17. helmikuuta 2021

Parhaat tärpit luonnonkosmetiikkapäiville 17.-21.2.

 Kaupallisessa yhteistyössä House of Organic
Julkaisussa käytetään mainoslinkkejä

Teksti: Ann-Christine Mäkelä
Kuvat: Ida Tokola




House of Organicin hulppeat Luonnonkosmetiikkapäivät pyörähtävät tänään ensi kertaa käyntiin tälle vuodelle. Luvassa on jälleen aivan kreisi määrä tarjouksia luonnonkosmetiikan parhaimmista tuotteista ja mahdollisuus tehdä todellista säästöä ennakoimalla läheneviä peilikaapin tai meikkipussin aukkoja.


Tällä kertaa me Luonnonkauniissa valitsimme tarjousten joukkoon yksinomaan kotimaisten luonnonkosmetiikkabrändien tuotteita, niitä helmien helmiä, joiden tiedämme vievän myös teidän sydämet mennessään. Kotimainen luonnonkosmetiikka on meille sydämen asia, mutta erityisen tärkeä tapa tukea myös meidän omia pienyrityksiä.

Luonnonkosmetiikkapäivien tarjousten lisäksi pääsimme tällä kertaa vaikuttamaan House of Organicin tuotevalikoimiin asti, sillä mitä olisikaan tämä kotimaisen luonnonkosmetiikan riemujuhla ilman upeita suomalaisia luonnonkosmetiikan edelläkävijöitä, omasta henkeäsalpaavasta luomuyrttitilastaan tunnettua Frantsilaa sekä monipuolisista ekologisista täyttöpakkauksistaan tuttua Ole Hyvää? Nyt nämäkin kutkutusta vatsanpohjalla aiheuttavat brändit löytyvät House of Organicilta, monen muun upean kotimaisen brändin rinnalta.

Olemmekin siis poikkeuksellisen täpinöissämme tämän vuoden Luonnonkosmetiikkapäivistä. Haluamme silti myös tuttuun tapaan kannustaa sinua pohtimaan tarkkaan mitä todella tarvitset tulevana keväänä, tutkimaan peilikaappisi kätköjä, sekä tekemään harkittuja löytöjä sen mukaan. Ostathan siis vain tarpeeseen.


Voit yhdistää useamman päivän paketit samaan tilaukseen kirjoittamalla torstaista alkaen alekoodi-kenttään koodin YHDISTÄ, joka poistaa samalla lähetyksen postikulut. Yhdistettyjä paketteja aletaan toimittaa heti Luonnonkosmetiikkapäivien päätyttyä 22.2.


Lue koko Luonnonkosmetiikkapäivien kuvasto täältä



KESKIVIIKKO


Frantsila Gentle Cleansing Emulsion - 15€ (alennus 28%)
Tarjouksessa keskiviikkona

Juuri uudistuneen upean lookin saanut Frantsilan hellävarainen puhdistusemulsio puhdistaa ihon sitä vahingoittamatta, hellien ja hoivaten herkkyyteen taipuvaista ihoa. Luonnonkukkien ilahduttavan tuoksun iholle tuova kevyt emulsiovoide tuntuu yleelliseltä iholla, sekä jättää ihon miellyttävän kosteutetun tuntuiseksi.

Hiero kuiville kasvoille minuutin ajan, nauti kukkaniityn tuoksusta ja huuhtele lopuksi vedellä. Erinomainen pari lauantaina tarjouksessa olevalle Frantsilan ruuskasvosuihkeelle.


Frantsila Red Clover Cleansing Gel - 15€ (alennus 28%)
Tarjouksessa keskiviikkona

Tämä todella vaikuttavan raaka-ainekattauksen omaava Frantsilan puhdistusgeeli paitsi puhdistaa, myös tasapainoittaa ihoa. Hellävarainen pesevä ainesosa on iholle lempeä, vapauttaen estraadin muille vaikuttaville aineille. Puna-apila desinfioi ja uudistaa, aloe vera kosteuttaa, kun taas upea fermentoitu karpalon marjasuodos tasapainoittaa talineritystä ja uudistaa ihoa.

