25. maaliskuuta 2019

Pihistä ja panosta: parhaat luonnonkosmetiikan ripsiväritEdullisen luonnonkosmetiikan kuukausi jatkuu nyt yhdellä ikuisuusaiheella, parhaan luonnonkosmetiikkaripsivärin metsästyksellä. Luonnonkaunis-blogissa on tehty jo neljä ripsivärivertailua (kierros 1, kierros 2, kierros 3 ja kierros 4), mutta niistä puuttuu uusin suosikkini, jonka kohdalla en kerta kaikkiaan jaksa odottaa uuden kierroksen vaatimaa ripsivärikokeilumäärää - haluan päästä kertomaan tästä heti!

Minulla on tällä hetkellä kaksi ripsivärisuosikkia, mikä tuntuu olevan luonnonkosmetiikan käyttäjien keskuudessa lottovoitto. Eivätkä ne tunnu tekevän upeaa jälkeä vain omasta mielestäni, vaan nämä kaksi ripsiväriä ovat ainoat, jotka saavat aikaan ripsari-kyselytulvia instagraminkin puolella. Avrilin ripsiväri on yksi kestosuosikkini läpi vuosien, sen teistä moni jo tiesikin, mutta tänä talvena ihastuin täysin Estelle & Thildin Volume-ripsiväriin. Ero näiden kahden kahden välillä ei oikeastaan ole kovin suuri, mutta yksi asia erottaa ne toisistaan, tehden hintaeron hyvin perustelluksi.

Oli oma vaatimustasosi mikä hyvänsä, löytyy tästä kaksi loistavaa vaihtoehtoa, päätit sitten pihistää tai panostaa!

Pihistä: Avril le mascara - 8,90€

Mitä tulee edullisiin ripsiväreihin, on Avril heittämällä ykkönen, eikä muut yllä edes lähelle. Etenkin ruskea tavisversio on vienyt sydämeni, vaaleapiirteinen kun olen, jolloin ruskeaan ripsivärin tekemä kontrasti jää hieman mustaa pehmeämmäksi. Ripsiväriä voi huoletta kerrostaa useamman kerroksen, jolloin näyttävyyttä saa säädeltyä omien mieltymysten mukaisesti. Yksi kerros ripsiväriä riittää tuomaan omat ripset upeasti esille, kun taas useammalla kerroksella saa aikaan lisää dramaattisuutta.

Suosittelen tässä yllä nyt etenkin niin sanottua "perusmaskaraa", jonka harjapää on helposti lähestyttävä ja joka on ollut alusta asti tasalaatuista, mutta myös Avrilin Volume on mieletön vaihtoehto. Volume-ripsarin maine otti valitettavasti pienen kolahduksen taannoisen koostumusongelman vuoksi, jonka takia itsekin otin Avrilin Volumesta taukoa, mutta sitä ei ole enää ilmennyt. Vanhat "volumelaiset" uskaltanee siis palata vanhan suosikkinsa pariin. Oli ripsiväri kumpi hyvänsä, päihittävät ne kutakuinkin kaikki moninkertaisesti kalliimmatkin luonnolliset ripsarit, tehden niistä lyömättömän budjettivaihtoehdon.

Voit lukea lisää Avrilin ripsarista tästä postauksesta ja volume-versiosta lisää tästä postauksesta.

Panosta: Estelle & Thild Volume ripsiväri - 21,00€

Uutena ihastuksena jalat altani vei kehuttu Estelle & Thildin Volume ripsiväri. Estellen Volume on periaatteessa hyvin Avrilin kaltainen; ripsiväriharjan muoto on hyvin saman tyyppinen ja massa yhtälailla työstettävää, jolloin kerrostaminen onnistuu loistavasti. Näyttävän pitkät ripset ovat siis taattu!

Se, mikä kuitenkin hurmasi minut täysin ja erottaa Estellen Volumen Avrilista on sen erinomainen kyky erotella ripsiä. Ripsiväriharjan harjakset ovat sen verran napakat, että ne erottelevat ripset kamman tavoin. Paras tapa kuvailla tätä Estellen etua on, että siinä yhdistyy perinteisen kuituharjan tiheys ja kumiharjan napakkuus. Juuri sitä, mitä olen aina ripsiväriharjalta toivonut! Tämä myös pitää taivutukset paremmin kuin mikään muu kokeilemani hyvin työstettävä luonnonkosmetiikan ripsiväri ja peseytyy vaivatta pois normaalin kasvopesun yhteydessä, vaatimatta mitään erillistä silmämeikinpoistoainetta tai öljyllä putsaamista.

Ainoa miinuspuoli Estelle & Thildin Volumessa on, että se saattaa (ainakin minulla) kovassa menossa varista aavistuksen. Jos se ei tekisi sitä, antaisin ripsivärille Luonnonkauniin ripsivärivertailussa täyden vitosen, mutta tästä syystä heittäisin arvosanan perään miinuksen. Se on kuitenkin ripsivärivertailuissa kärkiarvosana, jakaen ykkössijan Avrilin Volumen kanssa, ja hyvin ansaittu sellainen.
//


Natural mascaras seem to be a tricky one. There's a ton of options on the market, with a wide prize range. And if I'm totally honest, most of them do pretty much nothing to your lashes. Sorry!

But you don't actually have to spend a fortune to get some value for your money. I've tried about 30 natural mascaras and I can promise you that in this case high prize isn't automatically equivalent to great quality. I've got two favorites, both amazing alternatives. They are very similar in many ways, but have some small differences that might be deal breakers for you.Avril's mascara has been my favorite for years. Especially the brown one has stolen my heart, since it doesn't create such a strong contrast to my light skin and hair. You can layer it multiple times to build a more dramatic look or use it more naturally to enhance your lashes as they are. The Volume mascara from Estelle & Thild is in many ways similar to Avril's mascara, but its brush's bristles are much stiffer, separating lashes perfectly. If you curl your lashes, you'll also get better hold with Estelle & Thild's mascara. And in this aspect, it's actually the best natural mascara out there.Osallistu keskusteluun!

© Luonnonkaunis. Design by FCD.