11. toukokuuta 2021

Parhaat tärpit Luonnonkosmetiikkapäiville 12.-16.5.

Kaupallisessa yhteistyössä House of Organic
Julkaisun linkit ovat mainoslinkkejä

Teksti: Ann-Christine Mäkelä
Kuvat: Ida Tokola




House of Organicin hulppeat Luonnonkosmetiikkapäivät pyörähtävät tänään jälleen käyntiin, kun luvassa on - mitäs muutakaan kuin - kesäteemaiset luonnonkosmetiikkapäivät. Luvassa on jälleen aivan kreisi määrä tarjouksia luonnonkosmetiikan parhaimmista tuotteista ja mahdollisuus tehdä todellista säästöä ennakoimalla läheneviä kesätuotetarpeita.


Olemme jälleen pyrkineet pitäytymään valinnoissamme kotimaisessa luonnonkosmetiikassa, jota olemme tarpeen tullen täydentäneet perustelluilla tuotteilla naapurimaista ja lähiseudulta. Kotimainen luonnonkosmetiikka on meille sydämen asia, ja toivommekin sen tuoman ilon leviävän myös sinun kotiisi.

Kesän ollessa jo aivan nurkan takana, haluammekin kannustaa sinua pohtimaan tarkkaan, mitä tulevana kesänä tulet tarvitsemaan. Vietätkö kesäsi kaupungissa, luonnon helmassa, mökkeillen, töissä tai vähän tähän kaikkea? Nyt saa tunnelmoida! Millaiset luonnonkosmetiikkatuotteet kulkevat käsi kädessä juuri sinun kesäsi kanssa?

Haluamme myös tuttuun tapaan kannustaa sinua pohtimaan tarkkaan mitä todella tarvitset, tutkimaan peilikaappisi kätköjä, sekä tekemään harkittuja löytöjä sen mukaan. Kuten aina - ostathan siis vain tarpeeseen.


Voit yhdistää useamman päivän paketit samaan tilaukseen kirjoittamalla torstaista alkaen alekoodi-kenttään koodin YHDISTÄ, joka poistaa samalla lähetyksen postikulut. Yhdistettyjä paketteja aletaan toimittaa heti Luonnonkosmetiikkapäivien päätyttyä 17.5.



Lue koko Luonnonkosmetiikkapäivien kuvasto täältä






KESKIVIIKKO


Flow Cocolemon vartalokuorinta - 20€ (alennus 25%)
Tarjouksessa keskiviikkona

Hoida vartalon kesäihoa tai preppaa iho itseruskettavia varten tällä aisteja hivelevällä kotimaisella Flow Cosmeticsin aromaterapeuttisella vartalokuorinnalla, jonka tuoksu tulee mieltä kohottavasta sitruunan eteerisestä öljystä. Cocolemon vartalokuorinnan kuorivina rakeina toimii mineraalirikas himalajanvuorisuola, kun taas ihoa hellivät ja pehmentävät sheavoi sekä kookosöljy.


Frantsila elvyttävä yrttisavinaamio - 13€ (alennus 25%)
Tarjouksessa keskiviikkona

Frantsilan hoitava ja kirkastava yrtisavinaamio taipuu kesäaikaan mitä täydellisimmäksi mökkisaunassa herkempää tai couperoottista ihoa suojaavaksi naamioksi. Lämpö tehostaa naamion vaikutusta iholla, samaan aikaan kun saunan kostea höyry estää naamion kuivumisen, pitäen sen kimmoisana koko vaikutusajan. 


Mozziwatch hyönteissuihke - 10€ (alennus 22%)
Tarjouksessa keskiviikkona

Uutuus! Ann-Christinen suosikki luonnollisista hyönteiskarkotteista on Mozziwatchin kasviperäinen hyönteissuihke, joka karkottaa niin hyttyset, punkit kuin mäkäräiset. Mozziwatchin hyöteisiä karkoittava teho perustuu sitruunaeukalytpusöljyyn ja on tieteellisesti tutkittu, vetäen vertoja synteettisille vastaaville. Iso suositus niin mökkirantojen hyttyspilvien kuin rannikon punkkivyöhykkeen ääreltä!


