12. elokuuta 2020

Parhaat tärpit luonnonkosmetiikkapäiville 12.-16.8.

Kaupallisessa yhteistyössä House of Organic
Julkaisussa käytetään mainoslinkkejä
Teksti: Ann-Christine Mäkelä
Kuvat: Ida Tokola

meikkejä pöydällä

Niin se on taas kuulkaa House of Organicin hulppeiden Luonnonkosmetiikkapäivien aika. Luvassa on siis aivan kreisi määrä tarjouksia luonnonkosmetiikan parhaimmista tuotteista ja mahdollisuus tehdä todellista säästöä ennakoimalla läheneviä peilikaapin tai meikkipussin aukkoja.

Tänä vuonna Luonnonkosmetiikkapäiviä vietetään jo kolmatta kertaa. Pohdimme aiemmin, mitä mieltä olemme tällaisten tarjoustempausten yleistymisestä ja totesimme sen oikeastaan olevan mitä parasta: kun edullisia ostoksia pyrkii ennakoimaan vain muutamalle tulevalle kuukaudelle kerralaan, vähenee mahdollisten hutiostosten määrä selkeästi. Eikö vain olekin niin, että on huomattavasti helpompaa sanoa, millaisia kosmetiikkatuotteita tulet tarvitsemaan ja olemaan päivitystarpeessa seuraavan parin kolmen kuukauden aikana vs. tulevan puolen vuoden aikana? Niinpä!

Haluammekin tuttuun tapaan kannustaa sinua pohtimaan tarkkaan mitä todella tarvitset tänä syksynä, sekä tekemään harkittuja löytöjä sen mukaan. Ostathan siis vain tarpeeseen. Muista myös, että voit rauhassa tehdä Luonnonkosmetiikkapäivien löytöjä joka päivä, sillä päivien tilaukset voi yhdistää alla olevan boksin koodilla. Tarjoukset vaihtuvat päivittäin ja niitä on satoja, joten pientä ennakointia voi ja kannattaa tehdä jo Luonnonkosmetiikkapäivien verkkokatalogista.

Avril-meikkivoide

Olemme tuttuun tapaan valinneet mukaan omia suosikkituotteitamme, kuten aiempinakin kertoina. Tällä kertaa emme kuitenkaan erittele valintojamme kirjoittajien mukaan, vaan halusimme nostaa tuotteet esille kahden pääteeman alle.


TEEMAMME TÄLLÄ KERTAA:

1) KEEP CALM & CLEAN YOUR HANDS

2) LUONNONKAUNIS MEIKKIKOULU HELMET


Luvassa on siis sekä syksyn arkeen paluun erityisen tärkeitä kosmetiikkatuotteita, poimintoja keväällä alkaneesta Luonnonkaunis meikkikoulu -sarjasta, sekä ennakkotärppejä myös syksyn tulevista osista. Tämä onkin meille hauskaa vaihtelua, sillä aiempina kertoina olemme tehneet hyvin ihonhoitopainotteisia valintoja. Ihonhoitolemppareitamme löytyy takuulla muiden tarjousten joukosta, joten muista vilkaista myös muu valikoima! Edellisten kertojen poimintojamme voit halutessasi vilkaista täältä.

Voit yhdistää useamman päivän paketit samaan tilaukseen kirjoittamalla torstaista alkaen alekoodi-kenttään koodin YHDISTÄ, joka poistaa samalla lähetyksen postikulut. Yhdistettyjä paketteja aletaan toimittaa Luonnonkosmetiikkapäivien päätyttyä 17.8.


saippua ja käsidesi pöydällä

KEEP CALM & CLEAN YOUR HANDS

Tänä syksynä haluamme erityisesti muistuttaa kaikkia hygienian tärkeydestä, niin kotona kuin töissä ja koulussa. Kun pidämme huolta näistä perusasioista ja muistamme kunnioittaa turvavälejä, voimme palata uuteen arkeen rauhallisin mielin.

Siksi valitsimme tällä kertaa mukaan myös äärimmäisen tärkeää, käsihygieniaa turvaavaa kosmetiikkaa niin pala- ja nestesaippuoina kuin käsidesin muodossa.


Tarjouksessa perjantaina.

