10. toukokuuta 2019

Jos en vain jaksa: kahden tuotteen ihonhoito


Postaus sisältää mainoslinkkejä.
Tähdellä (*) merkitty tuote saatu testiin.Olen jankannut Luonnonkauniin alusta asti siitä, miten Luonnonkaunis on luotu avuksi teille, toivon mukaan mahdollisimman monelle. Tästä syystä Luonnonkauniissa on nähty ajan saatossa monenlaista kosmetiikkaa, makuun kuin makuun, järkevään hintaan ja helpon saatavuuden päästä. Tavoite oli, ja on, ettei kenenkään luonnonkosmetiikka-matka tyssäisi siihen, ettei löytänyt riittävästi neuvoja, ettei ymmärtänyt tai ettei budjetti venynyt riittävästi.

Mielestäni olemme vuosien aikana onnistuneet tässä muuten oikein hyvin, mutta yksi aukko on ollut täyttämättä. Lähtökohta on nimittäin tähän asti ollut teidän kiinnostuneisuus, tahto tai tietynasteinen innostus vaihtaa luonnonkosmetiikkaan ja hoitaa ihoaan mahdollisimman hyvin. Olen kuitenkin viimeisten kuukausien aikana saanut useita yhteydenottoja henkilöiltä, joiden kiinnostus ja tahto alkaa rakoilla jaksamisen loppuessa. Henkilöiltä, jotka eivät tahtoisi luovuttaa, mutta joiden todellisuus on niin ylitsepääsemättömän raskas, ettei siihen mahdu monen tuotteen ihonhoitorituaalia, jos ihonhoitorituaalia lainkaan.

Ja minä tunnistan tämän. Voi, tunnistan tämän olon niin hyvin. Kun illalla ei tahtoisi tehdä mitään muuta, kuin kaatua uupuneena sänkyyn ja viis veisata jostain hemmetin voiteista ja -vesistä. On nimittäin päiviä, tai viikkoja ja kuukausia, kun millään maailman kosmetiikalla ei tunnu olevan mitään merkitystä. Jos tuolloin onnistuu pinnistelemään itsestään edes pikkuruisen halun tehdä jotain oman ihonsa eteen, on sen oltava helppoa. Suit sait, lits läts ja valmista. Niin sen tulee mennä.

Tämä teksti ja kahden tuotteen ihonhoitokokonaisuus on siis suunnattu etenkin teille väsyneille, uupuneille, kuormittuneille ja motivaation menettäneille, mutta joissa kuitenkin pihistee se pieni palo pitää itsestään ja ihostaan huolta. Teille, jotka haluatte löytää mahdollisimman helpon tavan joko hemmotella itseään edes pienen ripauksen verran tai hoitaa pakollinen paha alta pois, ilman että sille tarvitsee suoda sen suurempaa ajatusta, kunnes hieman valoisampi elämänvaihe taas koittaa.
Puhdista: Laponie puhdistusgeeli

Puhdistuksen voi hoitaa yhdellä tuotteella, kun siinä yhdistyy hyvä puhdistusteho ja hellävaraisuus iholle. Olen kertonut teille pitäväni peilikaapissa pahan päivän varalla tällaista superhellävaraista puhdistusgeeliä, joka ei kuivata äärimmäisen herkästi kuivuvaa ihoani, mutta pesee meikit täydellisesti ilman puhdistusta tehostavaa musliiniliinaa tai konjac-sientä. Oikea pelastus silloin, kun miettii jaksaako kasvoja pestä lainkaan.

Tällaisiin putsareihin olen törmännyt pitkän luonnonkosmetiikka-historiani aikana vain kahdesti, joista Laponien puhdistusgeeli* on edullisempi ja ehkä jopa piirun verran hellävaraisempi. Muista puhdistusgeeleistä poiketen ei tämä vaahtoa lainkaan ja on siten myös todella hellä iholle. Toinen vaihtoehto on aiemmin käsittelemäni Lovely Dayn voidemainen puhdistusgeeli, joka on niin ikään loistava yhden-tuotteen-taktiikkaan, mutta inasen pesevämpi kuin Laponien geeli.


Kosteuta: Joik kasvovesi

Tämä Joikin kaksifaasinen kasvovesi on suorastaan nerokas, etenkin jos jaksaminen on kortilla. Joikin kasvovedessä yhdistyy nimittäin sekä vesipohjainen aloe veraa sisältävä kasvovesi, joka hoitaa ihon nesteytyspuolen, sekä vitamiinirikas kasvoöljy tyrniöljystä, joka ravitsee ja korjaa ihoa, sekä estää kosteuden haihtumista iholta. Todellinen all in one -tuote ja mahdollisesti ainoa sellainen, jonka olen käyttööni kelpuuttanut.

Ravista pulloa, kaada muutama tippa kasvovettä kämmenelle ja levitä kasvoille hieroen ja painellen. Lisää kerroksia jos haluat ja jaksat. Tämä kasvovesi sopii kaikille ihotyypeille, kuivasta rasvoittuvaan (tyrniöljy ei tuki ihoa), mutta piparmintun eteerinen öljy saattaa ärsyttää herkintä ihoa.
Ja se on siinä. Pese, kosteuta ja mene nukkumaan.

Tämä on minun luottokomboni illoille (tai aamuille) kun en vain jaksa tai ehdi, ja rehellisyyden nimissä, tämän helpommalla ei laadukasta ihonhoitoa pysty tekemään. Vaatimattomampi ihotyyppi saattaisi pärjätä tällä vallan mainiosti pitkiäkin aikoja, mutta vaativampi iho, kuten omani, saa tästä hyvän survival kitin, jolla pärjää kunnes motivaatio ja jaksaminen löytyy jälleen. Joskus on  nimittäin enemmän kuin okei mennä sieltä, mistä aita on matalin.Toivottavasti tästä oli apua sinulle.
Pidäthän huolta itsestäsi.


SEURAA LUONNONKAUNISTA
FACEBOOK-SIVU

Osallistu keskusteluun

  1. Tästä blogista on nopeasti tullut yksi ehdottomimmista lemppareistani, juuri tämäntyyppisten inhimillisten ja aitojen postausten johdosta. Jaat myös arvoni kotimaisten tuotteiden suosimisesta ja muutenkin vaikutat olevan nainen paikallaan näiden blogiaiheiden äärellä. Iso kiitos sinulle! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos valtavan paljon sinulle, ihana kuulla ❤ Tällainen palaute on äärimmäisen arvokasta ja heittämällä paras motivaattori tähän työhön 🙂

      Poista

© Luonnonkaunis. Design by FCD.