11. elokuuta 2021

Parhaat tärpit Luonnonkosmetiikkapäiville 11.-15.8.

Kaupallisessa yhteistyössä House of Organic
Julkaisun linkit ovat mainoslinkkejä

Teksti: Ann-Christine Mäkelä
Kuvat: Ida Tokola





House of Organicin hulppeat Luonnonkosmetiikkapäivät pyörähtävät tänään käyntiin, värittäen loppuviikkoa sunnuntaihin asti luonnonkosmetiikka-alan laajimmilla hulinoilla. Luvassa on jälleen aivan kreisi määrä tarjouksia luonnonkosmetiikan parhaimmista tuotteista ja mahdollisuus tehdä todellista säästöä ennakoimalla lähenevän syksyn tuotetarpeita.


Kuten tapanamme on, olemme tälläkin kertaa valinneet omat nostomme pääosin kotimaisella luonnonkosmetiikalla, jota olemme tarpeen tullen täydentäneet perustelluilla tuotteilla naapurimaista ja lähiseudulta. Kotimainen luonnonkosmetiikka on meille sydämen asia, ja toivommekin sen tuoman ilon leviävän myös sinun kotiisi.

Syksyn ollessa jo aivan nurkan takana, haluammekin kannustaa sinua pohtimaan tarkkaan, mitä tulevana syyskautena ja arjen paluun myötä tulet tarvitsemaan. Mitä arkeen paluu tarkoittaa sinulle tai perheellesi? Mitä tuotteita kuluu eniten? Miten ihosi reagoi viileneviin ilmoihin?

Haluamme myös tuttuun tapaan kannustaa sinua pohtimaan tarkkaan mitä todella tarvitset, tutkimaan peilikaappisi kätköjä, ja ennakoimaan tulevia tarpeita näiden mukaan. 


Voit yhdistää useamman päivän paketit samaan tilaukseen kirjoittamalla alekoodi-kenttään koodin YHDISTÄ, joka poistaa samalla lähetyksen postikulut. Yhdistettyjä paketteja aletaan toimittaa heti Luonnonkosmetiikkapäivien päätyttyä 16.8.


Lue koko Luonnonkosmetiikkapäivien kuvasto täältä








Keskiviikko


Tarjouksessa keskiviikkona

Kestosuosikki, kauniin kuulaasti ja luonnollisesti ihon sävyä tasoittava CC-voide, joka samaan aikaan kosteuttaa, hoitaa ja suojaa ihoa ulkoisilta tekijöiltä. Siis täydellinen ihon monitoimivoide syksyn arkeen, jonka kruunaa syksyn viimeisiltä auringonsäteiltä suojaava kerroin 15. Valitse sävy Light vaaleahkolle iholle ja Medium päivettyneelle iholle.


Tarjouksessa keskiviikkona

Idan seerumisuosikki, Flow Cosmeticsin kosteutta ihoon sitovaa hyaluronihappoa ja ihon tasapainon kannalta tärkeitä probiootteja sisältävä seerumi, on omiaan rauhoittamaan ja kosteuttamaan kuivaa ja herkästi ärtyvää tai punoittavaa ihoa. Ruusuvesipohjasta löytyy kattaus upeita raaka-aineita fermentoidusta bambu-uutteesta aina pohjoisen marjojen siemenöljyihin. Seerumi imeytyy iholle nopeasti ja rauhoittaa ihoa välittömästi. 


Tarjouksessa keskiviikkona

Kesäaikana ulkona luonnossa vietetty runsas aika näkyy paitsi mielen, myös vastutuskyvyn kohenemisena. Syksyllä paljain varpain kävely ja kukkapenkeissa tonkiminen vaihtuu vähitellen sukkiin ja teekupposen pitelyyn.

Vastustuskykyä voit tukea monin tavoin, joista yksi mielenkiintoisimmista ja helpoimmista on metsäpölyä, metsän mikrobistoa, hyödyntävän Moi Forestin voiteet. Voiteiden koostumus on loistava ja ne imeytyvätkin nopeasti ihoon. Pieniä metsäpölyhippuja ei kannata säikähtää, ne ovat tuotteen juju! Voit kokeilla Multipurpose-voidetta myös kasvonaamiona. 

Herkälle tai lapsen iholle suosittelemme Moi Forest Nurturing Forest Dust Baby Cream -voidetta, joka on lauantain tarjouksissa 21€ (alennus 21%).


Tarjouksessa keskiviikkona

Kaipaavat jalkasi erityistä hellyyttä ja virkistystä sitten kesän paljan jaloin juoksentelun tai arkeen paluun vuoksi, on Flown herkullisen täyteläinen voide oikea purkki johon tarttua. Yleellinen runsas ja kuohkea koostumus vatkatusta luomusheavoista, virkistävän ja viilentävän piparmintun eteerisen öljyn sekä laskimoverenkiertoa tukeva ja turvotusta vähentävä sypressin eteerinen öljy ovat nannaa kaikkensa antaneille jaloille!







