26. helmikuuta 2020

Parhaat tärpit Luonnonkosmetiikkapäiville 26.2.-1.3.

Kaupallisessa yhteistyössä House of Organic
Julkaisussa käytetään mainoslinkkejäLuonnonkosmetiikkamaailman hulppein tempaus, House of Organicin Luonnonkosmetiikkapäivät, pyörähtävät jälleen käyntiin. Loppuviikon aikana omia peilikaappeja ja meikkipussukoita voi taas täytellä alennetuin hinnoin, valitsemalla sadoista ja sadoista tarjouksista juuri ne omat suosikit.

Luonnonkosmetiikkapäivien tarjoukset ovat tavallisista tarjoushäppeningeistä poikkeukselliset siitä syystä, että tarjoustuotteisiin pääsee joka kerta vaikuttamaan useat alan ammattilaiset ja vaikuttajat, joilla on mahdollisuus valita mukaan omat kaikkien aikojen suosikkinsa. Tästä syystä myös Luonnonkaunis on osallistunut Luonnonkosmetiikkapäiviin alusta alkaen, taatakseen, että mukana olisi joka kerta paitsi luonnonkosmetiikan helmien helmet, myös mahdollisimman eettisiä ja ekologisia vaihtoehtoja, joista voit plokata omiin tarpeisiisi täyttöä hyvällä omatunnolla. Kaikki Luonnonkauniin luonnonkosmetiikkatärpit tässä julkaisussa onkin tapamme mukaan joko kotimaista tai vähintään eurooppalaista alkuperää.

Tämä on kuitenkin ensimmäinen kerta, kun Luonnonkosmetiikkapäivien tärppejä koostamaan pääsee koko meidän uusi, nelihenkinen tiimi! Mitä tämä käytännössä tarkoittaa sinun kohdallasi? No sitä, että me todella olemme joutuneet miettimään ja karsimaan suosittelemiamme tuotteita muutamaan ylivoimaiseen suosikkiin per henkilö - ja se oli kuulkaa haastavaa se! Alempaa löydät meidän kaikkien omat valinnat, jotka halusimme nostaa tärppeihin, sekä lopuksi vielä päiväkohtaiset kuvastosta poimimamme bonustärpit.

Siitä huolimatta, että tilaisuus on hulppea ja tarjoukset saavat meidät kutkuttamaan innosta, haluamme myöskin jälleen muistuttaa kestävän kuluttamisen tärkeydestä. Tee siis löytösi harkiten, ole tietoinen siitä mitä tällä hetkellä tarvitset, kevättä silmällä pitäen, sekä mitkä tuotteet kaapistasi on parhaillaan loppumassa. Harkiten tehdyistä valinnoista koostuva paketti saa hymyn huulille vielä pitkään!


Voit yhdistää useamman päivän paketit samaan tilaukseen kirjoittamalla alekoodi-kenttään YHDISTÄ, joka poistaa samalla lähetyksen postikulutkulut. Yhdistettyjä paketteja aletaan toimittaa Luonnonkosmetiikkapäivien päätyttyä 2.3.


STEFANIAN VALINNAT

Geisha Shaver höylät 19€ (alennus 23%)
Tarjouksessa lauantaina.

Jos minulta kysytään: kaikkien aikojen höylä, ja vieläpä vaihtoteräinen eli ekologinen sellainen. Huomasin jo vuosia sitten, että ihoni voi kaikista parhaiten, kun käytän höyliä, joissa on mahdollisimman vähän tarpeeksi teräviä teriä. Silti kauneudenhoidossa tuntuu vallitsevan käsitys siitä, että useampi terä takaa paremman sheivausjäljen. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkansa: yksi terä riittää vallan mainiosti, jos se on tarpeeksi terävä ja sopivassa kulmassa, kuten Geisha Shaver:issä (joita löytyy muuten nykyään useamassa mallissa). Eihän kuuden terän riviä tarvitse mihinkään, jos jo yksi tekee tehtävänsä, päinvastoin: ainakin oma ihoni ärsyyntyy herkästi turhien terien raapimisesta.

