19. syyskuuta 2018

Luonnonkaunis morsian: häämeikki

Teksti: Ann-Christine Mäkelä
Kuvat: Riikka Lilja

Julkaisussa käytetään mainoslinkkejä
Tähdellä (*) merkityt tuotteet saatu pr-tuotteina
Kun kerroin läheisilleni aikovani tehdä häämeikin itse, herätti se pääsääntöisesti kahta reaktiota. Vastaus oli lähes poikkeuksetta joko hämmästyneen järkyttynyt "Mitäää, miten pystyt?" tai ihaileva "Vaaau, uskaltaisipa itsekin!". Itselleni valinta oli alusta asti selvä, mutta kuten aiemmin kirjoitin, tarvittiin toteutuksen vaatiman itsevarmuuden saavuttamiseksi kesäkuinen häämeikkiopastus.

En rehellisesti sanottuna tiedä, mikä lopputulos olisi ollut, jos olisin jännittänyt hääpäivän aamuna tai jos käteni olisivat alkaneet täristä yhtään aiemmin, kuin juuri ennen viimeisiä first look -kuvauksia edeltävinä hetkinä. Mutta koska meikkaaminen on minulle mieluista ja rauhoittavaa tekemistä, oli päätös juuri oikea. Kiivettyäni juhlapaikkamme yläkertaan, valmistautumiseeni varattuun huoneeseen, sujahdin välittömästi omaan rauhalliseen kuplaani, jonkinlaiseen flow-tilaan, ja nautin.

Toiveeni häämeikin suhteen oli, että se olisi näyttävä, jollain twistillä, mutta ei överi. Olen tykästynyt persikkaisen/aprikoosisiin silmämeikkisävyihin, jotka tuovat hyvin esille silmieni vihreyttä, ja tuota sävymaailmaa päätyi myös häämeikkiini, arkimeikkiä astetta voimakkaammin. Aprikoosiset sävyt ovat varmasti vaikeiten kuviin tallentuvia ja kamppailinkin luomivärien kanssa alkukesän, kunnes tajusin kokeilla luomivärin pohjustamista voidemaisella poski-huulisävyllä. Täydellinen vaihtoehto löytyi RMS:ltä - ja niin häämeikki sai viimesilauksen!

IHO

Pohjustus: Zuii Mint CC-voide

Varjostus: Everyday Minerals aurinkopuuteri Lanai in the Sand (vanhaa matta-tuotantoa)


Korostus: Nui Cosmetics korostusvoide Piari* (amorinkaari + kulmaluut)KULMAT
SILMÄT
Ulkonurkkaan: Zuii luomiväri Raisin*


Ripset: synteettinen vedenkestävä ripsiväri + Ardell Double 110 magneettiripset


HUULET
Lue lisää:

Osallistu keskusteluun

  1. Oikeesti, 28 tuotetta yhteen meikkiin... Aika kehnoa on luonnonkosmetiikka kyllä näin ollen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Syy tuotteiden määrään ei suinkaan ole luonnonkosmetiikassa tai sen laadussa (kuten varmasti tiedät itsekin) vaan omasta halustani ja innostani kosmetiikkaan :) Luonnonkosmetiikka on huippua ja ennen kaikkea hauskaa - kokeile ja ylläty ;)

      Poista

© Luonnonkaunis. Design by FCD.