Levitä suoraan kosteille kasvoille tai käydä osana hellävaraista kaksoispuhdistusta. Erinomainen pari lauantaina tarjouksessa olevalle Frantsilan kehäkukkakasvosuihkeelle.





Pure=Beauty Youth Booster Serum - 20€ (alennus 30%)
Tarjouksessa keskiviikkona

Pure=Beautyn uutuus Youth Booster on mie-le-tön ihoa uudistava ja korjaava antioksidanttipommi ikääntyvälle iholle. Lähes nestemäisen seerumin pohjana toimii juonteita silottava fermentoitu riisivesi, jonka ihoa uudistavaa vaikutusta tehostaa ihoa vahvistavat peptidit sekä voimakkaana antioksidanttina ja adaptogeeninä tunnettu suomalainen ruusunjuuri. Yhdistelmä aktivoi ihoa tehokkaasti, virkistää ja uudistaa.


Ole Hyvä Hilla-Mandariini hoitoaine 350ml - 8€ (alennus 26%)
Tarjouksessa keskiviikkona

Hoitoainemetodissa pesuhoitoaineena suursuosioon noussut hoitoaine on meidän Ann-Christinenkin luotto hiustenpesuaine. Miedot pinta-aktiiviset ainesosat saavat hoitoaineen jopa vaahdottumaan kevyesti hiuksissa, pesten hiukset puhtaiksi niitä lainkaan kuivattamatta. Pumppupullo on helppo täyttää jatkossa niin Hilla-Mandariini hoitoaineen täyttöpussein kuin suurella kanisterilla.

Lue lisää: Vuosi hoitoainemetodilla - mitä nyt kuuluu?


Rimita Green deodorantit - 9€ (alennus 24%)
Tarjouksessa keskiviikkona

Sympaattisen pienen kotimaisen perheyrityksen Rimitan valmistuttamissa Natural & Sensitive deodoranteissa kolahtaa kaikki kohdilleen; koostumukset ovat kevyitä, öljyttömiä, alumiinittomia ja alkoholittomia, eivät tahraa paitoja ja pitävät kuukausi toisensa jälkeen pettämättä. Kun "-ton, -ton, -ton" koostumusta tarkkailee tulee ihmetelleeksi, mihin deodorantin poikkeuksellisen hyvä teho voi perustua, näihin tuntuvat nimittäin ihastuvan lähes kaikki!

Lue lisää: Parhaat kautta aikojen vartalolle


Siksakaten kestovanulaput 5kpl - 8€ (alennus 27%)
Tarjouksessa keskiviikkona

Kauniista ylijäämäkankaista käsityönä valmistetut Siksakaten kestovanulaput antavat uuden elämän pienillekin ylijäämätilkuille. Vanulaput ovat muiden Siksakaten kestotuotteiden tavoin erittäin helppo tapa pienentää kodin turhaa kertakäyttöjätettä ja lisätä omia arjen ekotekoja.

Käytä normaaliin tapaan osana ihonhoitoa, ja pese käytön jälkeen pesupussissa 60 asteessa muun lakana- ja pyyhepyykin seassa.

Lue lisää: 10 kestotuotetta, joilla vähennät kodin muovijätettä


Katso kaikki keskiviikon tarjoukset täältä.

 




TORSTAI


Pure=Beauty Birch Sap Mist - 16€ (alennus 30%)
Tarjouksessa torstaina

Huikean hyvä, hyaluronihapolla ja antioksidanttisella pakuriuutteella höystetty koivunmahlapohjainen kasvosuihke, joka on teholtaan jopa hoitonestemäinen. Täyttää kosteusköyhemmänkin ihon janon, samalla ihoa uudistaen ja korjaten, tehden ihon kimmoisan ja täyteläisen tuntuiseksi. Ann-Christinen kuvaus "next level kukkaisvetenä" on erittäin osuva!

