11. syyskuuta 2019

Samettista pehmeyttä ja häikäisevää kuultoa - syksyn uutuudet Korennolta

Kaupallisessa yhteistyössä: Korento Cosmetics
Meikit saatu testiin pr-näytteinä 
Viime vuosi jäi monen mieleen etenkin kotimaisen luonnonkosmetiikan kukoistamisen alkuna, luoden kaikesta innosta suorastaan sähköisen latauksen odotuksineen ja riemuineen. Kaikista uusista lanseerauksista ovat muutamat jääneet mieleen erityisen sykähdyttävinä, mutta joista ensimmäinen kotimainen luonnonkosmetiikan meikkisarja Korento Cosmetics kipuaa ensimmäisenä palkintopallille. Miksi? Koska Korento täytti kenties suurimman ammottavan aukon mitä kotimaiseen luonnonkosmetiikkaan tulee, hämmästyttävän kovalla osaamisella vieläpä. Luonnollisten meikkien formulointi on erityisen haastavaa, minkä vuoksi moinen vaatii paitsi rautaista ammattitaitoa, myös läjäpäin rohkeutta.

Olin suorastaan revetä liitoksistani viime syksynä ensimmäisten Korennon meikkien lanseeraamisen myötä ja tuotteista useampi jäi vakituiseen käyttööni. Erityisesti voidemainen meikkipohja ja monipuoliset Lip & Cheek Tint -värinapit ovat todella onnistuneita, kiilaten jopa sellaisten brändien ohi, jotka ovat valmistaneet luonnollista värikosmetiikkaa vuosikaudet. Nuo viime syksyn ensifiilikset, jotka allekirjoitan edelleen täysin, voit lukea täältä. Jäin janoamaan lisää, sillä selvää oli, ettei Korennon tarina jää tähän.

Ja niinhän siinä kävi, että kesällä tuli julki jymyuutisia: Korento laajenisi vielä tänä vuonna ei vaan yhdellä, eikä kahdella, vaan lukuisilla uusilla tuotteilla. Sain ehkä hetken tasata hengitystäni, sillä uumoilin luvassa olevan jotain vähintään yhtä mahtavaa kuin viime vuonna. Ensimmäisenä julkaisujonossa olivat voidemaisten meikkien linjaa täydentävät silkkinen Soft Velvet Primer ja Rose Quartz Highlighter, joita seuraisi pian perässä mm. pressatut jauhemaiset poskipunat ja luomivärit, sekä lopuksi erillinen peiteaine. Näistä kaksi ensimmäistä tulivat myyntiin elokuussa ja sain samaan aikaan itsekin mahdollisuuden tutustua näihin Korento-perheen kuopuksiin.Soft Velvet Primer - ihoa siloittava ja kosteuttava pohjustaja

Korennon ensimmäisistä syksyn uutuuksista Soft Velvet Primer kosteuttaa ja siloittaa ihon pintaa, jättäen jälkeensä huumaavan samettisen tuntuman. Koostumus on mielenkiintoinen juoksevasta puuteriseksi muuttuva; pohjustusaineen kevyistä öljyistä muodostuva primerin pohja humpsahtaa ihoon nopeasti, pehmentää ihoa, ja jättää ihon pinnan tasaiseksi ja kuulaaksi mineraalimeikeistäkin tutuilla piidioksidillä, micalla ja titaanidioksidilla. Voisin hyvin kuvitella tämän sopivan monelle jopa ainoaksi meikkipohjan tuotteeksi yhdistettynä tulevan peiteaineen kanssa ja näyttävän upealta esim. solisluilla ja rintakehällä, niiden ollessa näkyvillä.

Primer näyttää melkein nestemäiseltä kuultotuotteelta ja on muuten aivan järjettömän riittoisa; tippa pari riittää mainiosti siloittamaan tarvittavat kasvojen kohdat. En itse ole kokenut tarvetta primerille Korennon meikkipohjan kanssa, se on ollut täydellinen yksinäänkin, mutta muistan kuitenkin muutamien kertoneen viime talvena, ettei tuo voidemainen meikkipohja tahdo levittyä kauniisti. Uskoisin tämän soveltuvan etenkin heille, sekä mahdollisesti myös kuivaihoiselle mineraalimeikkipohjan alle. Tämä on ehdottomasti monipuolisin pohjustustuote, mihin olen törmännyt ja siksi paljon, paljon enemmän kuin "pelkkä primeri".

