23. huhtikuuta 2020

Havu Cosmetics kesän 2020 uutuussävyt


Kaupallisessa yhteistyössä Havu Cosmetics
Teksti ja kuvat: Ann-Christine Mäkelä

Iki ihana kotimainen Havu Cosmetics julkaisi tänään kaksi uutta keväisen raikasta sävyä, jotka täyttävät yhden syvästi kaipaamani huulipuna-aukon paitsi Havun valikoimassa, myös karmiinittomissa huulipunissa yleisesti. Saisiko olla pinkkiä? Oh yes please!

Biohajoavista puukuorisista hylsyistään ja erinomaisista koostumuksistaan tutuksi tulleen Havun sävyvalikoima on jo alkujaan ihailtavan monipuolinen, mutta aiemmat pehmeät, murretut ja monin tavoin luonnonhenkiset sävyt ovat kieltämättä jättäneet tilaa kirkkaille showstoppereille. Pehmeistä nudesävyistä ja intensiivisimmistä tummista sävyistä löytyy jo moni suosikki, mutta jotain olen vielä kaivannut niiden rinnalle, jotta kokonaisuus olisi täydellinen.

Samaa toivoi teistäkin valtaosa kysyessäni teidän toiveita uusien sävyjen suhteen. Olin tikahtua nauruun, kun heti ensimmäinen arvaus kuului "jotain viileää, raikasta karkkia", sillä juuri sitä luvassa oli:  uudet sävyt Pink ja Violet ovatkin kaivattuja kepeän kirkkaita ja viileitä sävyjä, joita ei ihan heti luonnonkosmetiikaksi uskoisi.


Näin rohkean kirkkaissa sävyissä onkin valtava onni, että uusissa sävyissä huulipunaa voi levittää joko kevyesti, jopa huulikiiltomaisesti huulivoiteen ylle, tai juuri niin tajunnanräjäyttävän pigmenttisesti kuin hylsystä voi päätellä. Vähän kuin saisi kaksi huulipunaa yhdessä kuoressa; loistavaa!


Kysymys kuuluu: kumpi on sinun mielestä ihanampi?


P I N KOlette toivoneet kevyitä huulipunasävyjä - sekin onnistuu!


V I O L E TMyös Violetilla onnistuu hento levitys yhdellä kerroksella.


Itselleni ensimmäinen sävy Pink on juuri sellainen viileä vaaleanpunainen sävy, jota olen etsinyt pitkään karmiinittomana, ja jolla tykkään toisinaan räväyttää. Äärimmäisen suloinen sävy, mutta ripauksella asennetta. Kuten kuvista näet, toimivat ne sekä näin hennommin levitettynä että halutessaan oikein runsaan pigmenttisinä ja tyrmäävinä.

Molemmat uudet sävyt löydät nyt Havu Cosmeticsin verkkokaupasta yhdessä aiempien sävyjen kanssa, sekä vähitellen kevään aikana myös tutuilta jälleenmyyjitä.

Haluaisitko voittaa yhden Havu Cosmeticsin huulipunan omaksi? Käy osallistumassa 38 euron lahjakortin arvontaan Luonnonkauniin Instagram-tilillä viimeistään 3.5.


Kumman sävyn valitsisit?PYSY AJANTASALLA JA
SEURAA LUONNONKAUNISTA:
FACEBOOK-SIVU

Osallistu keskusteluun!

© Luonnonkaunis. Design by FCD.