Torstai


Tarjouksessa torstaina

Kulmakynänä suosimme Avrilin hintalaatusuhteeltaan lyömättömiä kulmakyniä. Onnistuneet sävyt vaaleasta tummaan ja sopivan pehmeä koostumus tekevät värin työstämisestä helppoa, takaen kauniin luonnollisen lopputuloksen. Sävyistä Chatain Clair on viileähkö vaalea sävy, Brun lämmin keskiruskea ja Ultra Brun tummahko kylmänruskea.



Tarjouksessa torstaina

Uutta! Fiini Naturallyn nestemäisessä käsidesissä alkoholipohjaan hoitavuutta tuovat kosteuttava glyseriini, sekä ihoa rauhoittava ja kosteuttava kaurauute. Raikkaan tuoksun käsidesiin tuo virkistävä rosmariiniuute, jota kaikki lähipiirissä kokeilleet ovat kehuneet ja huokailleet ihastuksesta.

Erinomainen mukana kannettava vaihtoehto muovipullon ansiosta.

Lue lisää: Ihanimmat luonnolliset käsidesit


Tarjouksessa torstaina

Uutta! Tarkoin valituista raaka-aineista valmistetun Fiini Naturallyn artesaaniluonnonkosmetiikan joukosta löytyy monikäyttöinen rosmariinikasvovesi, jonka tasapainoittavat vaikutukset hyödyttävät niin kasvojen ihoa kuin hiuspohjaa. Tasapainoita seka- ja rasvoittuvan ihon talineritystä, tai kosteuta ja stimuloi hiuspohjan verenkiertoa ja hiusten kasvua, vähentäen hiuspohjan kutinaa ja hilseilyä.


Tarjouksessa torstaina

Tässä suloisen vaniljaisen tuoksuisessa kasvoöljyssä yhdistyvät pohjoisen marjojen, uudistavat ja suojaavat tehot. Ruusunmarjan, sekä lakan- ja mustikansiemenöljyjä sisältävä öljysekoitus ravitsee ihoa kaipaamillaan rasvahapoilla ja vitamiineilla, vähentää ihon punoitusta ja tasapainoittaa ihon talineritystä, kuitenkaan tukkimatta ihoa. Ihoa kosteuttava oliiviöljypohjainen skvalaani tuo öljyyn kevyen sileän tunnun, joka tekee öljystä erityisen mieluisan käyttää.

Sekoita muutama pisara seerumin ja kasvovoiteesi joukkoon, tai hemmottele ihoa puolikkaalla pipetillisellä öljyä ennen nukkumaanmenoa. Sopii kaikille ihotyypeille!

Tarjouksessa torstaina

Ruotsalaisen kampaamolaatuisen Bruns Productsin tuotteissa huomaa ammattilaisen kädenjäljen. Vaivatta hiukset selvittävä hoitoaineen koostumus hoitaa ja ravitsee hiuksia niitä latistamatta, minkä vuoksi kookoshoitoaine on noussut monen vakituotteeksi. Tuoksu on miedon kookoksinen ja kardemummainen.


(Päivittyy torstaina)





Perjantai

Tarjouksessa perjantaina

Uutta! Upea uutuus Luonkosilta! Hienojakoinen kaurajauhepohjainen, hellästi ihoa syväpuhdistava puhdistusjauhe sisältää pääosin kotimaisia raaka-aineita, ei sisällä vettä, on riittoisa ja säilyy pitkään. Sen sisältämä kaura rauhoittaa, kataja ja savi tasapainoittavat, ja betaiini kosteuttaa ihoa. 

Sekoita kämmenellä 1/2tl jauhetta ja saman verran vettä muodostaaksesi tasaisen puhdistusemulsion.
Tarjouksessa perjantaina

Uutta! Venytä kesäntuntua vielä pitkälle läpi syksyn Luonkosin ilahduttavalla kehäkukan keltaisia terälehtiä sisältävällä, sekä litsin ja nerolin huumaa tuoksua tuovalla Summer-palasaippualla. Valmistettu käsityönä kesäisen kauniissa Naantalissa.
Tarjouksessa perjantaina

Laponien puhdistusgeeli nousee hellävaraisuudellaan tuoteryhmässään vakuuttavasti parhaimmiston kärkeen, emmekä saa siitä tarpeeksemme. Kauniista skandinaavista tunnelmaa henkivään alumiinituubiin pakattu geeli ei kuivata tai kiristele herkintäkään ihoa, kuitenkaan tinkimättä puhdistustehosta.

Käytä yksinään herkällä iholla, yhdistä hellävaraiseksi toiseksi vaiheeksi kaksoispuhdistukseen tai käytä äärihellävaraisena kuorintana iholle vaikuttamaan jätettynä.

