10. marraskuuta 2021

Parhaat tärpit Luonnonkosmetiikkapäiville 10.-14.11.

Kaupallisessa yhteistyössä House of Organic
Julkaisun linkit ovat mainoslinkkejä

Teksti: Ann-Christine Mäkelä
Kuvat ja video: Ida Tokola




House of Organicin hulppeat Luonnonkosmetiikkapäivät pyörähtävät tänään käyntiin, värittäen jälleen loppuviikkoa sunnuntaihin asti luonnonkosmetiikka-alan laajimmilla hulinoilla. Luvassa on jälleen hillitön määrä tarjouksia luonnonkosmetiikan parhaimmista tuotteista, ja mahdollisuus tehdä todellista säästöä ennakoimalla lähenevän talven tuotetarpeita.


Me Luonnonkauniissa olemme tuttuun tapaan olleet mukana valitsemassa Luonnokosmetiikkapäivien tärppejä, ja tällä kertaa jokainen valintamme Luonnonkosmetiikkapäiville ovat kotimaisia, ja joukkoa piristää lisäksi monen monta uutta kotimaisen luonnonkosmetiikan tulokasta, joiden uskomme sykähdyttävän myös sinua. Kotimainen luonnonkosmetiikka on meille sydämen asia, ja toivommekin sen tuoman ilon leviävän myös sinun kotiisi.

Ellet vielä lukenut Kotimaisen luonnonkosmetiikan kirjastoa, kannattaa sinun ehdottomasti vilkaista se läpi viimeistään nyt. Ehkäpä saatat bongata tuttuja brändejä myös Luonnonkosmetiikkapäivien tärppien joukosta?

Haluamme myös tuttuun tapaan kannustaa sinua pohtimaan tarkkaan mitä todella tarvitset, tutkimaan peilikaappisi kätköjä, ja ennakoimaan tulevia tarpeita näiden mukaan. 


Voit yhdistää useamman päivän paketit samaan tilaukseen kirjoittamalla alekoodi-kenttään koodin YHDISTÄ, joka poistaa samalla lähetyksen postikulut. Yhdistettyjä paketteja aletaan toimittaa heti Luonnonkosmetiikkapäivien päätyttyä 15.11.


Lue koko Luonnonkosmetiikkapäivien kuvasto täältä




Talviajan ihonhoito luonnonkosmetiikalla

Valintojemme teemana on kotimaisuuden lisäksi toiminut tällä kertaa lähenevän talvikauden ihonhoito, jotta sinäkin pystyt tukemaan ihoasi parhaasi mukaan talven koettelevissa sääolosuhteissa.

Talviajan ihonhoidossa toistuvat lempeys ja huolenpito, jonka pehmeyteen ihon on hyvä kellahtaa pakkasessa ja viimassa tarpomisen välissä.

Nyt viimeistään on aika suosia likaa ja meikit tehokkaasti puhdistavia, mutta iholle hellävaraisia ja yleellisen tuntuisia puhdistusbalmeja. Iholta vedellä huuhtoutuvat puhdistusbalmit eivät tuki ihoa. Kuori lisäksi ihoa säännöllisesti, jotta iho pysyy vastaanottavaisena tarvitsemilleen ihonhoitotuotteille. Pintakuiva iho on kuin kilpi, jonka läpi ei parhaatkaan ihonhoitotuotteet imeydy - kuorimalla ihoa pärjäät siis myös pienemmillä määrillä tuotteita!

Tarjoa kiristävälle pintakuivalle iholle runsaasti kosteutta kerrostamalla kasvovesiä tai hoitonesteitä, ja tarvittaessa kosteuttavaa seerumia. Riittävä kosteutus karistaa myös pienet epäpuhtaudet mennessään. Karhea ja hilseilevä iho kaipaa puolestaan aiempaa enemmän suojaavaa ja pehmentävää kasvoöljyä tai tuhdimpaa kasvovoidetta. Todennäköisesti saatat kaivata näitä molempia!

