4. kesäkuuta 2017

Parhaat muotoilutuotteet pitkille hiuksille
Kun viime kesänä hehkutin energialeikkauksen tuomaa helppoutta, oli hiusteni pituus huomattavasti nykyistä lyhyempi, noin olkapäille ulottuva. Lyhyemmällä mallilla oli energialeikkaus, ah, hyvin pitkälti kaikki mitä tarvitsin, eikä hiusten muotoilulla tarvinnut vaivata päätään ollenkaan. Sen kun antoi husten kuivua, veti sormet hiussuortuvien läpi ja lähti ovesta ulos!

Nyt vuotta myöhemmin, on hiusten kasvatus tuottanut tulosta siinä määrin, että ne ovat alkaneet vaatia hieman jotain lisävaivannäköä. Pitkä tukka painaa enemmän ja menee helpommin takkuun, mutta hyvin vähällä pärjään edelleen, kun hiustenhoitotuotteet ja -rutiinit ovat muuten priimat. Tätä nykyä turvaudun kahteen huippuhyvään hiustuotteeseen sekä hyvään harjaan.

Rahuan viimeistelyvoide

Blogia pitkään lukeneet alkavat varmasti jo huokailla miten yllättävää, mutta tämä on niin hitsin hyvää tavaraa, että tästä en luovu. En ikinä. Rahuan viimeistelyvoide on kuin hiusten kosteusvoidetta, super hoitavaa ja hiuksia hellivää ihmeainetta. Rahuan viimeistelyvoide kuuluu ihan vain latvoihin, jotka pysyvät viimeistelyvoiteen ansiosta hyväkuntoisina ja vahvoina. Tämä on myös sähköisten hiusten ykköstaltuttaja!

Voidetta tarvitaan aivan olemattoman pieni nokare ja tämä about 50e purkki riittää helposti yli vuoden. Edellisestä purkista jouduin loppusuoralla jakamaan tuotetta myös kavereille, sillä en millään saanut sitä käytettyä loppuun ennen uhkaavasti lähenevää vanhentumista. Näin jälkiviisaana olen käyttänyt viimistelyvoidetta nyt huomattavasti useammin ja hyvä idea voisi jopa olla ostaa tämä kaverin kanssa puokkiin.

Viimeistelyvoidetta voi käyttää niin kuiviin kuin kosteisiinkin hiuksiin ja sisältää myös luonnonkosmetiikassa harvoin kohdatun lämpösuojan. Itse suosin viimeistelyvoiteen käyttöä kuiviin hiuksiin, jolloin näen tismalleen mitkä kohdat vaativat Rahuan hellää hoivaa.

Älyttömän hyvä. Täyden kympin hitti!

Less is More Mascobadogeeli*

Tämä on harjan lisäksi ainoa uusi lisäys hiusten muotoilun puolella hiusten kasvettua pitkiksi. Mascobadogeeli on hurmavan sokerinen muotoilutuote, jota voi periaatteessa käyttää tuomaan rakennetta lyhyempiin hiuksiin, mutta omasta mielestäni tämä kuuluu ehdottomasti pitkissä hiuksissä tyveen. Kuten sanoin, painavat pitkät hiukset jo aikalailla, jonka vuoksi käytän mascobadogeeliä tuomaan tyveen nostetta.

Mascobadogeeliä voi Rahuan viimeistelyvoiteen tavoin käyttää niin kuiviin kuin kosteisiinkin hiuksiin. Ennen föönausta käytettynä mascobadogeeli tehostaa föönauksen vaikutusta ja hiukset saavat upeaa tuuheutta. Kuiviin hiuksiin käytettynä teho on maltillisempi, mutta äärettömän hyvä tuote pohjustamaan tupeerausta!

Tämäkin on niin uskomattoman riittoisa tuote, että tämänkin 150ml pakkauksen voisi hyvin ostaa ystävän kanssa puokkiin. Aivan huippu tämäkin ja täydellinen kaveri Rahuan viimeistelyvoiteelle. En ihmettele lainkaan, että tämä on yksi tykätyimmistä Less is Moren tuotteista.
Tek puinen harja

Viimeisimpänä vaan ei vähäisimpänä laadukas, puinen harja tekiltä. Tekin harjat minulle esitteli ihana Ekomaman Noora, joka muuten leikkaa minulle ensi viikolla kolmannen energialeikkauksen, ja samaisesta paikasta ostin lopulta omani. Hiukset kaipaavat nyt pitkinä selvittelyä harjalla etenkin hiustenpesun jälkeen ja laadukkaalla harjalla hiukset eivät ota harjaamisesta nokkiinsa, päinvastoin.

Tekin harjat saavat siis minulta suuren suosituksen. Näitä saa Turusta ainakin Ekomamasta, mutta  myös netistä esim. Jolien verkkokaupasta ja Ecobeautysta.
Onko joku näistä sinulle tuttu?

Ann-Christine


Postaus sisältää affiliate-linkkejä.
Tähdellä (*) merkityt tuotteet saatu.

Osallistu keskusteluun

 1. Tuota Rahuan voidetta oon himoinnut kauan, joutuu ehkä sijoittamaan piakkoin 🤔
  Hiusharjoista suosittelisin Mason Pearsonin jäätävän kalliita, mutta hintansa arvoisia luonnonharjasharjoja ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä testaamaan Rahuaa! :) Mutta kääääk mikä hinta harjoilla! Mitä taikuutta noiden mukana tulee? :'D

   Poista

© Luonnonkaunis. Design by FCD.