16. helmikuuta 2022

Parhaat tärpit luonnonkosmetiikkapäiville 16.-20.2.

Kaupallisessa yhteistyössä House of Organic
Julkaisussa käytetään mainoslinkkejä

Teksti: Ann-Christine Mäkelä
Kuvat: Marianne Saarinen
Video: Ida Tokola
 


House of Organicin hulppeat Luonnonkosmetiikkapäivät pyörähtävät tänään käyntiin, värittäen jälleen loppuviikkoa sunnuntaihin asti luonnonkosmetiikka-alan laajimmilla hulinoilla. Luvassa on jälleen hillitön määrä tarjouksia luonnonkosmetiikan parhaimmista tuotteista, ja mahdollisuus tehdä todellista säästöä ennakoimalla lähenevän talven tuotetarpeita.

Me Luonnonkauniissa olemme tuttuun tapaan olleet mukana valitsemassa Luonnokosmetiikkapäivien tärppejä, jotka ovat meille tyypilliseen tapaan kaikki kotimaisilta sarjoilta. Kotimainen luonnonkosmetiikka on meille sydämen asia, ja toivommekin sen tuoman ilon leviävän myös sinun kotiisi.

Tällä kertaa löydät kaikki suosikkimme kätevästi myös Luonnonkauniin omalta sivulta House of Organicin verkkokaupasta!

Kotimaisuuden lisäksi tämän kerran erityisenä kantavana teemana valinnoissamme on hemmottelu ja nautiskelu. Alta löydät siis tukuttain kotimaista luonnonkosmetiikkaa, joita yhdistävät erityisen ihanat ja aisteja hivelevät koostumukset, raaka-aineet ja tuoksut. Yhdistämällä näitä tekijöitä tarvitsemiisi kosmetiikkatuotteisiin, saat lisättyä päiviisi ripauksen tai kourallisen arjen luksusta, jota me kaikki aika ajoin kaipaamme!

Haluamme myös tuttuun tapaan kannustaa sinua pohtimaan tarkkaan mitä todella tarvitset, tutkimaan peilikaappisi kätköjä, ja ennakoimaan tulevia tarpeita näiden mukaan.


Voit yhdistää useamman päivän paketit samaan tilaukseen kirjoittamalla alekoodi-kenttään koodin YHDISTÄ, joka poistaa samalla lähetyksen postikulut. Yhdistettyjä paketteja aletaan toimittaa heti Luonnonkosmetiikkapäivien päätyttyä 21.2.


Lue koko Luonnonkosmetiikkapäivien kuvasto täältä



Hemmotteleva ihonhoito luonnonkosmetiikalla

Tällä kertaa meidän Luonnonkauniin valinnoissa kantavana teemana Luonnonkosmetiikkapäivillä on ollut hemmottelu ja nautiskelu.

Arjen hemmottelua ovat usein ne pienet asiat, jotka ilahduttavat ja piristävät päiviämme. Yksinkertaisimmillaan, ja usein parhaimmillaan, hemmottelua voi olla esimerkiksi omassa rauhassa herääminen aamulla, erityisen maukas ruoka-annos tai sitä seuraava makunystyröitä hivelevä jälkiruoka, kaupasta mukaan napatut leikkokukat, lämmittävissä auringon säteissä vielä hetken viipyminen tai läheisen ihoa sivelevä kosketus. Pieniä, yksinkertaisia asioita, joilla on sitäkin suurempi vaikutus mieleemme.

Näytti juuri sinun pienet hemmottelevat teot miltä tahansa, kannattaakin niitä lisätä arkeen niin paljon kuin suinkin mahdollista.

Hemmottelu mielessä pitäen valittu luonnonkosmetiikka on yksi meidän lempikeinoistamme lisätä mieltä kutkuttelevia hetkiä arkeemme. Ihon yltäkylläisyyteen kietovat ravitsevat raaka-aineet, runsaat kermaiset, täyteläiset ja rouheat koostumukset, aistikkaan syvät, kepeät ja tyynnyttävät tuoksut, sekä niiden jälkeen jättämä autuus, tuovat päiviin kaipaamiamme pieniä erityisiä hetkiä.

