8. tammikuuta 2017

Ripsivärivertailu - kierros 2
Sen täydellisen ripsivärin metsästys saa nyt jatkoa, kun ripsarivertailun toinen kierros on tullut päätökseen ja on julkisen arvostelun aika. Ensimmäisellä kierroksella voittajaksi valikoitui joukon edullisin ripsiväri, Benecosin Multi-Effect, pisteillä 4/5. Se jätti siis jollekin toiselle hieman varaa kiilata ohi, mutta päihitti omalla kierroksellaan kaikki muut, jopa moninkertaisen hintaiset.

Nyt on heti alkuun hieman spoilattava ja kerrottava, että tällä kierroksella löytyi kuin löytyikin yksi kestosuosikkianikin parempi ripsiväri ja peräti kaksi, joilla saa todella näyttävät räpsyttimet! Yhtälailla tästä joukosta löytyi myös yksi pohjanoteraaus. Tässä kohtaa on myös mainittava, että en näitä testatessa vielä tiennyt mitä mikäkin maksaa, muutaman tultua testiin blogin kautta ja parin päädyttyä minulle testiin kaverin hylkäämänä. Hintojen selvitessä minulle tätä postausta tehdessä, olen jälleen kerran pyöritellyt päätäni, pian selviää miksi. Ripsivärit käyttäytyvät tietenkin eri tavalla eri ihmisillä, ripsistä, levitystekniikasta, silmistä ja ihosta riippuen. Tässä kuitenkin vielä kertauksena omat lähtökohtani ja ripsivärivaatimukseni.


Taustatietoa:

Omat ripseni ovat erittäin vaaleat, varsin hennot, mutta ihan ok-pitkät. Taivutan ripsiäni, sillä muuten ne sojottavat helposti lähinnä suoraan eteenpäin. Taivutettuna ripsieni pituus pääsee tarpeeksi esille, joten ripsiväriltä haen lähinnä volyymia, sen kautta näyttävyyttä, ja kerroksia tulee mätättyä useampia. Ripsivärin tulee siis olla minun makuuni aavistuksen paksumman puoleinen, jotta se kuivuisi nopeasti ja säilyttäisi taivutukset.
Levitän ripsiväriä päivittäin, aivan sama olenko menossa juhliin vai vietänkö kotipäivää. Leppoisina päivinä toivon kuitenkin ripsivärin lähinnä saavan ripset erottumaan, tuovan hieman väriä muuten vaaleuden vuoksi huomaamattomiin ripsiin. Kökkäreet ovat siis nou-nou, lopputuloksen on näytettävä mahdollisimman vaivattomalta ja luonnolliselta.

Pysyvyyden kanssa minulla on harvoin ongelmia, suurimman eron tekee itseasiassa meikkipohja; meikkivoiteella tai meikittömänä ripsiväri saattaa tahria yläluomen ja kulmaluun aluetta, kun taas mineraalimeikkipohja ei ime ripsivärejä itseensä.

Testiin päätyi:
Avril ripsiväri* - 9,90 €
Lily Lolo ripsiväri* - 18,90 €
* tuote saatu testiin blogin kautta
Hoidetaas tuo pohjanoteraaus heti alta pois, sillä tuo Laveran Front Row Curl on saatava pyyhittyä pois mielestä mahdollisimman pian. Anteeksi kovasti, mutta en vain voi käsittää tätä (kuten en viime kierroksenkaan Laveran ripsiväriä), ja uskoni Laveran ripsiväreihin alkaakin olla menetetty. Laveralla on monia ihan huippuhyviä meikkituotteita, suosikkejanikin, mutta ripsivärien kohdalla kaivattaisiin nyt kovasti tuotekehitystä!

Front Row Curlissa on käyrä kuituharja, jonka ajatuksen ymmärrän teoriassa. Käytännössä harja on kuitenkin uskomattoman kömpelö käyttää ja kuten näette, ei sotkulta vältytty. Ei vaikka käsi sydämellä vannon - minä todella yritin. Lisäksi harjakset on aseteltu riveittäin niin väljästi, että ripsivärin erottelevuus on olematonta, eikä ohut koostumus auta asiaa yhtään. Harjoittelulla tästä voisi ehkä saada ihan ok ripsivärin, mutta en näe järkeä yrittää, kun helpommallakin pääsee näyttävämpään lopputulokseen. Liekö nimi Front Row Curl tullut siitä, ettei nämä ripset näy eturiviä pidemmälle? Ei jatkoon.

