17. elokuuta 2022

Parhaat tärpit Luonnonkosmetiikkapäiville 17.-21.8.

Kaupallisessa yhteistyössä House of Organic
Julkaisussa käytetään ansaintalinkkejä

Teksti ja video: Ann-Christine Mäkelä
Kuvat: Ida Tokola




House of Organicin hulppeat Luonnonkosmetiikkapäivät pyörähtävät tänään käyntiin, värittäen jälleen loppuviikkoa keskiviikosta sunnuntaihin asti luonnonkosmetiikka-alan laajimmilla hulinoilla. Luvassa on jälleen hillitön määrä tarjouksia luonnonkosmetiikan parhaimmista tuotteista, ja mahdollisuus tehdä todellista säästöä ennakoimalla lähenevän syksyn tuotetarpeita.

Vuodenaikojen vaihtuminen on taas käsillä, kesän lipuessa vähitellen alkavaan syksyyn, joka tuo mukanaan mm. kesän jälkeisen arkeen paluun. Tällä Luonnonkosmetiikkapäivien kerralla mietimmekin erityisesti etenkin arkea helpottavia, nopeuttavia ja myös ilahduttavia tuotteita.




Tällä kertaa olemme myös mukana House of Organicin uudella Kylppärin kaapilla -videosarjassa, jossa vilkaistaan luonnonkosmetiikka-alalta tuttujen ja mielenkiintoisten tyyppien kosmetiikkakätköihin, sekä päästään seuraamaan heidän kauneusrutiinejaan. Uusimmassa jaksossa Ann-Christine esittelee oman arkimeikkinsä lähituotetuilla luonnonkosmetiikan meikeillä, ja kertoo miten juuri hänen lempimeikkinsä on valikoitunut ja muotoutunut vuosien varrella. Katso video alempaa postauksesta!


Haluamme myös tuttuun tapaan kannustaa sinua pohtimaan tarkkaan mitä todella tarvitset, tutkimaan peilikaappisi kätköjä, ja ennakoimaan tulevia tarpeita näiden mukaan.


Voit yhdistää useamman päivän paketit samaan tilaukseen kirjoittamalla alekoodi-kenttään koodin YHDISTÄ, joka poistaa samalla lähetyksen postikulut. Yhdistettyjä paketteja aletaan toimittaa heti Luonnonkosmetiikkapäivien päätyttyä 22.8.





Ann-Christinen kylppärin kaapilla

Miltä näyttää vastuullinen, mutta samaan aikaan tinkimättömän huoliteltu, nopea ja raikas arkimeikki? Aikanaan luonnonkosmetiikkahifistelijänä tutuksi tulleen Ann-Christinen meikkipussin sisältö on vuosien myötä supistunut merkittävästi, sisältäen vain muutamia tarkoin valittuja, lähituotettuja ja viimeisen päälle laadukkaita luonnonkosmetiikan meikkejä.

Videolla näkyvät luottotuotteet löydät myös tällä kertaa Luonnonkosmetiikkapäivien valinnoistamme.

Tervetuloa mukaan seuraamaan luonnollisen huolitellun ja heleän arkimeikin loihtimista Luonnonkauniin tyyliin!










Keskiviikko


Yin Your Skin Sileä kasvoöljy - 44€ (alennus 26%)

Kotimaisen Sileä-kasvoöljyn kukkainen, aistikas ja tyynnyttävä Blue Tansyn eteerisen öljyn uniikki tuoksu on suorastaan maaginen ja koko öljy silkkaa kosmetiikkarakkautta. Sileän ihoa tukkimaton ja rauhoittava, sekä upea silkkinen koostumus on omiaan hellimään herkkää ihoa!

Djusie Acid Bloom Balancing Essence kasvovesi - 33€ (alennus 15%)

Ah! Ihon oma ravinteikas vihermehu, joka vaalii ihon ph-tasapainoa ja vahvistaa suojabarriääriä. Kirkastaa ja kosteuttaa ihoa, sekä kuorii hellävaraisesti pitäen ihon pinnan avoinna ja vastaanottavaisena seuraaville ihonhoitotuotteille. Erityistä plussaa kosteuttavuudesta ilman hoitonesteille tyypillistä tahmaisuuden tunnetta iholla.

Korento huulikynä - 10€ (alennus 28%)

Korennon korkealaatuisilla huultenrajauskynillä rajaat huulten reunat tai sävytät huulet kokonaan kestävästi! Pehmeästi leviävä koostumus leviää huulille samettisesti. Huultenrajauskynistä saatavilla suosikkisävyt Heather, Cloudberry, Cranberry ja Poppy.

Pssst! Löydät Korento Cosmeticsin huulikynät keskiviikon tarjouksista, kulmakynät torstain tarjouksista ja silmämeikkikynät lauantain tarjouksista.