Erityisesti minua ilahduttaa kuitenkin höylän pitkäikäiset terät ja se, ettei höylääminen Geisha Shaver:illa tuota muovijätettä. Ja ai niin, terien käsitteleminen ei muuten ole yhtään niin pelottavaa kuin miltä se ajatuksena saattaa vaikuttaa, käyttökokemukseni on ollut moitteeton! Yksinkertaisesti täydellistä.


Avril ripsivärit 8€ (alennus 33%)
Tarjouksessa sunnuntaina.

Ripsiväri, jonka takana voin kerrankin seistä. Avrilin musta ripsiväri muotoilee ripsistäni sekä tuuheat että pitkät ilman pelkoa paakkuuntumisesta. Ripsiväri tuo esille jopa osittain läpinäkyvän ohuet ripseni ja kirkastaa katsettani pitkienkin päivien ajan, täysin varisematta. Plussaa annan myös ripsivärin pitkästä käyttöiästä: tuote on parhaimmillaan useita kuukausia, kun käytän sitä vain muutaman kerran viikossa. Tapani kokeilla välillä muita ripsivärejä silkasta uteliaisuudesta on viime aikoina osoittautunut turhaksi, sillä Avrilin klassikko taitaa olla voittamaton.


Madara Anti-Pollution City CC 22€ (alennus 26%)
Tarjouksessa perjantaina.

Loistava meikkivoide sinulle, joka olet kuin minä ja pidät suurinta osaa meikkivoiteista liian peittävinä ja niiden lopputulosta luonnottomana. Madaran City CC-Voide levittyy iholle kevyesti ja peittää ihonvärin suurimmat poikkeavuudet kunnioittamalla kuitenkin ihon omaa sävyä. Lopputulos on kuulas ja hohtava.

Itse olen kokenut riittäväksi taputella tuotetta sormenpäilläni lähinnä poskilleni, jotka punottavat minulla ihan omaa tahtiaan, enkä ole toistaiseksi kokenut tarvetta lisätä kerroksia pitkinäkään päivinä. Omaa ostopäätöstäni kannusti aikoinaan myös aurinkosuojakerroin 15, sillä kuka oikeasti muistaa lisätä aurinkovoidetta ennen meikkausrutiiniaan?


IDAN VALINNAT

Flow Cosmetics Ruusuvesi 18€ (alennus 25%)
Tarjouksessa torstaina.

Flow Cosmeticsin kukkaisvedet ovat esimerkki ihanan simppeleistä, mutta toimivista tuotteista. Niissä ei ole mitään ylimääräistä, vaan ne sisältävät vain itse kukkaisvettä ja luonnollista, fermentoimalla valmistettua säilöntäainetta retiisin juuresta. Ruusuvesi on ikisuosikkini, joka sopii erityisen hyvin herkälle iholleni. Ruusu tunnetusti rauhoittaa punoitusta, couperosaa ja aknea.

Torstaina tarjouksessa on myös ihana Flow Cosmeticsin kamomillavesi, joka sopii hyvin ärtyneen ja kuivan ihon rauhoittamiseen. Monikäyttöiset kukkaisvedet sopivat koko vartalolle, jopa hiuksiin käytettäväksi. Niillä voi puhdistaa kasvoilta meikin rippeet, kosteuttaa ihoa tai suihkia päivän mittaan kasvoille virkistykseksi.


BYBI Bakuchiol Booster 13€ (alennus 27%)
Tarjouksessa lauantaina.

Yhdyn monien muiden Bakuchiol Boosterin hypettäjien kuoroon. Tämän seerumin tehon oikeasti huomaa käytössä! Boosteri sisältää pienen määrän bakuchiolia, joka on luonnollisen A-vitamiinin eli retinolin lähde ja sen on yhdistetty liittyvän kollageenituotannon lisäämiseen. Tuotteen kehutaan parantavan ihoa dramaattisesti: siloittavan juonteita ja vähentämällä väsymyksen merkkejä.