Avrilin ripsiväri muistuttaa erittäin paljon niin kuituharjan muodolta kuin ripsiväriaineen koostumukselta aiempaa suosikkiani Benecosin Multi-Effectiä, mutta muutamia pieniä eroja näissä on - Avrilin eduksi. Harja on aavistuksen Benecosin harjaa isompi, joka vaati alkuun pientä totuttelua, mutta jonka kanssa tulin yllättävän nopeasti sujuksi. Ripsiväri on juuri sopivan notkeaa, ei kuivaa eikä litkua, jolloin tällä saa kerrostettua todella kauniit räpsyripset. Eikä muuten kirvele kuten Benecos.

Erityistä kehua on annettava siitä, että nyt kun olen käyttänyt tämän ensimmäisen tuubillisen loppuun, olen huomannut sen koostumuksen pysyvän yllättävän hyvänä loppuun asti. Usein huomaan ripsivärin vaihdon olevan aiheellinen, kun ripsiväri alkaa kuivua ja ripsiin ilmestyy kökkäreitä, mutta tämä on pelittänyt hyvin ihan loppumetreille asti. Ensimmäisenä huomasin lähinnä, että ripsiväriä ei vain irtoa harjasta samalla tavalla. On koostumuskin toki paksuuntunut hieman, mutta ei pahasti, kuten yllä olevasta ja tänään otetusta kuvasta näette.

Tämä on joukon ainoa ripsiväri, joka pysyi käytössä loppuun asti, vakiinnutti paikkansa meikkipussissani ja kiilasi suosikikseni.

Lily Lolon ripsiväri oli potentiaalinen sekin. Sen kuituharja on samaa mallia Benecosin Multi-Effectin ja Avrilin ripsivärin kanssa; tuuhea ja kärjestä kapeneva. Tällaiset harjapäät mielletään ehkä usein perinteisiksi ja ehkä tylsiksi, mutta niiden muodon ansiosta ripsivärillä pääsee helposti ripsien tyveen ja ripsivärin käsittely ja työstäminen on helppoa. Ne myös erottelevat ripset oman kokemukseni mukaan parhaiten, antaen paljon tuuheutta.

Lily Lolon ripsiväri on koostumukseltaan aika paksua, joten tällä taikoi hetkessä näyttävät ripset. Todella upeat itseasiassa ja taivutuksetkin pysyvät poikkeuksellisen hyvänä. Ripsiväri olikin erittäin lupaava ja pysyi käytössä pitkään, mutta alkoi lopulta kuivua yllättänkin nopeasti käyttöönoton jälkeen, siitä miinuspisteitä. Hieman ohuemmalla tai paremmin säilyvällä aineella tämä hipoisi täydellisyyttä.


Studio 78:n ripsivärin hylsy on joukon upein, mutta siihen upeus valitettavasti loppuukin. Kuituharjan muoto on jännästi omaan makuuni "väärään suuntaan kaareva", eli on silmän muodon vastakohta. Periaatteessa näin muotoillun ripsiväriharjan pitäisi myötäillä paremmin itse ripsiä, mutta käytännössä vaikutus on ontuva. Studio 78:n ripsivärillä saa kyllä ihan nätit ripset, mutta se vaatii hieman enemmän työtä. Itseasiassa niin paljon enemmän työtä, että tokaisin ensimmäisellä kokeilukerralla "Siis onko nää tosissaan?".

Itse ripsivärin koostumus on oikein hyvää, eikä ripsiväri suorista ripsiä. Itse harja kuitenkin sössii pelin, sillä se ei ole paras vaihtoehto erottelemaan ripsiä, jotka hieman klähmääntyvät yhteen. Ei pahasti, mutta niin että eron volyymia antaviin ripsiväreihin huomaa. Tätä kannattaa ehdottomasti verrata joukon viimeiseen ripsiväriin, koska lopputulos on melkein identtinen, mutta..... Benecosin Super Long Lashes ripsivärin jälki on huomattavasti tasaisempaa, eikä lainkaan paakkuuntuvaa kuten Studio 78:n ripsiväri. Kuvia verratessa huomaa, miten näiden kahden lopputulos on melkein tismalleen sama. Suurin ero löytyy tuotteiden hinnasta: Benecosin ripsiväri maksaa noin kympin, kun taas Studio 78:n ripsiväri kustantaa melkein kolme kertaa enemmän. Voitte siis päätellä, kumpi saa ääneni.