Lue lisää: Parhaat kautta aikojen kasvoille


Pure=Beauty Juniper Mist + AHA - 16€ (alennus 26%)
Tarjouksessa torstaina

Pintakuivuutta anyone? Tämä tasapainoittavaa katajauutetta ja hedelmähappoja sisältävä kasvosuihke toimii näppäränä iholle jätettävänä mietona kuorintana, auttaen niin pintakuivuuden selättämisessä kuin ennaltaehkäisyssä. Levitä kasvoille esim. kestovanulapun avulla 1-3 kertaa viikossa tai aamuisin niin usein kuin ihosi kestää ja kaipaa.

Yhdistä esimerkiksi yllä mainittuun Birch Sap Mistiin - tässä on aika herkullinen kasvovesikombo!


Pure=Beauty Glow Booster - 21€ (alennus 27%)
Tarjouksessa torstaina

Tässä suloisen vaniljaisen tuoksuisessa kasvoöljy-uutuudessa yhdistyvät pohjoisen marjojen, ruusunmarjan- ja lakansiemenöljyjen ihoa ravitsevat, uudistavat ja suojaavat tehot. Ihoa kosteuttava oliiviöljypohjainen skvalaani tuo öljyyn kevyen sileän tunnun, joka tekee öljystä erityisen mieluisan käyttää.

Sekoita muutama pisara seerumin ja kasvovoiteesi joukkoon, tai hemmottele ihoa puolikkaalla pipetillisellä öljyä ennen nukkumaanmenoa. Sopii kaikille ihotyypeille.


Luonkos Vitality metsäkakku vartalolle - 24€ (alennus 27%)
Tarjouksessa torstaina

Ensimmäisinä todella kiehtovan Reconnecting Nature innovaation "metsäpölyä" hyödyntävät Luonkosin ihonhoitotuotteet, tuovat metsän mikrobiston hyödyn suoraan iholle silloinkin, kun metsään pääsy on haaste. Eri öljyistä ja mikrobiuutteesta koostuvaa vartalokakkua on helppo pyöritellä iholla, sillä lämpö sulattaa kakkua sopivasti. Iholle hieman metsäpölyä jättävä kakku sopii esimerkiksi illalla suihkun jälkeen käytettäväksi. Tuoksuton pala sopii myös tuoksuyliherkille.

Fiilistele metsäpölyä joko torstaina tarjouksessa olevalla kiinteällä Vitality vartalovoidekakulla tai sunnuntaina tarjouksessa olevalla kiinteällä Infinity öljypuhdistuskakulla.


Katso kaikki torstain tarjoukset täältä.
Sivu päivittyy torstaiaamuna






PERJANTAI


Laponie Calming Treatment - 32€ (alennus 17%)
Tarjouksessa perjantaina

Todella, todella, TODELLA hyvä kosteuttava, korjaava ja rauhoittava seerumi herkälle, kuivalle ja ongelmaiholle, kotimaiselta herkän ihon tuotteita valmistavalta Laponielta. Täysin hajusteeton, geelimäinen koostumus imeytyy nopeasti syvälle ihoon ja jättää ihon todella tehokkaan kosteutetuksi, sekä silminnähden rauhoittuneeksi.

Tarjouksessa myös sarjan Clarifying Treatment, puhdistava seerumi. Seerumi on erityisen hyvä herkälle, mutta epäpuhtaalle iholle, sillä se hillitsee talineritystä ja rauhoittaa tulehtunutta ihoa.


Frantsila Nourishing Cream - 15€ (alennus 28%)
Tarjouksessa perjantaina

Uudistuneen ilmeen saanut suursuosikki, Frantsilan "Ruusu kasvovoide" on nyt hurmannut myös meidät Luonnonkauniissa. Aivan kertakaikkisen herkullisen runsaan ja täyteläisen koostumuksen kasvovoide ravitsee ja suojaa kuivaa tai kuivuuteen taipuvaista ihoa, samalla elvyttäen ja uudistaen sitä. Juhannusruusun tuoksu hellii aisteja ja rauhoittaa esimerkiksi couperoottista ihoa.