Olen käyttänyt boosteria iltaisin ja huomaan aina aamulla eron kasvoissani. Iho tuntuu ihanan pehmeältä ja kimmoisalta. Olen ollut myös huomaavinani, että boosteri nopeuttaa aknearpieni paranemista. Kävin heti ensimmäisen purkin loputtua ostamassa uuden!


Korento Cosmetics Viimeistelypuuteri 25€ (alennus 23%)
Tarjouksessa lauantaina.

Niin mieletöntä, että meillä on kotimainen, huippulaadukasta kosmetiikkaa valmistava Korento Cosmetics! Monista heidän tuotteistaan on tullut lemppareitani, esimerkiksi heidän voidemaisesta poski- ja huulipunastaan (tarjouksessa keskiviikkona). Tätä viimeistelypuuteria taas olen käyttänyt jo ties kuinka monta purkkia, enkä helposti vaihda enää muuhun! Korennon viimeistelypuuteri on todella hienojakoista, joten sillä saa meikin kiinnitettyä ihanan kevyesti, eikä se pakkaudu iholle kakkumaisesti. Väritön tuote sopii monelle, eikä tarvitse tuskailla oikean sävyn valinnan kanssa.


Havu Cosmetics huulipunat 26€ (alennus 20%)
Tarjouksessa perjantaina.

Havu Cosmeticsin täysin, pakkausta myöten biohajoavat huulipunat olivat legenda jo syntyessään! Pehmeän, puolimattaisen lopputuloksen jättävä huulipuna pysyy huulilla yllättävän pitkään luonnonkosmetiikan tuotteeksi. Kahdeksan sävyn valikoima on jo hyvin kattava: sävyjä löytyy niin täydellisen nuden, kuin persikkaisen oranssinkin ystäville. Itse pidän eniten klassiseen punaiseen taittavista Red ja Lily -sävyistä.

Lue lisää täältä: Havu: se kotimainen biohajoava huulipuna


Lily Lolo Big Lash Mascara 13€ (alennus 31%)
Tarjouksessa torstaina.

Stefanian tapaan vannoin pitkään Avrilin ripsivärien nimeen, mutta pari vuotta sitten vaihdoin Lily Lolon kelkkaan. Rakastan Lily Lolon ripsivärien helppoutta: ne lähtevät suihkussa vaikka pelkällä vedellä pesemällä, eivätkä vaadi erillistä silmämeikin puhdistusainetta. Tästä huolimatta ripsari kestää hyvin pienen tihkusateen tai liikutuksen kyyneleen elokuvateatterin penkissä.

Lily Lolon Big Lash Mascaran harja voi alkuun tuntua suurelta, mutta pienen totuttelun jälkeen siitä oppii pitämään. Harja erittelee tuotetta hyvin ripsiin, eikä jätä paakkuja. Vaikka tykkään testailla uusia tuotteita, päädyn aina kuittenkin takaisin Lily Lolon ripsivärien pariin.


JULIAN VALINNAT

Woobambuu bambuhammasharjat 3€ (alennus 38%)
Tarjouksessa keskiviikkona.

Ihana bambuhammasharja on melkein kokonaan muoviton vaihtoehto perinteiselle hammasharjalle. Elin ns. roskatonta, eli Zero Waste -elämää yli kolme vuotta, jolloin opin käyttämään näitä muovisten sijaan. Aluksi oli todella outoa laittaa puinen harja suuhun, mutta totuttuani tuntumaan kohtalaisen nopeasti, en edes haluaisi vaihtaa takaisin muoviseen.

Bambuhammasharja on loistava tapa vähentää kierrätykseen kelpaamatonta muovia. Suomessakin kierrätetään nimittäin pitkälti muovipakkauksia, johon muoviesineet (kuten hammasharjat) eivät lukeudu. Kunhan harjakset irroittaa, voi loput hammasharjasta esimerkiksi kompostoida. Itse säästän harjat siivoukseen, sillä niillä pääsee myös hankaliin nurkkiin helposti. Woobamboon hammasharjojen pakkauksetkin on juuri vaihdettu kartonkisiin, kierrätettäviin pakkauksiin!