Multi-Effect-siskolleen tämä ei kuitenkaan pärjää, sillä vaikka Benecosin Super Long Lashes antaakin ripsille pituutta, klähmää tämä hieman ripset yhteen, eikä erottelevuus ole kovin hyvää. Koostumukseltaan se on hyvin samanlainen kuin Multi-Effect, sopivan notkeaa eikä yhtään litkua, jolloin taivutukset pysyvät hyvänä. Kuituharja tuntuu myös hieman kömpelöltä, sen ollessa alusta loppuun tasapaksu.
Lopuksi näille on tietenkin taas annettava pisteet, jotta vertailu myös aiempaan ja tuleviin ripsivärivertailujen tuotteisiin olisi helpompaa:

1. Avril ripsiväri* arvosanalla 4½/5
2. Lily Lolo ripsiväri* arvosanalla 4/5
3. Benecos Super Long Lashes* arvosanalla 3/5
4. Studio 78 Paris ripsiväri arvosanalla 2½/5
5. Lavera Front Row Curl arvosanalla 1/5


Avrilin ripsiväri oli tällä kertaa ihan selvä voittaja ja lähteekin minulla uusintatilaukseen, jotta kotoa löytyy jokin varmuudella toimiva ripsiväri, kun lähden käymään läpi seuraavaksi vertailuun tulevia ripsivärejä. Tälläkin kertaa tuli siis todettua, että hinta ei välttämättä kerro laadusta mitään (ainakaan ripsiväreissä) ja on itseasiassa aika hauskaa, että tälläkin kertaa suurimman vaikutuksen teki edullisin tuote.


Onko teillä kokemuksia näistä ripsiväreistä?
Huomaatteko kuvissa samat erot kuin minä?

 Ann-Christine


P.s. Taas muistutuksena, että jos kohdallesi on osunut litkuripsari-pettymys, löydät sille käyttöä täältä!

Postaus sisältää mainoslinkkejä.
* tähdellä merkityt tuotteet saatu blogin kautta.

Osallistu keskusteluun

 1. Lily Lolon ripsari on käytössä tällä hetkellä. On minusta hyvä, en tiedä sitten miten nopeesti kuivuu. Rms beautyn on pettymys, varisee minulla hetkessä. Juice beauty on suht ok, mutta liiaksi hehkutettu. Pitää siis tota Avrilin kokeilla. Jotenkin on tällä hetkellä se kokemus että ripsareilla yritetään saada mahtiripset niin koostumus on kaikilla, jopa markettien ripsareilla huono... eivät pysy ja eivät levittäydy hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä hämmentävää miten usein saa kuulla, että kalliimmat ripsivärit ovat olleet pettymyksiä! Tuosta Lily Lolosta, ainahan voi olla että minulle sattui jokin maanantaikappale kun sillä tavalla kuivui. Muistelisin että jo ihan viikoissa huomasi selvän eron?

   Markettien ripsiväreistä tein saman huomion, kun kesällä piti metsästää vedenkestävä ripsiväri! Antoi uskoa luonnonkosmetiikan ripsiväreihin :D

   Poista
 2. Viime ripsarijutussa kommentoin etten ole vielä löytänyt normikosmetiikan tilalle riittävän tuuheuttavaa ja siistinä pysyvää ripsaria. Silloin odottelin UNEa testaukseen. Ja sieltä se tuli, voittaja. Niin upea ripsari että heitin vanhan maybellinen roskiin. Enkä kaipaa tippaakaan. Tää on jopa parempi kuin normikosmetiikan ripsari. Kestää sateet eikä varise ja silti saa poistettua ilman erillisiä silmämeikinpoistoaineita. Ja niin vaan rakastuin siihen ennen inhoamaani kumiharjaankin. Iso onnellisuus on tämä, viimeinen normikosmetiikan merkkituotteita heitetty mäkeen. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedätkö, mä haaveilin myös tuosta UNEsta, mutta menin kuulemaan huhua että ne lopetettaisiin :( Ajattelin etten halua ihastua ja sitten heti joutua luopumaan siitä (:D). Toivon todella, että huhut on väärässä, se on niin hehkutettu ja monen lemppari!