Haluamme kuvailla tätä kotimaisena ja kasvoille kehitettynä luonnonkosmetiikan vastineena kulttituotteena tunnetulle Skin Foodille ja Bepanthenille. Kokeile!

Psst! Jos kaipaat kevyempää kasvovoidetta, kurkkaa Laponien kasvovoide lauantain tarjouksista!


Luonkos Refresh kuivashampoo - 30€ (alennus 24%)
Tarjouksessa perjantaina

Luonkosin yksi viime aikojen mielenkiintoisimmista uutuuksista, jauhemainen siroteltava kuivashampoo, on kutkutellut kokeilunhalujamme sen ilmestymisestä asti! Refresh kuivashampoo sisältää mm. kotimaisia hiuspohjaa hoitavia ja tasapainoittavia ainesosia kuten savea, ohraa, kauraa, koivua ja nokkosta.

Sirottele suoraan hiuksiin ja työstä käsin, tai levitä kannen kautta suurta sivellintä hyödyntäen.


Pure=Beauty Rose Mist + Prebiotics - 16€ (alennus 26%)
Tarjouksessa perjantaina

Kuivaa ja herkkää ihoa tehokkaasti rauhoittava ja tukeva kasvosuihke, joka sisältää klassisen ruusuveden lisäksi herkkää tai ärtynyttä ihoa hoitavia prebiootteja, sekä kosteuttavaa glyseriiniä. Käytä kasvovetenä, hiuspohjan kosteuttajana, mieltä tyynnyttävänä suihkeena päivän aikana tai esimerkiksi meikin kiinnitykseen.


Flow Cosmetics Balm to Milk Cleanser - 27€ (alennus 25%)
Tarjouksessa perjantaina

Balmiputsareiden kärkisijoilla vuosi toisensa jälkeen kieppuva, ihanista ihanin Flown Balm to Milk Cleanser tekee ihon puhdistuksesta äärimmäisen miellyttävän kokemuksen. Runsaan ylellinen koostumus sulaa ihon lämmöstä öljymäiseksi, liuottaa iholta kaiken meikin ja lian ihoa kuivattamatta, emulgoituu lopulta vedellä maitomaiseksi ja huuhtoutuu vaivatta iholta. Balmipohjan matalakomedogeeniset öljyt ja glyseriini takaavat sen, ettei iho tukkeudu.

Pyörittele kuivalle iholle noin minuutin ajan ja nauti. Tehosta puhdistusta halutessasi musliiniliinalla tai konjac-sienellä.

Lue lisää: Flow Cosmetics - kotimaiset luonnonkosmetiikka-klassikot


Ole Hyvä Seljankukka-Appelsiini käsienpesuneste - 7€ (alennus 27%)
Tarjouksessa perjantaina

Tämän Ole Hyvän hellävaraisen käsisaippuan ihastuttaa paitsi kotimaisuudellaan, myös mieltä tyynnyttävällä laventelin, appelsiinin ja seljankukan tuoksullaan, sekä tietenkin täyttöpusseilla santsaamisen mahdollisuudella. Luonnollista, eettistä ja kestävää, ah ja yes!


Katso kaikki perjantain tarjoukset täältä.
Sivu päivittyy perjantaiaamuna






LAUANTAI


Flow Cosmetics Arctic Sun Repair Balm - 17€ (alennus 26%)
Tarjouksessa lauantaina

Arctic Sun Repair Balm on paitsi yksi herkullisimman hedelmäisen tuoksuista luonnonkosmetiikkatuotteista, mitä olemme kokeilleet, myös Ann-Christinen parhaaksi luonnonkosmetiikan huulivoiteeksi vastikään kruunaama.

Runsas balmi tuntuu iholla ylelliseltä, ja korjaa esim. rohtuneet huulet tehokkaasti, kiitos oivan yhdistelmän paksua sheavoita, kevyitä öljyjä, uudistavaa tyrniä, sekä antibakteriisia sitrusöljyjä. N-A-M!

