18. tammikuuta 2022

Havu Cosmetics Refill-sävyt: jatkoaikaa lempihuulipunallesi

 Teksti ja kuvat: Ann-Christine Mäkelä
Tuotteet saatu testiin Havu CosmeticsHavu Cosmeticsin puiset, biohajoavat huulipunahylsyt luonnollisine huulipunineen ovat niittäneet ihastusta jo muutaman vuoden. Puukuoren luonnollinen ja jämäkkä tuntu kädessä, välittää tunnetta niin laadusta kuin omista luontoarvoistasi. Nyt oma Havu huulipunasi on myös entistä pitkäikäisempi!

Vaikka hylsy itsessään onkin valmistettu luonnollisista materiaaleista ja on kierrätettävissä, olemme varmasti kaikki Havun huulipunien käyttäjät joskus ajatelleet samaa: miten sääli on hävittää näin kaunis pakkaus ja miten siihen pitäisi pystyä tuntematta pientä riipaisua sydämessä?

Saimmekin vastikään kuulla ilouutisia Havulta, jotka toivat valikoimiinsa erittäin tervetulleet ja odotetut Refill-, eli täyttöpakkaukset, jotka moninkertaistavat Havun tuotteiden kestävyyden ympäristön näkökulmasta. Mitä pidempään voimme pitää tuotteita käytössä ja materiaaleja kierrossa, sitä kestävämmällä pohjalla tuote seisoo.

Jatkossa voit siis täyttää omaa Havu-huulipunaasi lempisävylläsi tai halutessasi vaihtaa sävyä samaan hylsyyn yhä uudestaan, niin pitkään kun puukuorinen hylsy käyttöä kestää. Loistavaa!

Lue myös: Kosmetiikkapakkausten kierrätyksen ABCNäin käytät Havu Cosmetics Refill-täyttöpakkauksia

Täyttösävyn käyttö on helppoa, kiitos loistavan suunnittelun ja täyttöpakkauksen mukana tulevien ohjeiden ansiosta. Tartu huulipunahylsyysi ja noudata näitä kolmea steppiä:

1  Kaavi vanhan huulipunasävyn jämät pois hylsyn kiinnityskohdasta.

2  Poista täyttösävyn ensimmäinen suojapaperi, joka paljastaa sävyn kiinnityskohdan. Työnnä sävy paikoilleen hylsyyn.

3  Poista lopuksi toinen suojapaperi, ja huulipuna on kuin uusi!


Katso video täyttösävyn käytöstä Havu Cosmeticsin sivuilta
Onko kotimainen luonnonkosmetiikka mieleesi?

Tutustu myös kotimaisen luonnonkosmetiikan kirjastoonPYSY AJANTASALLA JA
SEURAA LUONNONKAUNISTA:
FACEBOOK-SIVU

Osallistu keskusteluun!

© Luonnonkaunis. Design by FCD.