Murumuru C-vitamiiniseerumi 19€ (alennus 23%)
Tarjouksessa perjantaina.

Seerumi on erittäin tärkeä ihon kosteuttaja (etenkin talvikautena!) ja viime aikoina olen huomannut kuinka kuiva minunkin ihostani tulee talvella. Ihoani särkee ja saan esimerkiksi helposti haavoja suupieliin. Tämän takia on ilo saada käyttää tätä ihanaa kotimaista pehmeää seerumia, jota Ann-Christine on aikaisemmin kuvaillut jopa karkkisen tuoksuiseksi. Itse kiinnostuin Murumurusta eniten siitä syystä, että se sopii kaikille, on kotimainen (mikä on iso plussa!) ja myös koska nimi on niin ihana. Se ei petä ja on loistava lisä ihonhoitorutiiniin, ympäristöystävällisellä tavalla.


Skin Mood konjacsienet 7€ (alennus 29%)
Tarjouksessa perjantaina.

Myös konjac-sieni on pelastanut ihoni monta kertaa, varsinkin kun akneni on ollut pahimmillaan. Kun sienen kosteuttaa läpikotaisin, tulee siitä ihanan pehmeä ja lempeä puhdistuksen tehostaja. Kun kävin ihonhoidossa akneni takia, suositeltiin minulle juuri konjac-sientä, sillä se syväpuhdistaa ja kuorii ihoa hellävaraisesti. Pahimmat aknekohdat kannattaa kuitenkin kiertää, ja sen sijaan ylläpitää ja ennaltaehkäistä terveen ihon epäpuhtauksia.

Käytettyäni konjac-sientä vuoden ajan voin kertoa, että siitä on toden totta tullut päivittäinen pieni apulainen ihonhoitorutiinissani, joka on myös selvästi auttanut akneani paranemaan.


Cattier Paris savinaamiot 7€ (alennus 26%)
Tarjouksessa keskiviikkona.

Konjac-sieni ei kuitenkaan ollut ainoa ratkaisu ihoni ongelmiin, vaan minulle suositeltiin akneni vuoksi myös savinaamioita. Savi rauhoittaa ihoa ja minulle juuri se oli erittäin tärkeää, sillä punoitusta ja epäpuhtauksia tuntui olevan kaikkialla. Vihreästä savesta tuli tärkeä osa ihoni paranemista ja haluan suositella tätä kaikille, olipa sitten akne tai ei.

Vihreä savinaamio sopii parhaiten rasvoittuvalle iholle, keltainen kuivalle iholle ja vaaleanpunainen herkälle iholle. Valitse savilaatu oman ihotyyppisi mukaan. Käytä kerran tai kaksi viikossa, noin 15 minuuttia kerrallaan. Pese iho kunnolla ennen ja jälkeen ja nauti kylpylähetkestäsi.


Laponie kasvovoide 25€ (alennus 21%)
Tarjouksessa lauantaina.

Kun muutama viikko sitten kysyin Ann-Christinelta mikä kasvovoide sopisi akneiholleni parhaiten, suositteli hän heti Laponien kotimaista kasvovoidetta, sen soveltuessa hyvin juuri herkälle ja tukkeumille taipuvaiselle iholle. Tämä on ihanan kevyt tuote ihanassa kierrätettävässä metallituubissa ja on itse asiassa loistava tuote juuri minulle aknehistoriani takia. Uskon sen parantavan ihoani myös jatkossa nyt kun pahin akne on jo selätetty (onneksi).

Lue lisää täältä: Ihonhoitorutiinini ainoastaan kotimaisella luonnonkosmetiikalla


ANN-CHRISTINEN VALINNAT


Madara Skin Equal Soft Glow Foundation 29€ (alennus 23%)
Tarjouksessa perjantaina.

