4. helmikuuta 2019

Paras apu kuiville, karheille ja sähköisille hiuksille


Postaus sisältää mainoslinkkejä.
Tuote saatu testiin blogin kautta.Kuivat latvat, pörröiset katkeilevat hiukset ja etenkin tähän aikaan vuodesta ylenpalttinen sähköisyys riivaa lähes kaikkia. Hyväkuntoisten hiusten kasvatus lähtee tietenkin ruokavaliosta ja hellävaraisesta pesusta, mutta joidenkin hiuslaatu janoaa kosteuttamista. Tähän parhaan avun saa kosteuttavista muotoiluvoiteista.

Blogia pitempään lukeneet tietävät jo ennestään intohimoisesta suhtautumisestani muotoiluvoiteisiin, joita voi kuvailla hiusten kosteusvoiteena. Latvojen kannalta merkittävin ero muotoiluvoiteella ja hiusöljyillä on (paitsi eroavaisuudet käyttötarkoituksessa), että siinä missä öljy jättää hiusket herkästi lähmäisiksi, tuntuu muotoiluvoide melkeinpä imeytyvän hiukseen, jättäen huomattavasti kevyemmän ja miellyttävämmän lopputuloksen. Erityisen hyvin muotoiluvoiteet sopivat kiharoille hiuksille muotoilutuotteeksi, mutta ne sopivat yhtä hyvin kaikille hiustyypeille latvojen siloittajiksi.

Aiempia suosikkieni oltua Rahuan viimeistelyvoide (USA) ja John Masters Organicsin Rose & Apricot Hairmilk (USA), meni minulla hetkeksi sormi suuhun valinnan kanssa näiden loputtua, tavoitteekseni tultua kosmetiikan alkuperämaiden rajaaminen Euroopan alueelle. Kosteuttava muotoiluvoide on ainoa hiustenmuotoilutuote, jota käytän säännöllisesti, ja jonka oikeastaan lasken hoitotuotteeksi. Ilman muotoiluvoiteita, ovat hiukseni muuttuneet hetkessä kuiviksi käkkäröiksi.

Juuri, kun tunsin pienen hätäännyksen kasvavan vatsan pohjalla, törmäsin sattumalta Uniquen Curl Styling Creamiin, joka hurmasi minut kerta heitolla. Hurmasi on oikeastaan aika lievä ilmaisu, sillä oikeastaan olo heitteli ylitsepursuavan hurmion ja totaaliturhautumisen välillä. Tää on ihan mieletön! Miten h****ssä olen onnistunut missaamaan tämän? Kaikkina näinä vuosina?? Kuinka paljon rahaa olen lai... ihan sama en halua tietää...!

Unique on yksi suurimmista suosikeistani hiustenhoitobrändeistä, valmistetaan Tanskassa tuulivoimalla ja tuotteet on sekä helposti saatavilla että huokean hintainen. Check, check ja check! Muotoiluvoide on aiemmin käyttämiini vastaaviin verrattuna huomattavasti kevyempi koostumukseltaan (siksi superhyvä kiharoiden kosteuttaja) ja aivan naurettavan paljon halvempi. Esim. Rahuaan verrattuna, on Uniquen voide litrahinnaltaan noin yhdeksäsosan. Erityisen muotoiluvoiteesta tekee muiden Uniquen tuotteiden tavoin voiteen sisältämä juustoteollisuuden ylijäämähera, joka sisältää proteiineja, vitamiineja, mineraaleja ja rasvahappoja, jotka ravitsevat ja paikkaavat hiuksia. Tuote ei siis vain kosteuta, vaan tekee samalla paljon muuta!

Paras osuus tulee kuitenkin tässä: tämä on kaikista kokeilemistani muotoiluvoiteista riittoisin ja helposti levitettävin. Arvioisin, että olkamittaisiin hiuksiin kuluisi noin puolikkaan herneen ja pitkiin hiuksiin noin herneen kokoinen nokare. Voidetta voi levittää pyyhekuiviin hiuksiin tai kriisiapuna kuiviin latvoihin, esimerkiksi sähköisyyttä taltuttamaan. Suosittelen lämmöllä!//


Almost all of us need an extra moisture boost to our hair, especially to the ends. I've found that moisturizing finishing/styling creams works best, since their light weight and almost completely absorbs to your hair unlike oils that easily leaves a greasy finish. They make your hair feel smooth, and tames both frizziness and electricity.

The best and most inexpensive one comes from the Danish brand Unique, which produces their products with wind power. Their key ingredient is leftover whey from the cheese industry. Whey is rich in protein, vitamins, minerals and lipids, not only moisturizing but also nourishes, helps in recovering hair damage and strenghtens hair, making it an excellent ingredient in hair products.

If you have dry, frizzy, curly or electric hair - try it out!

Osallistu keskusteluun

 1. Kiitos vinkistä, pistän ehdottomasti tämän muistiin! Pitäisi muutenkin tutustua Uniqueen kunnolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :) Ehdottomasti kannattaa! Heillä on ihan parhaat hellävaraiset shampoot myös!

   Poista
 2. Tämä täytyisi kokeilla, toisella tyttärellä on puoleen selkään tukka ja toisella pitkä polkka kasvatusvaiheessa, joten heille ihan must. Ja itsekin kasvattelen (vielä on ihan lyhyt), joten hiusten suojaaminen on tärkeää. Vielä on Less is Moren Lavender Balmia reilu puoli pulloa jäljellä, täytyy käyttää se ensin pois - jos raaskin sen jälkeen siitä luopua, se on ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta, varsinkin jos kasvattaa hiuksia ja yrittää pidentää latvojen ikää, kannattaa ne suojata hyvin 🙂 Oi mä en olekaan kokeillut sitä! On varmasti hyvä 👌🏻

   Poista

© Luonnonkaunis. Design by FCD.