4. heinäkuuta 2017

The Ohm Collection DeodorantAi että, millaista kehitystä on ollut havaittavissa luonnonkosmetiikan deodoranttirintamalla. Ruokasoodalliset stikit tulivat ja heittivät ihmisten käsitykset luonnollisista deoista päälaelleen, täyttäen aiempien enemmän tai vähemmän (oikeastaan hyvin paljon vähemmän) tehokkaiden roll-oneiden jättämät aukot toiveisiimme. Ruokasoodalliset voidemaiset deot ovat olleet pitkään kovassa kiidossa, mutta täysin aukottomia eivät ole nekään toimivuudeltaan.

Mahdollisesti raivostuttavinta on ollut huomata, miten moni voidemainen deodorantti jättää paidat kainaloiden kohdalta värjäytyneiksi. Rasvatahrat, nuo lapsiperheiden pyykipesijän virkaa hoitavien yksilöiden kauhu, ovat yhtäkkiä astuneet yhä useamman pyykinpesijän painajaisiin. Rasvatahrat ja värjäymät johtuvat luultavimmin stikeissä käytettävistä öljyistä, eli rasvoista. Mikä tässä neuvoksi? Jauhemainen deodorantti tietenkin!

The Ohm Collectionin deodorantti on vastaus niin monen meidän ongelmiin, jotka pidämme mielellämme vaaleita yläosia. Jauhemainen deodorantti on oiva vaihtoehto monelta osin; se on jo heti levitettäessä kuiva, eikä deodorantin kuivumista tarvitse odottaa, lisäksi äärimmäisen tehokas ja hygieeninen. Samaa purkkia voi vaikka käyttää samassa taloudessa asuvan kumppanin tai kämppiksen kanssa, jos siltä tuntuu, sillä pakkaus ei ole missään vaiheessa kosketuksissa ihon kanssa. Alumiininen pakkaus on myös kierrätettävä ja sisältö vegaanista.

Tuoksuvaihtoehtoja löytyy makuun kuin makuun. Itse valitsin Greenlipsillä käydessäni suloisen Coconutin, jossa yhdistyy pehmeän kookosen ja makean vaniljan tuoksu. Muutkin tuoksut olivat miellyttäviä ja joukosta löytyi pari miehenkin makuun sopivaa vaihtoehtoa niin tuoksun kuin pakkauksenkin osalta. Kaikkia tuoksuvaihtoehtoja yhdistää yhteinen deodoranttipohja, joka sisältää alkaalisen yhdistelmän luovina ainesosina mm. ruokasoodaa, jauhettua ametistia, macaa, seetriä etc.


Itse levitys tapahtuu, kuten arvata saattaa, sormin. Ehkä aavistuksen sotkuista hommaa, kuten kuivashampoonkin levitys, mikä kannattaa suorittaa lavuaarin yläpuolella tai jopa suihkun puolella. Oli todella ilahduttavaa huomata kannen neljä eri asentovaihtoehtoa: kiinni - pienet reijät - isot reijät - täysin auki. Vaihtoehdoista löytää taatusti omaan makuun sopivimman asennon. Juuri tämän annostelu ja levitystavan ansiosta tämä super riittoisa deodorantti soveltuu jaettavaksi.

Deodorantti on jo aika lyhyen Suomessa myynnin jälkeen kerännyt kehuja käyttäjiltään, joiden porukkaan minunkin on yhdyttävä. The Ohm Collectionin deossa yhdistyy aiempien deodoranttivaihtoehtojen edut; tehot (sticki) ja näkymättömyys (roll-onit), ja lisää yhtälöön vielä omat etunsa kuivuuden ansiosta. Ehdottomasti, ehdottomasti jatkoon, suositusten kera!
Ann-ChristinePostaus sisältää mainoslinkkejä.
Tuote saatu testiin blogin kautta.

Osallistu keskusteluun

 1. Kiinnostava mutta jos saisi soodattoman version, ostaisin. Muistan miten viime kesän reissulla oli kainaloissa isot punaiset ja hieman hilseilevät läikät soodan vuoksi. Ja petollista on kun tulevat vasta parin kuukauden käytön jälkeen. Toivottavasti sellainen tulisi. Ne läikät nimittäin parantuvat todella hitaasti, ainakin omalla kohdallani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä dödö sulla oli silloin käytössä? Olen kuullut muutamalta kaverilta että saavat ihmeellisesti osasta soodallisista deodorantridta ärsytystä ja osasta ei.. Ihan kuin ainesosien suhteella/yhdistelmällä olisi merkitystä!

   Varmasti pian tulee vielä enemmän soodattomia versioita, tuotekehitys on tällä hetkellä niin hurjaa :)

   Poista
  2. Mikä dödö sulla oli silloin käytössä? Olen kuullut muutamalta kaverilta että saavat ihmeellisesti osasta soodallisista deodorantridta ärsytystä ja osasta ei.. Ihan kuin ainesosien suhteella/yhdistelmällä olisi merkitystä!

   Varmasti pian tulee vielä enemmän soodattomia versioita, tuotekehitys on tällä hetkellä niin hurjaa :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Ne Schmidt'sit on mun käsittääkseni aiheuttanut eniten oireilua. Kannattaa joskus antaa mahdollisuus jollekin toiselle merkille :)

   Poista

© Luonnonkaunis. Design by FCD.