Siispä, halutessasi tuoda omaan ihonhoitorutiiniisi jotain spesiaalia, panosta juuri näihin ominaisuuksiin!

Käytä lähtökohtana oman ihotyyppisi mukaisia tuotteita. Valitse näiden joukosta täyteläisiä, kuohkeita, rouheita ja kaikin puolin runsaita koostumuksia. Anna sinua puhuttelevan tuoksumaailman ohjata valintaasi, sillä se on iso osa kokonaisvaltaista hemmotteluelämystä. Viipyile kosketuksesi kanssa, ja leikittele sivelevin, hierovin, kevyin ja painavin ottein. Tunne käsiesi lämpö ihollasi, sekä miten valitsemasi kosmetiikka liukuu ihollasi sulavan silkkisesti tai pehmeyteen vuoraten.


Näin teet ihonhoitorutiinistasi yleellisen hemmotteluhetken:





Keskiviikko

Djusie Liquid Silk perfect Cleansing Oil - 29€ (alennus 17%)
Tarjouksessa keskiviikkona

Nimensä mukaisesti kertakaikkiaan täydellinen puhdistusöljy! Riittoisa ja kevyt silkkinen koostumus leviää iholle vaivatta, liuottaa meikin ja lian iholta hetkessä, sekä huuhtoutuu iholta täysin vedellä. Tuoksu on aistikas ja limettinen, mutta intensiivisyydeltään herkällekin nenälle miellyttävä. Tässä on yksinkertaisesti kaikki, mitä puhdistusöljyltä voi toivoa!

Vinkki! Yhdistä puhdistusöljyn kasvoilla pyörittämiseen Djusien oma nopea kasvohieronta, ja nauti elämyksestä.


Djusie Acid Bloom Balancing Essence - 33€ (alennus 15%)
Tarjouksessa keskiviikkona

Tämä kaikin tavoin runsas hoitoneste on ihon oma ravinteikas vihermehu, joka vaalii ihon ph-tasapainoa ja vahvaa suojabarriääriä. Kirkastaa ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti, sekä kuorii hellävaraisesti pitäen ihon pinnan avoinna ja vastaanottavaisena ihonhoitotuotteille. Erityistä plussaa kosteuttavuudesta ilman selkeää tahmaisuuden tunnetta iholla.

Uskallamme väittää tämän tuovan suurta nautintoa ihonhoitohifistelystä syttyvälle erityisesti raaka-aineillaan ja teknisyydellään!

Djusie Fruit Glaze Vitalizing & Brightening Facial Oil - 41€ (alennus 16%)
Tarjouksessa keskiviikkona

Mikäli etsit miellyttävän kevyttä, kirkastavaa ja ihoon kepeästi humpsahtava kasvoöljyä, look no further! Djusien kasvoöljy sopii käytettäväksi aamuin illoin kaikilla ihotyypeillä ihoa tukkimattomien raaka-aineidensa vuoksi. Kasvoöljyssä on lisäksi hienovarainen tuoksumaailma, jonka kruunaa kotikasvohoidon elämyksen.


Djusie Full Bloom Box - 101€ (alennus 15%)
Tarjouksessa keskiviikkona

Voiko alkavaan kevääseen sopia mikään muu ihonhoito yhtä hyvin, kuin Djusien Full Bloom Box? Me epäilemme. Nappaa Boxissa olevat tuotteet kylpyhuoneeseen ja hyödynnä kaunis tukeva kartonkinen pakkaus esim. pientarvikkeiden säilytyksessä osana sisustusta.


