4. marraskuuta 2020

Parhaat tärpit luonnonkosmetiikkapäiville 4.-8.11.

Kaupallisessa yhteistyössä House of Organic
Julkaisussa käytetään mainoslinkkejä

Teksti: Ann-Christine Mäkelä
Kuvat: Ida Tokola


Niin se on taas kuulkaa House of Organicin hulppeiden Luonnonkosmetiikkapäivien aika. Luvassa on jälleen aivan kreisi määrä tarjouksia luonnonkosmetiikan parhaimmista tuotteista ja mahdollisuus tehdä todellista säästöä ennakoimalla läheneviä peilikaapin tai meikkipussin aukkoja.

Tänä vuonna Luonnonkosmetiikkapäiviä päätettiin viettää peräti neljä kertaa, näppärästi muutaman kuukauden välein, aina seuraavan vuodenajan kynnyksellä. Tämä on osoittautunut mitä oivallisimmaksi, sillä kun ostoksia pyrkii ennakoimaan vain muutamalle tulevalle kuukaudelle kerrallaan, vähenee mahdollisten hutiostosten määrä selkeästi. Eikö vain olekin niin, että on huomattavasti helpompaa sanoa, millaisia kosmetiikkatuotteita tulet tarvitsemaan ja olemaan päivitystarpeessa seuraavan parin kolmen kuukauden aikana vs. tulevan puolen vuoden aikana? Niinpä!

Haluammekin tuttuun tapaan kannustaa sinua pohtimaan tarkkaan mitä todella tarvitset tulevana talvikautena, sekä tekemään harkittuja löytöjä sen mukaan. Ostathan siis vain tarpeeseen. Tarjoukset vaihtuvat päivittäin ja niitä on satoja, joten pientä ennakointia voi ja kannattaa tehdä jo Luonnonkosmetiikkapäivien verkkokatalogista.


Voit yhdistää useamman päivän paketit samaan tilaukseen kirjoittamalla torstaista alkaen alekoodi-kenttään koodin YHDISTÄ, joka poistaa samalla lähetyksen postikulut. Yhdistettyjä paketteja aletaan toimittaa Luonnonkosmetiikkapäivien päätyttyä 9.11.



KESKIVIIKKO

Tarjouksessa keskiviikkona.

Huikean hyvä, hyaluronihapolla ja antioksidanttisella pakuriuutteella höystetty koivunmahlapohjainen kasvosuihke, joka on teholtaan jopa hoitonestemäinen. Täyttää kosteusköyhemmänkin ihon janon, samalla ihoa uudistaen ja korjaten, tehden ihon kimmoisan ja täyteläisen tuntuiseksi. Tätä santsaamme peilikaappeihimme koko talveksi!

Myös sarjan Rose + Prebiotics Mist on tarjouksessa torstaina.


Tarjouksessa keskiviikkona.

Kuivaa ihoa sekä mieltä hoitavat aromaterapeuttiset vartalovoidepalat hellivät meitä kokonaisvaltaisesti. Seitsemästä chakrasta inspiraation saaneet palat stimuloivat mieltä niin rauhoittumaan, virkistymään, lempeyteen kuin itsetutkiskeluun, samalla raviten ja hoitaen ihoa. Hiero suihkun jälkeen vielä aavistuksen kostealle iholle ja nauti!



Tarjouksessa keskiviikkona.

Kulttivoide Skin Foodin kevyt sisartuote on yksi meidän talven luottovoiteista, lukuisien käyttötarkoituksiensa ansiosta. Sopii käytettäväksi jopa kasvoille, sekä tietysti ravitsevana käsivoiteena ilman tahmaista tunnetta.


Tarjouksessa keskiviikkona.

Talvikauden ehdoton ykkönen, mikäli sinuakin kiusaa kuivan ilman, pipojen käytön ja lämpötilavaihteluiden aiheuttama hiuspohjan kuivuus ja hilseily - joka kannattaa jättää muistoksi vain. Hiusvesi on kuin hiuspohjan kosteuttava ja tasapainoittava kasvovesi, joka pitää myös hiuspohjan kunnossa. Stimuloi myös hiusten kasvua, vähentää hiustenlähtöä, tuuheuttaa, rauhoittaa ja hillitsee hiuspohjan rasvoittumista.







TORSTAI


Tarjouksessa torstaina.

Runsaasti ripsivärimassaa annostelevasta Big Lash Mascarasta on tullut monen näyttävistä ripsistä pitävän kestolemppari, niin myös meidän joukossamme. Sipaise kerran tai rakenna näyttävyyttä kerrostamalla ripsiväriä enemmän. Näyttävyys on taattu!