Neal's Yard Remedies Citronella Formula - 11€ (alennus 26%)
Tarjouksessa keskiviikkona

Idan suosikki luonnollisista hyönteiskarkoitteista on puolestaan NYR:n klassikko Citronella Formulla, jonka raikas sitruunainen tuoksu ilahduttaa kepeää kesämieltä kevyen kesätuoksun muodossa. Suihkeen laventelin ja sitruunan eteeriset öljyt toimivat kätevästi hyönteiskarkotteena, virkistävän vaikutuksen ohella.

Huom! Suihki Citronella vaatetukseen, mikäli oleilet auringossa. Sitrushedelmien eteeriset öljyt saattavat saada ihon reagoimaan värimuutoksin auringolle altistuessaan.


Alga Cicosa korjaava hoitoneste - 10€ (alennus 32%)
Tarjouksessa keskiviikkona

Uutuus! Alga Mariksen sisarussarja Alga Cicosa on kehitetty erityisen vaativien iho-ongelmien hoitoon ja ihovaurioiden korjaamiseen. Esim. tämä korjaava ja desinfioiva hoitoneste on omiaan puhdistamaan ja hoitamaan esim. hankauksesta rikki menneen ihoalueen. Tsekkaa myös sarjan korjaava huulivoide (tarjouksessa keskiviikkona), korjaava kasvovoide (tarjouksessa perjantaina) ja korjaava käsivoide (tarjouksessa sunnuntaina).


Joik Sunless Tan itseruskettava vartalovoide - 23€ (alennus 27%)
Tarjouksessa keskiviikkona

Uutuus! Joikin upea asteittain itseruskettava vartalovoide on saatavilla kahdessa sävyssä: light ja medium. Asteittain päivettävällä vartalovoiteella saat takuuvarmasti kauniin tasaisen päivetyksen iholle. Miellyttävä tuoksu ja helposti levitettävä koostumus. Sopii käytettäväksi niin kasvoille kuin vartalon iholle.


Alga Maris spf 30 aurinkovoide huulille 10€ (alennus 25%)
Tarjouksessa keskiviikkona

Muistaisitkohan tänä kesänä suojata myös huulet auringon säteilyltä, erityisesti, mikäli liikut vesistöjen äärellä? Huulten herkkä iho on kätevä suojata Alga Mariksen omalla huulille kehitetyllä, integroidun huuliapplikaattorin sisältämällä huulivoiteella.

Lue lisää: Luonnonkauniin megalomaaninen aurinkovoide-kirjasto


Pure=Beauty Birch Sap Mist kasvosuihke - 16€ (alennus 30%)
Tarjouksessa keskiviikkona

Huiman kosteuttava koivunmahlapohjainen kasvosuihke taipuu kesäaikaan tehokkaasta kosteuttajasta myös mitä täydellisimmäksi kasvojen after sun tuotteeksi! Auringossa janoiseksi muuttuvan ihon kosteustarpeet täyttää uudistavan ja kosteuttavan koivunmahlan sekä hyaluronihapon liitto, kun taas ihoa korjaa superantioksidanttinen pakuriuute. Rakastamme tällaisia Birch Sap Mistin kaltaisia moneen taipuvia tuotteita!

Lue lisää: Parhaat kautta aikojen: kasvoille


Katso kaikki keskiviikon tarjoukset täältä.





TORSTAI


Alga Maris spf 30 sävyttävä kasvovoide - 16€ (alennus 26%)
Tarjouksessa torstaina

Tämä Idan all time favourite kasvojen aurinkosuojavoide yhdistää meikkivoiteen ja aurinkosuojavoiteen käteväksi kesän luottomeikkipohjaksi. Levitä meikkivoiteen tapaan muiden ihonhoitotuotteiden päälle ja viimeistele halutessasi kevyellä kiinnityspuuterilla. Saatavilla kolmessa eri sävyssä sekä spf 50 suojakertoimella (tarjouksessa sunnuntaina).

