5. syyskuuta 2018

House of Organicin luonnonkosmetiikkapäivät - luonnonkosmetiikkaan omat hullarit

Kaupallinen yhteistyö - House of Organic.



Tiedättekö sen tunteen, kun yksi nimeltä mainitsematon keltainen katalogi kolahtaa postiluukusta sisään ja syynäät innoissasi ne muutamat kosmetiikkasivut, josko niiden seasta osuisi silmään vähän luonnonkosmetiikkaa. Niitä muutamaa tuotetta sitten harkitsee. Jaksaisiko niiden tähden vaivautua paikalle - ja kyllähän sitä sitten löytää itsensä ihmispaljoudesta tonkimasta niitä muutamaa laatikkoa. Innoissaan vieläpä!

Joka syksy ja kevät haaveilen salaa siitä, että nuo muutamat kosmetiikkasivut täyttyisivät enenevissä määrin luonnonkosmetiikasta ja että valikoima monipuolistuisi. Kuinka upeaa olisi hurmioitua alennetun luonnonkosmetiikan seassa? Tämä taitaa olla meidän kaikkien yhteinen salainen haave.

Ilmeeni olisi varmasti ollut näkemisen arvoinen, kun House of Organicista alettiin supista Luonnonkosmetiikkapäivistä. Mielin määrin luonnonkosmetiikkaa ja ekologisempaa ja puhtaampaa arkea tukevia tuotteita. Lupasivat jopa väsätä ihan oikean katalogin, jonka jokainen sivu olisi pullollaan niitä meidän lemppareita. Tätä me olemme niiiiin odottaneet ja tätä me niiiiin haluamme!

House of Organikin Luonnonkosmetiikkapäivistä tuli täyttä totta ja ne pärähtävit käyntiin tänään, jatkuen koko loppuviikon, keskiviikosta sunnuntaihin. Luonnonkosmetiikkapäivät ovat poikkeukselliset ja ensimmäiset laatuaan Suomessa ja vielä poikkeuksellisemmat niistä tekee se, että kaikki Luonnonkosmetiikkapäivien tuotteet on valinneet suomalaiset luonnonkosmetiikkabloggaajat - me, jotka olemme kolunneet läpi lähes kaikki luonnonkosmetiikkamarkkinoiden brändit ja kaupat. Luonnonkosmetiikkapäiviltä löydät alennuksesta meidän täysiksi helmiksi todettuja tuotteita. Ei siis pelkoa, että alennukseen on lykätty niitä varastojen viimeisiä eriä, vaan päin vastoin, pelkkää parhautta. Eivätkä aleprosentit ole mitkään pienet...

Mitkä sitten olisi kermojen kermat? Omat valintani tein sen perusteella, mihin koen olevani koukussa. Valitsemiani tuotteita käytän jos en päivittäin, niin vähintään viikottain, ja menossa on takuulla jo vaikka kuinka mones putilo. Nappasin postaukseen myös blogikollegoideni valintoja, jotka saavat minutkin sykähtämään. Koko kuvaston löydät täältä.







Keskiviikon valintani:

Avril ripsivärit - 7 € (11,50€) - Tarkennettuna Avril le Mascara, se ihan tavallinen, tietysti ruskeana. Avrilin tavisripsari on ollut lyömätön ykkönen siitä asti kun sain sen ensimmäisen kerran käsiini ja jalat se vei täysin alta, kun sain kokeilla sitä ensimmäisen kerran ruskeana. Niin paljon volyymia, niin paljon pituutta, mutta ilman mustan ripsivärin dramaattista kontrastia. Suosittelen kokeilemaan, varsinkin jos olet vaalea kuten minä.

Weleda hiusvesi - 15 € (19,90€) - Jos olet ehtinyt huomaamaan, mitä laadukas kasvovesi tekee kasvoille, kuvittele sama vaikutus hiuspohjaasi. Ehdoton pelastaja läpi vuoden, joka vie mukanaan kutinan, kuivuuden ja hilseen, stimuloi hiuksia kasvamaan ja kohottaa tyveä.

Whamisa Water Cream - 29 € (29,90€) - Tähänkin koukutuin heti ensimmäisestä levityskerrasta. Water Cream on ohuen ohut, mutta äärimmäisen kosteuttava kasvovoide, joka sopii ihan kaikille ihotyypeille. Täydellinen meikin alle!

Avril Organic luomuöljyt - 10-14€ (15,50-20,90€). Öljyjen hyödyt iholle kuin iholle ovat kiistattomat, mutta budjetti ei aina anna myöden panostaakseen arvokkaampiin kasvoöljysekoituksille. Avril toi vastikaan markkinoille luomulaatuiset argan, manteli, jojoba ja avokado öljyt, joiden litrahinta ilahduttaa. Valitse öljy ihotyyppisi mukaan tai sekoita useampaa; argan ja jojoba ovat kevyitä öljyjä, kun taas manteli ja avokado ovat koostumukseltaan runsaampia. Sopivat käytettäväksi myös vartalolle, hiuksille ja kynsille.


