämän viikko sitten, kun sain käsiini Madaran uuden Grow-tuotelinjan hoitoaineen ja hiuspohjan boosterin. Yhden pesukerran jälkeen totesin, että mikään, ei mikään, luonnonkosmetiikan hoitoaine ole oikeastaan mennyt täysin nappiin. Aiemmin ei vain ole ollut mitään mihin verrata. No nytpä on!

Madaran uudet Grow-tuotteet ovat äärimmäisen mielenkiintoisia. Ensinnäkin, kasvipohjaiset muovipakkaukset on valmistettu 95% sokeriruokosta ja kuusesta, teollisuuden ylijäämistä. Prosessin hiilidioksidipäästöt ovat 40% pienemmät kuin tavanomaisen muovin ja loppumateriaali on kuitenkin yhtälailla kierrätettävää. Juuri tällaiseen biomuoviin on myös sarjan hoitoaine pakattu, eikä eroa tavalliseen muoviin huomaa juuri mitenkään. Tuntuma on aavistuksen karheampi ja mieli paljon parempi.

Toiseksi, Grow-tuotelinjassa on hyödynnetty Madaran havaintoja sienistä hiustenhoidossa. Erityisen mielenkiintoinen tulos oli, että sienen lipidit käyttäytyvät hiuksen pinnalla kuin silikoni, siloittaen hiuksen pinnan tavalla, joka on tähän mennessä ollut mahdotonta luonnonkosmetiikalla. Vaikka sienet ovatkin olleet pitkään suosiossa etenkin korealaisessa kosmetiikassa ja niitä on siksi povattu hittiainesosaksi myös täällä meillä, on kaikista vaihtoehdoista Madaran tuotteisiin ilokseni valittu meidän luonnosta tuttu kantarelli.
Mutta se siitä teknisestä puheesta ja itse asiaan - hoitoaine on nimittäin aivan uskomaton. Madaran hoitoaineet ovat aiemminkin olleet luonnonkosmetiikka-merkkien parhaimmistoa, mutta eivät ole täysin läpäisseet Ecocertin sertifiointikriteereitä. Uusi koostumus on paitsi sertifiointikriteerit täyttävä, myös heittämällä aiempia parempi. Siis heittämällä. Ei minkäänlaista vastusta.

Grow-hoitoaineen massa on yllättävän jämäkkää ja tuhtia, mutta sitä ei kannata säikähtää. Tuoksu on ns. unisex, eikä kovin "luonnonkosmetiikkamainen", ja sopii käytettäväksi niin miehille kuin naisille. Pieni määrä kosteiden käsien kautta hiuksiin levitettynä riittää selvittämään hiusten latvat, mutta varsinainen taika ilmenee vasta pienen vaikutusajan jälkeen. Hiukset tuntuvat huuhteluvaiheessa kuin silkiltä ja saan erehdyttävästi silikonituotteista muistuttavia flashbackeja ajalta ennen luonnonkosmetiikkaa. Tämä oli teini-minän mielestä hiustenpesun paras vaihe ja suorastaan rakastin tuota silkkistä tunnetta, kuin hiukset olisivat hetken yhtä vesivanan kanssa. Olin jo unohtanut miltä tuo tuntuu ja vitsi, miten iloiseksi sitä voikaan pienestä tulla, kertakaikkiaan.

Olen aivan takuuvarma siitä, että tätä hoitoainetta tulen ostamaan kerta toisensa jälkeen.

Madaran Grow-tuotteet putkahtelevat vähitellen Madaran jälleenmyyjille, yksi toisensa perään. Tällä hetkellä hoitoaine löytyy jo JolienRuohonjuurenNatural Goods CompanynSokosen ja Madaran omasta valikoimasta. Hinta liikkuu noin 20 eurossa. Jos se täydellinen hoitoaine on vielä hakusessa, kokeile tätä. Uskallan väittää, että jos ei tällä, niin ei millään.


Kokeile itse ja hämmästy!


SEURAA LUONNONKAUNISTA
FACEBOOK-SIVU

Osallistu keskusteluun

 1. Tämä täytyy varmaan kokeilla. Oon luottanut tyttöjeni hiuksissa Santen Shine- hoitsikkaan, se silottaa mielettömän hyvin (tyttöseni 7v. rakastaa tuota kuvailemaasi silkkistä tuntua hiuksissa ja hän on jopa alkanut tehdä loppuhuuhtelun viileällä vedellä):).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten suloinen hän on 😄 Joo ns. vanhat Madaratja Santet tekee vastaavaa, tosin mun mielestä tämä vetää sen vielä pidemmälle ja on kiva, että tällä on certti + biomuovipakkaus 😊 Voi olla, että pieni tyttö vierastaa tämän tuoksua (voisin kuvitella omasta tyttärestä ainakin), mutta siinäpä tapauksessa jäisi enemmän vanhemmille 😁

   Poista
 2. Käytät tätä vissiin hoitoainepesun lisänä? Mitenkähän riittoisaa tämä on? Oon kulkenut sinun jalanjäljissä ja pesen tällä hetkellä päätä Ole hyvän hoitoaineella (on muuten hyvä! hankaluuksia vaan saada sitä mistään järkevässä pakkauskoossa ja järkevään hintaan), mutta sen verran pitkä tukka on, että latvat kaipaa jotain muuta. Tällä hetkellä käytössä se Santen kiiltohässäkkä. Tämä houkuttelee aivan järkyttävän paljon, mutta siinä Santessa hinta-riittoisuussuhde on melko kohdillaan, niin onko tästä siinä mielessä haastajaksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo käytän tätä latvoihin ja ole hyvää pesuun. Mä ostin kuule siitä sen 5l tonkan jemmaan! :D Hmmm voi että siitä on pitkä aika kun olen kokeillut sitä niin en tietenkään uskalla 100% vannoa, mutta mun muistikuvan mukaan tämä kyllä päihittää niin Santet kuin Madaran tavis-linjan hoitsikat (jotka on mun muistaakseni hyvin samanlaiset - Madaran korjaavaa käytin pitkään) :) Puntaroisin kyllä ehdottomasti ja ottaisin huomioon pakkausmateriaaleista lähtien. Olisikihan tätä vielä Natural Goods Companyn ystävämyynnissä?

   Poista

© Luonnonkaunis. Design by FCD.