Lue lisää: Luonnonkauniin megalomaaninen aurinkovoide-kirjasto


Flow Balm to Milk puhdistusbalmi - 27€ (alennus 25%)
Tarjouksessa torstaina

Fysikaalisten aurinkosuojavoiteiden poistamisessa ehdottomasti paras vaihtoehto on öljypohjainen puhdistustuote, joka liuottaa jämäkimmänkin meikin, aurinkovoiteen tai lian kasvoilta. Flown puhdistusbalmi on Ann-Christinen suursuosikki, sen ihoa tukkimattoman koostumuksen ja erinomaisen emulgoituvuuden (huuhtoutuu vedellä) vuoksi. Tehosta halutessasi puhdistusta entisestään musliiniliinan tai konjac-sienen avulla.

Lue lisää: Flow Cosmetics kotimaiset luonnonkosmetiikka-klassikot


Korento viimeistelypuuteri - 24€ (alennus 27%)
Tarjouksessa torstaina

Uutta! Toivomme kesäksi paljon lämpimiä päiviä, joiden mukana tuomaa kasvojen kuultoa hillitsemme Korennon suloiseen uudistuneeseen kartonkipakkaukseen pakatulla viimeistelypuuterilla. Talkiton koostumus ei tuki ihoa, vieden vain kevyesti mennessään ihon voimakkaimman kuullon, meikkipohjaa vaalien.


Pure=Beauty Rose Mist + Prebiotics - 16€ (alennus 30%)
Tarjouksessa torstaina

Herkkää ihoa hellivä ruusuvesi voi olla entistä syleilevämpi vain yhdessä ihon tasapainoa vaalivien prebioottien kanssa. Raikasta ja rauhoita kesäihoa suihkimalla kauttaaltaan kasvoille, meikin päälle tai esim. hiuspohjaan. Aromaterapeuttinen ruusun tuoksu tyynnyttää myös mieltä.


Laponie of Scandinavia Clarifying Treatment - 32€ (alennus 17%)
Tarjouksessa tostaina

Mikäli kesän helteet haastaa ihosi, saaden sen puskemaan epäpuhtauksia pintaan, voi kosteuttavan seerumin hienosäätö auttaa. Laponien upea Clarifying Treatment tuo epäpuhtaalle iholle sen kaipaamaa kosteutta ja rauhaa, hilliten samalla epäpuhtauksien syntymistä ja tulehdusta ihossa. Huippulaadukas geelimäinen koostumus ei kuivata ihoa. Kurkkaa myös Laponien kosteuttava ja rauhoittava Calming Treatment (tarjouksessa torstaina).


Katso kaikki torstain tarjoukset täältä (päivittyy torstaina).




PERJANTAI


Alga Maris spf 30 aurinkosuojaspray - 19€ (alennus 29%)
Tarjouksessa perjantaina

Kevyen koostumuksensa ansiosta äärimmäisesti helposti levitettävä ja kerrostettava Alga Mariksen aurinkosuojaspray on saavuttanut suursuosionsa syystä. Trooppisen kookoksinen tuoksu ja miellyttävä käyttökokemus tuo hymyn huulille. Kuten Ann-Christine tuppaa sanomaan, on paras aurinkosuojatuote se, johon todennäköisimmin muistaa tarttua. Alga Mariksen aurinkosuojaspray on juuri tällainen!

Lue lisää: Luonnonkauniin megalomaaninen aurinkovoide-kirjasto


Flow Cosmetics Wonder Balm - 17€ (alennus 26%)
Tarjouksessa perjantaina

Nyt eletään juuri sitä kynnysaikaa, kun Flow Cosmeticsin Wonder Balm kääntyy talvikauden tukkoisuuden helpottajasta hyönteispistojen rauhoittajaksi. Rauhoittavia, antiseptisiä ja viilentäviä eteerisiä öljyjä sisältävä koostumus tukee pistojen paranemista ja vähentää kutinaa. Riittoisa pakkaus kestää käytössä vuoden ympäri.


Frantsila Ruusu & Kehäkukka kasvosuihkeet - 15e (alennus 28%)
Tarjouksessa perjantaina

Frantsilan rauhoittavat kasvosuihkeet ovat olleet käytössämme jo vuoden päivät. Kesäaikana erityisen virkistävältä tuntuva hienojakoinen suihke on ehdoton paitsi kasvojen virkistykseen, myös hiuspohjan rauhoittamiseksi. Kokeile erityisesti auringossa vietetyn päivän jälkeen ja nauti hetken viileydestä ja raikkaasta tunteesta.