Lily Lolo viimeistelypuuterit - 15€ (alennus 31%)

Jos meikkipohjasi kuultaa omaan makuusi inasen liikaa, sipaise haluamiisi kohtiin hieman kiiltoa hillitsevää Lily Lolon viimeistelypuuteria. Viimeistelypuuteri vähentää rasvaisuutta ja kuultoa, kuitenkaan tekemättä ihoa täysin mattaiseksi. Meidän suosikkeja ovat hillitysti puuteroiva Translucent Silk ja reilummin kiiltoa vievä Flawless Matte.


Luonkos Loved valkosuklaabalmi - 7€ (alennus 35%)

Valkosuklaan rakastajan uusi suosikkibalsami on tässä! Mehiläisvahaa sekä hoitavia manteli- ja auringonkukkaöljyjä sisältävä voide sopii kaikenlaisten pienten nirhaumien hoitoon. Kokeile erityisesti kuiville kynisnauhoille ja huulille. Herkullisen valkosuklainen tuoksu tulee raaka-aineista, eikä tuote sisällä lainkaan lisättyjä hajusteita.



Katso kaikki keskiviikon tarjoukset






Torstai


Moi Forest Forest Dust After Care käsivoide - 11€ (alennus 26%)

Uudessa Moi Forest käsivoiteessa on muita Moi Forest -tuotteita nopeammin imeytyvä, runsaasti kevyitä öljyjä sisältävä koostumus. Voide imeytyy käsiin välittömästi, jättäen ne miellyttävän kosteutetun ja pehmeän tuntuisiksi. Hennon metsäinen, niaouliöljystä peräisin olevan lempeän eukalyptuksinen tuoksu vie ajatukset mukanaan aikaisen aamun raikkaalle metsäretkelle. Ehdottomasti parhaita käsivoiteita, joita olemme kokeilleet!

Pssst! Löydät muista Moi Forest metsäpölytuotteista Multipurpose Creamin torstain tarjouksista ja Baby Creamin sunnuntain tarjouksista.

Korento kulmakynät - 12€ (alennus 24%)

Juuri sopivan työstettävän kulmakynän neljästä todella kauniista sävystä saatat sinäkin löytää kauan etsimäsi täydellisen sävymatchin, jolla siistiä kulmat makusi mukaan joko luonnolliseksi tai skarpin huolitelluksi. Napakalla pyöröharjapäällä harjaat ja huolittelet kulmat muotoonsa tai häivytät kulmakynän vetoja.

Pssst! Löydät Korento Cosmeticsin huulikynät keskiviikon tarjouksista, kulmakynät torstain tarjouksista ja silmämeikkikynät lauantain tarjouksista.


Avril Organic Definition ripsivärit - 8€ (alennus 30%)

Avrilin ripsivärien näyttävät lopputulokset ja poikkeuksellisen hyvä kestävyys takaavat kauniin ja halutessasi näyttävän silmämeikin! Definition ripsivärin kapeaa harjaa on helppo käsitellä, erottelee ripset ja tuo niihin runsaasti lisää pituutta. Saatavilla mustana ja ruskeana.



Katso kaikki torstain tarjoukset






Perjantai


Murumuru Volume-up! shampoo - 11€ (alennus 26%)

Kotimaisen Murumurun Volume-up! -shampoo jättää hiukset helposti käsiteltäviksi ja ihanan kuohkeiksi. Shampoo sisältää yhdistelmän kasviperäisiä peseviä aineita ja ainutlaatuisen ravitsevia aktiiviaineita. Suomalaiset nokkos- ja takiaisuutteet hoitavat ja tuovat tervettä kiiltoa hiuksille. Mikäli etsit edullista, mutta toimivaa shampoota, tässä on valintasi!


Lavera mineraaliposkipuna - 9€ (alennus 24%)

Mahdollisesti kaunein pressatun poskipunan sävy, mitä luonnonkosmetiikassa on! Herkkä neutraali pinkki, jossa ripaus kuultoa tuovia pigmenttejä, saa posket näyttämään luonnollisen punakoilta ja ihon raikkaan heleäksi. Täydellinen levittyvyys!


Lavera kulmageelit -  7€ (alennus 29%)

Kenties Luonnonkauniin historian eniten hypetetty meikkituote, Laveran kulmageeli, pitää kulmat haluamasi muodossa, oli se sitten näyttävästi ylöspäin harjaten tai enimpiä siistien. Sävytetty geeli on myös luonnollisen näköisten meikattujen kulmien salaisuus luonnostaan vaaleilla kulmilla, tuoden väriä muuten vaaleisiin kulmakarvoihin ilman värjäämistä ja ylläpitoa.


Katso kaikki perjantain tarjoukset




Lauantai


Korento silmämeikkikynät - 10€ (alennus 28%)

Uniikkia pehmeää silmämeikkikynää käytät monipuolisesti niin teräviin kuin utuisiin rajauksiin, tai työstettynä koko luomelle kestävänä silmämeikkipohjana. Me huokailemme ihastuksesta metsänvihreälle Forest sävylle, jonka lisäksi saatavilla on sävyt musta Midnight, kirkkaan sininen Ocean ja ruskea Chocolate.

