4. tammikuuta 2023

On tullut aika kiittää ja jatkaa matkaa


On tullut aika kiittää ja jatkaa matkaa - Luonnonkaunis sivusto lopettaa


Luonnonkaunis sai seitsemän vuotta sitten alkunsa palavasta halusta auttaa muita luonnonkosmetiikan ääreen. Ala oli vielä kehittymässä ja tuolloin nöyrä haave oli tavoittaa "edes 100 lukijaa", joita auttaa luonnonkosmetiikkaan siirtymisen haasteissa. 

Vähääpä tiesimme, että Luonnonkaunis kasvaisi vuosien saatossa yhdeksi Suomen suurimmaksi luonnonkosmetiikkaa käsitteleväksi kanavaksi ja että auttaisimme ei vain satoja, vaan kymmeniä ja satoja tuhansia ihmisiä kohti kestävämpiä vaihtoehtoja.

Näiden vuosien aikana me Luonnonkaunista kirjoittaneet olemme saaneet mitä hienoimpia mahdollisuuksia, oppineet aivan valtavasti itsekin, tutustuneet mitä mielettömimpiin tyyppeihin, saaneet uusia sydänystäviä ja ennen kaikkea kasvaneet itsekin Luonnonkauniin rinnalla.

Kuluneen vuoden aikana sisimpiimme on kuitenkin hiipinyt olo siitä, että tämä luku on tullut päätökseensä. Ja miten jännittävä, odotusta lataava ja antoisa luku se onkaan ollut!

Nyt meidän on tullut aika kuunnella tuota oloa ja seurata itse vuosia jakamiamme neuvoja siitä, että elämässä tulee seurata sitä ääntä, joka ajaa omaa hyvinvointiamme ja paloamme. Jatkamme uusiin innostaviin haasteisiin työurillamme ja rakennamme uutta omalta tuntuvaa arkea sen ympärille. Luonnonkauniin hyvästelemme haikein, mutta varmoin mielin.

Kiitämme sinua Luonnonkauniin seuraamisesta, kanssamme käydyistä keskusteluista ja jokaisesta vuosien varrelle mahtuneista kohtaamisista. Nämä jättävät meille lämpimiä muistoja, joihin palata vielä vuosikymmenten ajan. Haluamme kiittää myös kaikkia upeita yhteistyökumppaneitamme, joiden kanssa olemme saaneet tehdä töitä vuosien varrella.

Vuosia pieteetillä rakentamamme Luonnonkaunis-sivusto jää auki ja sen sisältö on saatavillasi myös jatkossa. Idaa voit seurata jatkossa henkilökohtaisella tilillä @idasofiatokola ja Mariannea henkilökohtaisella tilillä @mariannesaarin. Ann-Christine taaseen vetäytyy ainakin hetkeksi somesta takavasemmalle nauttimaan yhä enemmän offline-ajasta.


Mitä lämpimimmin ja kiitollisimmin, 

Ann-Christine, Ida ja Marianne Osallistu keskusteluun

  1. Ymmärrettävää mutta sääli! Viimevuosina moni hyvä blogi lopettanut tai ainakin vähentänyt kirjoittelua

    VastaaPoista

© Luonnonkaunis. Design by FCD.