Turun saaristossa käsityönä valmistetut Luoto saippuapalat ovat mielestämme kenties kauneimpia saippuapaloja ikinä. Saippuamuotin pinnalle muodostuneet aaltoilevat muodot ovat kuin yksilöllisiä taideteoksia jokainen. Tuoksuvalikoima puolestaan henkii suomalaista luontoa. Minkä itse valitsisit: havu, koivu, terva, kehäkukka, hiili vai merisuola?

Tarjouksessa sunnuntaina.

Sulfaatittomat käsisaippuat ovat must, kun käsiä pestään lukuisia kertoja päivässä ja kesä kääntyy syksyyn ja talveen. Reilu puolen litran pakkaus riittää pitkään jopa monen hengen taloudessa ja useampi tuoksuvaihtoehto tuo vaihtelua sitä kaivatessaan. Meidän lemppareita ovat Persikka-ruusu ja Granaattiomena.

Lue lisää: SOS käsiä kuivaa! Parhaat vinkit kuiville käsille

käsidesi ja saippuapala pöydällä
Tarjouksessa lauantaina.

Ah, me rakastamme tätä Evolven käsidesin nimeä. Näin juuri se on: pysy rauhallisena ja huolehdi hygieniasta. Tämän syksyn must mukanakulkija on luonnollinen käsidesi, joka sisältää korkean pitoisuuden alkoholia, hieman kosteuttavaa glyseriiniä, eikä mikään turhaa hömppää! Tuskin sattumalta Evolven käsidesiin valittu bergamotti rauhoittaa mieltä ja laskee sykettä. Saatavalla kahdessa koossa, joista isompi on tarjouksessa lauantaina ja pienempi sunnuntaina.


Evolve Organic Beauty Keep Calm & Spray On käsidesi 30 ml - 4€ (alennus 32%)
Tarjouksessa sunnuntaina.

Lue kuvaus ylempää ison pakkauksen alta. Tämä pienempi matkakokoinen versio on supernäppärä laukkuun tai reppuun sujautettava.


Lily Lolon ripsivärit

Lily Lolon Big Lash maskara kädessä


Lily Lolon kabuki-sivellin kädessä

MUUT VALINTAMME:

KESKIVIIKKO


Tarjouksessa keskiviikkona.

Esikoisripsariinsa verrattuna, saa Lily Lolon Big Lash ripsivärillä todellista näyttävyyttä, niin pituuden kuin tuuheuden puolesta. Ihmekkös, että tämä ripsari on hurmannut monet luonnonkosmetiikan käyttäjät.

Lue lisää: Ripsivärivertailu kierros 4


Tarjouksessa keskiviikkona.

Monipuolisuudessaan ylivertainen mineraalimeikkipuuteri on ns. fool proof meikkipohja, joka ei vaadi lisäkseen mitään muuta ja jolla ei saa aikaiseksi epätasaisia sävyrantuja ellei oikein hartaudella yritä (jos silloinkaan). Pyörittele kasvoille kabukisiveltimellä, kerrosta haluamasi määrä ja se on siinä!

Lue lisää: Luonnonkaunis meikkikoulu osa 1: kaikki meikkipohjista


Tarjouksessa keskiviikkona.

Heittämällä paras mineraalimeikkipohjien levityksessä oleellisessa roolissa toimiva kabuki, joka yhdistää pehmeyden, joustavuuden ja riittävän harjasten tiheyden. Hyvin valittu kabuki takaa paitsi laadukkaan levitysjäljen, myös varmistaa sen ettei mineraalipuuteri pölise holtittomasti ympäriinsä.

Lue lisää: Luonnonkaunis meikkikoulu osa 1: kaikki meikkipohjista



Joikin kasvovesi



TORSTAI


JOIK Refreshing Facial Toner - 15€ (alennus 28%)
Tarjouksessa torstaina.

Joikin virkistävän kasvoveden kaksifaasinen koostumus on niin laiskan, kiireisen kuin uupuneenkin pelastus; mitään muuta ihonhoitotuotetta ei tämän lisäksi tarvita ja lisäksi se toimii loistavana pohjana voidemaisten meikkituotteiden levitykseen. JOIKin kasvovesi sisältää niin sanotun kosteuttavan vesifaasin vedestä ja rauhoittavasta aloemehusta, sekä suojaavan öljyfaasin kevyestä auringonkukkaöljystä, vitamiinirikkaasta tyrniöljystä, sekä ihohuokosia supistavia greipin ja mintun eteerisiä öljyjä. Piparminttuinen tuoksu virkistää myös mieltä.

