29. toukokuuta 2019

Pink Iris - pullollinen viettelystä


Postaus sisältää mainoslinkin.



Miltä tuoksuu viettelys? Siinä on aikuisen naisen itsevarmuutta ja voimaa, intensiivisiä katseita pilke silmäkulmassa, ripaus leikkimielisyyttä merkkinä halusta heittäytyä, huoletonta kepeyttä ja hievähdys sensuellia mystiikkaa. Se tuntee arvonsa, tietää mitä haluaa ja pystyvänsä mihin tahtoo. Se ei jätä epäilystäkään tähän hetkeen punoutuvasta tarinasta, jonka haluaisi jo malttamattomana kuulla, nähdä ja kokea, edes ripauksen verran.


Abel on luonnollisten tuoksujen maailmassa jo legendaarinen valmistaja, joka on tuoksuillaan pystynyt siihen, mihin muiden tuoksut eivät millään yletä; laaja kokoelma kevyen kukkaisista tuoksuista intensiivisen runsaisiin, joista jokaisen pysyvyys iholla on huippuluokkaa. Näiden joukosta puuttui kuitenkin tähän asti se yksi sopiva sekoitus kumpaakin maailmaa, joka loisi puuttuvan sillan kevyiden ja runsaampien tuoksujen välille. Josta arvanettekin jo, mitä Abelin uusin tuoksu, Pink Iris teki?

Olen mieltänyt itseni tähän asti kaikista kevyimpien, kukkaisten ja jopa hedelmäisen makeiden tuoksujen käyttäjäksi, mutta vähitellen, iän myötä, huomannut tämän vaikeutuvan. Aikuisuus on siitä ihmeellistä, että se tuo, luojan kiitos, mukanaan myös aimo annoksen kokemusta ja itsevarmuutta, jonka olemassaolo paitsi huokuu ulospäin, myös tuntuu sisäpuolella jokaikisessä solussa. Ja silloin saattaa käydä niin, ettei nuo ohuimmat kukkaistuoksut enää kolahda kuten ennen. Sitä tietää olevansa jotain enemmän ja alkaa kaivata tätä kokemusta huokuvaa ja sitä ruokkivaa tuoksua. Saatat ehkä tunnistaa tämän? Ja kuitenkin, käyvät suurin osa syvemmistä ja runsaammista tuoksuista liian tunkkaiseksi, mennen hieman liian pitkälle.

Ja sitten joku saa sekoitettua nämä, kuvailemakseni itsevarmaksi, voimakkaaksi, naisellisuudesta nauttivaksi ja pilke silmäkulmassa viettelevän tuoksun, jossa yhdistyy niin kauniit ja kevyet jasmiinin, ruusun ja iiriksen tuoksut, kuin täyteläisemmät vanilja ja myski, sekä pirskahtelevat basilika ja sichuan pippuri. Se sai minut vähitellen pauloihinsa ja nyt olen jo korvia myöten koukussa.




Käy tuoksuttelemassa Pink Irista ja muita Abelin tuoksuja vaikka paikan päällä ja kokeile, mitkä tuoksuosat se haluaa nostaa esiin sinun ihollasi. Abelin tuoksuja on saatavilla ainakin Raw Beautyssa, Greenlips Beautyssa ja Joliessa, sekä 15 että 50ml koossa. Alkuun pääsee hyvin myös jopa muutaman viikon käytössä kestävällä 1,8ml testipakkauksella. Tuoksu viipyy omalla ihollani yli vuorokauden ja yksi suihkautus riittää paremmin kuin hyvin.



Millainen tuoksu tai olemus viettelee sinut?




SEURAA LUONNONKAUNISTA
FACEBOOK-SIVU

Osallistu keskusteluun!

© Luonnonkaunis. Design by FCD.