10. elokuuta 2017

Pala tropiikkia - Babe Balm & Prime Time

Yhteistyössä TwistBe.


Kylpyhuoneeni ja minä olemme saaneet kokea tämän kesän aikana tuulahduksen tropiikin luksusta, kun korkkasin käyttööni jo jonkin aikaa sitten tutuksi tulleen Babe Balmin ja sen seuraajan Prime Timen. Kaksi purkkia pullollaan mitä herkullisempia aktiiviaineita, joilla kasvojen hemmottelu nousee omiin sfääreihin. Tuoksuhuuma on taattu.

Kummatkin tuotteista on kehittänyt inspiroivan BYBI:n eli By Beauty Insidersin takaa löytyvä naiskaksikko, jotka luovat tuotteensa laadukkaat raaka-aineet ja etenkin huikea hinta-laatusuhde mielessä. Ensimmäinen BYBI:n tuote on mieletön monitoimituote Babe Balm, huippulaadukkaita raaka-aineita sisältävä balmi, jota voi käyttää aina kynsinauhoista huuliin, puhdistustuotteesta kosteutukseen ja jopa highlighterina. Myöhemmin ilmestynyt Prime Time on helliin hedelmähappoihin ja jojobarakeisiin perustuva kuorinta, jonka avulla ihon saa valmisteltua vastaanottamaan esim. Babe Balmin tai muut ihonhoitotuotteet. Yhdessä näistä muodostuu todella korkealaatuinen ja vieläpä vegaaninen tehokaksikko!


Prime Time -kuorintaan on helppo ihastua jo pelkästään herkun pakkauksen pohjalta, mutta onneksi tämä kakku ei ole vain päältä kaunis, vaan myös sisältä maukas. Kannen kun kiertää auki, huomaa oitis mehukkaan ananaksen ja omenan tuoksun. Hellää kuorintaa on ollut ilo käyttää herkälläkin iholla, ilman pelkoa ihon ärtymisestä. Ihon kuorimisen merkityksen te lukijat varmasti tähän mennessä jo tiedättekin, mutta kerrataanpa vielä: pinnan kuolleet ihosolukot on hyvä välillä kuoria pois, jotta ihonhoitotuotteet eivät jäisi vain niiden päälle pyörimään, vaan pystyvät imeytymään sinne minne niiden haluammekin imeytyvän.

Prime Time on kuorintana todella mielenkiintoinen. Herneen kokoinen nokare sekoitetaan märillä sormilla koostumukseltaan maitomaiseksi emulsioksi ja levitetään vaikuttamaan kasvoilla 10-15 minuutiksi. Kiireessä kuorintaa vois myös pyöritellä kasvoilla, jolloin kuorintatehon saakin irti jojobarakeista, kun taas oikein perusteellisen kuorinnan kasvoilleen saa näiden yhdistelmällä. Suosittelen kuitenkin malttaa ja antaa Prime Timen vaikuttaa iholla, jolloin sen potentiaalista saa kaiken irti.

Ananaksen ja omenan hedelmähappojen lisäksi Prime Time sisältää monia ihonhoidossa laadukkaita öljyjä kuten manteliöljyä, jojobaöljyä ja viinirypäleensiemenöljyä, piristävää ja verenkiertoa vilkastuttavaa limeöljyä, sekä rohtosalkoruusua, joka on varsinainen ihmeaine sen tulehdusta estävine ja kosteuttavine ominaisuuksineen. Voitteko jo kuvitella tämän huumaavan hyvän tuoksun?

Kookas 60ml purkki on äärimmäisen riittoisa ja hinnaltaan varsin huokea 29€. Näppärä spaatteli tulee pakkauksen mukana.

Makean tropiikin tuoksun mukanaan toi suloinen Babe Balm, työnimeltään Balm for Babes, joka oli varsinainen taidonnäyte BYBI:ltä. Balmia voi sipaista aikalailla mihin vain, missä kokee tarvitsevansa kosteutusta ja hellää hoivaa.

Babe Balm sisältää pienimolekyylisiä vahvoja antioksidantteja, koentsyymi Q10 ja skvalaania. Muistatte varmasti paasaamiseni molekyylikoon vaikutuksesta imeytymiseen tästä postauksesta? Pieni molekyylikoko mahdollistaa raaka-aineen imeytymisen syvemmälle ihoon, jossa ainesosa sitten pääsee tekemään taikojaan. Antioksidanttien lisäksi Babe Balmista löytyy rutkasti erilaisia laadukkaita öljyjä, sekä mineraalirikkaita, ihoa rauhoittavaa punaista ja valkoista savea.

Runsaan öljyisen balmin voisi kuvitella olevan äärimmäisen rasvaista ja hitaasti imeytyvää, mutta minun on annettava erityispropsit Babe Balmille, joka imeytyy hämmästyttävän hyvin odotuksiini nähden. Olin todella skeptinen sen suhteen, että tätä voisi käyttää tuomaan hohtoa meikin alla, mutta toimii! Sipsaisuna poskipäille, kulmaluille, nenänpäähän ja amorinkaarelle tuo Babe Balm kasvoille hyvinvoivan ihon hehkua. Hyvä imeytyvyys johtuu nimenomaan nopeasti imeytyvien öljyjen valitsemisesta tuotteen pohjaksi.

Näiden lisäksi Babe Balmia voi käyttää esim. öljypuhdistuksena, mutta nyt minun on myönnettävä etten kertakaikkiaan raaski käyttää tätä nannaa putsarina, vaan haluan imeyttää kaiken tämän ihooni. Vinkkinä kuitenkin halukkaille ja öljypuhdistuksen ystäville, että tämäkin vaihtoehto on olemassa.

Myös Babe Balm tulee kookkaassa 60ml purkissa, 35€ hinnalla varustettuna, eli litrahinnaltaan noin puolet halvempana kuin keskiverto öljysekoitus.
BYBI on nostanut näillä kahdella ensimmäisellä tuotteellaan riman varsin korkealle tuleville tuotteilleen. BYBI:llä on parhaillaan meneillään varsin kuumottava uutuustuotteiden julkaisuputki, jossa ensimmäisenä julkaistiin aktiivihiiltä sisältävä, puhdistava kasvonaamio Detox Dust, ja tulossa on vielä kaksi äärimmäisen mielenkiintoista tuotetta, jotka aion itsekin napata testiin, kunhan ovat saatavilla! Droppeja voi jännäillä niin TwistBen kautta kuin BYBI:nkin instagramissa. Jos tulevien tuotteiden laatu seuraa Babe Balmin ja Prime Timen huolellista valmistelua, ennustan kovaa menestystä sarjalle.


Oletteko kokeilleet Babe Balmia tai Prime Timea?
Houkuttaako tropiikki?

Ann-Christine


Postaus toteutettu yhteistyönä Twistben kanssa.
Postauksen tuotteet saatu.

Osallistu keskusteluun

  1. Mielenkiintoista, aina ihana kuulla uusista purnukoista. :) Tuo kuorinta erityisesti alkoi kiinnostaa ja miksei monitoimivoidekin. Täytyy jäädä kuulolle mitä muuta on tulossa naamion lisäksi.

    VastaaPoista

© Luonnonkaunis. Design by FCD.