Aaaaaa paras luonnonkosmetiikan meikkivoide ikinä, kuten tiedät, jos olet seurannut Luonnonkaunista Instagramissa tai lukenut Parhaat kautta aikojen: meikit -listan. Madaran meikkivoiteesta löytyy sävyjä oikeasti kaikenlaisille ihonsävyille ja sen koostumus on äärimmäisen hoitava, kosteuttava ja suojaava. Kokonaisuuden kruunaa sinkkipohjainen aurinkosuoja kertoimella 15. Peittoaste on puolipeittävä ja helposti kerrostettavissa niin halutessaan, kunhan iho on hyvin kosteutettu.

Lue lisää täältä: Tasavertaisuutta ja meikkivoiteita - ihonsävystä riippumatta


Avril emulgoituva puhdistusöljy 9€ (alennus 24%)
Tarjouksessa torstaina.

Jos et ole vielä uskaltanut kokeilla öljyputsareita, joista kaaaikki tuntuvat nyt puhuvan - aloita tästä! Avrilin puhdistusöljy on paitsi yksi edullisimmista, mutta myös yksi parhaiten toimivista. Tästä syystä ko. öljyputsari löytyy myös Parhaat kautta aikojen: kasvoille -listaltani.

Sitruksisen tuoksuisen Avrilin öljyputsarin ylivoimaisuus piilee nimittäin siinä, että se on yksi harvoista puhdistusöljyistä, joka oikeasti emulgoituu, eli huuhtoutuu iholta vedellä, eikä vaadi ns. kaksoispuhdistusta. Poikkeuksena oikein rasvainen tai runsas meikkivoide, joka saattaa vaatia putsarin kaveriksi musliiniliinan. Olenpa myös havainnut, että tämä toimii huippuhyvin myös sheivauksessa - levitä kuivahkolle iholle suihkun jälkeen, höylää, ja huuhdo rippeen leikiten pois niin iholta kuin höylästä!


Laponie puhdistusgeeli 14€ (alennus 22%)
Tarjouksessa torstaina.

Niin ikään toistuvasti hehkuttamani, kotimaisen Laponien puhdistusgeeli löytyy sekin Parhaat kautta aikojen: kasvoille -listaltani, sen ollessa yksi hyvin, hyvin harvoista geeliputsareista, joka ei oikeasti kuivata ihoa. Kokeile tätä, jos olet vannoutunut geelien käyttäjä tai etsit hellävaraista putsaria kaksoispuhdistuksen viimeistelyosaksi. Tätä parempaa vaihtoehtoa ei yksinkertaisesti ole!


Joik Virkistävä kasvovesi 14€ (alennus 33%)
Tarjouksessa sunnuntaina.

Yksi tuote, jolla korvaa niin kasvovedet kuin voiteet ja öljyt? Look no further! Joikin kaksifaasinen kasvovesi on pelastus väsyneille, kiireisille, uupuneille, motivaationsa kadottaneille ja heille, joita ihonhoito ei yksinkertaisesti kiinnosta, mutta kuitenkin haluaisivat nähdä edes hieman vaivaa ihon hyvinvoinnin tähden. Tämä on se pullo, johon tartun, kun yksinkertaisesti haluaisin vain kaatua pitkän päivän päätteeksi sänkyyn.

Lue lisää: Jos en vain jaksa: kahden tuotteen ihonhoito


Rimita Green Natural Deo 9€ (alennus 24%)
Tarjouksessa lauantaina.

Tämä luonnonkosmetiikan roll-on deodoranttitarjonnan mullistaneen deodorantin vaatimattoman kuoren sisään kätkeytyy jotain käsittämätöntä. Alkoholiton, soodaton, alumiiniton, -ton, -ton, -ton -koostumus onnistuu pitämään hien hajun poissa pettämättömällä onnistumisprosentilla, eikä tahraa paitoja. Ja kotimainenkin se on. Jos et vielä ole löytänyt toimivaa luonnonkosmetiikkadeodoranttia - testaa tämä!