Lue lisää: Jos en vain jaksa: kahden tuotteen ihonhoito
Luonnonkaunis meikkikoulu osa 1: kaikki meikkipohjista


Avril Organic Mattifying Fluid kasvoemulsio - 10€ (alennus 25%)
Tarjouksessa torstaina.

Mikäli ihosi on erityisen rasvoittumaan taipuvainen ja kaipaat pika-apua sen hillintään, kokeile Avrilin mattavoidetta meikin alle, etenkin rasvoittuville ihoalueille. Kevyt fluidimainen kosteusvoide tasapainoittaa talineritystä ja kosteuttaa rasvoittuvaa ihoa sille erityisen sopivin raaka-ainein. Lisää alle muut haluamasi ihonhoitotuotteet ja viimeistele tällä!
Tarjouksessa torstaina.

Tuhdeista tuhdin Avril peiteaine on paksua ja pigmenttistä tavaraa, tehden siitä äärihyvän finnien peittäjän. Töpöttele kevyesti pienellä siveltimellä suoraan peitettävän kohdan päälle, jolloin finni muuttuu huomaamattomaksi. Erityisen hyvä yhdistelmä kuulaiden meikkipohjien rinnalle!

Lue lisää: Luonnonkaunis meikkikoulu osa 2: peiteaineet ja korjausvärit


Tarjouksessa torstaina.

Kuulaan tai kevyen meikkipohjan salaisuus on strategisesti käytetyt korjaus ja peiteaineet, jotka tasoittavat ihoa ilman paksua meikkipohjaa. Taita ihon punoitusta vihreällä puikolla tai taita tummat silmänaluset piiloon keltaisella tai oranssilla korjausvärillä. Riittoisa voide kestää käytössä helposti vuoden ja pitempäänkin!


Lily Lolo Laid Bare luomiväripaletti - 20€ (alennus 30%)
Tarjouksessa torstaina.

Luonnonkosmetiikka luomivärien klassikko, Lily Lolon Laid Bare paletti on kertakaikkisen ihana. Monipuolinen kokoelma upeita satiinisia nudesävyjä sopii aivan kaikille ja tuo katseeseen sitä jotain. Satiininen luomivärisävy on helmiäissävyjäkin hillitympi vaihtoehto, joka saa ihon kuultamaan valossa ja toimii myös ikääntyneemmällä iholla. Tämä on huhujen mukaan monen, monen suomalaisnaisen go to -paletti.


Tarjouksessa torstaina.

Lily Lolon klassikkopunien valikoima laajeni vastikään myös erillisellä vegaanisella mallistolla, jonka sävyvaikoima yltää suloisesta vaaleanpunaisesta nuden kautta syvään tummaan. Levitä huulille ja sipaise poskille, toimii takuulla ja meikkilookisi on aina yhtenäinen.


Katso kaikki torstain tarjoukset täältä (aukeaa torstaina).


Lily Lolon huulipunat


PERJANTAI


Lily Lolo Tapered Contour Brush - 7€ (alennus 26%)
Tarjouksessa perjantaina.

Tapered Contour sivellin on yksi Lily Lolon monikäyttöisimmistä siveltimistä, osoittaen Lily Lolon siveltimien muotoilun korkean tason. Sivellin sopii käytettäväksi niin kiinnityspuuterille silmänalusille ja nenänpielille, poskipunalle, korostustuotteille kuin varjostusten ja valojen rakentamiseen. Pyöreäpäisellä siveltimellä myös häivytys on helppoa. Tämä sivellin tunnetaan jo monien seuraajiemme keskuudessa nimellä "se sivellin jota Ann-Christine käyttää aina kaikkeen".


Tarjouksessa perjantaina.

Voiko näin edullista ja hyvää kulmakynää olla olemassakaan? Avrilin kulmakynien sävyvalikoima on poikkeuksellisen nappiin mennyt kolmikko: Chatain Clair on viileähkö vaalea sävy, Brun lämmin keskiruskea ja Ultra Brun tummahko kylmänruskea. Pehmeää kynää on lisäksi helppo työstää ja säätää sävyn voimakkuutta.


Katso kaikki perjantain tarjoukset täältä (aukeaa perjantaina).