Yin Your Skin Sileä Silky Facial Oil - 44€ (alennus 26%)
Tarjouksessa keskiviikkona

Tuoksuelämysten ystävän unelmassa, Sileä-kasvoöljyssä, viipyilee samaan aikaan kukkaisen, pehmeyden ja syvyyden äärellä pyörivän Blue Tansyn eteerisen öljyn uniikki tuoksu. Tähän tuoksuun kerran hurahdettuasi, pysähdyt sen äärelle aina.

Sileän ihoa tukkimaton ja rauhoittava, sekä upea silkkinen koostumus on omiaan hellimään herkkää ihoa, sitä raviten ja suojaten.

Pssst! Etsitkö kuitenkin tuoksutonta laadukasta kasvoöljyä herkälle ihollesi? Vilkaise Flow Cosmeticsin klassikko, Rosehip Intensive Treatment Oil perjantain tarjouksista!


Keskiviikon tarjoukset jatkuvat kuvien jälkeen.



Flow Cosmetics Tourmaline vartalokuorinta - 14€ (alennus 60%)
Tarjouksessa keskiviikkona

Flow Cosmeticsin aistikkaat aromaterapia vartalokuorinnat ovat ehdoton valinta kokonaisvaltaiseen kehon hemmotteluun. Turmaliinikuorinnan kukkaistuoksu on yleellinen sekoitus aitoja jasmiinin, ylang ylangin ja sitrusten eteerisiä öljyjä, joka hälventää ärtymystä, kohottaa mielialaa, lohduttaa, rohkaisee ja kohottaa itseluottamusta. Hienojakoinen kuorintajauhe tuntuu iholla korkealaatuiselta.

Pssst! Tsekkaa myös häkellyttävän herkullinen, sitruunaleivoksen tuoksuinen Cocolemon-vartalokuorinta sunnuntain tarjouksista.


Huom! Flow Cosmeticsin kivikuorintojen sisältämät kivijauheet on Ecocert- ja COSMOS-sertifikaattien hyväksymiä, sekä sertifioidusti vapaata lapsi- ja pakkotyövoimasta.



Flow Cosmetics Marigold Butter - 17€ (alennus 26%)
Tarjouksessa keskiviikkona

Vanha kansa tunsi kehäkukan uskomattomat ihon rauhoittavat ominaisuudet, joihin myös me Luonnonkauniissa olemme vuosien aikana rakastuneet. Flown Marigold Butterissa kehäkukan rauhoittavat ominaisuudet on yhdistetty herkullisen täyteläisen vatkatun shea voin joukkoon, suojaten ja raviten kuivaa, herkkää tai jopa ärtynyttä ihoa. Sopii käytettäväksi koko perheelle.


Korento Cosmetics huulikynät - 10€ (alennus 28%)
Tarjouksessa keskiviikkona

Uutta! Korento Cosmeticsin uudet upeat meikkikynät ovat rantautuneet House of Organicille! Korkealaatuisilla huultenrajauskynillä rajaat huulten reunat tai sävytät huulet kestävästi! Huultenrajauskynistä saatavilla suosikkisävyt Heather, Cloudberry, Cranberry ja Poppy.

Pssst! Löydät Korento Cosmeticsin huulikynät keskiviikon tarjouksista, silmämeikkikynät torstain tarjouksista ja kulmakynät lauantain tarjouksista.


Pure=Beauty Omega Cleansing Balm - 19€ (alennus 23%)
Tarjouksessa keskiviikkona

Uutta! Herkullisen notkea Omega Cleansing Balm on täydellisen herkku, iholle sulava puhdistusbalmi. Sopii kaikille ihotyypeille, joita se ravitsee omegarikkaudestaan tunnettujen mustaherukansiemen-, pellavansiemen-, ja auringonkukkaöljyjen ansiosta. Hajusteeton ja ihoa tukkimaton koostumus ilahduttavat niin herkkyyteen kuin epäpuhtauksiin taipuvaista ihoa. 