   Poista
  2. Voi ei, pitääköhän sitä UNEa nyt tilata varastoon? :D

   Poista
 3. Mielenkiintoinen postaus! Mulla on käytössä tällä hetkellä Front Row Curl ja Studio78:n maskarat, joista olen ihan tykännyt. Ensimmäisessä on vähän juvela harja ja toisen harja voisi olla hieman lyhyempi, mutta levitys onnistuu ja jälki on kuitenkin ihan näkyvää, sotkematonta ja varisematonta. :) Se on jännä, miten yksilöllisesti silmät ja ripset reagoi eri harjoihin, ja mun räpsyttimet ovat varmasti vähän lyhyemmät kuin sinulla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juuri noinhan se on, yksilöllisiä asioita :) Hauska kuulla kuitenkin, että joku on saanut tuon front row curlin toimimaan! :)

   Poista
 4. Kiitos taas testistä!
  Minäkin olen tykännyt noista Benecosin maskaroista ja oma suosikkini on tuo Long Lash. Se mielestäni erottelee ripset paremmin kuin Multieffect. Lily Lolo on itselläni ollut yksi huonoimpia ripsarikokemuksia! Se tosiaan alkaa kuivua ja rapista ihan muutamissa päivissä. Reklamoin jopa silloin aikanaan tuotteen myyneeseen liikkeeseen ja sain uuden tilalle, mutta se oli yhtälailla samanlainen. Tuote on siis huono.
  Tuota Avrilia en ole kokeillut, mutta nappanpa sen joskus kokeiluun ihan huvin vuoksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, jännä kuulla että sinulla on päinvastaiset kokemukset! Liekö tässä juuri ero levitystekniikassa tai ripsissä, hmm :) Onpas sulla kyllä mennyt nopeasti huonoksi tuo Lily Lolo! Voisikohan kyseellä olla jokin huono erä? Minulla kyseessä oli kuitenkin useampi viikko, alku oli todella lupaava :) Avrilissa on kyllä huippu hinta-laatusuhde, kokeilun arvoinen tuote!

   Poista
 5. Mulla Lily Lolo toimii kuin unelma! <3 Paras ripsari ikinä. Erottelee, tuuheuttaa, pidentää ja pitää taivutukset. Mulla huonoin kokemus on ollut Zuii:n ripsarit. Aivan ylihinnoiteltua. Massa on kuivaa kökköä ja varisee silmistä. Todella pettymys.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten ihana huomata, että joku on löytänyt noin hyvin toimivan ripsivärin :) Sillä tulee kyllä ihan äärimmäisen kauniit ripset! Se ansaitsee kyllä varmasti vielä joskus uusintakokeilun, jos minulle tuli jotain kuivempaa erää. Zuii:lle on tuntunut käyvän jotain, ennen se oli aivan huippuhyvää, mutta valitettavan usein kuulee nyt, miten koostumus on mennyt ihan korpuksi. Samat havainnot minullakin tuolla ensimmäisellä kierroksella :/

   Poista
 6. Avrilia olen käyttänyt nyt pari kuukautta ja ikävä kyllä sekin kirvelee hieman ja värisee pitkänä päivänä. Kuitenkin tähän mennessä paras luonnonkosmetiikan puolelta :) Saksasta ostin neljä (! :D ) eri ripsaria testiin, katsotaan löytyykö niistä joku hyvä mun herkkis silmille ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmhh voi herkät silmät! Onneksi ei kuitenkaan mitä ilmeisimmin kovin pahasti sullakaan kirvele :) Oioi! Oliko kaikki jotain mahtavuuksia mitä ei Suomesta saa?

   Poista
  2. Ei mulla ennen ollu näin herkkis silmät, vai oliko vaan mutta en huomioinut mitenkään :D

   Joo nimenomaan sellaisia, mitä pitää lähteä hakemaan Saksasta jos löytyy se oikea ;) Hintaa kaikilla siinä viiden euron paikkeilla sekä kaikki vegaanisia + luonnonkosmetiikkaa. Siellä tuli ongelmaksi oikeasti valikoimien laajuus kun ei ihan jokaista voinut testiinkään ottaa :D

   Poista
 7. Tuo Avrilin ripsiväri kiinnostaisi kokeilla. Minulla on käytössä KW:n ripsari ja mielestäni se onhyvä tuote. Minua kuitenkin häiritsee jollain tavalla tuotteen hinta, sillä tuubissa ei ole tavaraa kuin muutamaksi kuukaudeksi. Ja massa kuivahtaa mielestäni melko nopeasti. Ymmärrän toki valmistajan näkemyksen, että pitkä säilytys ja käyttö lisäävät pöpöjen kasvua tuotteessa.. silti edes yksi ripsarituubi vähemmän vuodessa olisi kotiinpäin.