Lue lisää: Flow Cosmetics - kotimaiset luonnonkosmetiikka-klassikot 


Flow Cosmetics Herbal Hair Rinse hiushuuhteet - 17€ (alennus 22%)
Tarjouksessa lauantaina

omenaviinietikkapohjaiset hiushuuhteet tasapainoittavat hiuspohjaa ja siloittavat hiuksia hoitoaineiden tapaan, tuoden hiuksiin eloa ja kiiltoa. Viimeistele palashampoolla hiusten pesu näillä viimeistellyillä ja miellyttävän tuoksuisilla hiushuuhteilla.

Valitse ihoärsytystä parantavaa ja tasapainoittaa villikanervaa, sekä tehokkaana rauhoittajana tunnettua kamomillaa sisältävä Heather-hiushuuhde kuiville hiuksille, tai tasapainoittavia katajan ja rosmariinin uutteita, sekä virkistävää piparminttua sisältävä Juniper-hiushuuhde rasvoittuville hiuksille.


Laponie Gel Cleanser - 14€ (alennus 22%)
Tarjouksessa lauantaina

Laponien aivan mieletön puhdistusgeeli nousee hellävaraisuudellaan tuoteryhmässään vakuuttavasti parhaimmiston kärkeen, emmekä saa siitä tarpeeksemme. Kauniista skandinaavista tunnelmaa henkivään alumiinituubiin pakattu geeli ei kuivata tai kiristele herkintäkään ihoa, kuitenkaan tinkimättä puhdistustehosta.

Käytä yksinään herkällä iholla tai yhdistä hellävaraiseksi toiseksi vaiheeksi kaksoispuhdistukseen.

Lue lisää: Parhaat kautta aikojen kasvoille


Frantsila Rose Face Mist - 15€ (alennus 28%)
Tarjouksessa lauantaina

Frantsilan miellyttävän puhtaan ruusun tuoksuinen kasvosuihke kätkee sisäänsä lukuisien Frantsilan puutarhan yrttien, kukkien sekä rohtojen rauhoittavan ja virkistävän yhdistelmän. Olemme erityisen ihastuneita poikkeuksellisen onnistuneeseen hienojakoiseen suihkeeseen, jolla sumuttelu tuntuu miellyttävältä jopa meikin päällä. Kosteuttaa, rauhoittaa ärtynyttä tai punoittavaa ihoa, sekä tyynnyttää mieltä.

Vinkki! Kokeile myös hiusvetenä hiuspohjan rauhoittajana!


Frantsila Calendula Face Mist - 15€ (alennus 28%)
Tarjouksessa lauantaina

Myös Frantsilan rauhoittava ja tyynnyttävä Kehäkukkasuihke hurmasi meidät kehäkukan ja piharatamon tunnetusti tehokkaasti ihoärsytystä lievittävillä ominaisuuksillaan. Sopii loistavasti käyttöön niin kasvosuihkeena, meikin kiinnittämiseen, kasvojen raikastamiseen päivän mittaan kuin hiusvedeksikin. Miellyttävän makoisa, Ann-Christinen mukaan jopa pirskahteleva simaa muistuttava tuoksu!

Vinkki! Näemme Kehäkukkasuihkeen myös kesäaikaan ärtyneenä punoittavan ihon rauhoittajana.


Laponie Face Cream - 25€ (alennus 21%)
Tarjouksessa lauantaina

Laponien samettinen kasvovoide on takuuhitti niin herkkäihoiselle kuin hajusteherkälle, joka ei halua tinkiä korkeasta laadusta. Voiteessa yhdistyvät rauhoittavan kauran, kosteutta sitovien glyseriinin ja sodium PCA:n, ihoa pehmentävän rypsiöljyn sekä tulehdusta hillitsevän unikonsiemenöljyn tehot. Kevyehkö emulsio imeytyy ihoon hetkessä, jättäen ihon pehmeäksi ja ravituksi. Vastaan tulee harvoin näin taidokkaasti loihdittu luonnonkosmetiikkavoide!