Pure=Beauty Glow Booster kasvoöljy - 21€ (alennus 27%)
Tarjouksessa perjantaina

Mikäli etsit kesäksi kevyempää ihoa tukkimatonta kasvoöljyjä, on Pure=Beautyn Glow Booster öljy todella tutustumisen arvoinen! Ruusunmarjan, sekä lakan- ja mustikansiemenöljyjä sisältävä öljysekoitus ravitsee ihoa kaipaamillaan rasvahapoilla ja vitamiineilla, vähentää ihon punoitusta ja tasapainoittaa ihon talineritystä, kuitenkaan tukkimatta ihoa. Kasviperäinen skvalaani tukee ihon kosteustasapainon ylläpitoa ja tuo kasvoöljyyn siloittavan, lähes silikonisen tunnun. Sopii kaikille ihotyypeille!


Katso kaikki perjantain tarjoukset täältä (päivittyy perjantaina).





LAUANTAI


Flow Cosmetics Hyaluron + Probiotics seerumi - 31€ (alennus 31%)
Tarjouksessa lauantaina

Idan seerumisuosikki, Flow Cosmeticsin kosteutta ihoon sitovaa hyaluronihappoa ja ihon tasapainon kannalta elintärkeitä probiootteja sisältävä seerumi, on omiaan rauhoittamaan ja kosteuttamaan kuivaa ja herkästi ärtyvää tai punoittavaa ihoa. Ruusuvesipohjasta löytyy kattaus upeita raaka-aineita fermentoidusta bambu-uutteesta aina pohjoisen marjojen siemenöljyihin asti. Ihastuttava kevyt koostumus on ihanteellinen kosteuttaja esim. aurinkovoiteen alle.


Laponie of Scandinavia Cleansing Gel - 14€ (alennus 22%)
Tarjouksessa lauantaina

Parhaista parhain, iholle ainutlaatuisen hellävarainen puhdistusgeeli ei kuivata ihoa lainkaan. Täydellinen käytettäväksi niin yksinään kuin kaksoispuhdistuksessa toisena osana, puhdistusöljyn tai runsaan meikin rippeiden poistajana.

Vinkki! Kokeile Laponien puhdistusgeeliä mietona entsymaattisena kuorintana, jättämällä puhdistusgeeli iholle muutamaksi minuutiksi. Erinomainen kesäajan kevyt kuorinta (muistathan siirtää hedelmähappokuorinnat sivuun kesän ajaksi odottamaan syysilmoja!).


Korento Lip & Cheek - 25€ (alennus 26%)
Tarjouksessa lauantaina

Uutta! Paitsi uuden suloisen ja kierrätettävän kartonkihylsyn muodon saanut Lip & Cheek poski- ja huulipuna on lisäksi uudistunut sisältöä myöten. Uusi kevyempi koostumus on entistä helpompi levittää, mutta sävyt ovat samat tutut, pohjoisen marjojen mukaan nimetyt. Esim. kuvan Rosehip sävy on kaunis universaali sävy, joka sopii aivan kaikille, niin poski- kuin huulipunana.


Frantsila koivu-turvehoitoaine - 10€ (alennus 28%)
Tarjouksessa lauantaina

Frantsilan hoitoaineen sisältämät vehänänalkioöljy, nokkosen mikroravinteet ja koivunmahla ravitsevat hiuksia sylvältä antaen niille luonnollista elinvoimaa. Hoitoaine selvittää hiukset ja helpottaa suihkun jälkeistä kampaamista. Lähes tuoksuton, mieto hoitoaine sopii varmasti hyvin tuoksuyliherkillekin. 


Katso kaikki lauantain tarjoukset (päivittyy lauantaina).






SUNNUTAI


Joik Sunless Tan itseruskettavat tipat - 28€ (alennus 26%)
Tarjouksessa sunnuntaina

Uutta! I-ha-naa! Vihdoin luonnonkosmetiikankin puolella on saatavilla kätevästi omaan suosikkiksoteusvoiteeseen lisättäviä itseruskettavia tippoja, joiden avulla halutun päivetyksen intensiivisyyttä pystyy säätelemään yksilöllisesti oman maun mukaan. Lisää kätevällä pipetillä yksi pisara hyvin hennon päivetyksen aikaan saamiseksi tai kokeile rohkeammin 3-4 tipalla. Myös päivetyksen ylläpito on helpompaa kuin koskaan!