Erityisen herkullinen talvi-ihon hellijä on kosteuttava naamio, jonka voit huoletta jättää hoitamaan ihoa läpi yön. Akuuttiapua rohtumille ja karheumille tuovat puolestaan mehevät balmit.

Eikö kuulostakin herkulliselta? Näillä tärpeillä et mene vikaan!




Keskiviikko


Pure=Beauty Hydra Booster - 22€ (alennus 26%)
Tarjouksessa keskiviikkona

Uutta! Mikä mie-le-tön uutuus Pure=Beautylta! Tämän tehokosteuttavan seerumin pohjana on hyödynnetty luomulaatuista appelsiinivettä, josta löytyy lisäksi kotimaista antioksidanttista kuusenkerkkäuutetta, kosteutta ihoon sitovaa inositolia, sekä huimat 250g hyaluronihappoa. Runsas geelimäinen koostumus sujahtaa ihoon, tehden siitä kosteudesta kimmoisan ja kuulaan.


Pure=Beauty Birch Sap Mist - 17€ (alennus 25%)
Tarjouksessa keskiviikkona

Pure=beautyn koivunmahlasuihke on kevyiden kasvosuihkeiden aatelia, lähes lyömättömällä hinta-laatusuhteellaan. Kasvosuihkeen pohjana on käytetty uudistavaa ja kosteuttavaa koivunmahlaa, kosteutta ihoon sitovana ainesosana suihkeesta löytyy hyaluronihappoa, kun taas pakuriuute puolestaan toimii voimakkaana korjaavana ja ihoa suojaavana antioksidanttina.

Pssst! Onko oma suosikkisi kuitenkin Pure=Beautyn prebioottinen Rose Mist tai kirkastava Juniper Mist? Löydät Rose Mistin keskiviikon ja Juniper Mistin sunnuntain tarjouksista.


Flow Cosmetics aromaterapia vartalokuorinnat - 14€ (alennus 60%)
Tarjouksessa keskiviikkona

Kaipaatko mieltä virkistävää spa-tunnelmaa kylpyhuoneeseesi? Flow Cosmeticsin aromaterapeuttisia Ametisti- ja Turmaliini-vartalokuorintoja tunnelmallisempia kuorintoja et löydä! Turmaliinikuorinnan kukkaistuoksu on yleellinen sekoitus aitoja jasmiinin, ylang ylangin ja sitrusten eteerisiä öljyjä, ja se hälventää ärtymystä, kohottaa mielialaa, lohduttaa, rohkaisee ja kohottaa itseluottamusta. Ametistikuorinnan tuoksu on Flown oma aromaterapeuttinen anti-stress-yhdistelmä aitoja eteerisiä öljyjä, joka edesauttaa unentuloa ja rauhoittaa mieltä.


Huom! Kivikuorintojen sisältämät kivijauheet on Ecocert- ja COSMOS-sertifikaattien hyväksymiä, sekä sertifioidusti vapaata lapsi- ja pakkotyövoimasta.


Pssst! Miltä kuulostaa sitruunaleivoksen tuoksuinen vartalokuorinta? Kurkkaa Flow Cosmeticsin Cocolemon vartalokuorinta sunnuntain tarjouksista.


Luonkos vartalovoidepalat - 19€ (alennus 23%)
Tarjouksessa keskiviikkona

Vartalovoidepalan levittämisessä on jotain erityisen miellyttävää ja meditatiivista, täydellistä talvi-iltojen tunnelmalliseen hitailuun. Kokeile Luonkosin vartalovoidepaloista hajusteetonta Innocent tai mehevän tuoksuista Delicious vartalovoidepaloja heti suihkun jälkeen levitettynä - ihastut takuulla!

Pssst! Luonkos lanseerasi juuri jälleen yhden metsäpölyä sisältävän uutuuden, Primal Multifunctional Forest balmin, mitä täydellisin kuivien ja ärtyneiden ihokarheumien täsmätuote. Löydät myös Primalin keskiviikon tarjouksista.