Pssst! Löydät Korento Cosmeticsin huulikynät keskiviikon tarjouksista, kulmakynät torstain tarjouksista ja silmämeikkikynät lauantain tarjouksista.


Madara Luminous Perfecting Concealer peitevoide - 18€ (alennus 21%)

Mielettömän ihana ja hoitava peitevoide, jossa on keskivahva peittokyky ja ihoa hoitava koostumus. Täydellinen silmänalusten heleyttämiseen ja valon tuomiseen kasvoille. Sävyvalikoima ulottuu lumikin vaaleasta hyvin tummaan.


Lily Lolo mineraaliluomivärit - 9€ (alennus 24%)

Taikuutta! Yhdellä Lily Lolon mineraaliluomivärillä saat tehtyä silmämeikin, joka näyttää paljon todellisuutta monimutkaisemmalta! Mineraaliluomivärin valoa heijastavat pigmentit toistavat ja korostavat valojen ja varjojen leikkiä iholla itsestään. Maukas toffeen pronssinen Sticky Toffee sävy on rakastettu klassikko ja erinomainen arkimeikkisävy!


Katso kaikki lauantain tarjoukset






Sunnuntai


Taika kosteuttava misellivesi -  7€ (alennus 21%)

Edullisen Taika-kosmetiikkaarjan kosteuttava misellivesi on nopean ja kevyen ihon puhdistuksen ratkaisu, niin kiireisiin aamuihin, treenien päätteeksi tai kevyen meikin puhdistukseen. Kevyt misellivesi jättää iholle raikkaan ja puhtaan tunteen. Kosteustehoa iholle tuovat luomukoivunmahla ja xylitoli.


Evolve Organic Beauty Kalahari Dream puhdistusöljy - 18€ (alennus 25%)

Huippulaadukas öljyputsari erinomaisella hinta-laatusuhteella! Evolven puhdistusöljy on silkkisen tuntuinen, ohut ja juokseva öljy, jolla kasvojen puhdistus sujuu vaivatta. Sulattaa iholta meikin ja muun lian helposti, taklaten myös aurinkovoiteet moitteitta. Tämä öljyputsari huuhtoutuu iholta pelkän veden avulla, eikä jätä iholle lainkaan öljyistä tunnetta. Leikkisä kirsikkainen tuoksu.


Madara Skin Equal Soft Glow Foundation meikkivoide - 29€ (alennus 23%)

Madaran Skin Equal meikkivoiteessa yhdistyy erinomainen levittyvyys, täydellinen terveen ihon kuultoa toistava viimeistely, kevyt tuntuma, mutta riittävä peittokyky, jota pystyy halutessaan myös kerrostamaan. Hoitava suojakertoimellinen koostumus kosteuttaa ja suojaa ihoa päivän mittaan. Jos meikkivoide voi olla täydellinen, on se juuri tällainen! Laaja sävyvalikoima huomioi myös kaikista vaaleimmat ja tummat ihosävyt.


Unique Beauty Eau De Perfume hajuvedet 50ml - 48€ (alennus 31%)

Ihanista ihanimmat Uniquen luonnolliset hajuvedet tuovat tuulahduksen kesämieltä yhdellä suihkaisulla. Uniquen hajuvesistä löydät niin kevyen kukkaisia ja hedelmäisiä, kun syviä aistikkaista tuoksuja. Kokeile esimerkiksi kukkaisen vaniljaista Ingridiä tai hedelmäisen kukkaista Summer tuoksua.


Katso kaikki sunnuntain tarjoukset





Muistathan osallistua myös perinteisiin Luonnonkosmetiikkapäivien arvontoihin Luonnonkauniin Instagram-tilillä ja Facebook-sivuilla - nähdään siellä!



Iloisia Luonnonkosmetiikkapäiviä!




PYSY AJANTASALLA JA
SEURAA LUONNONKAUNISTA:


Osallistu keskusteluun

  1. Kiitos kivasta postauksesta ja videosta! Mun pitäisi löytää uusi meikkivoide ja tuota Skin Equalia olen pohtinut, mutta sävyjen suhteen olen jäänyt epäileväiseksi. Mulla on nimittäin vaalea keltapohjainen iho, ja useimmissa meikkivoiteissa vaaleimmat sävyt on punapohjaisia tai sitten beigejä, jotka näyttää mun iholla joko persikkaiselta tai muuten jotenkin tunkkaiselta. Sopiiko jokin Madaran sävyistä vaalealle kellertävälle iholle tai osaisitteko vinkata jonkin muun hyvän meikkivoiteen, jolta sopiva sävy voisi löytyä?

    VastaaPoista
  2. Moikka Katri ja pahoittelut auttamatta myöhäisestä vastauksesta - kommenttisi oli joutunut roskapostikansioon. Kokeilisin sävyä 20, joka on neutraali/kellertävämpi, kuin 10 ja 30, jotka ovat selkeästi punapohjaisempaan suuntaan :)

    VastaaPoista

© Luonnonkaunis. Design by FCD.