Katso kaikki keskiviikon tarjoukset



Torstai

Korento Cosmetics silmämeikkikynät - 10€ (alennus 28%)
Tarjouksessa torstaina

Uutta! Korento Cosmeticsin uudet upeat meikkikynät ovat rantautuneet House of Organicille! Uniikkia pehmeää silmämeikkikynää käytät monipuolisesti niin teräviin kuin utuisiin rajauksiin, tai työstettynä koko luomelle kestävänä silmämeikkipohjana. Me huokailemme ihastuksesta metsänvihreälle Forest sävylle, jonka lisäksi saatavilla on sävyt musta Midnight, sininen Ocean ja ruskea Chocolate.

Pssst! Löydät Korento Cosmeticsin huulikynät keskiviikon tarjouksista, silmämeikkikynät torstain tarjouksista ja kulmakynät lauantain tarjouksista.


Laponie Hydrating Face Mask - 29€ (alennus 21%)
Tarjouksessa torstaina

Erityistä hellyyttä ja huolenpitoa kaipaava iho nauttii Laponien Hydrating Face Maskistä, jonka runsas emulsiomainen naamio sammuttaa ihon suuremmankin janon, rauhoittaen samalla ihoärsytyksiä. Ensimmäisillä kerroilla saatatkin huomata, miten naamio suorastaan sujahtaa ihoon! Jätä kasvoille vaikuttamaan naamion tapaan tai läpi yön. Hajusteeton ja hypoallergeeninen koostumus sopii herkimmällekin iholle.

Pssst! Löydät myös monia muita Laponien minimalistisia ihonhoitotuotteita Luonnonkosmetiikkapäiviltä. Torstain tarjouksissa mukana mm. myös kaikkien aikojen paras Gel Cleanser puhdistusgeeli, sekä ihon sävyä monin keinoin tasoittava Brightening Treatment.



(Päivittyy torstaina)





Perjantai


Flow Cosmetics Aromaterapia-voidepalat - 10€ (alennus 61%)
Tarjouksessa perjantaina

Huumaavan tuoksuiset Flown vartalovoidepalat ovat ehdottomasti hemmottelevien tuotteiden kärkikastia! Lämpimälle iholle sulavat voidepalat vapauttavat tuoksujaan, joiden aromaterapeuttiset hellivät, tyynnyttävät, virkistävät ja maadoittavat vaikutukset vievät mielen hetkessä rentouttavalle matkalle. Kosteuttavat ja suojaavat luonnon öljyt ja voit ravitsevat ja pehmentävät kuivaa ihoa tehokkaasti.


Frantsila Nuorekas hehku -kasvovoide - 18€ (alennus 21%)
Tarjouksessa perjantaina

Kasvovoiderintamalla runsaita koostumuksia kaipaava rakastuu taatusti tähän täyteläiseen, mutta hyvin ihoon imeytyvään Frantsilan Ageless Face Creamiin, toiselta nimeltään Nuorekas Hehku -tehovoiteeseen. Elvyttävässä, antioksidanttisessa ja ihoon kuulautta tuovassa voiteesta löydät yli 30 ihoa tukevaa ja stimuloivaa kasviainesosaa, joiden yhdistelmä on ainutlaatuinen. Erityisen ihana kuivalle ja/tai ikääntyvälle iholle.

Pssst! Kaipaatko kuitenkin vielä ravtisevampaa voidetta? Ihastunet takuulla Frantsilan yltäkylläisen runsaaseen ja ruusuiseen Frantsilan Ravitsevaan kasvovoiteeseen, myöskin tarjouksessa perjantaina.