Taiga Cosmetics Clay Mask savinaamio - 17€ (alennus 28%)
Tarjouksessa keskiviikkona

Uutta! Taigan valkosavipohjainen ja rauhoittavalla kamomillalla höystetty savinaamio on omiaan puhdistamaan ja ravitsemaan ihoa kuin ihoa. Nauti hennon metsäisestä tuoksusta esim. saunan lämmössä, jolloin savinaamio pääsee erityisen hyvin oikeuksiinsa ihoa kuivattamatta.


Moi Forest Forest Dust Multipurpose Cream - 24€ (alennus 24%)
Tarjouksessa keskiviikkona

Viime vuosien kosmetiikka-alan mielenkiintoisinta innovaatiota, metsäpölyä, eli metsämikrobiuutetta, löydät Moi Forestin voiteista yhdessä muiden iholle hyödyllisten ja sen toimintaa tukevien raaka-aineiden kanssa. Patentoitu metsäpöly muodostuu ihonhoitokäyttöön käsitellystä kattavasta metsän mikrobistosta, joka tutkitusti parantaa iholle levitettynä paitsi ihon toiminnan kannalta tärkeää mikrobiomia, myös suoliston mikrobistoa ja sen myötä puolustuskykyä. Häkellyttävän upeaa!


Löydät Forest Dust Multipurpose Cream yleisvoiteen keskiviikon tarjouksista ja herkän ihon Nurturing Forest Dust Baby Creamin torstain tarjouksista.


Fiini Natural Kaura-kamomilla hoitovesi - 23€ (alennus 23%)
Tarjouksessa keskiviikkona

Samettisen kevyt hoitoneste, jossa yhdistyvät kauran ja kamomillan rauhoittavat ominaisuudet, sekä glyceriin ja hyaluronihapon kosteutta sitovat ominaisuudet. Ohut silkkinen koostumus, joka ei tahmaa ihoa, sekä täysin tuoksuton. Täydellinen vaihtoehto herkkikselle!


Katso kaikki keskiviikon tarjoukset






Torstai


Flow Cosmetics Arctic Repair Balm - 17€ (alennus 26%)
Tarjouksessa torstaina

Aurinkoisen hedelmäinen tuoksu tuo talveen tuulahduksen tropiikkia! Runsas balmi tuntuu iholla ylelliseltä, ja korjaa esim. rohtuneet huulet tehokkaasti, kiitos oivan yhdistelmän paksua sheavoita, kevyitä öljyjä, uudistavaa tyrniä, sekä antibakteriisia sitrusöljyjä. Heittämällä paras luonnonkosmetiikan huulivoide!


Frantsila Ageless Face Cream - 18€ (alennus 21%)
Tarjouksessa torstaina

Kasvovoiderintamalla runsaita koostumuksia kaipaava rakastuu taatusti tähän täyteläiseen, mutta hyvin ihoon imeytyvään Frantsilan Ageless Face Creamiin, toiselta nimeltään Nuorekas Hehku -tehovoide, ja syystä. Elvyttävässä, antioksidanttisessa ja ihoon kuulautta tuovassa voiteesta löydät yli 30 ihoa tukevaa ja stimuloivaa kasviainesosaa, joiden yhdistelmä on ainutlaatuinen. Erityisen ihana kuivalle ja/tai ikääntyvälle iholle.

Pssst! Kaipaatko kuitenkin vielä ravtisevampaa voidetta? Ihastunet takuulla Frantsilan yltäkylläisen runsaaseen ja ruusuiseen Frantsilan Ravitsevaan kasvovoiteeseen, myöskin tarjouksessa torstaina.



Laponie of Scandinavia Hydrating Face Mask kasvonaamio - 29€ (alennus 21%)
Tarjouksessa torstaina

Uutta! Talven kuivattamalle iholle yksi tehokkaimmista kosteuttajista on kosteuttava naamio, jonka voi jättää iholle vaikuttamaan läpi yön. Juuri tällainen kosteuttava naamio on Laponien uutukainen Hydrating Face Mask, jonka runsas emulsiomainen naamio sammuttaa ihon suuremmankin janon, rauhoittaen samalla ihoärsytyksiä. Ensimmäisillä kerroilla saatatkin huomata, miten naamio suorastaan sujahtaa ihoon!