  Mietin Avrilin kestoa ripsissä. Kehuit, että sinulla pysyy ripsarit hyvin. Arvolistalla ei siis tullut hitusia silmien alle päivän mittaan? Itselläni on hieman raskaat luomet, mutta käytän mineraalimeikkiä, joten Avril saattaisi pysyä yläripsissä... hitulat jännittävät enemmän :) oli myös kiva kuulla, ettei Avrilin sisältämä alkoholi tai muukaan kirvellyt, sillä minulla on jonkin tasoista herkkyyttä silmissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kjaer Weissilla päästään kuitenkin jo parempaan suuntaan niillä täyttöpakkauksilla, siitä on kyllä nostettava hattua! Itselläni tulee useimmiten mietittyä tuotteiden hintoja vaikutukseen nähden, eli saako saman tehon/ilmeen halvemmalla (vai kompensoiko eettisyydellä tmv), eli onko siten panostamisen arvoinen. Mielenkiinnolla odotan kyllä tuon kokeilua!

   Kyllä minulla saattaa jotkut ripsivärit varista poskille, mutta hyvinhyvinhyvin harvoin leviävät muuten. Avril ei minusta varise, ellei jossain ääriolosuhteissa liiku. Pysyy siis todella hyvin! Ja Mineraalimeikkejä käytän minäkin, en siis usko että tulee sen kanssa ongelmaa :) (Meikkivoiteet kyllä imee itseensä ripsivärin kuin ripsivärin..) Emilia tuossa yllä juuri mainitsi herkkäsilmäisenä, että tämäkin kirvelisi hieman, mutta ei pahasti ja on pystynyt käyttämään Avrilia parikin kuukautta :) Lukaiseppa vielä hänen kommentti!

   Poista
  2. Juurikin tuota hinta-laatusuhdetta tulee itselläkin pohdittua. Itse ajattelen, että miksi maksaa jostain paljon, jos samankaltaisiin tuloksiin pääsee edullisemmallakin tuotteella. Toki tulee jollain tasolla arvioitua raaka-aineiden laatua ja mainitsemisiakin eettisyys- ym. asioita.

   Käväisin Avrilin nettisivuilla ja huomasin, että heiltä on tullut hiljattain myös VOLUME ripsiväri. Kuvan perusteella ripsarin harja ja inci oli erilainen, kun toinen tuote kyseessä. Hinta sama kuin tässä arvioimassasi Avrilin ripsarissa. Saas nähdä tuleeko Suomen markkinoille ja millaisella aikataululla :) Kiva kun uusia luonnonkosmetiikan tuotteita julkaistaan, jotta mahdollisimman moni löytää itselleen sopivia tuotteita.

   Poista
  3. Viime vuosina on kyllä ilmestynyt ihailtavan paljon uutta luonnonkosmetiikkaa; huippua kun vaihtoehtoja löytyy kaikenlaisille mieltymyksille, ihan kuten sanoit :) Huomasin myös House of Organicin sivuilla pari erilaista, pitääkin vilkaista tarkemmin niitä!

   Poista
 8. Mä oon mieltynyt ruskeaan ripsiväriin ja vedenkestävänä. Saatavuus on siis surkeaa. Ripseni taipuvat suorina alaspäin joten taivutin on käytössä. Suurin osa vedenkestävistä mascaroistakin suoristaa taivutukset joten uuden kokeilu on vähän nihkeää varsinkin jos mascara on hinnakkaampi. -Jenni-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan ymmärrettävästi nousee kokeilun kynnys hinnan mukana! Vedenkestävä ripsaria taitaa odottaa todella suuri joukko - toivotaan että joku ratkaisee tuon yhtälön pian luonnonkosmetiikan ripsivärien suhteen!

   Poista
 9. Avrilia voisi kokeilla, ei ole ainakaan iso investointi. Viimeksi ostin pitkästä aikaa Sensain 38:n, koska haluan, että ripsari pysyy. Haluaisin kuitenkin luonnollisemman ripsarin, joka myös pysyisi edes jotenkin. KW:sta oli isot odotukset, mutta ei pysy ja muutenkin aika vaatimaton, vaikka kerrostaminen onnistuu kyllä hyvin. Bohon ripsarin sain koulutuksesta, sotkee, häviää ripsistä eikä myöskään pysy. Zuii on kiinnostanut myös, samoin JB:ripsari, mutta ei ole tullut vielä hankittua, koska olen niin skeptinen niiden pysyvyydestä. Täytynee kokeilla miten Avril pelittää mun ripsissä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo sensain ripsari tuntuu olevan monen luonnonkosmetiikan ripsiväreihin pettyneen käytössä, aika hauskaa jotenkin :D Sitä JB:tä olen itsekin hieman vilkuillut, mutta en ole vielä uskaltanut. Näiden edullisempien kanssa ei niin harmita, ellei ne toimi :)