Tarjouksessa torstaina.

Heippa hei karheat ja sähköiset hiukset. Tämä pikkuruinen hiusten kesyttäjä hoitaa ja siloittaa hiuksia, kulkee näppärästi laukussa ja riittää juuri sopivasti läpi talvikauden. Sipaise tarvittaessa pieni nokare hiusten latvoihin - muuta et tarvitsekaan!


Tarjouksessa torstaina.

Kuivaa ja herkkää ihoa tehokkaasti rauhoittava ja tukeva kasvosuihke, sisältää klassisen ruusuveden lisäksi herkkää tai ärtynyttä ihoa hoitavia prebiootteja, sekä kosteuttavaa glyseriiniä. Käytä kasvovetenä, mieltä tyynnyttävänä suihkeena päivän aikana tai esimerkiksi meikin kiinnitykseen.


Tarjouksessa torstaina.

Kotimaisen Murumurun söpön karamellisen tuoksuinen lakka viimeistelee kampaukset ja tuo niihin pitoa. Ehdottomasti luonnonkosmetiikan parhaimmistoa, ja silti todella edullinen!


Tarjouksessa torstaina.

Evolven juuri lanseeraamassa silmän- ja huultenympärysvoiteessa nähdään laajasti kalliimissakin silmänympärysvoiteissa nähtävä kattaus aktiiviaineita, huomattavasti huokeampaan hintaan. Se hoitaa, kosteuttaa ja siloittaa ohuita ihoalueita, sisältää ihon luontaisia toimintoja tukevia probiootteja, aineenvaihdunnan vilkastuttamisen kautta turvotusta ja tummuutta vähentävää vihreää teetä ja kofeiinia, ihon kimmoisuuden rakennuspalikoina toimivia peptideja, sekä tietysti huippukosteuttavaa hyaluronihappoa. Todella miellyttävä kevyt koostumus, sekä vaniljaisen kookoksinen tuoksu.


Tarjouksessa torstaina.

Todella, todella, TODELLA hyvä kosteuttava, korjaava ja rauhoittava seerumi herkälle, kuivalle ja ongelmaiholle, kotimaiselta herkän ihon tuotteita valmistavalta Laponielta. Täysin hajusteeton, geelimäinen koostumus imeytyy nopeasti syvälle ihoon ja jättää ihon todella tehokkaan kosteutetuksi, sekä silminnähden rauhoittuneeksi.

Tarjouksessa myös sarjan Clarifying Treatment, puhdistava seerumi. Seerumi on erityisen hyvä herkälle, mutta epäpuhtaalle iholle, sillä se hillitsee talineritystä ja rauhoittaa tulehtunutta ihoa.


Tarjouksessa torstaina.

Todella raikkaan ja vahvan minttuinen, rakeeton, fluorillinen hammastahna ns. "pepsodentin rakastajille" tai sitä ikävöiville. Sisältää lisäksi suun limakalvoja kosteuttavaa hyaluronihappoa. Vahvistaa ikeniä ja ennaltaehkäisee plakin muodostumista.






PERJANTAI


Tarjouksessa perjantaina.

Kampaamoalan ammattilaisten kehittämät, laadukkaat Bruns-hiustuotteet hurmaavat! Harmonius Coconut Shampoo on mieto, mutta tehokkaasti hiukset puhdistava shampoo. Tuotteen sisältämä palkokasvi guarkumi antaa hiuksille tuuheutta ja tekee niistä helposti käsiteltävät. Hiukset eivät ole siis mahdoton takkukasa pesun jäljiltä, ihanaa! 

Shampoo tuoksuu miellyttävästi kookokselta ja kardemummalta. Tuoksuyliherkkien kannattaa kurkata sarjan kokonaan tuoksuttomat tuotteet!


Tarjouksessa perjantaina.

Brunsin kookoshoitoaine on luonnonkosmetiikan parhaimmistoa. Avokadoöljyä ja aloe veraa sisältävä hoitsikka on erittäin kosteuttava ja hoitava. Se on myös riittoisaa tavaraa, sillä jo pienikin määrä riittää silottamaan hiukset. Jos et ole vielä löytänyt tarpeeksi hoitavaa luonnonkosmetiikan hoitoainetta, anna tälle mahdollisuus!

Vinkki: Anna itsellesi rentouttava päähieronta hoitoaineen levityksen aikana ja nauti samalla kookoksen trooppisesta tuoksusta! Pientä arjen luksusta.


Tarjouksessa perjantaina.

Organic Shopin käsisaippuat ovat nestesaippuamaailman ykkösiä, edullisimpia ja ennen kaikkea sulfaatittomuutensa ansiosta äärettömän hellävaraisia! Vaikka käsiä tulee pestyä tällä hetkellä enemmän kuin koskaan, eivät kädet kuivu kun saippuavalinta on kohdillaan.