Flow Rosehip Intensive Treatment Oil - 23€ (alennus 23%)
Tarjouksessa perjantaina

Oli ihosi sitten kuiva, herkkä, ikääntyvä, akneen taipumainen tai punoittava (you name it), tekee Flown ikisuosikki ruusunmarjaöljy iholle ihmeitä. Laadukas ja hellävarainen CO2-uuttamismenetelmä säilyttää ruusunmarjauutteen arvokkaat ominaisuudet, ja luo vitamiineista ja hyvistä rasvahapoista rikkaan kokonaisuuden yhdessä ruusumarjasiemenöljyn, mustaherukansiemenöljyn ja rosmariiniuutteen kanssa. Pehmentää, rauhoittaa, kosteuttaa, suojaa, kirkastaa ja uudistaa ihoa sitä tukkimatta. Aivan huikea!

Murumuru Multitask Hiili-Kuorintanaamio - 23€ (alennus 23%)
Tarjouksessa perjantaina

Täydellisen kosteuttavan, kuorivan ja puhdistavan vaikutuksen liiton luo Murumurun Hiili- Kuorintanaamio. Pyörittele kasvoille, jotta pienet jojobarakeet kirkastavat sameaa ihoa ja avaavat pintakuivan ihon vaikuttaville kosteuttaville ja puhdistaville ainesosille. Jätä lopuksi vaikuttamaan 15-20 minuutiksi, ja rentoudu mielipuuhaasi tehden.


Moi Forest Nurturing Forest Dust Multipurpose Cream - 24€ (alennus 24%)
Tarjouksessa perjantaina

Viime vuosien kosmetiikka-alan mielenkiintoisinta innovaatiota, metsäpölyä, eli metsämikrobiuutetta, löydät Moi Forestin voiteista yhdessä muiden iholle hyödyllisten ja sen toimintaa tukevien raaka-aineiden kanssa. Patentoitu metsäpöly muodostuu ihonhoitokäyttöön käsitellystä kattavasta metsän mikrobistosta, joka tutkitusti parantaa iholle levitettynä paitsi ihon toiminnan kannalta tärkeää mikrobiomia, myös suoliston mikrobistoa ja sen myötä puolustuskykyä. Häkellyttävän upeaa!


Moi Forest Nurturung Forest Dust Baby Cream - 21€ (alennus 21%)
Tarjouksessa perjantaina

Viime vuosien kosmetiikka-alan mielenkiintoisinta innovaatiota, metsäpölyä, eli metsämikrobiuutetta, löydät Moi Forestin voiteista yhdessä muiden iholle hyödyllisten ja sen toimintaa tukevien raaka-aineiden kanssa. Patentoitu metsäpöly muodostuu ihonhoitokäyttöön käsitellystä kattavasta metsän mikrobistosta, joka tutkitusti parantaa iholle levitettynä paitsi ihon toiminnan kannalta tärkeää mikrobiomia, myös suoliston mikrobistoa ja sen myötä puolustuskykyä. Häkellyttävän upeaa!



Katso kaikki perjantain tarjoukset
(Päivittyy perjantaina)




Lauantai

Korento Cosmetics kulmakynät - 12€ (alennus 24%)
Tarjouksessa lauantaina

Uutta! Korento Cosmeticsin uudet upeat meikkikynät ovat rantautuneet House of Organicille! Juuri sopivan työstettävän kulmakynän neljästä kauniista sävystä saatat sinäkin löytää kauan etsimäsi täydellisen matchin, jolla siistiä kulmat makusi mukaan joko luonnolliseksi tai skarpin huolitelluksi. Napakalla pyöröharjapäällä harjaat ja huolittelet kulmat muotoonsa tai häivytät kulmakynän vetoja.

Pssst! Löydät Korento Cosmeticsin huulikynät keskiviikon tarjouksista, silmämeikkikynät torstain tarjouksista ja kulmakynät lauantain tarjouksista.


Murumuru Moisture Boost kasvovesi - 10€ (alennus 32%)
Tarjouksessa lauantaina

Ihanan täyteläiseksi hoitonesteeksi uudistettu Murumurun kasvovesi on hoitoneste-kategorian vaikuttavimpia tuotteita hinta-laatusuhteeltaan. Omaa runsaan kosteutustehon lisäksi antioksidanttista ja uudistavaa ruusunmarjaa, kosteustasapainoa suojaavaa vadelmavettä, sekä ihon luontaisia toimintoja tukevia prebiootteja, toimien erityisen hyvin erilaisiin ihon epätasapainotiloihin.

