3. toukokuuta 2022

Lempivaatteita, joihin tahdot pukeutua aina - Aarre

 Kaupallinen yhteistyö IVALO.COM ja Aarrelabel
Teksti ja kuvat: Ida TokolaMukavia ja monikäyttöisiä vaatteita valmistava Aarrelabel on yksi suosikkivaatemerkeistämme. Aarre valmistaa kauniita ja kestäviä trikoo- ja neulevaatteita, joiden design on ajatonta - niissä piileekin todellista lempivaatepotentiaalia! Myös Aarteen sukkahousut ansaitsevat erityismaininnan: ne ovat varmasti kestävimmät ja pitkäikäisimmät sukat, joita olemme koskaan kokeilleet!

Me rakastamme Aarretta, koska heidän vaatteitaan ostaessa ei tarvitse arvuutella millaisissa oloissa ne on valmistettu. Aarre omistaa oman tehtaan Portugalissa, jossa vaatteet valmistetaan eettisesti, ja työntekijöille maksetaan elämiseen riittävää palkkaa. 

Aarre inspiroi myös taitavalla suunnittelullaan. Vaikka merkki tunnetaan erityisesti ihanan värikäskuosisista trikoovaatteistaan, värejä ja malleja löytyy valikoimasta jokaiseen makuun. Luonnonkauniin Ida rakastaa minimalistista tyyliä, jossa jokainen vaatekappale on helppo yhdistää muihin vaatekaapin aarteisiin. Siihen Aarteen vaatteet sopivatkin erinomaisesti. Olemme myös ilahtuneita siitä, että Aarteen lempivaatteet ovat saatavilla lähes kaiken kokoisille, sillä kokovalikoima on laajentunut 4XL asti!

 

Ida halusi fiilistellä Aarteen vaatteiden monikäyttöisyyttä ja stailasi neljä heidän valikoimansa vaatetta erilaisiksi asukokonaisuuksiksi. Syntyi neljä asua, jotka sopivat niin vapaa-ajan rentoihin rientoihin kuin työpäivinä toimistollekin. Katso stailaukset Luonnonkauniin uusimmasta Instagram-videosta.

Videolla ja kuvissa Idan päällä näkyvät pitkähihainen Rudi-paita, napillinen Celene-toppi sekä maailman mukavimmat Alex Culottes -housut ruskeana ja mustana. Kaikki Idan vaatteet ovat kokoa M.


Alennuskoodi IVALO.COMiin

IVALO.COM on vuonna 2016 perustettu kotimainen, vastuullisen muodin verkkokauppa. IVALOn laajasta valikoimasta löydät suomalaisten suosikkibrändien lisäksi monien eurooppalaisten muotimerkkien vaatteita, jotka ovat käyneet läpi IVALOn vastuullisuustarkistuksen

IVALO.COMilta haluttiin antaa Luonnonkauniin lukijoille alennuskoodi: Koodilla LUONNONAARRE saat 20% alennuksen Aarteen vaatteista IVALO.COMissa 7.5.2022 asti. 


Löydät lisää artikkeleita vastuullisesta muodista Tyyli-kategoriastamme.


PYSY AJANTASALLA JA
SEURAA LUONNONKAUNISTA:
FACEBOOK-SIVU

Osallistu keskusteluun!

© Luonnonkaunis. Design by FCD.