Psst! Jos kaipaat tuhdimpaa koostumusta, vilkaise Frantsilan kasvovoidetta perjantain tarjouksista.


Katso kaikki lauantain tarjoukset täältä.
Sivu päivittyy lauantaiaamuna





SUNNUNTAI


Laponie Toner Spray Refill - 32€ (alennus 23%)
Tarjouksessa sunnuntaina

Täyttöpullo Laponien äärirauhoittavaa kasvosuihketta - MITÄ? Tämä kaivattu ja aivan liian vaiettu uutuus Laponielta sisältää kolminkertaisen määrän Laponien kasvosuihketta, sen alkuperäiseen pakkauskokoon nähden. Luonnonkosmetiikkapäiviltä tämä 150ml pullo irtoaa nyt lähes samaan hintaan, kuin 50ml suihke normaalisti. Nostamme kädet ilmaan riemusta kaikkien herkkäihoisten puolesta!

Psst! Pienempi suihkepakkaus löytyy tarjouksesta keskiviikkona.


Flow Cosmetics Cocolemon vartalokuorinta - 20€ (alennus 25%)
Tarjouksessa sunnuntaina

Voiko vartalokuorinta mitenkään tuoksua herkullisemmalta? Flown kenties hypetetyimmän tuoksuinen suolakuorinta yhdistää kirpsakan sitruksen ja makean kookosen, tehden vartalon kuorinnasta huiman aromaterapauttisen elämyksen. Tähän jää koukkuun!


Frantsila Herbal Clay Mask - 13€ (alennus 25%)
Tarjouksessa sunnuntaina

Frantsilan elvyttävä savinaamio ravitsee, virkistää ja kirkastaa ihoa hellävaraisen valkosaven (kaoliini) sekä Frantsilalle tyypilliseen tapaan kukkakimpullisella Frantsilan puutarhan upeita ihoa helliviä ja pintaverenkiertoa stimuloivia kasvirohtoja. Piparmintun, ruusun ja ylang ylangin eteeriset öljyt puolestaan kohottavat mielialaa.

Vinkki! Sekoita joukkoon pieni nokare perjantain tarjouksista löytyvää Frantsilan ravitsevaa kasvovoidetta ravitsemaan kuivaa ihoa naamion vaikutusajaksi. Lupaamme, että ihastut!


Frantsila Herbal Facial Scrub - 13€ (alennus 25%)
Tarjouksessa sunnuntaina

Mistä tunnistaa hyvän mekaanisen kuorinnan? Ennen kaikkea todella hienojakoisesta raekoosta, joka ei ole iholle liian raffi. Tässä Frantsilan mikrokuorinnassa kuorivana ainesosana toimii hienojakoinen merellinen piilevä, jonka kuoriva tuntu on täy-del-li-nen!

Pyörittele kevyin ottein (älä paina!) ympäri kasvoja. Paineetonkin liike riittää poistamaan ihon pinnan kuolleen ihosolukon ja ihonhoitotuotteet pääsevät jälleen imeytymään ihoon.


Luvially Sweet Mandarin huulivoide - 10€ (alennus 28€)
Tarjouksessa sunnuntaina

Suloisimmat Luviallyn huulivoiteet tulevat kookkaissa kierrätettävissä kartonkihylsyissä ja kestävät pitkään ahkerassakin huulivoidekäytössä. Mehiläisvahan, kaakaovoin, sekä manteli- ja aprikoosiöljy ravitsevat ja suojaavat huulten herkkää ihoa kuivumiselta. Suloinen sitruksinen mandariinin ja sitruunaruohon tuoksuinen Sweet Mandarin on Idan lemppari!


Katso kaikki sunnuntain tarjoukset täältä.
Sivu päivittyy sunnuntaiaamuna




Muistathan osallistua myös perinteiseen Luonnonkosmetiikkapäivien arvontaan Luonnonkauniin Instagram-tilillä - nähdään siellä!


Iloisia Luonnonkosmetiikkapäiviä!




Osallistu keskusteluun!

© Luonnonkaunis. Design by FCD.