Moi Forest Nurturing Forest Dust Baby Cream - 21€ (alennus 21%)
Tarjouksessa torstaina

Viime vuosien kosmetiikka-alan mielenkiintoisinta innovaatiota, metsäpölyä, eli metsämikrobiuutetta, löydät Moi Forestin voiteista yhdessä muiden iholle hyödyllisten ja sen toimintaa tukevien raaka-aineiden kanssa. Patentoitu metsäpöly muodostuu ihonhoitokäyttöön käsitellystä kattavasta metsän mikrobistosta, joka tutkitusti parantaa iholle levitettynä paitsi ihon toiminnan kannalta tärkeää mikrobiomia, myös suoliston mikrobistoa ja sen myötä puolustuskykyä. Häkellyttävän upeaa!

Löydät Forest Dust Multipurpose Cream yleisvoiteen keskiviikon tarjouksista ja herkän ihon Nurturing Forest Dust Baby Creamin torstain tarjouksista.


Flow Cosmetics Rosehip Intensive Treatment Oil - 23€ (alennus 23%)
Tarjouksessa torstaina

Oli ihosi sitten kuiva, herkkä, ikääntyvä, akneen taipumainen tai punoittava (you name it), tekee Flown klassikko ruusunmarjaöljy iholle ihmeitä. Laadukas ja hellävarainen CO2-uuttamismenetelmä säilyttää ruusunmarjauutteen arvokkaat ominaisuudet, ja luo vitamiineista ja hyvistä rasvahapoista rikkaan kokonaisuuden yhdessä ruusumarjasiemenöljyn, mustaherukansiemenöljyn ja rosmariiniuutteen kanssa. Pehmentää, rauhoittaa, kosteuttaa, suojaa, kirkastaa ja uudistaa ihoa sitä tukkimatta. Aivan huikea!


(Päivittyy torstaina)





Perjantai


Murumuru Rosehip Glow kasvovoide - 12€ (alennus 28%)
Tarjouksessa perjantaina

Kevyiden, mutta runsaasti kosteuttavien kosteusvoiteiden ystävän makuun kolahtaa Murumurun kasvovoide, jonka kosteusteho piilee ihoidenttisssä sodium PCA:ssa ja hyaluronihapossa, johon ryhtiä ja kirkkautta tuo mm. ruusunmarja ja murumuruvoi. Tuoksu on Murumurulle tyypillisesti makean karkkinen.


Pure=Beauty Balance Booster - 20€ (alennus 25%)
Tarjouksessa perjantaina

Uutta! Toinen huima booster-uutuus Pure=Beautylta! Seka- ja rasvoittuvalle iholle kehitetty tasapainoittava seerumi ennaltaehkäisee ja korjaa epäpuhtauksia, kuivattamatta ihoa. Geelimäisen seerumin pohjana on hyödynnetty kotimaista uudistavaa koivunmahlauutetta, johon potkua tuo luontaisen salisyylihapon lähteenä toimiva pajunkuoriuute, sekä ihohuokosia supistava leväuute. Lempeänä sylinä seerumissa toimii ihon luontaista toimintakykyä ja epätasapainotiloja ehkäisevät prebiootit.


Frantsila Rich Body Lotion vartalovoide - 19€ (alennus 23%)
Tarjouksessa perjantaina

Talviaikaan kuivaa ja herkkää ihoa hellivä Frantsilan koko perheen vartalovoide on tuoksuton, ihoa pehmentävä ja suojaava vartalovoide. Levitä heti suihkun jälkeen kevyesti kuivatulle iholle, jolloin saat lukittua ihoon mahdollisimman paljon kosteutta. Runsas voide hoitaa ja pehmentää ihoa tehokkaasti, mutta imeytyy kohtuullisessa ajassa.