Rose Quartz Highlighter säkenöi vastuullisesti

Kenties söpöin koskaan näkemäni highlighter-nappi, Rose Quartz Highlighter, on vaatimattoman näköinen, mutta räjäyttää potin täysin päästessään kontaktiin valon kanssa. Suloisen ruusukultainen sävy on yhdistelmä micaa ja ruusukvartsia, joilla on vastuullinen ja Cosmos-sertifiointikriteerit täyttävä alkuperä. Sävy on äärimmäisen herkkä ja kauniisti ihoon sulautuva.

Kuulto on tyyliltään luonnollinen, valoisa ja hyvin hennosti kimaltava. Massa on hyvin pehmeää ja helposti levittyvää, eikä sitä tarvitse kuin pikkuruisen määrän sopivan hohteen aikaansaamiseksi. Ensimmäinen IG-stooreissa tekemäni, hieman mahtipontisempi swatch peilasi valon varmasti kuuhun asti, kuin haluten osoittaa mihin hän pienuudestaan huolimatta pystyy. Te viimeisetkin, jotka ette ole löytäneet omaan makuunne tarpeeksi näyttävää highlighteria - look no further! Hän on tässä.

Perinteisten highlighter-kohtien lisäksi tällainen ruusukultainen kuultotuote näyttää upealta myös luomilla, kuten tämän julkaisun syysmeikkikuvissa.
Arkimeikkipohjani tähdet - Korentoa all the way

Ensimmäiset uutuudet julkaistiin elokuussa ja vetivät minut täysin sanattomaksi - ainutlaatuinen hetki siis, jota saitte todistaa Instagramin puolella ja johon yhtyi moni muukin. Ruusukvartsia sisältävän highlighterin kuulto oli jotain aivan toisesta maailmasta, saaden koko joukon haukkomaan henkeään. En usko, että olisin uskonut asiaa itsekään, ellen olisi nähnyt sitä häikäisevää kuultoa omin silmin.

Oma arkimeikkipohjani (kuvassa yllä) näyttää tällä hetkellä siltä, että sipaisen iholle pienen määrän Korennon voidemaista meikkipohjaa sävyssä Cool 2, jonka olen lämmittänyt sormien välissä sulavaksi, sipaisen poskille Korennon Heather sävyistä Lip & Cheekiä sekä Rose Quartz Highlighteria, ja lopuksi kiinnitän ja hillitsen kuultoa haluamistani kohdista sävyttömällä puuterilla, kuten Korennon viimeistelypuuterilla. Finneille ja silmänalusille käytän vielä muuta peiteainetta, enkä todellakaan malttaisi odottaa, että Korento saa omansa valmiiksi ja ulos!

Arkimeikkini on hyvin hillitty, mutta huolella tehty, mikä tuntuu erityisen tärkeältä nyt, kun ihoni on muuten ollut huomattavasti aiempaa huonommassa kunnossa - palataan siihen vielä myöhemmin erillisessä jutussa. Upean kuulaana hehkuva iho saa sen näyttämään terveeltä ja kertakaikkisen upealta, mikä itselläni on kenties yksi vaikuttavimmista itsevarmuutta buustaavista ulkoisista tekijöistä. Samalla tuo vitamiini-, rasvahappo- ja antioksidanttirikas Korennon meikkien Berry Active Complex -marjaöljy-yhdiste hoitaa ihoa läpi päivän.Syysmeikin väriloistoa - kurpitsaa, lakkaa ja vadelmaa

Syksyisemmän ja spesiaalimman lookin loihdin puolestaan hyödyntämällä sarjan seerumiposkipunaa sävyssä Pumpkin, joka sopii käytettäväksi poskien lisäksi luomilla. Sen kanssa ekstrahehkua luomille tuo Rose Quartz Highlighter, jolloin yhdistelmä on tyrmäävä; herkullisen sävyinen, kuultava ja raikas. Pigmenttiä noissa Liquid Blush -tipoissa riittäisi vaikka sekä omalle että naapurikylille. Yksi tippa riittää siis mainiosti niin molemmille poskille kuin luomillekin, jättäen jälkeensä mehukkaan kuultavan viimeistelyn.

