13. marraskuuta 2019

Palatuotteiden vallankumous


Julkaisussa käytetään mainoslinkkejä.
Mainitut tuotteet saatu pr-näytteinä.Jos viime vuoden silmiin pistävin muutos luonnonkosmetiikka-rintamalla oli kotimaisen luonnonkosmetiikan merkittävät harppaukset ja esiintulo, on tämän vuoden uusi piristävä tuulahdus ehdottomasti palatuotteiden monipuolistuminen ja yleistyminen monissa eri tuotekategorioissa. Siinä missä aiemmin puhuttiin lähinnä palasaippuoista ja shampoopaloista, sekä yksittäisistä miedommista kasvopaloista, nähdään nyt, miten aivan erityyppisiä tuotteita putkahtelee esiin tuon tuosta.


Eikä se kotimaisen kosmetiikan kulta-aikakaan ota laantuakseen. Huomasinpa nimittäin juuri näitä palatuotteita kasaessani, että niistä lähes jokainen sattui olemaan kotimaista perua. Ei liene sattumaa lainkaan; Suomessa riittää osaamista, mielenkiintoa ja halua toimia luonnonkosmetiikan kärkimaana, emmekä taida olla siitä enää kovin kaukana. Ehkäpä meidän kotimaiset valmistajat ovat juuri tästä syystä niin ajan hermolla, myös palatuotteiden kehittämisen kohdalla.

Mitäs uutta palatuotteilla sitten on meille tarjota? Ennen kaikkea palatuotteisiin liittyvä suurin muutos on, etteivät palatuotteet ole enää yksinomaan peseviä tai saippuapohjaisia tuotteita. Saimme ensin makupaloja pesevistä tuotteista, joiden pesevänä ainesosana on käytetty huomattavasti miedompia pinta-aktiivisia aineita, mutta nyt valikoimaa täydentää myös puhtaasti hoitavat palatuotteet.

Tämä ilahduttaa etenkin meitä, jotka olemme pitkään halunneet valita palamuotoisia tuotteita, mutta joille saippuapohjaiset palat eivät kertakaikkiaan toimi, vaan auttamatta kuivattavat ihoa. Valikoiman laajentuessa yhä hellävaraisempaan ja hoitavampaan suuntaan, aukeaa myös meille aivan uudet ulottuvuudet tehdä yhä kestävämpiä valintoja.

Tämä julkaisu on siis omistettu yksinomaan palatuotteille ja niiden vallankumoukselle.

V A R T A L O

Vartalon peseminen palasaippuoilla ei ole uusi juttu, mutta tiesitkö, että palamuotoisia vaihtoehtoja löytyy nyt myös yhä hellävaraisempaan pesuun, kuorintaan sekä kosteuttamiseen? Kosteuttavat vartalopalat ovat vuoden ihastuttavimmat tulokkaat, ehdottomasti. Riittoisa palaa sulaa iholla yleelliseksi vartalovoiteeksi, joka on vedettömyydessään täyttä tavaraa. Käytä heti suihkun jälkeen lukitaksesi ihoon mahdollisimman paljon kosteutta.


Kokeile esimerkiksi näitä:
K A S V O T

Vielä pari vuotta sitten rajoittui kasvojen pesu palatuotteella pelkkiin kasvosaippuoihin. Nyt tarjolla on kuitenkin kaikkea öljypuhdistuspaloista hellävaraisiin kasvosappuoihin, sekä näiden yhdistelmästä muodostuvaan kaksoispuhdistukseen. Kuivaa ihoa voit myös kosteuttaa vartalopala-kosteuttajilla, kunhan muistat lisätä väliin kasvovettä.


Kokeile esimerkiksi näitä:

Herkälle iholle: Luonkos Radiant öljypuhdistuskakku - 29,50€

Epäpuhtaalle iholle: Luonkos Healing öljypuhdistuskakku - 29,50€

Miehille: Luonkos Complete öljypuhdistuskakku - 29,50€

Kaksoispuhdistukseen: Flow Cosmetics Honey Milk kasvosaippua - 16,00€

Kaksoispuhdistukseen: Flow Cosmetics Detox kasvosaippua - 15,00€


H I U K S E T

Mahdollisuudet ovat monet myös hiustenhoidossa, jossa perinteisiä shampoopaloja täydentävät nyt myös erilaiset hoitoainepalat, niin hiusten pesuun kuin latvojen hoitamiseen sopivina. Hauskin palatuote, johon tänä syksynä törmäsin, on Carita Cosmetiikan vaahtoava hoitoainepala, joka on kuin luotu hentojen ja liukkaiden hiusten hoitoainepesuun, tai hellävaraiseksi vaihtoehdoksi shampoopaloille.


Vilkaisehan erityisesti näitä:

Perinteiset shampoopalat: uudistuneet Flow palashampoot - 15,00€


Shampoopalojen jymymestys: Famon "pöllöpalat" - 13,50€

Hoitoainepesuun: vaahtoava Carita Cosmetiikka Helmi hoitoainepala - 18,90€

Latvoille: Flow Cosmetics Intensive Conditioner hoitoainepala - 28,00€Eikö olekin aika inspiroivaa? Palatuotteiden kanssa kannattaa pitää mielessä, että vaikka ne ovatkin täysin ravitsevia ainesosia täynnä ja siksi myös riittoisia, puuttuu niistä tietenkin kaikki nestemäinen kosteus. Muista siis lisätä iholle myös erillistä ihon nesteyttäjää, kuten kasvovettä ja ehkä kosteuttavaa seerumia, hiuspohjalle puolestaan tarvittaessa hiusvettä.

Lue myös: Miksi öljypuhdistus ei ole kosteutustuoteOletko kiinnittänyt huomiota samaan
palatuotteiden vallakumoukseen?
Joko olet päässyt kosketuksiin uusiin aluevaltauksiin?PYSY AJANTASALLA JA
SEURAA LUONNONKAUNISTA:
FACEBOOK-SIVU

Osallistu keskusteluun

 1. Ihania kuvia! :)

  Palatuotteet ovat todellakin tämän hetken juttu. Minusta se on kätevää, sillä reissuihin ei tarvitse mitoitta nesteitä ja palat ovat myös äärettömän riittoisia. Taitaa ihan joka "vaivaan" löytyä oma pala, joten tarjontaa kyllä löytyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ansku ♥ Ihan totta! Eikä tarvitse pelätä, että joku pullo poksahtaisi laukussa :) Kiva, että säkin olet löytänyt niiden pariin!

   Poista
 2. Vähän ihmetyttää nuo kasvosaippuat. Onko mitään tietoa mikä niiden ph-arvo on? Kiinnostaa pakkaukseton kosmetiikka, mutta liian peseviä ja ph-arvoltaan iholle sopimattomia tuotteita haluan kuitenkin välttää.
  Muuten löytyy kokemusta erilaisista palamuotoisista tuotteista ja on ihanaa nähdä, kuinka laajasti ovat suomalaiset yritykset lähteneet tähän kehitykseen mukaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ph-arvo vaihtelee varmasti tuotteiden välillä, kannattaa kysyä kiinnostavan tuotteen valmistajalta suoraan tietoa 😊 Ihan saippuapohjaisethan ovat kyllä verrattavissa puhdistusgeeliin teholtaan, eli itse käyttäisin niitä lähinnä kaksoispuhdistuksen toisena osana. Öljypuhdistuspalat eivät puolestaan sisällä peseviä ainesosia ollenkaan, eli niistä on hyvä aloittaa! 😊

   Poista

© Luonnonkaunis. Design by FCD.