Frantsila Herbal Facial Scrub kasvokuorinta - 13€ (alennus 25%)
Tarjouksessa perjantaina

Mistä tunnistaa hyvän mekaanisen kuorinnan? Ennen kaikkea todella hienojakoisesta raekoosta, joka ei ole iholle liian karhea. Tässä Frantsilan mikrokuorinnassa kuorivana ainesosana toimii hienojakoinen merellinen piilevä, jonka kuoriva tuntu on juuri täydellinen!

Pyörittele kevyin ottein (älä paina!) ympäri kasvoja. Paineetonkin liike riittää poistamaan ihon pinnan kuolleen ihosolukon ja ihonhoitotuotteet pääsevät jälleen imeytymään ihoon. Erinomainen kuorinta etenkin sinulle, jonka ihon pintaan kerääntyy runsaasti sameaa ihosolukkoa.


Murumuru Moisture Boost kasvovesi - 10€ (alennus 32%)
Tarjouksessa perjantaina

Ihanan täyteläiseksi hoitonesteeksi uudistettu Murumurun kasvovesi on hoitoneste-kategorian vaikuttavimpia tuotteita hinta-laatusuhteeltaan. Omaa runsaan kosteutustehon lisäksi antioksidanttista ja uudistavaa ruusunmarjaa, kosteustasapainoa suojaavaa vadelmavettä, sekä ihon luontaisia toimintoja tukevia prebiootteja, toimien erityisen hyvin erilaisiin ihon epätasapainotiloihin.

Pssst! Joko huomasin Murumurun uuden AHA Moment kuorivan ja kirkastavan kasvoveden? Tämän herkun löydät keskiviikon tarjouksista.


Katso kaikki perjantain tarjoukset
(Päivittyy perjantaina)





Lauantai


Flow Balm to Milk Cleanser - 27€ (alennus 25%)
Tarjouksessa lauantaina

Vuoden ympäri erinomaisesti toimiva, mutta etenkin talvikautena ehdoton klassikkoputsari. Läpikuultava öljypohjainen balmi sulaa ihon lämmöstä ohueksi öljyksi, joka puhdistaa iholta kaiken lian ja meikin kuivattamatta ihoa. Veden kanssa emulgoituva koostumus takaa myös, että balmi huuhtoutuu iholta vaivatta. Yhdistä halutessasi musliiniliinaan, jolloin puhdistus tehostuu ja myös pintakuivuus saa kyytiä!


Rokua Face Moisturizer kasvovoide - 39€ (alennus 29%)
Tarjouksissa lauantaina

Jos etsit erityisesti miehille suunnattua laadukasta kotimaista kosmetiikkaa, löydät takuulla tiesi Rokuan pariin. Rokuan valikoimien helmiä ovat ehdottomasti kevyet kasvovoiteet, joista klassinen versio on lyömätön viilenevien ilmojen myötä kiristelevän ihon kosteuttamiseksi. Huippulaadukas voide sisältää pienikokoista ja syvälle ihoon imeytyvää kosteutta sitovaa hyaluronihappoa ja fermentoituja polysakkarideja, sekä antioksidanttisia ja ravitsevia kuusenkerkkäuutetta ja mustaherukansiemenöljyä.

Pssst! Vilkaise ihmeessä myös rauhoittavaa ja tehokosteuttavaa After Shave Serumia, sekä äärikevyttä geelimäistä Eye Boost silmänympärysseerumia, jotka löydät nekin lauantain tarjouksista.


Laponie of Scandinavia Brightening Treatment - 31€ (alennus 20%)
Tarjouksessa lauantaina

Uutta! Kuka kaipaa säihkettä talven pimeneviin iltoihin? Laponien uusi Brightening seerumi kirkastaa ihoa tasoittamalla ihon sävyä ja pigmenttiläiskiä, sekä vähentämällä epäpuhtauksia kulttimaineeseen nousseen bakuchiolin, eli "kasviretanolin" avulla. Kevyt emulsiomainen seerumi lisäksi kosteuttaa ja uudistaa ihoa.

