7. helmikuuta 2022

Testasimme ja ihastuimme: Vohvelikierre-hiuspyyhkeet

Teksti ja kuvat: Ida Tokola
Kuvien Vohvelikierre ja Vohvelitakki saatu.Jos olet aiemmin käyttänyt hiustesi kuivaamiseen vain kylpypyyhettä, haluamme vinkata sinulle tuotteesta, joka tulee mullistamaan maailmasi! Me Luonnonkaunis-tiimiläiset saimme nimittäin hiljattain testiin kotimaisen Vohvelikierteen ihanat vohvelikankaiset hiuspyyhkeet ja ihastuimme tyystin. Näillä kotimaisilla, pehmeillä Vohvelikierteen puuvillatuotteilla teet saunahetkestäsi vielä hitusen herkullisempia!

Vohvelikierre on neljän lapsuudenystävän perustama yritys, joka valmistaa käsityönä puuvillaisia kylpyasusteita Helsingissä. Heidän tuotteissaan käytetään ihanan kevyttä, vohvelikankaista puuvillaa, mutta aina mahdollisuuksien mukaan myös erilaisia kierrätysmateriaaleja. Esimerkiksi suloisten Vohvelitakkien vyöt valmistetaan Hakolan huonekalutuotannon ylijäämäkankaista.

Vohvelikierteen matka alkoi nimensä mukaisesti Vohvelikierre-tuotteesta, joka on vohvelikankaasta valmistettu kevyt hiuspyyhe. Hiuspyyhe on monikäyttöinen, sillä sitä voi käyttää sekä saunassa suojaamaan hiuksia lämmöltä, että myös saunan jälkeen hiusten kuivaamiseen. Söpön näköinen Vohvelikierre toimii myös hauskana hiusturbaanina, joka päässä voi käydä vaikka avantouimassa.

Vohvelikierteen tuotteissa ihastuimme erityisesti niiden laatuun ja kestävyyteen, sekä ihanan herkullisiin värivaihtoehtoihin. Brändin valikoima laajenee jatkuvasti uusilla herkullisilla tuotteilla, joista viimeisimmät, superkauniit Vohvelipanta ja Vohvelipalat, voi tilata nyt yhteispaketissa vaikka ystävää ilahduttamaan. 

Tutustu Vohvelikierteen tuotteisiin heidän sivuillaan.

Haluaisitko lukea lisää vastuullisen muodin suosikeistamme?

Kurkkaa Tyyli-kategoriasta lisää suosituksia!PYSY AJANTASALLA JA
SEURAA LUONNONKAUNISTA:
FACEBOOK-SIVU

Osallistu keskusteluun!

© Luonnonkaunis. Design by FCD.