27. syyskuuta 2019

Havu: se kotimainen biohajoava huulipuna


Tuote saatu pr-näytteenä
Kirjoituksessa käytetään mainoslinkkejäHarvoin innostun huulipunista, mutta kun innostun, johtuu se mielettömän upeasta kotimaisesta innovaatiosta. Tällaisia ovat Havu Cosmeticsin pakkausta myöten täysin biohajoavat huulipunatjotka valmistetaan Espoossa, sertifioiduista luonnollisista öljyistä ja vahoista, ilman hajusteita tai säilöntäaineita.

Erityisen Havun huulipunista tekee ehdottomasti pakkaus, jonka kaunis puinen ulkokuori on tervaleppää ja haapaa, sisäpuolen hylsyn ollessa biohajoavaa maissitärkkelyksestä valmistettua PLA-muovia. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että huulipunan voi loputtuaan heittää biojätteeseen. Mieletöntä!

Havun sävyvalikoimaan kuuluu tällä hetkellä viisi toisiaan erinomaisesti täydentävää sävyä: täydellinen NUDE, vaalean persikkainen PEACH, klassisempi lämpimään taittava RED, viileä LAVENDER sekä tyrmäävän näyttävä DARK. Näistä sain itse kokeilla sävyä NUDE, joka osoittautui  siksi täydelliseksi nude-sävyksi, jota olen haikaillen etsinyt karmiinittomana. Siinä on juuri sopivasti sävyä ja lämpöä, jotta se erottuu ihosta ja näyttää suloiselta.

(Edit: Marraskuussa Havun valikoimiin ilmestyi vielä kolme uutta viileän marjaisaa ja hempeän vaaleaa sävyä!)


Nyt syksyn tultua ja huulten herkästi kuivuessa olen lisännyt huulipunan alle huulivoidetta, jonka päälle huulipuna levittyy kauniisti. Massa on täyteläistä ja mukavan pigmenttistä, juuri sellaista, josta itse pidän. Luonnonkosmetiikan huulipunien kanssa pysyvyys on aina vähän niin ja näin, eli huulipuna kannattaa sujauttaa mukaan laukkuun ja lisäillä esim. syömisen tai pussailun jälkeen. Näin huulet näyttävät makoisilta läpi päivän.

Minun on sanottava, että minulle tulee näistä todella hyvä mieli. Ei pelkästään kauniin luonnonläheisen hylsyn vuoksi, vaan koko idea biohajoavasta huulipunasta innostaa suunnattomasti ja tarjoaa lohtua. Mitä upeita innovaatioita tästä maailmasta, ja vielä Suomesta, kumpuakaan! Loistavaa työtä Havun tyypit!

Havu Cosmeticsin huulipunat maksavat 30,00 € ja heidän oman verkkokaupan lisäksi huulipunia on saatavilla ainakin Joliesta ja House of Organicilta.


Mitä me tykätään biohajoavista huulipunista?
Saadaanko pienet hurraa-huudot ilmoille?


PYSY AJANTASALLA JA
SEURAA LUONNONKAUNISTA:
FACEBOOK-SIVU

Osallistu keskusteluun

 1. Tulisipa tällaisia vaihtoehtoja lisää! Huulipunia pitäisi mielestäni myös myydä pienempinä versioina,sillä harvoin saan punan käytettyä loppuun saakka. Mikään ei ole turhempaa, kuin ostaa useamman sävyisiä huulipunia, käyttää jokaista muutamia kertoja ja heittää sitten roskiin. Sillä vuosikausiahan ne eivät säily, mutta eivät satunnaisessa käytössä ehdi kuluakaan loppuuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, niin käy tosi helposti, varsinkin jos ei käytä huulipunia usein. Hyvä kun nostit tämän esille! Yksi veikeä ratkaisu tähän on hyödyntää huulipunia voidemaisina poskipunina 👌🏻 Ja tietysti olla tarkka sen suhteen, ettei osta suin päin lukuisia sävyjä - ihan muutamalla hyvin valitulla pääsee tosi pitkälle 😊

   Poista
 2. OI mä olen kuolannut näitä ja ihastuin juuri tuohon kauniiseen puiseen pakkaukseen! Kovasti tekisi kyllä mieli hankkia puna itselle <3

  VastaaPoista
 3. Itsellä sävy red enkä ole koskaan näin täydellistä sävyä käyttänyt. Usein tuntuu myös, että huulipunan käyttö on kuivattanut huulia mutta nää on todella ihania huulia myös helliviä punia!! Paras meikkiostos koskaan ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi tuo Red näytti myös tosi upealta ♥ Ihan totta muuten, allekirjoitan täysin. Vielä kun laittaa huulirasvaa alle niin avot!

   Poista

© Luonnonkaunis. Design by FCD.