Muiden valinnoista nappaisin:

Puhdistamo MCT-öljy - 8€ (10,90€)

Ecodenta valkaiseva hammastahna - 7€ (8,90€)

Avril Organic kynsilakat - 3€ (4,95€)

Patyka Remarkable Cleansing Oil puhdistusöljy - 31€ (38,90€)

Whamisa Organic Flowers Cleansing Oil - 25€ (32,90€)

Organic Shop suihkugeelit - 3€ (4,50€)

Avril Organic intiimipesugeeli - 5€ (7,90€)

Evolve Skincare Bestsellers paketti - 17€ (28,90€)







Torstain valintani:

Dabba kukkaisvedet - 10€ (16,50€). En ikinä käytä ihonhoidossa vain yhtä kasvovettä, vaan kosteuttavaa kasvovettä yhdessä vaihtelevan kukkaisvesikokoelman kanssa. Eri kasvien kukkaisvesillä on ihoon erilaisia vaikutuksia, jolloin kukkaisvettä vaihtelemalla ihonhoitoon saadaan päivästä riippuen erilaista kulmaa. Dabban luomulaatuisissa kukkaisvesissä ei ole mitään ylimääräistä ja valikoima on laaja; omia suosikkejani ovat ongelmaiholle sopiva siankärsämö-kukkaisvesi, sekä virkistävä piparminttu-kukkaisvesi.

BYBI beauty Prime Time - 19€ (28,90€).  Kenties maailman herkullisimman tuoksuinen entsyymikuorinta, joka sisältää ihoa hellästi kuorivien hedelmäentsyymien lisäksi jojobarakeita, jolloin kuorintaa voi myös tehostaa mekaanisesti kuorivilla hieronnalla. Jos et ole uskaltanut kokeilla kemiallisia AHA-kuorintoja, kokeile tätä niiden hellävaraisempaa pikkusisarusta.

Everyday Minerals poskipunat - 10€ (15,90€). Salainen niksini tummien silmänalusten peittämiseen on peiteaineiden löträämisen sijaan poskipunan käyttäminen color correcting -sävynä. Kun epätoivotun sävyn saa taitettua iholta sen vastavärillä, ei peiteainetta tarvitse lisätä yhtä paljon. Poskipunista persikkainen Primrose on täydellinen sävy, mikäli keltaiset ja oranssit peitevärit eivät ole toimineet sinulla, ja silmänalusesi kuultavat vihertävinä. Lue tekniikasta lisää tästä postauksesta. Sopivat toki käytettäväksi myös perinteisenä poskipunana ;)

Unique Shampoot - 10€ (15,90€). Uniquen kosteuttava shampoo on ainoa shampoo, jota oma hiuspohjani on kestänyt pitkällä käytöllä. Hellävaraisesti pesevä shampoo antaa kuivalle hiuspohjalle ja hiuksille armoa, eikä jätä hiuksia narskuvan puhtaiksi. Lyömätön kombo yhdessä Weledan hiusveden kanssa!



Muiden valinnoista nappaisin:

Whamisa Toner Deep Rich - 32€ (40,90€)

Lily Lolo Mineraalimeikkipohjat - 14€ (19,90€)

Madara Nokkonen Daily Defence Body Lotion - 15€ (19,80€)

Avril kivipuuterit - 10€ (14,90€)

Ecotools kabukisivellin  - 10€ (15,90€)

Organic Shop hiusnaamiot - 2,5€ (3,90€)

Neal's Yard Remedies Starflowers Cleansing Milk - 20€ (28,90€)

Natural White luonnollinen hampaidenvalkaisujauhe - 8€ (15,90€)

Avril Organic shaving Cream - 8€ (11,90€)







Perjantain valintani:


Cattier savinaamiot - 7€ (9,50€). Savinaamiot eivät ole vain rasvoittuvan ihotyypin yksinoikeus! Oikean savilaadun ja ihotyypin mukaan valittu naamio ravitsee ihoa tärkeillä mineraaleilla ja tehoaineilla, jotka kirkastavat ja hoitavat ihoa. Omat suosikkini ovat kuivan ihon naamio keltaisella savella, sekä herkän ihon naamio vaaleanpunaisella savella. Älä kuitenkaan annan savinaamion kuivahtaa iholle, vaan suihkuta kasvoille vaikutusaikana kukkaisvesiä tai sekoita naamion joukkoon tilkka suosikki kasvoöljyäsi. 