   Poista
  2. Mä tilasin Avrilin ripsarin, pakko kysyä, että millä/miten poistat sen? Mä oon nyt kerran sitä käyttänyt enkä ole halunnut toista kertaa käyttää koska on niin hankala poistaa. Kauheat mustat jäljet silmien alla eikä lähde millään ihosta irti. Täytynee kokeilla joku öljy tmv. millä lähtisi kivuttomammin. Muuten ihan jees, vähän levisi päivän mittaan silmien alle. Ja näin ollen näytti siltä, että katosi myös ripsistä. Mutta täytyy vielä antaa uusi mahis.

   Poista
  3. Ohhoh! En ole itse kokenut tuota Avrilia mitenkään poikkeuksellisen hankalaksi poistaa; ne ripsivärit mitä silmänympäryksille jää poistan useimmiten vanulapulla jossa on kosteusvoidetta, joskus öljyä. Mitä meikkipohjaa käytät? Itselläni tuo Avril ei ole varissut oikeastaan yhtään!

   Poista
  4. Nyt käytän Laveran meikkipuuteria. Tuo silmien alusten tummuminen päivän aikana johtunee mun rasvoittuvasta ihosta. En oikeasti muista koska mulla olisi ollut tuollainen ripsari joka tolleen jämähtää ihoon. Jännä homma.

   Poista
  5. On kyllä jännä! Ja riippuuhan nämä tosiaan aina ihotyypistä ja monesta muusta tekijästä. Hyvä että kommentoitte poikkeavia kokemuksia tähän alle, niin muutkin osaavat varautua tai löytää "kohtalontovereita" :)

   Poista
 10. Ihmettelen kovasti tuota Studio 78 Paris arvosteluasi, sillä minulla on oheinen ripsari päivittäisessä käytössä ollut jo 2kk ja tosiaan toiminut aivan loistavasti. Ei yhtään paakkunnu eikä millään tavalla ole mielestäni vääränlainen hylsy.. Mutta toki ovathan ne makuasioita. Oletko testannut oheisen merkin ihanaa luomiväripalettia tai muuten niitä mikrokristalleja (tai mitä ne nyt onkaan ainesosia jotka sulautuvat ihon väriin) sisältäviä meikkivoiteita (Chameleon Foundations) ? Aivan upeita ja peittävät todella hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa että olet löytänyt ripsarin joka toimii loistavasti! :) Harjan "oikea" muoto on kyllä aivan mieltymyskysymys. Ei tuo Studio 78 missään nimessä huono ole, eikä sotke kuten esim. Laverat, mutta koin ettei se tuo tarpeeksi lisää halvempiin ripsiväreihin verrattuna, jotta kokisin hinnan perusteltuna. Luomivärejä en ole kokeillut mutta meikkivoidetta kyllä! Oli vain niin väärän sävyinen ettei pidempää kokeilua ole :D Koostumus oli tosi mielenkiintoien ja peitti hyvin :)

   Poista
 11. Itse olen rakastunut Bohon tuuheuttavaan (se vihreä) ripsiväriin. Aivan mieletön! Omat räpsyt kaartuvat hyvin niin taivutteluja en harrasta ja ne ovat vaaleat ja hentoset, mutta tällä saan leviteltyä ihanan tuuheat ja tummat ripset ilman klimppejä. Ainoa minus on se, että se on melkein aina loppu kun vanha alkaa kuivahtaa (tosin useammalla kerroksella pärjää yllättävän pitkälle)! ;_;
  Pitänee kyllä kokeilla tuota Benecosin Multia, mitä olet hehkuttanut, josko siitä olisi hyväksi hätävaraksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä on myös yksi joka minulla on listalla odottamassa kokeilua! Olisi kyllä kieltämättä hyvä olla parikin vaihtoehtoa mistä pitää, nämä edullisemmat ja tykätyt kun tosiaan ovat välillä loppu (ja tietenkin juuri silloin kun itse tarvitsee sitä :D).

   Poista

© Luonnonkaunis. Design by FCD.