Pssst! Tarvitseeko ihosi enemmänkin lempeän rauhoittavia ja kosteuttavia tai tulehdusta hillitseviä ja antimikroobisia aineosia? Kurkkaa myös Laponien Calming Treatment ja Clarifying Treatment, jotka ovat tarjouksessa keskiviikkona.


Katso kaikki lauantain tarjoukset
(Päivittyy lauantaina)




Sunnuntai

Naviter Clean Beauty Probiotic käsivoide - 11€ (alennus 20%)
Tarjouksessa sunnuntaina

Freesin jugurttisen tuoksuinen probioottinen käsivoide on ehdottomasti suurin käsivoidesuosikkimme pitkään aikaan! Erinomaisesti imeytyvä, mutta ravitseva koostumus sisältää käsien mikrobistoa tukevia probiootteja, palauttaen käsien tasapainoa lukuisten käsipesujen ja käsidesin käytön myötä. Loistavaa probioottien käyttöä mielestämme!



Ole hyvä Seljankukka käsipesuaine - 7€ (alennus 29%)
Tarjouksessa sunnuntaina

Tämän Ole Hyvän käsille hellävarainen käsisaippua ihastuttaa paitsi kotimaisuudellaan, myös mieltä tyynnyttävällä laventelin, appelsiinin ja seljankukan tuoksullaan, sekä tietenkin täyttöpusseilla santsaamisen mahdollisuudella. Luonnollista, eettistä ja kestävää, ah ja yes!


Murumuru Anti-Stress kasvoöljy - 14€ (alennus 25%)
Tarjouksessa sunnuntaina

Jos etsit äärihyvää edullista kasvoöljyä, on se ehdottomasti tässä! Murumurun Anti-Stress kasvoöljy on tyrmäävä sekoitus kevyitä, antioksidanttisia ja kirkastavia ruusunmarjansiemen- jojoba-, vadelmansiemen- ja viinirypäleensiemenöljyjä. Leikkisä Murumurulle tyypillinen tuoksu, jossa ripaus appelsiininkuoriuutetta. Sopii kaikille ihotyypeille.



Flow Cosmetics Cocolemon vartalokuorinta - 20€ (alennus 25%)
Tarjouksessa sunnuntaina

Hemmottele itseäsi ja pidä vartalon ihon pinta kimmoisana Flow Cosmeticsin aromaterapeuttisella Cocolemon vartalokuorinnalla, jonka sitruunaleivosta muistuttava tuoksu tulee mieltä kohottavasta sitruunan eteerisestä öljystä ja kookoksesta. Cocolemon vartalokuorinnan kuorivina rakeina toimii mineraalirikas himalajanvuorisuola, kun taas ihoa hellivät ja pehmentävät sheavoi sekä kookosöljy.



Fiini Naturally puhdistusbalmit - 29€ (alennus 25%)
Tarjouksessa sunnuntaina

Fiinin minimalistinen ja hypoallergeeninen puhdistusbalmi on oivallinen erityisesti herkkien ihotyyppien puhdistukseen ja suoranainen pelastus talvikautena. Ihoa tukkimattomat koostumukset sopivat erinomaisesti myös tukkeutumiselle erityisen alttiille ihoille. Veden kanssa emulgoituva koostumus takaa myös, että balmi huuhtoutuu iholta vaivatta. Yhdistä halutessasi musliiniliinaan, jolloin puhdistus tehostuu ja myös pintakuivuus saa kyytiä!


(Päivittyy sunnuntaina)





Muistathan osallistua myös perinteiseen Luonnonkosmetiikkapäivien arvontaan Luonnonkauniin Instagram-tilillä - nähdään siellä!


Iloisia Luonnonkosmetiikkapäiviä!


PYSY AJANTASALLA JA
SEURAA LUONNONKAUNISTA:
FACEBOOK-SIVU

Osallistu keskusteluun!

© Luonnonkaunis. Design by FCD.