Pssst! Joko huomasin Murumurun uuden AHA Moment kuorivan ja kirkastavan kasvoveden? Tämän herkun löydät sunnuntain tarjouksista.


Pure=Beauty Balance Booster - 20€ (alennus 25%)
Tarjouksessa lauantaina

Seka- ja rasvoittuvalle iholle kehitetty tasapainoittava seerumi ennaltaehkäisee ja korjaa epäpuhtauksia, kuivattamatta ihoa, vaan sen sijaan tarjoten epätasapainotilassa olevalle iholle sen kaipaamaa lempeyttä ja täsmäapua. Geelimäisen seerumin pohjana on hyödynnetty kotimaista uudistavaa koivunmahlauutetta, johon potkua tuo luontaisen salisyylihapon lähteenä toimiva pajunkuoriuute, sekä ihohuokosia supistava leväuute. Lempeänä sylinä seerumissa toimii ihon luontaista toimintakykyä ja epätasapainotiloja ehkäisevät prebiootit.

Pssst! Tehokosteutusta kaipaavan ihon janon sammuttaa Pure=Beautyn uskomattoman hinta-laatusuhteen omaava Hydra Booster, jonka löydät sunnuntain tarjouksista.



Katso kaikki lauantain tarjoukset
(Päivittyy lauantaina)



Sunnuntai


Pure=Beauty Rose Mist + Prebiotics - 16€ (alennus 30%)
Tarjouksessa sunnuntaina

Herkän, aromaattisen ja rauhoittavan ruusun tuoksua päiviisi? Tämä Pure=Beautyn kuivaa ja herkkää ihoa tehokkaasti rauhoittava ja tukeva kasvosuihke sisältää klassisen ruusuveden lisäksi herkkää tai ärtynyttä ihoa hoitavia prebiootteja, sekä kosteuttavaa glyseriiniä. Käytä kasvovetenä, hiuspohjan kosteuttajana, mieltä tyynnyttävänä suihkeena päivän aikana tai esimerkiksi meikin kiinnitykseen.

Pssst! Myös ikisuosikkimme Pure=Beautyn super kosteuttava ja ihoa uudistava Birch Sap Mist kasvosuihke on tarjouksessa sunnuntaina.


Laponie Calming Treatment - 32€ (alennus 17%)
Tarjouksessa sunnuntaina

Liekö tässä parasta, mitä herkälle ja kuivalle iholle voi tarjota? Me olemme vakuuttuneita että on!
Laponien Calming Treatment on kosteuttava, korjaava ja rauhoittava seerumi herkälle, kuivalle ja ongelmaiholle, kotimaiselta herkän ihon tuotteita valmistavalta Laponielta. Täysin hajusteeton, geelimäinen koostumus imeytyy nopeasti syvälle ihoon ja jättää ihon todella tehokkaan kosteutetuksi, sekä silminnähden rauhoittuneeksi.

Tarjouksessa sunnuntaina myös sarjan Clarifying Treatment, puhdistava seerumi, joka on erityisen hyvä herkälle, mutta epäpuhtaalle iholle, sen hillitessä talineritystä ja rauhoittaessa tulehtunutta ihoa.



(Päivittyy sunnuntaina)




Muistathan osallistua myös perinteiseen Luonnonkosmetiikkapäivien arvontaan Luonnonkauniin Instagram-tilillä - nähdään siellä!


Iloisia Luonnonkosmetiikkapäiviä!


PYSY AJANTASALLA JA
SEURAA LUONNONKAUNISTA:
FACEBOOK-SIVU



Osallistu keskusteluun!

© Luonnonkaunis. Design by FCD.