Aika vastaavan mattaisemman version saat Lip & Cheek -sävyllä Cloudberry, jolla saa vaikka huuletkin sidottua samaan monochrome-meikkityyliin. Räväkämmän ja mielenkiintoisemman yhdistelmän saa puolestaan aikaan reilun pinkillä Lip & Cheek -sävyllä Raspberry. Tällaiset monikäyttöiset voidemaiset huuli-/poskipunat ovat aivan parhautta, sillä parilla tai kolmella sävyllä saa jo lukuisia erilaisia kokonaisuuksia luotua. Lip & Cheekien koostumuksia on muuten paranneltu ensimmäisten erien jälkeen ja ne ovat nyt aiempaa notkeampia ja helpommin työstettäviä myös huulille, muistuttaen enemmän perinteistä huulipunamassaa. Sävyä riittää kuitenkin aivan yhtä paljon kuin ennenkin; pieni sormen pyöräytys sävyttää helposti esimerkiksi molemmat posket. Liekö siis ihme, että oma jatkuvassa käytössä ollut nappini on vasta pikkiriikkisen kuopalla...

Mikäli Korennon meikit aiheuttavat sinussakin kutkutusta, mutta et ole vielä päässyt kokeilemaan niitä, suosittelen lämmöllä ottamaan askeleen ensikosketuksen saamiseksi. Kaikki Korennon meikit löydät Ruohonjuuren myymälöistä, joissa pääset heti kokeilemaan koostumuksia ja sävyjä paikan päällä. Sävyjen askarruttaessa, voit myös tilata Korennon verkkokaupasta viiden vapaavalintaisen sävyn näytepakkauksia, joilla saat varmuudella tehtyä oikeat sävyvalinnat. Näytepakkaus maksaa 6 euroa ja saat tilauksen mukana saman arvoisen alekoodin täysikokoisia tuotteita varten. Aika loistavan setin näistä saa kokeilemalla vaikka paria meikkipohjasävyä, paria Lip & Cheekiä ja vaikka tuota syötävän suloista highlighteria. Eikä kukaan estä valitsemasta vaikka tuplamäärää kokeiltavia sävyjä, jolloin etukin tuplaantuu!

Siispä todettakoon vielä, että kyllä ne Korennon takaa löytyvät Flow kosmetiikkalaiset vain ovat käsittämättömän taitavia ja harppauksin kehittyviä tyyppejä. Jos en jo aiemmin odottanut tulevia lisäyksiä (ja Flown uudistusta!), on se nyt vähintään triplaantunut entisestä. Miten tässä muka malttaa odottaa?Kolahtaako Korento? Mikä uusimmista
tulokkaista sykähdyttää eniten?PYSY AJANTASALLA JA
SEURAA LUONNONKAUNISTA
FACEBOOK-SIVU

Osallistu keskusteluun

 1. Ihania tuotteita <3 Primeria on kyllä päästävä testaamaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanos muuta 😍 Näistä tulee jotenkin aina niin hyvä mielikin!

   Poista
 2. Niin kauniita kuvia susta! Oikein hymyilytti kun noita katseli :) Tiedätkö, mä en ole vieläkään saanut aikaiseksi tutustua Korentoon paremmin! Ehkä nyt olisi jo vihdoin aika. Aivan ihanilta vaikuttaa tuotteet - ja tuo highlighter! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei miten ihanasti sanottu, kiitos! ♥ Hei kyllä, todellakin tutustut!! Toi Highlighter on kyllä aivan käsittämätön 😍 Mitkä muut sua kiinnostelee?

   Poista

© Luonnonkaunis. Design by FCD.