LAUANTAI


Tarjouksessa lauantaina.

Madaran aurinkovoide on ainutlaatuinen aloepohjainen aurinkosuojavoide, joka tasoittaa ihon sävyä kevyesti, on pullollaan kosteuttavia ainesosia sekä ihoa suojaavia ja korjaavia antioksidantteja. Yhdistä halutessasi paikoitellen peitevoiteeseen ja saat upean kesän jälkeistä hehkua korostavan meikkipohjan, joka samalla suojaa ihoa myös loppukesän auringolta.

Madaran aurinkosuojatuotteissa UV-suoja muodostuu yksinomaan sinkistä, joka ei altista ihoa tukkeumille kuten titaanidioksidi.

Lue lisää: Luonnonkauniin megalomaaninen aurinkovoidekirjasto


Tarjouksessa lauantaina.

Kiiltääkö kuulas meikkipohja hitusen liikaa? Sipaisi päälle tai haluamiisi kohtiin hieman kiiltoa hillitsevää Lily Lolon Translucent Silk viimeistelypuuteria, joka vähentää rasvaisuutta ja kuultoa, kuitenkaan tekemättä ihoa mattaiseksi. Yhdistä tähän suuri Lily Lolon puuterisivellin, joka sekin on tarjouksessa lauantaina.


Lily Lolo Powder Brush - 10€ (alennus 32%)
Tarjouksessa lauantaina.

Upean kookas puuterisivellin sopii loistavasti niin kiinnityspuuterin kuin aurinkopuuterin kevyempään levitykseen. Pehmeät harjakset tuntuvat miellyttävältä iholla ja kestävyys on Lily Lolon siveltimille tuttuun tapaan erinomainen. Yksi sivellin kestää käytössä vuosia!


Tarjouksessa lauantaina.

Kenties Luonnonkauniin historian eniten hypetetty meikkituote, Laveran kulmageeli, pitää kulmat haluamasi muodossa, oli se sitten näyttävästi ylöspäin harjaten tai enimpiä siistien. Sävytetty geeli on myös luonnollisen näköisten, moniulotteisten meikattujen kulmien salaisuus, joka nostaa kulmat tasolle jolle pelkkä kulmavaha tai -kynä ei koskaan muuten pääsisi (ainakaan meillä vaaleilla).

Lue lisää: Parhaat kautta aikojen: meikit

Tarjouksessa lauantaina.

Benecosin silmänrajauskynissä on aivan uskomaton hinta-laatusuhde ja sävyjäkin löytyy aina perinteisemmistä mustasta, harmaasta ja nudesta (nimellä white) räikeämpiin kuten upeaan kirkkaan siniseen. Pehmeällä kynällä sävy tarttuu helposti herkälle luomelle ja pysyvyyskin on parhaimmistoa.


Katso kaikki lauantain tarjoukset täältä (aukeaa lauantaina).



SUNNUNTAI


Lavera mineraaliposkipuna - 11€ (alennus 26%)
Tarjouksessa sunnuntaina.

Hennon satiinisesti kuultavat Laveran poskipunat ovat kestolemppareita, jotka tuovat poskille kauniin luonnollisen hehkun. Sävy Charming Rose on erityisen hurmaava, neutraalin vaaleanpunertava puna, joka sopii aivan jokaiselle!

Tarjouksessa sunnuntaina.

Luonnonkosmetiikan ripsari joka pitää taivutukset, pysyy ja sopii myös herkille silmille? Look no further! Vuosi toisensa jälkeen yhtä vakuuttava Lily Lolon "perus" ripsiväri on luottotuote, jonka luokse palaa kerta toisensa jälkeen.

Lue lisää: Ripsivärivertailu kierros 2


Katso kaikki sunnuntain tarjoukset täältä (aukeaa sunnuntaina).




Hauskoja Luonnonkosmetiikkapäiviä!

Psst! Muistathan osallistua myös House of Organicin 50 euron lahjakorttien arvontoihin, jotka pyörähtävät aivan pian käyntiin sekä Luonnonkauniin Instagram-tilillä että Facebook-sivulla.


PYSY AJANTASALLA JA
SEURAA LUONNONKAUNISTA:
FACEBOOK-SIVU

Osallistu keskusteluun!

© Luonnonkaunis. Design by FCD.