Moi Forest Forest Dust vartalovoide - 24€ (alennus 24%)
Tarjouksessa sunnuntaina

Uutta! Vuoden mielenkiintoisimman uutuuden tarjoaa kotimaisia huippututkimuksia ja innovaatioita yhdistävä Moi Forest ja maaginen mestäpöly. Reconnecting Nature -mikrobiuutetta eli metsäpölyä sisältävä vartalovoide tuo iholle ja elimistölle tutkitusti samoja elimistön tulehdustilaa hillitsevää sekä suoliston ja ihon mikrobikantaa parantavia hyötyjä, kuin metsäympäristössä oleskelulla on. Boostaa elimistöä luonnon hyödyillä silloinkin, kun kesäsi vie kaupunkiin. 

Kevyen miellyttävältä tuoksuva voide levittyy iholle vaivatta ja kosteuttaa tehokkaasti kuivaksi päässeet kämmenselät ja kyynärpäät. Tummaa väriä ei kannata säikähtää, sillä metsäpölyn kuuluukin jäädä pieniksi hiukkasiksi ihon pinnalle. Vauvoille ja taaperoille suunniteltu, kevyempi Nurturing Forest Dust Baby Cream tarjouksessa torstaina.


Unique hajuvedet 50ml - 49€ (alennus29%)
Tarjouksessa sunnuntaina

Ihanista ihanimmat Uniquen luonnolliset kesätuoksut tuovat tuulahduksen kesämieltä yhdellä suihkaisulla. Kokeile esimerkiksi Ann-Christinen suosikkituoksua, kevyen hedelmäistä Fionaa tai kukkaisen vaniljaista Ingridiä.


Alga Maris After Sun emulsio - 14€ (alennus 25%)
Tarjouksessa sunnuntaina

Ehdottomasti kaikkien aikojen paras After Sun -tuote, jota olemme kokeilleet. Kevyt, helposti levitettävä ja ihoa viilentävä emulsiomainen koostumus on nannaa iholle pitkän kesäpäivän jälkeen. Kosteutta ja ravitsee ihoa auringossa oleskelun jälkeen, sekä rauhoittaa ja tukee punoittavan palautumista. Imeytyy ihoon kokonaan, eikä jätä ihoa tahmaiseksi.

Lue lisää: Luonnonkauniin megalomaaninen aurinkovoide-kirjasto


Ole Hyvä Hilla-Mandariini hoitoaine - 8€ (alennus 26%)
Tarjouksessa sunnuntaina

Olisiko kesäloma hyvä ajankohta kokeilla hoitoainemetodille siirtymistä? Nyt jos koskaan - heivaa herkkää hiuspohjaa ärsyttävä shampoo sivuun ja anna hoitoainepesulle mahdollisuus: tämä kevyt ja aavistuksen vaahtoava Ole Hyvän Hilla-Mandariini hoitoaine on aivan täydellinen suoran ja laineikkaan hiuksen pesuhoitoaineeksi.

Lue lisää: Vuosi hoitoainemetodilla - mitä nyt kuuluu?


Okabo Organics Pure Argan palashampoot - 15€ (alennus 28%)
Tarjouksessa sunnuntaina

Uutta! Okabo Organicsin palashampoo on paras kokeilemamme palashampoo! Hyvin vaahtoava shampoo tekee hiusten pesusta helppoa. Vaahtoavuudestaan huolimatta ei kuivata päänahkaa, eikä jätä hiuksiin tahmaista tunnetta. Jos olit jo luopunut toivosta palashampoiden kohdalla, anna tälle vielä mahdollisuus!


Katso kaikki sunnuntain tarjoukset täältä (päivittyy sunnuntaina).




Muistathan osallistua myös perinteiseen Luonnonkosmetiikkapäivien arvontaan Luonnonkauniin Instagram-tilillä - nähdään siellä!


Iloisia Luonnonkosmetiikkapäiviä!





Osallistu keskusteluun!

© Luonnonkaunis. Design by FCD.