Lavera kulmakarvageeli 7€ (alennus 21%)
Tarjouksessa perjantaina.

Kuten sanoin Parhaat kautta aikojen: meikit -listassa, on tämä kenties lempparein meikkituotteeni kaikista. Laveran sävytetty kulmageeli taikoo olemattoman vaaleisiin kulmakarvoihin niin väriä, muotoa kuin tuuheautta, kehystäen kasvot tavalla joka ei muuten olisi mahdollista. Sävytetty geeli on myös luonnollisen näköisten, moniulotteisten meikattujen kulmien salaisuus, joka nostaa kulmat tasolle jolle pelkkä kulmavaha tai -kynä ei koskaan muuten pääsisi, ja auttaa pitämään kulmat muodossaan. Niinä päivinä, kun en jaksa tai halua meikata, mutta haluan hieman freesata ilmettä, tartun yleensä vain tähän ja se riittää. Parasta!


Unique Roll-on hajuvedet 19€ (alennus 24%)
Tarjouksessa sunnuntaina.

Jos vielä käytät synteettisiä hajuvesiä tai et ole onnistunut löytämään miellyttävää tuoksua luonnonkosmetiikan puolelta, saisinko huomiosi? Minun viimeisenä tärppinä ja hieman villinä heittona halusin valita mukaan luonnolliset hajuvedet, joista Uniquen tuoksut ovat poikkeuksellisen onnistuneet - aivan jokaista tuoksua myöten. Luonnollisista komponenteista koostetut tuoksut eivät sisällä mitään synteettisissä hajuvesissä käytettyjä haitallisia aineita, ja ovat synteettisiä harvemmin haasteeksi hajusteherkille.

Minulla on tapana sujauttaa laukkuun kunakin päivänä eniten puhutteleva roll-on hajuvesi, jota voi huoletta lisätä päivän mittaan hillitysti, suihkimatta tuoksua ympäristöön. Luonnolliset hajuvedet nimittäin tukevat omia mielentiloja aromaterapian periaatteilla.

Vinkki: Uniquen läpikuultavan sävyiset tuoksut ovat raikkaita, hedelmäisiä ja kukkaisia, kun taas kellertävät ovat täyteläisempiä, mausteisia ja syvempiä tuoksuja.

Lue lisää: Hajuvesiterapiaa

PÄIVÄKOHTAISET BONUSTÄRPIT

Kolleegamme ovat tehneet mitä mielettömimpiä valintoja - onneksi - me nimittäin hieman laskimme sen varaan! Kaikki sadat Luonnonkosmetiikkapäivien tarjoukset tulevat julki vasta kunkin päivän aamun sarastaessa, mutta tässä teille kuitenkin pienet vinkkilistat siitä mitä tuleman pitää, jotta osaatte hieman ennakoida tulevaa ja harkita ostoja päivien välillä. Nämä päätyisivät meidän ostoskoriimme:KESKIVIIKKO


Avril kynsilakat 3€ (alennus 38%)

Katso kaikki keskiviikon tarjoukset täältä, keskiviikosta alkaen.TORSTAI


Katso kaikki torstain tarjoukset täältä, torstaista alkaen.PERJANTAI


Katso kaikki perjantain tarjoukset täältä, perjantaista alkaen.LAUANTAI
Katso kaikki lauantain tarjoukset täältä, lauantaista alkaen.SUNNUNTAI


Katso kaikki sunnuntain tarjoukset täältä, sunnuntaista alkaen.
Kivoja Luonnonkosmetiikkapäiviä!


Luonnonkauniin Instagram-tilillä on myös menossa lahjakortti arvonta,
jonka palkintona on 50 euron lahjakortti House of Organicille. Nähdään siellä!


PYSY AJANTASALLA JA
SEURAA LUONNONKAUNISTA:
FACEBOOK-SIVU

Osallistu keskusteluun!

© Luonnonkaunis. Design by FCD.