13. syyskuuta 2019

Luviallyn kotimaiset huulivoide-uutuudet


Julkaisussa on käytetty mainoslinkkejä
Tuotteet saatu pr-näytteinäMuistat ehkä vuoden takaisen ilakoinnin Luviallysta, yhdestä harvoista tuubimuotoisista kotimaisista huulivoiteista. Erityistä Luviallystä teki sen 100% biohajoava kartonkinen pakkaus, jonka pakkauskoko on hulppeasti moninkertainen yleisimpiin huulivoiteisiin verrattuna. Tuo ensimmäinen Luviallyn huulivoide oli minttuisen raikas Cool Mint -tuoksu, jossa on juuri sopivasti sähäkkää luonnetta tehdäkseen näyttävän sisääntulon alalle, ja jota seuraa nyt kaksi uutta, edeltäjänsä lailla yhtä sievää tuoksuvaihtoehtoa.

Viilentävän Cool Mintin seuraan liittyi nyt kovin haluttu hajusteeton huulivoide Soft Sensitive, sekä viehkeän sitruksinen Sweet Mandarin. Tuoksukomponenttien lisäksi myös huulivoidemassan ainesosissa on muitakin pieniä eroavaisuuksia, mutta kokonaistuntuma on tästä huolimatta hyvin samankaltainen. Kuten jo viime vuonna totesin, on huulivoiteissa käytetyn mehiläisvahan ja öljyjen suhde todella onnistunut; vaikka balmimainen huulivoide on koostumukseltaan tuhti, sulaa se helposti lämpimille huulille.

Uusista tuoksuista Sweet Mandarin tarjoaa perinteisemmän huulilla neutraalin tuntuisen, mutta tuoksuvan huulivoiteen, jonka eteerisistä öljyistä omaan nenääni nousee vahvimmin esiin raikas sitruunaruoho. Soft Sensitive on sen sijaan täysin tuoksuton huulivoide, joka on minunkin mielestäni todella kaivattu lisä luonnonkosmetiikan huulivoide-tarjontaan ja onkin oma suosikkini kolmikosta. Se sopii lisäksi myös erinomaisesti lapsille. Uusissa lisäyksissä suurin ainesosa on ravitseva ja huulia pehmentävä kaakaovoi, jota täydentää tehokkaasti kosteutta huulissa ylläpitävää mehiläisvahaa ja mm. kevyemmät aprikoosinsiemen-, jojoba-, auringonkukka- ja manteliöljy. Soft Sensitivessä nähdään myös rauhoittavista ominaisuuksistaan tunnettu kehäkukkauute. Vegaaneille tiedoksi: myös vegaaninen huulivoide ilman mehiläisvahaa on Luviallyn mukaan suunnitteilla.


Kartonkinen huulivoidehylsy on veikeä käyttää ja toimii täysin samalla tavalla kuin esim. kartonkiset deodorantit; hylsyn pohjaa painetaan ylöspäin, jolloin hylsyn sisäinen massa nousee. Ensimmäisellä käyttökerralla painaessa saa käyttää hieman enemmän voimaa, mutta tämän jälkeen massa liikkuu helposti hylsyn sisällä.

Huulivoiteet maksavat noin 12,90€ ja ovat pakkauskoko huomioon ottaen helposti luonnonkosmetiikan huulivoiteiden edullisimmasta päästä. Näitä löytyy näin vuoden jälkeen jo lukuisilta jälleenmyyjiltä ympäri Suomen, niin kivijalkaliikkeistä kuin verkkokaupoista, joista tutuimmat taitavat olla Twistbe ja Biodelly. Voit katsoa kaikki jälleenmyyjät täältä. Ehkäpä niitä on ilmestynyt jo sinunkin kotipaikkakunnallesi?


Eikö olekin aika ihania?PYSY AJANTASALLA JA
SEURAA LUONNONKAUNISTA
FACEBOOK-SIVU

Osallistu keskusteluun!

© Luonnonkaunis. Design by FCD.