Muiden valinnoista nappaisin:

Evolve Radiant Glow naamio - 16€ (22,90€)

Weleda Skin Food yleisvoide - 12€ (15,90€)

Lily Lolo Contour Duo Sculpt & Glow - 15€ (19,90 €)

Lily Lolo ripsivärit - 12€ (17,90-18,90€)

Organic Shop käsisaippuat - 3€ (4,50€)

Evolve hyaluronihappo silmänympärysseerumi - 15€ (21,90€)

Evolve Rainforest Rescue seerumi epäpuhtaalle iholle - 19€ (29,50€)





Lauantain valintani:

Whamisa Toner kasvovedet - 30€ (40,90€). Tarvitseeko tätä edes perustella enää? Oma suosikkini on Toner Original, joka kosteuttaa tehokkaasti, rauhoittaa ja tasapainoittaa ihoa. Deep Rich Toner puolestaan kutkuttelee talvea ajatellen. Whamisan kasvoveden jälkeen en ole enää tarvinnut kosteuttavia seerumeita, sillä tässä hoitonesteessä yhdistyvät tehot ovat kuin kasvovesi ja seerumi olisi sekoitettu yhteen. Jos haluat tietää lisää, lue oodini Whamisalle tästä postauksesta.

Madara City CC - 24€ (29,90€). Tämä meikkipohja vei jalat altani alkukesästä. Jos olisin talviaikaan edes aavistuksen päivettyneempi iholtani, käyttäisin tätä ympäri vuoden. CC-voiteessa yhdistyvät hoitavat ainesosat, kosteutusteho, aurinkosuoja, sekä monen meikkivoiteen veroinen peittävyys. Tätäkin suosikkia on käsitelty blogissa aiemmin tässä postauksessa.

Neal's Yard Remedies ruusukosteusvoide - 28€ (35,90€). Yleellisen lasipulloon pakattu herkän ruusuisen tuoksuinen kasvovoide on talviajan top 1 kosteusvoiteeni. Sen koostumus on samettisen kevyt ja hyvin imeytyvä, mutta kosteusteho on aivan toisissa sfääreissä. Pakkaus on moninkertaisen kokoinen moniin muihin kasvovoiteisiin verrattuna, joten yksi pakkaus riittää helposti syksystä kevääseen.



Muiden valinnoista nappaisin: 

BYBI Beauty Babe Balm - 25€ (36,90€)

Lily Lolo luomiväripaletti Laid Bare - 19€ (28,90€)

Nafha kosteuttava ja rauhoittava kasvonaamio - 19€ (25,90€)

Avril Organic huulipunakynät - 4€ (6,90€)

Nafha luomu kaktusviikunaöljy - 35€ (54,50)

Evolve kosteuttava hiusseerumi - 15€ (19,90€)

Avril Organic After Shave - 8€ (11,90€)










Sunnuntain valintani:

House of Organic Konjac-sienet - 4€ (7,90€). Konjac sieni on mieletön apuväline ihon puhdistukseen, jos (ja sinun pitäisi) käytät maitomaista, voidemaista tai öljymuodossa olevaa puhdistustuotetta. Konjac-sieni tehostaa puhdistusta syväpuhdistaen sitä, auttaa irroittamaan meikit ja kuorii hellästi ihon pintaa. Valitse konjac-sieni oman ihotyyppisi mukaan.

Lily Lolo luksussivellinsetti - 75€ (99,00€). Lily Lolon synteettiset/vegaaniset siveltimet ovat ylivoimaisia suosikkejani. Olen kerännyt sivellinkokoelmani ajan myötä osa kerrallaan, sillä en ole tiennyt tästä 10-osaisesta pakkauksesta, joka sisältää kaikki mahdolliset "perussiveltimet", joita meikkaamisessa voi tarvita. Esimerkiksi mukana tulevat ihanan kookas puuterisivellin, viistopäinen poskipunasivellin ja maailman paras viistopäinen sivellin kulmakarvojen meikkaamiseen (Smudge-siveltimen toisessa päässä). Siveltimen kappalehinta jää normaalihinnallakin edullisemmaksi, mutta nyt nuo vasta edullisesti saakin. Jos olet uudistamassa siveltimiäsi tai et omista kunnon siveltimiä - tartu tähän!



Muiden valinnoista nappaisin:

Whamisa Kelp naamio - 11€ (14,80€)

Whamisa Organic Peeling Finger Mitt kuorintalaput - 25€ (31,90€)

Flow kosmetiikka ruusuvesi - 13€ (18,90€)

Everyday Minerals meikkipohjat - 15€ (19,90€)

Avril Organic peitevoiteet - 8€ (11,90€)

Madara kosteuttava nokkossuihke - 14€ (17,90€)

Hurraw huulivoiteet - 3€ (5,50€)

Organic Shop kuorinnat - 4€ (5,50€)

Evolve Miracle Mask AHA kuoriva hedelmähapponaamio - 19€ (27,90€)

Berlin Bio Brush hammasharjat - 3€ (4,50€)

Acorelle kylmävahaliuskat kasvoille - 7€ (9,90€)

Eco by Sonya Face Tan Water asteittain ruskettava kasvovesi - 31€ (41,90€)




Pitäkää hauskaa!!



Postaus toteutettu yhteistyössä House of Organicin kanssa.
Postaus sisältää affiliate-linkkejä.

Osallistu keskusteluun!

© Luonnonkaunis. Design by FCD.