Lue lisää: Parhaat kautta aikojen: kasvoille

Tarjouksessa perjantaina

Laveran kulmageeli on kestosuosikkimme läpi vuosien ja yhä useamman luottotuote! Pitävä kulmageeli siistii ja sävyttää kulmat todella helposti ja nopeasti. Valitse viileän keskiruskea Hazel Blonde sävy, mikäli kaipaat kulmiin väriä, ja läpikuultava Transparent pelkkää pitoa saadaksesi.


Katso kaikki perjantain tarjoukset
(Päivittyy perjantaina)







Lauantai

Tarjouksessa lauantaina

Tämä Ole Hyvän hellävarainen käsisaippua ihastuttaa paitsi kotimaisuudellaan, myös mieltä tyynnyttävällä laventelin, appelsiinin ja seljankukan tuoksullaan, sekä tietenkin täyttöpusseilla santsaamisen mahdollisuudella. Luonnollista, eettistä ja kestävää, ah ja yes! Ihmekkös, että tämä löytyy meidän jokaiselta kodin vesipisteeltä?

Tarjouksessa lauantaina

I-ha-nan karkkisen makea Murumurun kotimainen hiuslakka antaa tukea ja ryhtiä hiuksille ja kampauksille, samalla piristäen aamuja. Antaa keskivahvaa pitoa, jättämättä hiuksia tahmeiksi.


Havu Cosmetics huulipunat- 29€ (alennus 23%)
Tarjouksessa lauantaina

Laadukkaat puukuoriset Havu Cosmeticsin huulipunat ihastuttavat yhä laajemalla sävyvalikoimallaan ja täyteläiselläkoostumuksellaan. Hyödynnä monipuolisiä huulipunia niin huuli, poski- kuin luomivärinä! Monikäyttöisistä sävyistä suosikkejamme ovat Blush, Cranberry, Rose ja Sand.

Tarjouksessa lauantaina

Esikoisripsariinsa verrattuna, saa Lily Lolon Big Lash ripsivärillä todellista näyttävyyttä, niin pituuden kuin tuuheuden puolesta. Ihmekkös, että tämä ripsari on hurmannut monet luonnonkosmetiikan käyttäjät, meidän Idamme mukaan lukien. Esikoisversio, Lily Lolon Natural ripsiväri, tarjouksissa sunnuntaina.


Katso kaikki lauantain tarjoukset
(Päivittyy lauantaina)





Sunnuntai


Tarjouksessa sunnuntaina

Uutta! House of Organicin kotimaisen luonnonkosmetiikan kentälle edullisia vaihtoehtoja tuo nyt Taika! Sarjan kosteuttava misellivesi on nopean ja kevyen ihon puhdistuksen ratkaisu, niin kiireisiin aamuihin, treenien päätteeksi tai kevyen meikin puhdistukseen. Kosteustehoa iholle tuovat luomukoivunmahla ja xylitoli.
Tarjouksessa sunnuntaina

Huikean hyvä, hyaluronihapolla ja antioksidanttisella pakuriuutteella höystetty koivunmahlapohjainen kasvosuihke, joka on teholtaan jopa hoitonestemäinen. Täyttää kosteusköyhemmänkin ihon janon, samalla ihoa uudistaen ja korjaten, tehden ihon kimmoisan ja täyteläisen tuntuiseksi. Ann-Christinen kuvaus "next level kukkaisvetenä" on erittäin osuva!



Tarjouksessa sunnuntaina

Uutta! Raikkaan omenan tuoksuinen hellävarainen sulfaatiton pesuaine on loistava monitoimituote, sillä se sopii niin vartalolle kuin hiuksille. Miedot pesevät ainesosat pesevät puhtaaksi ihon ja hiusten kosteustasapainoa säästellen. Kvinoaproteiini korjaa hiuksien rakennetta, aloe veran rauhoittaessa ja kosteuttaessa hiuspohjaa ja vartalon ihoa.

Saatavilla myös perhekoossa sinulle, joka omenasta hurmaannut!


Tarjouksessa sunnuntaina

Luonnonkosmetiikan ripsari joka pitää taivutukset, pysyy ja sopii myös herkille silmille? Look no further! Vuosi toisensa jälkeen yhtä vakuuttava Lily Lolon "perus" ripsiväri on luottotuote, jonka luokse palaa kerta toisensa jälkeen. Erityistä näyttävyyttä kaipaava löytää Lily Lolon Big Lash ripsivärin lauantain tarjouksista.


(Päivittyy sunnuntaina)




Muistathan osallistua myös perinteiseen Luonnonkosmetiikkapäivien arvontaan Luonnonkauniin Instagram-tilillä - nähdään siellä!


Iloisia Luonnonkosmetiikkapäiviä!











 

Osallistu keskusteluun!

© Luonnonkaunis. Design by FCD.