29. huhtikuuta 2017

Halpa ja hyvä samassa (käsisaippua)paketissaMiten ihminen voi ilahtua käsisaippuasta? No minäpä kerron. Minulla on kaksi lasta. Kaksi sotkevaa, rymyävää, tonkivaa ja ehtivää leikki-ikäistä isolla ällällä. Meillä pestään käsiä monen monta kertaa päivässä ja käsisaippuaa kuluukin kosmetiikkatuotteista ylivoimaisesti eniten.

Palasaippua olisi tietenkin ekologisin ja edullisin vaihtoehto tällaisessa taloudessa, mutta meidän muksut eivät vain koskaan oppineet käyttämään palasaippuaa fiksusti, vaan sain tuon tuosta löytää saippuan vesikulholliseen liuotettuna, niin tahallisen kuin tahattomankin sähläyksen tuloksena. Minä siis luovutin ja päätin palata asiaan joskus lasten ollessa kouluiässä.

Saippuaa siis kuluu ja niin kuluu rahaakin. Edullisen (ja plussana ok-näköisen) käsisaippuapakkauksen löytäminen on ollut hankalaa, mutta oujee, Organic Shop -villityksen myötä tämäkin muuttui. Tässä on nyt kuulkaa markkinoiden edullisin luonnonkosmetiikan nestemäinen käsisaippua, kiilaen litrahinnallaan jopa Urtekramin ohi.

Organic Shopin käsisaippuoita löytyy montaa eri tuoksua, joista itse päädyin ostamaan heti kerralla kaksi: granaattiomena ja ruusu-persikka versiot. Tuoksut ovat aivan tolkuttoman hyvät ja niitä on moni vieraskin jo ehtinyt kommentoida ihastellen. Hinta näillä vaihtelee jälleenmyyjästä riippuen about 3,90-5,90e välillä ja kokoa näillä on huimat 500ml. Kunnon family size. Täyttöpakkaukset tekisivät tästä vielä mahtavampaa.

Käsisaippuoiden suurkuluttajina ja varsinaisten suttapyttyjen äitinä ykkösvaatimus käsisaippualle on ennen kaikkea pesuteho. Käsistä pitää lähteä niin liimajämät, sormivärit, rasvat kuin mullatkin, ja se näillä Organic Shopin käsisaippuoilla onnistuu.

Organic Shopin käsisaippuoita jälleenmyy esimerkiksi BiodellyHouse of Organic, Ruohonjuuri, ja Sokos.
Kolminkertainen hurraa näille. Hurraa, hurraa, hurraaa! Ja hauskaa vappua!


Ann-Christine


Postaus sisältää affiliate-linkkejä.

Osallistu keskusteluun

  1. Nää on ihania! Vielä en ole kokeillut, mutta innoissani silti. :) Myöskin kahden lapsen äitinä sama juttu, hieno löytää edullinen luonnonkosmetiikan käsisaippua. Nyt on käytössä Lifen ekosarjan käsisaippua, hyvä sekin ja kiva pullo, mutta huomattavasti kalliimpi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, ihana että jaat innon siitä huolimatta :D Kannattaa kokeilla seuraavaksi!

      Poista

© Luonnonkaunis. Design by FCD.