Omia lemppareitamme ovat persikka-ruusu, sekä granaattiomena -tuoksut.







LAUANTAI


Tarjouksessa lauantaina.

Tämä miedon ruusuisen tuoksuinen kosteusvoide Neal's Yard Remediesiltä on monen luonnonkosmetiikkaa käyttävän suosikkikasvovoide, sen kevyen, mutta tehokkaasti kosteuttavan koostumuksen vuoksi. Tässäkin poiminnassa on yksi markkinoiden parhaista hinta-laatusuhteista ja ison pullon litrahinta on yksi edullisimmista. Tämä kaunis pullo kestää pitkään!


Tarjouksessa lauantaina.

Kumpi näistä herkullisista tuoksuista olisi enemmän mieleesi? Kirpsakka tyrni-sitruuna vai makoisa greippi? Virolaisen Joikin vartalovoiteet ovat kevyitä ja nopeasti imeytyviä ravitsevuudesta tinkimättä. Ja tuoksut... i-ha-ni-a!


Tarjouksessa lauantaina.

Olisiko nyt aika kokeilla tai vaihtaa vanha konjac-sieni uuteen? Hellävaraista puhdistusta tehostava ja ihoa kevyesti kuoriva konjac on sekin monen kylpyhuoneen vakiotarvike, joka on omiaan pitämään pintakuivuutta kurissa läpi talven. Monia konjac-sieniä kokeilleina tiedämme, että Skin Moodin konjacit ovat alan parhaimmistoa ja pitkään kestäviä. Lämmin suositus!


Tarjouksessa lauantaina.

Eteeristen öljyjen käyttäminen ei ole koskaan ollut helpompaa! Tämä setti on loistava aloitus aromaterapian maailmaan sinulle, joka et halua tai jaksa sekoittaa eteerisiä öljyjä, miettiä öljypohjia tai erilaisten eteeristen öljyjen vaikutuksia. Setin valmiit sekoitukset Travel (virkistävä ja keskittymiskykyä parantava), Night Time (rauhoittava ja rentouttava), Energy (mielialaa kohottava), sekä Relaxation (rauhoittava ja syventävä), ovat valmiita käytettäväksi ja helppo annostella iholle.


Tarjouksessa lauantaina.

Onko olemassa mitään parempaa, kuin valtava, hiuspohjaa pyöräpäisin puupiikein hierova hiusharja? Ei meidänkään mielestä ja juuri siksi valitsimme poiminnaksi suurimman TEKin hiusharjan. Puiset korkealaatuiset harjat on valmistettu Italiassa käsityönä, ja kestävät käytössä vuosia.








SUNNUNTAI


Tarjouksessa sunnuntaina.

Käsidesiä tulee löträttyä nyt ennätysvauhtia, joten meistä erityisen tärkeää on käsidesin käytön miellyttävyys. Luonnolliset käsidesit eivät ole omiaan kuivattamaan ihoa, vaan sisältävät ihoa kosteuttavaa glyseriiniä, sekä kuten Evolven käsidesi, myös mieltä tyynnyttäviä eteerisiä öljyjä. Tätä käsidesiä on ihana käyttää!


Tarjouksessa sunnuntaina.

Talvikausi vaatii hellävaraisen puhdistuksen, joka vaalii ihon kosteustasapainoa! Lähes geelimäistä sorbettia muistuttava Cleansing Melt on ns. öljypohjainen balmiputsari, jolla peset sitkeimmänkin meikin kasvoilta ihoa kuivattamatta. Yhdistä konjac-sieneen tai musliiniliinaan ja saat puhdistuksesta lisäksi syväpuhdistavan ja hellävaraisesti kuorivan. Huuhtoutuu kasvoilta vedellä, eikä jätä ihoa öljyiseksi.


NYR musliiniliinat - 3,50€ (alennus 28%)
Tarjouksessa sunnuntaina.

Vakionostomme, Neal's Yard Remediesin luomupuuvillaiset musliiniliinat, ovat kasvojen puhdistuksen tehostaja. Mekaaninen puhdistus auttaa puhdistustuotetta ja lian jämiä huuhtoutumaan iholta, sekä kuorii ihoa hellävaraisesti. Pese muutaman käyttökerran välein muun lakanapyykin joukossa 60 asteessa, ja musliiniliinasi pysyy käyttökelpoisena vuosia!




Iloisia Luonnonkosmetiikkapäiviä!


Osallistu keskusteluun!

© Luonnonkaunis. Design by FCD.